BER|GEN BALEN|CIAGA

  • 20.02.2015 - 18:25

Wearing: beanie & jacket: vintage, knit: Zara, bag: Balenciaga, shoes: Bianco 

Endelig er jeg i Bergen!
Jeg er i praktikk i Køben for tiden, så da blir det fort veldig travelt. Nå i helgen kjente jeg det var på tide med en tur hjem til ho mor - og bare nyte litt fred og ro sammen med familien.

I dag hadde min vakre søster invitert oss med ut på restauranten 'Soya' i byen, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg fikk den beste vegetarmaten jeg noensinne har fått i Bergen. 

Været i Bergen er som det pleier; regn(!) - men det stoppet heldigvis ikke min mor i å ta noen antrekksbilder av meg :)

Denne vesken har jeg gledet meg til å bruke! - Balenciaga Paper Box Bag. Midt i mine veskefrustrasjoner gikk det opp for meg at jeg manglet en litt større veske, der jeg kan ha dataen og kameraet mitt med. Når jeg flyr hjem til Norge har jeg som regel brukt et nett til alle de tingene (og fred være med det!), men nå er det ekstra deilig å kunne ha en ordentlig veske som går til stort sett alt :) 

Ellers så er faktisk hele antrekket, utenom skoene, kjøpt brukt, så da kan jeg krysse enda et bæredyktig antrekk av listen ;) 

Jeg håper dere har det supert hvor enn dere er! :) <3

Lisa

20.02.2015 kl.18:43

Syns det er veldig kult at du får et så stilig antrekk av andres brukte klær. Det syns jeg er flere som burde gjøre! Kos deg masse i Bergen :)

emilie

20.02.2015 kl.18:53

Kjempe fin outfit!

carina ustad

22.02.2015 kl.15:47

Så flott antrekk! :)

Hanne T

03.03.2015 kl.18:56

carina ustad: Tusen takk! :) Så snilt av deg! :)

Hanne T

03.03.2015 kl.18:56

emilie: Så snilt av deg! :) Tusen takk! :)

Hanne T

03.03.2015 kl.18:57

Lisa: Åååh.. Det er kommentarer som den der som gjør meg skikkelig glad! :) Jeg er så enig med deg - mer brukt og færre nye ting! :) Både for oss og miljøet ;) Tusen takk for en så fin kommentar - det varmer! :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits