Kunsten å være vegetar på ferie

  • 23.04.2015 - 14:15

"She´s a vegetarian, she doesn´t eat meat"

- sånn lyder min mor hver gang vi er i utlandet sammen, og jeg med fortvilte øyne ser over menyen på en restaurant. Det er faktisk bare så himla vanskelig å være sunn vegetar på ferie. Man kan alltids bare spise pomfritter, men det prøver jeg som regel å holde meg fra. De siste gangene kjæresten min og jeg har vært på ferie sammen, har vi den første dagen gått og handlet - enten i Lidl eller en annen lokal matvarebutikk- eller kjede. Hver gang vi er i Spania kjøper vi mye grønt og sunt, sånn at vi er sikre på å få i oss nok næring fra morgenen av. Nå sist kjøpte vi økologiske kikerter som jeg moste med en gaffel sammen med hvitløk, olje og spisskummen - det smaker helt nydelig og er veldig lett :) 

Mitt råd til andre som kanskje gjerne vil leve litt sunnere på ferie, men som synes det er veldig vanskelig på grunn av det lokale meny-valget, er å kjøpe inn litt mat selv. Start dagen med en skikkelig god frokost, så når man ganske langt før magen begynner å klage. Hvis man orker er det også greit å gå hjem og spise lunch, for så å ta et glass vino blanco til dessert på en restaurant. I Spania der de fleste lokale, spanske restaurantene stort sett ikke tilbyr god vegetarmat, har vi funnet ut at det er lettere å gå på for eksempel indiske, eller asiatiske, restauranter.  

Martine Susann

23.04.2015 kl.15:21

Så godt :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits