Copenhagen Vintage & Second Hand Guide | O-S-V Second Hand

  • 15.05.2015 - 14:32

Hvis dere har fulgt med på Instagram, har dere sett at jeg holder på å filme en Copenhagen-guide med MuseMeChannel, der vi besøker de aller kuleste og beste vintage-butikkene i Køben. Jeg hadde heldigvis kameraet mitt med da vi besøkte OSV - en av de beste - som befinner seg i hjertet av herlige Køben. Jeg kommer til å poste videoene så snart de er klare, men i mellomtiden hvis dere befinner dere i København, da kan dere gå og besøke OSV som befinner seg på Peder Hvitfeldts Stræde 4, i København K (sentrum). 

Akkurat nå befinner jeg meg i den vakre hjembyen min, Bergen, og er sykt klar for å feire 17. mai, som tilfeldigvis er verdens beste dag av en annen grunn også; det er nemlig bursdagen min! Selv om det er meldt nedbørsrekord (ja, vet, sykt irriterende), så skal ikke det stoppe bursdagen min! :) <3 
Håper dere får en fantastisk helg og ikke minst verdens beste 17. mai! :) 

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits