Om å være brud for en kveld

  • 07.08.2015 - 10:42Forleden var Mette, venninnen min, og jeg på visningen til Han Kjøbenhavn. Sommeren hadde for alvor kommet til København plutselig, så humøret og stemningen var på topp. Vi måtte skynde oss av syklene før det ble helt mørkt, så vi kunne ta noen bilder av antrekkene våre i en gate midt på Vesterbro.

Noen timer innen det hadde jeg stått hjemme foran speilet mitt og sett litt oppgivende på klesstativet mitt. Jeg holder på med shoppestopp for nye klær - så de eneste klærne jeg får kjøpe skal være brukte, og siden tiden har vært så travel her på det siste, så er det blitt til minimalt med loppemarkeder på meg. 
Det var da jeg så denne gamle brudekjolen henge klemt mellom de andre kjolene. Jeg fikk flashback til forrige gang jeg hadde den på meg - der var jeg på Onkel Lauritz i Bergen, jeg hadde oransje lepper, converse og barbert halve hodet, mens resten av håret var kort og platinablondt. Det var i Agyness Deyn-perioden min, og jeg følte meg ganske kul den gangen. 
I forgårs valgte jeg å style kjolen litt annerledes, med stram hestehale, boots og den gamle, brukte skinnjakken min. Følelsen jeg fikk av kjolen var den samme nå som den sommernatten på Onkel Lauritz i Bergen. Jeg føler meg veldig beæret over å kunne ha på en vakker gammel brudekjole, og tenker på hvor glad bruden en gang var, da hun danset natten lang i den. Det er en følelse jeg aldri får av nye klær.

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits