Takk for denne gang Roskilde

  • 12.07.2015 - 10:39

Paul Mccartney. Legenden. Den humanitære. Jeg vet ikke hvilke krav du har for å se opp til et menneske, men jeg kan ikke se opp til mennesker med mindre de står for noe. Da snakker jeg ikke om å være flink til for eksempel stil, mote, sminke eller andre mer materialistiske evner, men det å stå for noe bra. Stort sett ingen av de store bloggerne i Norge blir beundret av meg. Det er selvfølgelig noen, så som Jenny Skavlan (for alt arbeidet hun gjør for å få oss til å fornye plaggene våre og kjøpe mindre nytt), Sophie Elise sin blogg leser jeg sjeldent, men jeg beundrer det medmenneskelige hun står for, når hun skriver om dyr og dyrerettigheter. En annen i Norge jeg ser opp til er Amanda fra ecointhecity, en hjertevarm beretning om de tingene jeg selv synes er så viktige. Men nei, de andre store bloggerne ser jeg ikke opp til.
Paul Mccartney er en jeg ser virkelig mye opp til. For meg å se han i levende live på Roskilde var ganske magisk. Kjæresten min som er musiker og en stor The Beatles-fan tvang meg i begynnelsen av forholdet vårt til å se en 12 timer lang dokumentar om The Beatles - og siden den gangen har jeg hatt et godt øye til musikken selv. Men Paul Mccartney er for meg mye mer enn et forbilde innenfor musikk. Han er et forbilde for hvordan min ideologiske verden er. Det er han som var med til å starte hele "Meat Free Monday"-bevegelsen og datteren hans er Stella Mccartney - det sier ganske mye i seg selv. Vel, jeg er fan av Paul Mccartney fordi han står for noe godt og kjemper for en bedre verden - det er det forbilder burde være laget av, hvis du spør meg. 

Den siste dagen på Roskilde avsluttet Paul Mccartney festivalen med et fyrverkeri (bokstavelig talt) av en konsert, og å få oppleve The Beatles sangene var et veldig spesielt og bevegende øyeblik. 
Her er bilder fra siste delen av Roskilde:


Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits