Om prikker og pølsemenn

  • 17.03.2015 - 21:36

Denne prikkete jakken kjøpte jeg for en stund siden hjemme i Bergen, og faktisk er det veldig atypisk meg å kjøpe plagg som denne. Dog faller den innenfor "må ha det - bare må ha det"-kategorien min, i og med at den er dekket med prikker. Hvis du har lest denne bloggen en stund, da vet du at jeg har en (stor) svakhet for prikker, og jeg blir stort sett dratt mot alt som har prikker på seg. 

Berta ville selvfølgelig også være med på antrekksbildene, og hun forklarer stolt at strikkegenseren hennes kommer fra en dame som satt og strikket på Christiania Julemarked, og selv om hun syntes at prisen var litt stiv, så måtte hun bare ha den - hun elsker nemlig striper og neon-detaljer :)

A tok disse bildene av Berta og jeg for en stund siden, og jeg tenkte at jeg må visst heller få de brukt på bloggen, før det blir 18 grader og sol, og de virkelig ikke passer inn lengre :)
Det er sjeldent vi drar ned på Strøget når vi bor her, for vi holder oss som regel litt vekke i fra de største turist-fellene, men når det en sjelden gang skjer, da har jeg en skikkelig guilty pleasure inne i byen, og den foregår hos DØP. 
DØP står for Den Økologiske Pølsemand, og nå må dere ikke tro at jeg svikter min ideologi som vegetar ved å falle i DØP-fellen hver gang jeg drar inn på Strøget, for sannheten er at denne herlige pølsemannen har vegetar-pølser! Brødet er grovt og økologisk, og jeg nyter å bruke 34 kroner på en relativ kortvarig glede, men ikke desto mindre en skikkelig autentisk glede! Før i tiden da min søster bodde her var dette også noe vi alltid gjorde sammen, men siden hun har flyttet til Bergen igjen må jeg slepe med meg kjæresten min de få gangene vi begge to kan. Jeg anbefaler hvertfall på det sterkeste å prøve en DØP hvis dere befinner dere på Strøget i Køben :)

Iselin Renée

18.03.2015 kl.19:58

så fint antrekk :)
Hanne T

Velkommen



I am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits