HOMIE | New in

  • 07.04.2015 - 20:01
Meg mens jeg ser opp på veggen bak sofaen; "Hva er det egentlig bak denne veggen? Murstein?"
Kjæresten min: "Ja, jeg tror det"
Meg: "Skulle vi ikke hatt en rå mursteinsvegg i stuen?"
Kjæresten min: "Ja, okei"

.. Og sånn gikk det til at vi en søndag formiddag begynte å slå løs på den ellers hvitmalte (veldig fine, om jeg skal si det selv) veggen vår i stuen. Vi googlet oss frem til fremgangsmåte, tok Berta med ut på en liten gåtur ned til male-butikken som ligger på Nørrebrogade der vi kjøpte utstyr, og så var det ellers bare å gå igang. 

Egentlig hadde jeg lovet meg selv ikke å vise bilder av stuen før den nye sofaen, som vi har snakket om å kjøpe i en evighet, kom på plass, men siden jeg kjøpte nye sofa-puter hos Pura Utz sin pop-up shop her på Blågårdsgade, klarte jeg vel egentlig ikke å dy meg. 

Jeg gleder meg til å vise det helt ferdige resultatet, med ny sofa og diverse justeringer. Vi har snakket om å male gulvet hvitt i hundrede år nå - så jeg satser på at det kan bli gjort nå i  sommer. - og da, folkens, tror jeg leiligheten blir helt smashing :) - det satser jeg på hvertfall :)

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits