Beach outfit

  • 06.05.2015 - 21:25

Akkurat nå sitter jeg ved spisebordet mitt og ser ut over et regnfullt København som lyner og tordner. Da måtte jeg bare finne frem disse bildene fra Malaga, der sol, badedrakt og varme står i spissen. Hele antrekket er vintage, forresten! Bare sier det.. ;)

Dagen i dag har vært utrolig gøy! Jeg har filmet sammen med MuseMe Channel, for vi holder nemlig på å lage en vintage guide til dere her i København! Det er flere som har spurt meg før om jeg kan lage dette, så nå filmer vi i flere butikker. Med en gang "første episoden" er klar, kommer jeg til å poste det, så dere kan se. Personlig er jeg kjempespent, for det er alltid rart å se seg selv på kamera. 

Det er liksom litt sånn: Uten kamera: "Oki, nå sier du hva du skal si",  og jeg klarer å si alt perfekt. 
Med kamera: "og værsågod". Jeg bare: "eehh...." 

Oki, kanskje litt dårlig fortalt, men alt i alt så er det så sykt vanskelig å huske alt jeg skal si når jeg vet kameraet går. Heldigvis har jeg en utrolig søt kamera-dame, så vi ler ganske mye underveis. 

Jeg gleder meg hvertfall til å se og dele resultatet! :)

Vilde

06.05.2015 kl.21:56

Wow herlig <3

Kamilla Haaland

07.05.2015 kl.19:18

superlekkert antrekk!!
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits