Where´s summer?

  • 18.04.2015 - 19:29

For akkurat et år siden var min kjære Borri og jeg i Malaga. Den gangen bugnet det med bikinikledte kropper på strandboulevarden og store, bleke, øldrikkende kropper under parasollene. Vi hadde regnet med like bra vær som i fjor, så da den første dagen vår ble preget av grå skyer og litt for kald temperatur, ble humøret litt nedstemt. Heldigvis fikk ikke det stoppe oss, så vi bega oss inn i Malaga by for å tilfredsstille øynene våre med vakker arkitektur og magene våre med spansk mat. 

Jeg brukte en av favorittjakkene mine - nemlig denne grønne army-saken, som kostet meg 50 kr. på et loppemarked. Skjørtet fra Ganni forelsket jeg meg i på et annet loppemarked - det til 40 kr. De runde Ray Bans solbrillene mine og den grønne army-jakken får meg alltid til å føle meg avslappet og cool.

Jeg håper dere nyter våren! Nå krysser vi fingre for enda litt varmere temperaturer, sånn at vi kan slippe å gå med skjerf og dobbeltlag :)

Vilde

19.04.2015 kl.11:04

Superfine bilder og stilig antrekk :D

Hanne T

21.04.2015 kl.15:53

Vilde: Så snilt av deg! :) Tuusen takk :-D
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits