Black & Blue | Thigh High

  • 06.02.2015 - 13:52


Wearing: jeans: Gina Tricot, knit: Second Hand, shirt: Benetton, coat: Gat Rimon, shoes: H&M

Kjæresten min og jeg er på jakt etter en kalender, sånn at han slipper å høre "hva skal du egentlig i dag?", som det første hver morgen han står opp - det tror jeg hvertfall vi begge to blir glade for. Imens vi var på jakt etter denne kalenderen, så fikk jeg lokket han til å ta noen bilder av meg - yay!

Så her står jeg i yndlingsstøvlene mine fra H&M som jeg var så heldig og nå å klikke hjem før de ble utsolgt. Egentlig trodde jeg at jeg kun kom til å bruke de til kjoler, men jaggu går det med jeans også. Jeansene kjøpte jeg for 30 kr. på et loppemarked, og det samme med jakken til 200 kr. på samme loppis. I morgen er det loppemarked igjen, og mon ikke jeg trosser kulden og sykler etter å finne de gode skattene - la oss håpe jeg gjør det, hvertfall :)  

Håper dere får en fantastisk helg! :) <3

Emilie

06.02.2015 kl.14:34

Fineste Hanne <3

Elisabeth

06.02.2015 kl.21:37

Post gjerne tips om loppemarked og andre ting å finne på i helgene i København! :)

Hanne T

09.02.2015 kl.19:56

Elisabeth: Tusen takk for et så fint innspill! :) Jeg har prøvd å jobbe litt på saken siden du skrev det, så mon ikke snart jeg har et innlegg klart :) Tusen takk! :) <3
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits