Roskilde Festivalen - the love of my life

  • 09.07.2015 - 14:47

For Roskildefolket finnes det et helt eget ord for den tomme følelsen man får når man vender tilbake igjen til sivilisasjonen etter en uke i gledesrus og lykkelige omstendigheter på festivalen. "Roskilde Blues" kalles det, og mens jeg sitter her i sengen min og hører Køben-regnet piske på ruten, kjenner jeg den nostalgiske følelsen som lengter etter forrige ukes lykkelige omstendigheter. Derfor er vel dette en perfekt unnskyldning for å "take a walk down memory lane" og gjenoppleve de gøye stundene ved hjelp av bildene derfra.

Hvis du ikke visste det fra før, så la meg fjerne alle tvil; jeg elsker Roskilde Festivalen! Det finnes ikke et sted på jorden der jeg er like lykkelig som på Roskilde. I år klarte jeg endelig å få bestissene mine til å bo i camp med meg igjen (camp høres kanskje litt harry ut, men jeg forklarer nærmere under), og vi koste oss til de grader. Med hetebølge i Danmark, lite skygge og litt for mye alkohol, ble jeg syk den nest-siste dagen, så det var selvfølgelig en strek i regningen, men heldigvis klarte jeg å stable meg på benene så jeg nådde å se selveste Paul Mccartney (en utrolig opplevelse!), takket være de snille vennene mine og den fine kjæresten min.
Oki, videre til camp-forklaringen. Vi bor nemlig ikke ute på campingområdet med de andre (jeg har gjort det mange ganger og det er veldig gøy, men føler kanskje jeg er blitt litt for gammel/kjedelig til det). Vi bor i noe som heter Get-A-Tent Central, der det er ferdig oppstilte telt til oss når vi kommer, og hele herligheten befinner seg rett bak Orange Scene (den største av scenene som ligger bra plassert i forhold til resten av festivalplassen). Det er til og med ordentlige toaletter og man kan dusje så mye man vil. Egentlig visste jeg ikke om jeg skulle fortelle dette, for føler litt det er min egen lille hemmelighet (sammen med mange mange 1000 andre), men jeg har bestemt meg for lenge siden at det ikke er noe som er så bra at det skal skjules for andre. Hvertfall; jeg anbefaler Get-A-Tent hvis du vil på festival uten å føle man bor på en søppeldynge! :) Etter å ha bladd igjennom bildealbummet mitt ser jeg at den første dagen helt klart var den jeg tok flest bilder (nok fordi musikken ikke var begynt enda), så jeg må dele alle bildene litt opp, sånn at jeg ikke bombarderer dere med festivalopplevelsen min :)

Her er hvertfall første dagen av Roskilde Festivalen - som dere ser er det rimelig mye kjærlighet i luften! <3 :) A

10.07.2015 kl.12:07

Campen vår har vært på C i "alle år", men i år fikk vi godkjent søknaden om å bo på E og Clean out Loud. Det var faktisk helt genialt. Vi hadde ferdig avsatt plass til hvor vi skulle være, og så fikk vi feste og bråke så lenge vi ville. Vi er ikke helt klar for Get a Tent eller Silent and Clean enda, selv om det ble snakk om at hele campen (ca 40stk) leier buss til neste år hvis ikke vi får plass på Clean out Loud.

Kjenner godt til Roskilde-blues, vi måtte faktisk på nedtrapping i Oslo med noen fra campen før vi dro hjem til Bergen på onsdag.
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits