Køben-tips

  • 21.03.2015 - 15:30

Rett ved Søerne, ikke så langt ifra Nørreport Stasjon på Vendersgade, finnes det en liten hjørnekafé som heter "Kalaset". I helgene valfarter alt fra hipstere til barnefamilier ned på den lille kaféen for å spise skikkelig god brunch. Kalaset passer for meg som er vegetar (og spirende veganer), men også for de som absolutt trenger cocktail-pølser til brunchen sin. 
Selve varmen og den innbydende atmosfæren på stedet får det til å bruse i Køben-hjertet mitt, og de gamle, slitte (men utrolig vakre!) møblene passer perfekt inn i denne lille kjelleren i København. 

Jeg velger alltid brunch-tallerkenen "Tante-Vegan", som er en vegansk brunch med linse-ratatouille, falafel, vegansk yoghurt, musli, frukt og mye annet godt! Og det aller beste med stedet synes jeg er den hjemmelagde ketchupen som står klar på små sprøyte-flasker, samt den hjemmelagde nutellaen som er med nøtter og sjokolade - den smaker bare himmelsk, og jeg ville kommet der hver helg kun på grunn av den, hvis det var mulig. 

I dag avsluttet kjæresten min og jeg måltidet ved å dele de hjemmelagde blåbærpannekakene - nommenom. De er ganske mektige, så en på deling er nok for oss to :) 

Det er hvertfall verdt å anbefale hvis dere skulle ta turen til mitt fine Køben :) <3

Kine Emelie Dalemo Vestvik

21.03.2015 kl.15:49

Ah, digg :-) Vil tilbake til København så fort som mulig, men først blir det Berlin! Håper du får en superfin lørdag!

Elisabeth

22.03.2015 kl.17:47

Gøy med tips! :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits