Ganni-blomster og en gammel jakke

  • 02.04.2015 - 17:33


Wearing: shirt & skirt: Ganni, jacket: vintage, bag: & Other Stories


Enda en ting jeg mener man som stil-interessert burde gjøre noe oftere, er å låne klær av venner og venninner. Det hjelper jo både miljøet & lommeboken. Dette fantastiske settet fra Ganni fikk jeg låne av venninnen min, som heldigvis er flyttet rett ved siden av meg. 
Når jeg har på meg noe som er veldig "søtt" liker jeg å tilføye litt kontraster, så det oppstår en form for harmoni i antrekket. Denne gangen var det den gamle skinnjakken min fra London som virket som motvekt til det ellers søte blomster-settet. 

Som dere ser så blåser det en hel del her i Køben i dag, så det var ikke lett å ta bilder før alt fløy ut av posisjonene sine. Tenk at vi er i april, da! Faktisk har det både vært knallsol, vind, snø, sludd og regn i Køben i dag - vi fikk besøk av alle de fire årtidene på noen timer. Heldigvis reiser A og jeg til Malaga om vel en uke, så da blir det (forhåpentlig) sol og varme på meg i en uke. 

Mens dere nyter ferien enten hjemme, på en strand eller til fjells, så har jeg egentlig ikke ferie - men rettere sagt leseferie. Huff, ja.. Eksamen er på tirsdag, så hvis dere kan ville jeg være ekstra glad hvis dere krysser fingre for meg :)
 
Håper dere nyter påsken, uansett hvilket vær den byr på! :) 

Ingrid

02.04.2015 kl.18:58

Veldig fint antrekk og fine bilder :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits