Køben-tips!

  • 03.04.2015 - 11:45Laura´s Bakery! 

På min gate, nemlig Blågårdsgade, finnes det utrolig mange gode steder! Det er min favoritt-gate i hele Køben, og jeg og gaten min passer som hånd i hanske. Jeg kommer garantert til å ha alle kafeene på gaten min med i den lille Køben-guiden min, men i dag tenkte jeg å starte med Laura´s, som vi loka kaller det. 


Da Laura´s kom på gaten min gikk jeg der flere ganger i begynnelse for å spise den fantastiske pizzaen de laget. Dessverre har de valgt å fjerne min yndlingspizza fra menyen, og samtidig skrudd prisene på pizzaene opp til alt annet enn hva en student kan klare å kjøpe med god samvittighet, så jeg sluttet faktisk å gå der en stund i protest. Men jeg kom meg heldigvis fort over den lille demonstrasjonen min mot Laura´s, for nå kjøper jeg sandwichen til 59 kr., som både er vegansk og himmelsk. Kjæresten min spiser "morgenmadstallerken" (mener den koster 99 kr.), så selv med de overpriste pizzaene klarer faktisk Laura´s å lokke meg inn med denne nydelige sandwichen. Ikke nok med det, så er alle de animalske produktene selvfølgelig økologiske - noe som er alfa omega i min bok.  - Så det er jo bare enda en grunn til å komme der! :)
 Den siste grunnen, må være fordi det er på gaten min, og hvis man er heldig kan man få vindueplassen, der man kan gjøre litt people-watching på alle de forskjellige menneskene som går forbi. Rett ved siden av ligger blomsterhandleren min, så hvis man kniper øynene hardt nok sammen, kan man drømme man sitter et varmt, sydlandsk sted og sipper en soya latte.

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits