Livet på Blågårdsgade

  • 11.06.2015 - 15:08Noen ganger tenker jeg dere må bli lei av å høre hvor mye jeg priser livet i København. Selv om jeg har et utrolig rosenrødt og nesten litt klissete forhold til denne byen, så endrer det ikke på at København er en veldig fin by å bo i! Gaten min, Blågårdsgade, anbefaler jeg dere å besøke på neste Køben-visitt. - Kanskje vi er heldige å støte inn i hverandre?
Nedenfor leiligheten min er jeg så heldig å ha venninnen min (føler meg veldig heldig som kan kalle henne venninne også!) sitt vakre showroom. Hun står bak merket Pura Utz, som jeg har skrevet om her. I går lagde jeg mat til oss i leiligheten min, som jeg tok med ned på gaten, og der satt vi utenfor showroomet hennes og spiste, på de vakre putene fra Pura Utz. Berta var selvfølgelig også med, og som dere ser nøt hun oppmerksomheten og det gode hundelivet.

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits