Elle Style Awards

  • 11.05.2015 - 00:40

For en uke siden var det Elle Style Awards her i København. Den fine sjefen min på Beauty Academy DK & Glow:Repeat hadde selvfølgelig skaffet billetter til oss, så vi tok finstasen på og hev oss inn i en taxi som brakte oss videre ut til Koncerthuset. Det var ganske kort fortalt, men her ser dere noen bilder fra den fine kvelden. Dagen startet på Beauty Academy med at jeg sminket flere vakre mennesker, blant andre flere bloggere, som skulle det samme som oss. Hele seansen ble filmet, så jeg linker til det når filmen er klar! :) 

Danmark er litt annerledes enn Norge rent stilmessig. Det er veldig forskjellig stil etter hvilken "gruppe" man passer inn i, og noe av det som vises liker jeg ikke i det hele tatt. For eksempel er det veldig mange unge jenter (og voksne) som går med pels i Danmark, og det blir jeg bare så ufattelig lei meg for. Som regel veldig søte og snille jenter, men jeg tror bare ikke Danmark er like langt i holdningen sin til pels som vi i Norge er. Her i Danmark blir kanskje estetikk prioritert frem for alt annet, mens mange av oss i Norge (og selvfølgelig noen i Danmark også) føler jeg er mer bevisst om det kontroversielle omkring pels, og for oss handler det om etikk og moral fremfor estetikk. Og det er selvfølgelig sånn det burde være! :) 

Til Style Awards tok jeg på meg ynglingskjolen min (tror jeg har brukt den til litt for mange anledninger etterhvert..), som jeg kjøpte på loppemarked til 50 kr. Faktisk var hele antrekket mitt kjøpt brukt, inklusiv skoene som jeg var så heldig å finne på loppis til 40 kr.! *lykke*
Kjolen glitret så utrolig fint når det kom lys på den - til tider følte jeg meg litt som en levende disko-kule, men jeg likte det heldigvis.
Røde lepper er som regel alltid en gjenganger, men denne gangen var det faktisk ikke jeg selv som valgte det. Jeg hadde egentlig tenkt til å gå med nude lepper (jeg må ha vært midlertidig hjernedød, siden jeg vurderte det i det hele tatt), men etter en kommentar på instagram valgte jeg røde allikevel - utrolig takknemlig for det nå!

Bildene er en blanding mellom sjefen min sine bilder og bilder hentet fra instagram-profilen min. Dessverre er jeg så sykt dårlig på å huske å ta bilder - I know, dårlig egenskap, men jeg jobber med saken! :) 

Håper dere har det fantastisk! :) <3  

Thea

11.05.2015 kl.00:48

For en vakker dame du er!

Hanne T

12.05.2015 kl.14:37

Thea: Tusen takk!! <3 Så snilt av deg! <3 :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits