Teddy coat in Copenhagen

  • 03.03.2015 - 19:27


Wearing: teddy coat: BikBok, pants & shoes: Zara, bag: Friis 247365, rings: KANT by Rahbek

Hei hvor det går!
Siden jeg har det så travelt for tiden og fikk i går en følelse av at nå må jeg snart ta det litt rolig, har jeg bestemt meg for å ta en ting om gangen. Og vet dere hva, det hjalp faktisk utrolig mye! Nå fokuserer jeg ikke på flere ting, før den første forestående tingen er overstått eller gjennomført. Phew!

Her er jeg i byen med min mor sin teddy coat. Jeg liker at den faktisk er så oversized at jeg kan ha den gamle skinnjakken min under - det hjelper nemlig en hel del på kulden! Røde lepper og hatt er jo alltid en klassiker, så denne gangen var intet unntak :) 

Jeg er helt forelsket i disse ringene som venninnen min designer og lager. - Har alltid beundret mennesker som kan sitte og skape vakkerhet med sine egne hender! Creds til kreative mennesker! :) 

I helgen var jeg jo på loppemarked, og lovet å vise noen av funnene mine her på bloggen, så det er neste prosjekt (etter alle de andre nært forestående prosjektene selvsagt ;) )

Jeg håper dere har en fantastisk uke så langt, og ser like mye frem til helg som meg! :) <3

Stine Tokle

03.03.2015 kl.19:29

Smashing som alltid! :D

WA2WO.COM

03.03.2015 kl.19:42

Så nydeliig!:D

Elfride Marlene

04.03.2015 kl.12:05

Så fine bilder!
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits