INSPO | Kitchen

  • 08.06.2015 - 17:11
Anders, kjæresten min, og jeg har (etter min mening) den deiligste leiligheten i hele København. En hjørneleilighet på 5. etasje plassert på Blågårdsgade (den beste gaten i Køben), med sollys dagen lang. Vi har mange planer med den, men har allerede gjort en hel del (skulle nødig fortelle dere hvordan dette ungkarsredet så ut før jeg flyttet inn - fnyser ved tanken).
Det er flere bilder fra leiligheten vår på instagram-profilen min, men jeg kan forsøke å legge noen opp her også i et eget innlegg. 

Anyway! Kjøkkenet vårt er veldig koselig, men litt gammelt. Anders har mast om at vi skal ha et nytt kjøkken i evigheter, men jeg har alltid skjermet det koselige kjøkkenet mitt, for er det noe jeg ikke synes er fint, så er det splitternye IKEA-kjøkkener, uten sjarme og personlighet. Men etter jeg var inne på en av favorittbloggerne mine, Sanna Tranlöv, sin blogg, falt jeg litt pladask for sånn som hun har formet sitt eget kjøkken. Vel, det kommer nok ikke til å komme noe nytt kjøkken i denne leiligheten før om en stund, men det er jo kjekt å begynne å lage planer allerede nå, og kanskje hinte de litt til Anders, i håp om at han er enig med meg :)

snippen

08.06.2015 kl.17:39

Det var et kjempefint kjøkken! Ha en god dag videre :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits