At home: Anti-scandi

  • 29.05.2015 - 08:16


Dette bildet er fra instagram-profilen min. Det er nemlig grønne tilstander hjemme hos oss for tiden, og jeg nyter å se de grønne plantene mine vokse :) 
I en tid der minimalismen og det monokrome pryder den skandinaviske stilen på interiør-fronten, føler jeg at leiligheten min (*kremt* vår) nesten er et lite opprør mot nettopp det. Selv om jeg ser at stolen og plantene kanskje virker til å være preget av den stereotypiske skandinaviske stilen (kanskje de er det), så føler jeg hvertfall selv at leiligheten vår er et utspring av personligheten til kjæresten min og jeg. Først og fremst er det viktig for oss å føle oss "hjemme", og med det skal forstås at det ikke skal være noen som er redd for å søle litt, og det helst skal være litt farger som reflekterer gleden, og helst en pynteting for mye, enn en for lite :)
Hvilken stil liker du best på hjemmefronten? Jeg synes den minimalistiske, skandinaviske stilen er veldig vakker, men for meg er det bare bedre med litt farger, etnisk preg og kos, først og fremst :)

Iselin Renée

29.05.2015 kl.08:25

Så fint du har det :)

Daniel Miller

29.05.2015 kl.12:33

Så utrolig flott du har det :) ha en fin dag.
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits