RAW | Køben-tips!

  • 24.06.2015 - 20:23For en stund siden tok kjæresten min meg med på RAW-caféen på Oehlenschlägersgade (Prøv å uttal det når du er full - mission impossible!). Som jeg har nevnt før har min ekstremt omfavnende samvittighet og min ansvarsbevissthet omkring denne kloden ført til at kjøtt og meg, vi er bare ikke særlig gode venner og kommer nok aldri til å bli det igjen. Den kjøttspisende kjæresten min er selvfølgelig klar over dette, så når han tar meg med ut og spiser, finner han alltid et sted der det også er vegetarmat - eller enda bedre som her på RAW, der det kun finnes vegansk mat. 

Stemningen og interiøret oser litt av leirskole-i-syvende-klasse, og for meg som er en nostalgiker er det supert. Ser man vekk fra min 90-tallsreferanse, gjemmer det seg selvfølgelig en tanke bak det organiske valget av interiør - det skal jo henge på greip med maten som blir servert!

Vi bestilte tre smørrebrød med forskjellig pålegg - sopp-posteien bare var helt utrolig, og til dessert fikk vi en nydelig raw-kake. Hvis dere har lyst til å lage verdens beste raw-kake, kan dere lese mitt forslag på hvordan den skal smake og se ut her.

Så hvis du som meg er opptatt av å spise dyrevennlig og ren mat, da er RAW på Oehlenschlägersgade absolutt verdt et besøk! 

PS: ved siden av kaféen ligger verdens beste frisør; nemlig Anna Morris sin salong Neverwhere, så her kan du slå to fluer i et smekk! :) <3

Aurora

25.06.2015 kl.12:51

Åh, det så kjempegodt ut! Jeg er så glad for at det finnes slike steder :) Det er dessverre få av dem i Oslo.
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits