Let´s make some avo

  • 29.05.2015 - 17:30


Avocado, altså.. Så grønn og så god! Her i heimen er avocado fast inventar på kjøkkenet, og det utspiller seg en slags avocado-krise hver gang vi ikke har flere. Jeg tror i grunnen jeg spiser det hver dag.. Men det er helt greit, for det er så sunt! :) 
De søte, prikkete fatene kjøpte jeg av en keramiker som solgte sitt eget design på Christiania Julemarked her i Køben. Jeg har faktisk kjøpt av henne to år på rad nå, og kanskje jeg får en ekstra tallerken til neste jul.. Det er heldigvis lenge til, så nå vil jeg nyte våren og sommeren med å spise avocadoer på prikkete tallerkener :) 

Håper dere har en fantastisk dag! <3 :)

Thao

29.05.2015 kl.19:13

Avokado er så godt! Liker det best på hjemmelaget rundstykker. Ha en fin helg :)

Daniel Miller

29.05.2015 kl.19:35

Nam nam, ser kjempe godt ut :) ha en flott kveld.

Sandra

29.05.2015 kl.21:00

Nam :D
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits