HØST & FUR FREE FUR

  • 26.10.2015 - 14:49For meg er høsten noe av det vakreste som finnes.
Mens jeg gikk tur langs store trær med Berta (hunden min) på Assistensen her i København i dag, ble jeg nødt til å stoppe opp og bare nyte duften og fargene. Det var i det sekundet at jeg fant ut av at min favorittduft her i verden er duften av høst og nåletrær sammen. 
Se bare på treet på bildet; en eksplosjon av farger. 

Det nederste bildet er fra gårsdagens tur på vei hjem fra loppemarked med kjæresten min. Jakken, skoene og beltet er kjøpt på tidligere loppemarkeder, og hva er vel bedre enn det. Jakken er fra H&M, dog minner den meg om Stella Mccartney sin Fur Free Fur. Hennes jakker er selvfølgelig i en helt annen prisklasse, men til gjengjeld kan man være sikker på at hun ikke har benyttet seg av sweatshops og slaveliknende forhold til arbeiderne sine, noe som H&M blir beskyldt for. Heldigvis kjøpte jeg jakken brukt, og derved med god samvittighet i mine øyne. :)

Håper dere har en fantastisk dag! :) <3

Bina

26.10.2015 kl.16:39

To herlige bilder! <3 Ha en fin Mandag videre! <3 Ta også gjerne en tur innom bloggen min, det hadde jeg satt stor pris på! :) Klem.

ijenssen

28.10.2015 kl.17:29

Hei Hanne, jeg falt tilfeldigvis over instagram-kontoen din og fant dermed veien hit. :-) Liker den koselige bloggen din! Jeg lurte på om du har noen tips for hvordan jeg finner loppemarkeder som finner sted i København framover? Har nylig flyttet til byen, og jobber med å få litt bedre oversikt over hva som finnes i denne vakre byen. Ha en nydelig kveld videre! :-)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits