Vegan Celebration

  • 28.05.2015 - 23:11Noen ganger kan jeg få litt dårlig samvittighet overfor vennene mine som skal ut å spise med meg på restaurant, eller som skal ha meg på middagsbesøk hjemme hos dem selv. Jeg spiser nemlig ikke kjøtt og har ikke gjort det på en del år etterhvert. Det litt ironiske ved å få dårlig samvittighet overfor vennene mine, er jo at hele situasjonen oppstår som følge av samvittigheten min. Som regel spiser jeg faktisk vegansk, fordi jeg rett og slett får det bedre med meg selv. Jeg får bedre samvittighet av det og jeg føler meg rett og slett bedre av å spise vegansk.
Jeg er nesten nødt til å nevne hvor flink kjæresten min er noen ganger, som da vi spankulerte flere timer i Malaga, på jakt etter en restaurant som serverte vegetarmat, og da jeg, etter å ha gått og gått, blir så frustrert at jeg holder på å grine, får en god klem av han, mens han sier; "husk det er de det er noe gale med, ikke deg". Jeg bare: *dåner*. Det er nok en del av grunnen til at jeg har valgt han - selv om han ikke selv er aspirerende veganer, forstår han og respekterer ideologien min, og deler den nok med meg i teorien, selv om han kanskje ikke er så konsekvent med å utleve den i praksis :) 

Vel, mye snakk fra meg! Dette måltidet over var da jeg hadde venninnene mine på før-bursdagsbesøk hjemme hos meg. Jeg serverte veganske (gourmet - om jeg må si det selv..) hotdogs for dem, og herregud så godt det smakte. Aiolien hadde jeg laget av vegansk majones og hvitløk, absolutt verdt å prøve! 

Har du et tips til godt vegansk/vegetarisk pålegg? :) Jeg er veldig interessert i å utvide mat-horisonten min :)

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits