Roskilde part II

  • 10.07.2015 - 11:59

Første dagen på Roskilde er alltid den villeste. Man har lengtet etter festivalen i et år og forberedt seg cirka like lenge. Dagen derpå er derfor litt hard etter første dagen, men kroppen min klarer de mest utrolige ting på Roskilde.
Personlig vil jeg kalle meg en erfaren Roskildegjenger. Vi sørger alltid for å ha hylleblomstsaft fra Irma med, samt økologiske knekkebrød og bønnepostei. Så sitter vi alle foran teltene om morgenen og kjøler de varme kroppene våre ned med kald, leskende hylleblomstsaft, mens vi snakker om hvilke konserter vi skal se samme dag.
 I helgene hjemme i København pleier jeg å bli skikkelig dårlig dagen derpå bare av å lukte på en øl, men det er som om jeg er psykisk forberedt på å feste på Roskilde, og derfor klarer å nyte dagen derpå uten for mye kjipness. Dog, som jeg skrev i forrige innlegg, ble jeg syk den nestsiste dagen, så kanskje den ikke klarer alt allikevel, selv om jeg er rimelig sikker på at det var et aldri så lite solstikk jeg hadde klart å skaffe meg.
Den andre dagen begynte konsertene, og den konserten jeg husker aller best var Noel Gallagher - skikkelig bra! Og med allsang på de gamle Oasis-låtene, vel; det kan ikke bli mye bedre enn det! :)

 Her er hvertfall andre delen av dejlige Roskilde:


Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits