The streets of Copenhagen

  • 26.01.2015 - 15:33


Wearing: coat: Whistles, bag: Stella Mccartney, beanie: H&M, shoes: Zara

Denne kåpen kjøpte jeg i Oxford for noen år siden på Whistles. Den gangen hadde jeg ikke hørt om merket, men så kom Kate Middleton og brukte flere av plaggene deres, og det gjorde at Whistles kom på alles lepper. Akkurat nå leter jeg etter en av samme slags, bare i en annen farge. Jeg kunne godt tenke meg en i grå, eller veldig lys beige, så det blir neste prosjekt :) 

Heldigvis var det bra vær i København i går, så jeg nådde å ta noen bilder, mens jeg var ute og spiste lunsj med vennene mine. I dag er det akkurat som å være i Bergen, når Bergen er på sitt verste, for her både blåser og regner det. Urk.

Jeg gleder meg sånn til på lørdag for da kommer kjæresten min hjem fra Frankrike. Selv om det er kjekt å ha tid for seg selv, og det til tider kan krasje mellom oss i heimen når han skal innspille musikk og jeg skal lese, men akkurat nå savner jeg han skikkelig. Heldigvis har jeg flere planer for uken og Berta som holder meg med selskap :)

Jeg håper dere nyter vinteren, selv om det kanskje er litt vanskelig! :) <3

Iselin Renée

26.01.2015 kl.16:02

Kjempe fint antrekk :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits