Chia

  • 04.04.2015 - 16:21For tiden putter jeg chiafrø på stort sett alt. Det lille superfrøet er fullt av omega3, fibre og proteiner. Jeg drysser det til og med på yogurten og avocado-skiven min.
For en stund siden så jeg at man kunne lage chia-grøt, noe som jeg har hatt lyst til å lage stort sett hver dag siden jeg oppdaget at det var mulig. I går fikk jeg endelig tatt meg sammen til å lage det, og fy søren så godt det smakte. Jeg brukte rismelk og mørkt kakaopulver, noe som gjorde at jeg følte jeg spiste en veldig sunn utgave av choko-pops. Det kan hvertfall varmt anbefales hvis du, som meg, liker litt sunnere og meierifrie alternativer i matveien :)

Vilde

04.04.2015 kl.19:53

Så deilig :D Har ikke smakt det før, så aner ikke hva jeg syntes om det egentlig...
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits