Tilbake i strøkne Køben

  • 23.05.2015 - 00:23Å komme hjem igjen til leiligheten min (eller vår, siden det er kjæresten min sin..) i Køben var utrolig deilig denne gangen. De varme fargene og den anti-skandinaviske innretningen gjør at jeg føler meg helt hjemme og det oser av kos i hele stuen.

Dagen i dag begynte med en joggetur med Berta og kjæresten min i vakre omgivelser på Assistens kirkegården (der som H.C. Andersen & Søren Kierkegaard blant andre ligger begravet). Assistensen (som oss lokale kaller den) er absolutt et besøk verdt hvis du er i Køben. Da jeg var hjemme i Bergen i forrige uke letet jeg etter både Strutsevinge (en spiselig bregne) og ramsløk i skogen uten å finne noe som helst, men med en gang jeg tar en joggetur på Assistensen midt i København kryr det med både Strutsevinger og ramsløk - typisk! Selv om Assistensen er en gravplass, er det blitt til en oase for menneskene som bor i denne byen - det liker jeg! 

Siden jeg hadde bursdag den 17. mai, og kjæresten min dessverre ikke kunne komme med til Bergen, holder vi bursdagshelg denne helgen (ja, faktisk en hel helg, for jeg elsker å ha bursdag mer enn noe annet!). Det startet i dag med at vi tok oss en herlig sykkeltur rundt i København på jakt etter en koppholder til sykkelen min, som jeg kan ha øl i nå fremover og til sommeren. Vi fant til slutt en i en baby-forretning og jeg festet den fluks på sykkelen min, som dere ser på bildene. Mens vi syklet langs Gammel Kongevej og Søerne sippet vi på øl og ingefær-øl som jeg hadde tatt med i vesken min - en helt perfekt dag med andre ord! :) 

I morgen skal vi løpe Nørrebroløpet på fem km. Kanskje ikke så langt tenker du, men for meg som ikke har løpt på en stund kan det bli en overraskende utfordrende affære. Jeg får satse på å gjøre det gøy i stedet for og heller løpe litt saktere hvis det blir slit. Faktisk er Nørrebroløpet enda en bursdagsgave av kjæresten min, og for å være helt ærlig, så vet jeg ikke om jeg skal ta det som et kompliment, eller tenke at det er noen ugler i mosen.. Vel, gøy blir det uansett! :) 

Håper dere får en fantastisk helg! :) Stor klem fra meg <3 

Gina angelica

23.05.2015 kl.00:25

Så utrolig koselige bilder! Kan tenke meg du koser deg :)!Ha en super dag , ta gjerne en titt innom bloggen min <3
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits