Bianco by CSM launch

  • 20.03.2015 - 15:22
Forleden var jeg på launchen av Bianco sitt designsamarbeid med Christiane Shaumburg-Müller - hun har designet fem forskjellige par sko, og jeg må si jeg ble imponert :) Av de fem, var det kun et par jeg ikke kunne tenkt meg - ellers var alle de andre utrolig flotte. 
Det ble servert vino blanco, rosé og vino rosso i smale glassflasker - og der var faktisk rødvinen veldig god, selv om jeg primært er en vino blanco-person :)
Venninnen min og jeg hadde en utrolig koselig kveld med vakre sko, god mat, god drikke og en ypperlig goodiebag. Vi sluttet kvelden av på et trappetrinn med latter og det siste vino blanco-glasset :)

Jeg hadde på meg skjorte fra Bikbok, og mamma sin brune, semskete skinnjakke fra da hun var ung - ekstra gøy å ha noe fra henne, da betyr det liksom enda mer.

Jeg håper dere får en fantastisk helg! For meg venter en bytur med to gøye venninner senere - men først en aldri så liten lur ;) <3

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits