Boyfriend knit | Vintage Levi´s

  • 13.01.2015 - 17:58Noe av det beste jeg vet er å låne kjæresten min sine klær. Han synes faktisk også at det er koselig, så da er det jo ingen grunn til å la være. Denne genseren er hans, og den er så herlig myk og deilig oversized. Til meg fungerer den nesten som en kjole, hvilket passer bra med stilbildet for øyeblikket der tykke strikkekjoler er et hit. Jakken er en av mine favoritter fra ebay, og sammen med de blå buksene, og vesken fra Stella Mccartney, blir det et behagelig antrekk i blå nyanser. Jeg piffer det litt opp med den rosa leppestiften og solbrillene fra Ray Ban. 

Er det kun meg som allerede er lei av vinteren? Jeg kan nesten ikke vente med å spankulere rundt i tynnere klær og være slave av solbriller og varme på Roskilde-festivalen. Oh well, jeg må smøre meg med tålmodighet.

Jeg håper dere har det fantastisk! :)

Kamilla Haaland

13.01.2015 kl.19:00

Lekkert antrekk!! :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits