Ville du kjøpt brukt undertøy?

  • 02.05.2015 - 14:42Forrige helg var jeg på loppemarked med min mor her i Køben. Der fant jeg flere fine ting, blant annet disse BH-ene og denne hatten. Personlig elsker jeg å kjøpe brukte ting, også undertøy (bare det er rent og ikke slitt, så klart!), men kan sikkert forestille meg at ikke alle er enige? :) For meg er det å støtte gjenbruk utrolig viktig, både af etiske, moralske og miljømessige grunner. - Det er noe helt utrolig vakkert i å gi klærne nytt liv ved å bytte eier, og på den måten mener jeg man støtter en forbrukermentalitet i forandring, samtidig med at man viser en smule solidaritet med og respekt for de menneskene som sitter på andre siden av jorden og syr klærne under kummerlige forhold. 

I morgen er det igjen loppemarkedsdag her i Køben, så da planlegger jeg å ta turen innom Svanemøllen loppemarked (Østerbro) og Carlsberg loppemarked. Hvis du er i Køben anbefaler jeg deg å ta en tur også! :) <3

Julie

02.05.2015 kl.19:25

Må helt ærlig si at undertøy er noe jeg helst foretrekker å kjøpe nytt, men disse bh-ene var faktisk så fine at jeg ville kjøpt dem jeg også :)

Charlotte

02.05.2015 kl.21:04

Ville aldri kjøpt brukt undertøy jeg da!

Men steike så fine BH-er!!!! :o

Linn Isabel

04.05.2015 kl.21:29

Elsker virkelig sånne bher <3
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits