Om Roskilde og bestisser

  • 11.07.2015 - 10:42

Har dere en bestevenn? - Det håper jeg, for det er noe jeg unner alle mennesker. Min er hun på bildet under. Hun heter Karen og i år feirer vi faktisk 10-års jubileum. Tenk dere det, da. Det er ganske utrolig. Heldig er jeg som har venner som liker de samme tingene som meg, og som tror på og kjemper for de samme tingene som meg. Hvis jeg var dere, ville jeg sørget for at dere en gang i livet drar på Roskilde med vennene deres og opplever den fantastiske stemningen - jeg lover dere hadde hatt lyst til å komme tilbake igjen gang på gang.
Nå begynner jeg å lure på om jeg skal søke om å bli sponset av Roskilde Festivalen for alle de rosende ordene som blir skrevet av meg om dem her på tastaturet, men tviler på søknaden min hadde gått igjennom.
Anyway, nest siste delen av Roskilde-eventyret kommer her;


Charlotte og Sarah

11.07.2015 kl.12:00

ser ut som du har hatt det supert!
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits