Resirkulert rock chick

  • 04.04.2015 - 10:38


Wearing: vintage

I går var jeg og besøkte pop-up shoppen til damen bar merket Pura Utz. Gled dere! - for om ikke lenge kommer det et innlegg om merket som jeg mener  burde være inspirasjon til alle nåtidens mainstream-merker :) 

Noen ganger kan jeg skrive og skrive om antrekkene jeg har på meg, men denne gangen kjenner jeg at jeg må fatte meg kort. Kanskje skyldes det mangel på kreativitet i antrekket som kanaliseres gjennom tastaturet, eller kanskje er hjernen min på stand-by modus, som følge av en snart forestående eksamen. Ikke vet jeg, men antrekket her tror jeg kun jeg vil bruke et ord på å beskrive: resirkulert. 

For mange er resirkulert noe som får negative assosiasjoner til følge, men for meg er det kun jubel og glede som gjemmer seg bak ordet resirkulert.
Ikke bare er gjenbruk bra for lommeboken, det er bra for omverdenen og miljøet også - og de to tingene, kjære venner, er noe som vi må ta vare på :)

Ingrid

04.04.2015 kl.15:17

Veldig fint antrekk :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits