Sneakers - nå med god samvittighet

  • 05.08.2015 - 15:10

Er du en av de mange som er besatt av Sneakers? Da vet du akkurat hva jeg snakker om når jeg nevner Stan Smith. Du synes at jo hvitere jo bedre, og du elsker å kombinere sneakersene dine med denim bukser, crop top og nøytral sminke. Hvis man kan svare ja på disse, er man, etter min mening, en sneakers-jente (eller gutt).

Hva hvis jeg fortalte deg at du nå kan få noen skikkelig kule sneakers, og attpåtil få god samvittighet med på kjøpet?

Vel, det er her Veja kommer inn i bildet.

Siden jeg er en person som ikke kun er veldig opptatt av stil, men også de etiske problemstilligene som det å være en forbruker innebærer, blir det vanskelig for meg å velge kun med øynene. Faktisk er det umulig for meg. Jeg velger like mye med hjertet og den kollektive samvittigheten min, når jeg kjøper nye produkter.

 

Jeg vil så vidt mulig, ikke være med til å støtte slavearbeid, dyremishandling og forurening av miljøet, så derfor holder jeg meg vekke fra å kjøpe ny-produserte trender, der jeg ikke vet hvilken opprinnelse dette plagget/tilbehøret har.

Siden jeg er som jeg er, bruker jeg veldig mye tid på å undersøke hvor jeg kan få fatt på kule produkter, som går hånd i hånd med de etiske retningslinjene jeg har valgt for meg selv og min estetiske sans. Mange ganger er jeg skikkelig irritert over hvor vanskelig det er å finne disse bedre produktene, så jeg tenker at jeg vil prøve å skrive om alle de fantastiske tingene jeg støter på, i min leting etter bæredyktig mote.

Veja er sko som er oppstått på bakgrunn av et ønske om transparente prosesser innenfor produksjon, med et mål om å forene økonomi, sosiale initiativer og miljøet.
Et initiativ og en visjon som foreslår kulturell forandring.

Vel, jeg er fan. Sjekk det bare ut selv - hva synes du?


byEspen

06.08.2015 kl.01:53

N I C E
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits