Andalusisk sjarme

  • 22.04.2015 - 09:57

Hver gang jeg er i Spania blir jeg så bergtatt av de små, lyse husene, og de ekstra fine detaljene i arkitekturen. De fargerike flisene får jeg alltid lyst til å ta med meg hjem, og jeg lenges alltid etter en altan når jeg er hjemme igjen i Køben, som jeg kunne hengt alle mulige slags planter i altankasser ut på. 

Noe av sjarmen ved å være på ferie er for meg å se på (og ikke minst ta bilder av!) alt det lokale. Faktisk liker jeg veldig godt å ta bilder, og etter at jeg har hatt kameraet mitt i et år nå, er mestringsfølelsen ved å ta et bra bilde faktisk veldig deilig. - For tro meg; kameraet mitt og jeg var ikke venner i begynnelsen. Det var flere ganger der jeg hadde lyst til å kaste det i bakken og hoppe på det. Heldigvis gjorde jeg ikke det, og nå nyter jeg godt av å endelig ha satt meg mer inn i detaljene ved et teknisk apparat. Selv om jeg elsker kameraet mitt, så begynner det å bli litt tungt å slepe med rundt på ferier (og ellers når jeg er på farten i København), så derfor tenker jeg å kjøpe meg et nytt, litt mindre kamera, som jeg kan ta med rundt omkring. Foreløpig ligger Sony Cybershot RX-100 ii (ii står for mark two) på førsteplassen. Er det kanskje noen som har erfaringer med det, eller som  kan anbefale et annet kamera som ikke veier for mye og der bildekvaliteten er i topp? :)

Daniel Miller

22.04.2015 kl.10:31

Årh so flott det så ut! Fine bilder :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits