Vår

  • 16.03.2015 - 20:59


Wearing: sunnies: Ray Ban, jacket & jeans: Acne Studios, sweater: H&M, bag: Balenciaga

Hei og hå!

Dette er bilder fra forrige helg da jeg var på sjokolade-festival med venninnen min.  - Bedre sent enn aldri, heldigvis! 
For tiden er jeg litt stresset og har måtte ta litt ekstra vare på meg selv, og da blir bloggen dessverre litt nedprioritert - selv om det faktisk gir meg mye glede å skrive på den lille bloggen min :) 

Nå er våren begynt for fullt, og jeg elsker det - selv om jeg ikke helt er i stand til å nyte det fullt ut, men det kommer heldigvis snart! :) Akkurat nå er jeg i praktikk (en praktikk som jeg virkelig liker, men som tapper ufattelig mye energi), og den 7. april er det eksamen, og da blir jeg den første til å si "adios!" og hoppe fluks på et fly til Malaga, der en uke i familien sin leilighet venter meg og kjæresten min. Vi krysser fingre for godt vær, og gleder oss til å slappe av med å ta joggeturer langs strandpromenaden, sippe vino blanco på La Fregatta, og se solnedgangen fra pynten med en god kjærestearm rundt meg. Men først er det selvfølgelig de obligatoriske gjøremålene som skal overstås, før man kan innkassere alle godene. 
Det venter (forhåpentlig, hvis alt går etter planen) en spennende tid forute, så kryss fingrene for at tingene faller på plass og går min vei - så vil jeg ønske dere litt ekstra glede i hverdagen og intet annet enn solstråler der dere bor :)Julie Mia

17.03.2015 kl.11:10

Så forbandet herlig. Savner dig! Håber livet i vores by er rart ved dig <3
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits