White Coat | Miljøriktig mote!

  • 07.03.2015 - 14:33


Wearing: everything but the tee: vintage, tee: Topshop

God helg kjære dere! :) <3 

Jeg har for en gangs skyld tatt meg en joggetur i dag, så da kunne jeg med god samvittighet spise et stykke raw sjokoladekake, som jeg laget i går - nam! 

Ellers står dagen på noen få gjøremål og et stort soverom med en enda større garderobe som trenger til en opprydning :) 
I morgen skal jeg på sjokolade-festival her i Køben med venninnen min, så kanskje jeg må ta meg en ekstra joggetur da også, for å kunne kompensere for de mengdene med sjokolade som kommer innenbords :) 

Her er bilder av gårsdagens antrekk - kjæresten min nådde akkurat å ta noen bilder av meg før det ble helt mørkt, og det er da grunnen til det litt lumske lyset på de :) 
Da jeg skulle skrive hva jeg hadde på meg under bildene, gikk det opp for meg at dette er enda et av de nesten helt gjenbrukte antrekkene jeg putter på meg en gang i blant. Hele antrekket utenom t-skjorten er kjøpt på loppemarkeder - jippi! Jeg tror at hvis vi skal regne ut hva hele antrekket (minus t-skjorten) kostet, så er det noe a la 410 kroner, faktisk! :) - Det er gøy! :) 

Jeg håper dere har en fantastisk helg og får en deilig lørdagskveld! :) <3

Kamilla

07.03.2015 kl.16:26

Smukke smukke, hvor ser du godt ud! :-)

Iselin Renée

08.03.2015 kl.17:03

så fint antrekk :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits