Morgenkos

 • 21.04.2015 - 09:09

God morgen! :) Jeg håper dagen deres begynner like koselig som min! Noe av det beste som finnes er morgenkos med favoritten

Mini ferie

 • 19.07.2014 - 19:23

Jeg er i Sandefjord og nyter livet i disse dagene. Det bærer til København i morgen, men nå står den på sol, strand, sjø og familieliv <3

At the end

 • 08.07.2014 - 16:34

Siste snapshots fra Roskilde. Gleder meg allerede sinnsykt til neste år! Roskilde festivalen er virkelig det beste stedet i verden. Nå er jeg kommet hjem fra jobb og skal ta bildene innpå dataen fra kameraet mitt. Så da er det bare til å følge med på bloggen, for snart kommer de "ekte" bildene :) Håper dere har en fantastisk dag <3

Roskilde snapshots

 • 04.07.2014 - 15:48

Jeg elsker dette stedet.
The Rolling Stones i går var helt fantastisk. Følte jeg opplevde noe legendarisk. Mick Jagger var helt uvirkelig. Det finnes ingen nålevende performere som kan måle seg med han. Her er noen bilder fra litt av hvert. Mest meg selv, haha.
Håper dere koser dere hvor enn dere er! :)

Roskilde Festivalen 2014

 • 03.07.2014 - 01:59

Herregud, jeg skjønner liksom ikke at jeg er her. Jeg har ventet i et halvt år på dette, og plutselig er den her. Jeg elsker alt ved dette stedet. Her er noen bilder fra i dag. Tror dere ikke at jeg hadde det nye, (veldig) dyre kameraet mitt med, som jeg gledet meg så sinnsykt til å ta bilder med, og når jeg tok linsekapselen av, så var hele linsen knust. Jeg holdt på å grine. Jeg må se hva jeg gjør i morgen, om jeg drar inn til København for å kjøpe en ny linse, eller om jeg holder meg til det lille kameraet jeg har med. Anyway, jeg kunne ikke la det ødelegge humøret.
Håper dere har det fantastisk! :)

Snapshots from España

 • 08.05.2014 - 01:03

Vi koser oss så mye! Jeg har tatt så mange flotte bilder, som jeg gleder meg til å vise dere :) men det kan jeg først når jeg kommer hjem til iMac'en :)

Spain

 • 04.05.2014 - 16:56

Så er jeg tilbake igjen i Spania. Livet er herlig, været er herlig og selskapet er fantastisk <3

Still loving it..

 • 18.04.2014 - 12:50

& still at it.. Tror dette er mitt 20. vinglass i løpet av ferien. Vi nyter livet og skulle ønske denne sommerfølelsen kunne vare for alltid. Hva gjør dere på i ferien?

Today

 • 14.03.2014 - 19:29


Er klar for Købens natteliv. Gleder meg til å vise dere mer i morgen!:)

Hipster girl

 • 03.03.2014 - 22:09Wearing: jacket, beanie & jeans: H&M, sweater: Cubus, bag: Topshop, shoes: Zara

Når man bor i Køben kan man ikke komme helt utenom hipsterbølgen, så en sjelden gang i blant gir jeg etter og finner min indre hipster frem. I dag var en av de dagene. Jakken lånte jeg fra kjæresten min, og når jeg rullet opp ermene, så var den så god som ny til meg. Det gjør heldigvis ikke noe i disse dager at klær er litt oversized. Det er jo faktisk bare trendy :) 

Håper dere er kommet godt inn i den nye uken. - Jeg gleder meg allerede til helgen igjen <3 :)

Siste ukens utskeielser

 • 03.03.2014 - 18:45Hver gang mamma har vært her må jeg på detox etterpå. Men det er kjekt så lenge det står på! :)
København er mitt favorittsted når det kommer til stort sett alt, men i hvertfall mat! Jeg er vegetar, så det blir ikke noe rødt kjøtt på meg, heldigvis, og der synes jeg København er så mye bedre enn Bergen og Oslo. Her er alltid et vegetartilbud på restaurantene og flere kafeer er helt vegetariske. Er du avhengig av kjøtt eller kan du ha en kjøttfri dag om uken?:)

Dyrehaven

 • 02.03.2014 - 18:04


Et kvarter med tog utenfor København og storbyens kjas og mas finnes "Dyrehaven". Her er så stille at man kan høre seg selv puste og hakkespetten hakke. Det er et fantastisk paradis og som balsam for sjelen når man blir lei av mennesker. Hvis man trenger en fin tur, blant hjorter og dådyr i fantastiske omgivelser, er det her man skal dra. Mamma, Berta og jeg gikk her i flere timer. Det er så herlig med mamma her. Hun er nok min favorittperson i hele verden :) I kveld blir det thai-mat og til slutt kveldstur med Berta igjen. 

Håper alle dere andre har hatt en like fin søndag som meg <3

Neon lips and pointy shoes

 • 01.03.2014 - 17:45


Wearing: jacket og beanie: vintage, tee: Camden Market, jeans & shoes: Zara

Gjenbruk er for veldig mange ekkelt, og for andre lettere å akseptere når det får betegnelsen "vintage". Jeg blåser i om klærne har vært brukt før jeg bruker de. Om våren går jeg ofte på loppemarkeder på jakt etter skatter, for jeg føler det er det jeg finner når jeg finner noe jeg liker; en skatt. Denne jakken kostet 20 kr og jeg elsker den. 
For meg er forskjellen på mote og stil, at stil er noe man ikke kan kjøpe seg til. Uansett hvor fattig eller rik du er, er stil noe du alltid kan ha. Som oftest synes jeg det er de som har veldig mange penger som har dårlig stil. Og det er jo egentlig en fryd at man ikke kan kjøpe seg til selvvalgt, god stil :) 
I dag igjen er kontraster noe som fyller mye hos meg. Klassiske pumps med en slitt t-skjorte som jeg stjal fra kjæresten min sitt skap og for å gjøre det litt gøyere har jeg valgt å ha neon-rosa lepper. 

Håper dere har en fantastisk helg <3 Jeg koser meg sånn med mamma her i Køben. I kveld skal vi ut og spise tapas på No. 4. - Det blir kjekt! :) 

vår/forår/spring/printemps

 • 01.03.2014 - 17:19


Wuhuu! Vi klarte det! Vinteren er over og våren er her endelig. Jeg har syklet rundt i Køben med mamma i dag og ønsket våren velkommen. Jeg er så glad. Nå er det ikke lenge igjen før våren virkelig viser seg med plussgrader, sol, øl i parker og tynne jakker. Gleder meg!!

Rock chick in high heels

 • 28.02.2014 - 18:50


Wearing: jacket & tee: Camden Market, pants: vintage, shoes: Zara

Jeg føler den egentlige Hanne blir vist i dette antrekket. Jeg er en rock chick innerst inne, så da passer slitte skinnjakker og vintage high waist bukser meg helt perfekt. Skoene får jeg en Azzedine Alaïa følelse av, og de passer bra til det rå antrekket, når de er så klassisk selv. Kontraster er som sagt det beste jeg vet i et antrekk. 
Nøytral sminke til en knall leppestift får den helt rette viben frem i det jeg har på meg, synes jeg. Noen ganger kan lite sminke være det perfekte tilbehøret. 

Sneakpeak

 • 28.02.2014 - 13:46


Today

Zara love

 • 27.02.2014 - 16:57
From Zara

Zara, you sure know how to make a girl spend money..

Outfit: lips & shoes

 • 24.02.2014 - 19:12

Wearing: jacket: Camden Market, sweater & scarf: H&M, jeans: Cubus, shoes: Converse, jewelry: Kant by Rahbek, sunnies: Ray Ban

Helsvart med et hint av farger. Jeg er forelsket i orange-rød, som på denne leppestiften og skoene. Velger man et svart antrekk, kan det aldri bli feil, liksom. - Sånn har jeg det hvertfall :) 

Nå må jeg skynde meg ut døren for å dra på konsert. Gleder meg! <3

City & Colour

 • 24.02.2014 - 16:59I dag kommer et av mine yndlingsband til Køben. Jeg har gledet meg kjempelenge, så det blir så kjekt å høre de (eller han, for det er egentlig et enmannsprosjekt). Det er rart når man har likt et band så lenge, og så etter flere år kommer de til Køben. A og jeg gleder oss! Men tror jeg gleder meg mest ;) 

Stine Goya x H2O

 • 24.02.2014 - 15:58


Et par Birkenstocks er definitivt på ønskelisten min denne våren, men om jeg vil at føttene mine skal skinne av metall, det vet jeg rett og slett ikke om jeg er klar til enda. Hva sier dere? Er de så stygge at de faktisk er fine, eller er det no-go? Den danske designeren Stine Goya har samarbeidet med H2O og disse skoene vil være å finne i butikkene i mai måned. 

Casual sunday // Pumps and beanie

 • 23.02.2014 - 20:55
Wearing: Jacket and shoes: Acne Studios, sweater: Zara, jeans: vintage from Episode, sunnies: Céline 
Det føltes som om hele Køben var ute i gatene i dag. Det er første dagen der jeg har tenkt at nå er det faktisk vår (og hvis ikke den var i dag, så kommer den hvertfall snart!).
Det var på med Céline brillene, finne noen behagelige klær, dekke seg med Acne-jakken og så føltes det som Køben lå for mine føtter. 

Copenhagen today // Torvehallene

 • 23.02.2014 - 20:11


Været i Køben i dag har vært fantastisk. Her er bilder fra et av yndlingsstedene mine her i Køben, nemlig Torvehallene. Hver gang mamma er her og besøker meg, er det første vi gjør å gå i Torvehallene og det siste vi gjør før hun reiser igjen. Her er noe for enhver smak, vegetarer og kjøttspisere, urteentusiaster og blomsterelskere. Hvis dere kommer til Køben er dette et absolutt must å besøke. Du finner de rett ved Nørreport stasjon. 

PJ's in public

 • 20.02.2014 - 21:19

Wearing: Jacket: Camden Market, blouse: Topshop, pants: Monki, shoes: Bianco Footwear, bag: Chanel, hat: H&M

Noen ganger er det lov å ha pysjamas på seg ute, og i dag var en sånn dag. Disse pysjamasbuksene er så gode å ha på, og siden jeg har dilla på prikker for tiden, er de midt i blinken. Dobbel up på prikker  = yes please! - jo flere, dess bedre. 
Jeg lot vippene mine få en liten pause i dag, og valgte leppestift fremfor maskara. Jeg kjenner jeg blir nesten litt hårsår på øyenvippene, hvis jeg går for mye med maskara. Så da er det kjekt med en pause en gang i blant, og heller pynte på andre måter, som i dag med leppestift. 

Leather

 • 19.02.2014 - 18:27


Wearing: Top, pants and shoes: Zara, Jacket: Camden, bag: Topshop, hat: H&M

Føler meg litt badass i dag i dette antrekket. Helsvart er helmaks. 

Jeg er så trøtt for tiden. Mye jobbing og oppussing av leilighet er ingen god kombi. Jeg gleder meg så ufattelig mye til å få bad og kjøkken igjen! A og jeg spiser så mye take away for tiden, at jeg nesten begynner å bli lei. Jeg gleder meg til å lage et skikkelig måltid i kjøkkenet mitt, mens jeg hører på Asgeir Trausti og sipper hvitvin. Jippi. Nå må den siste måneden gå fort. <3

Trashy and classy

 • 17.02.2014 - 21:34


Wearing: hat: vintage, sunnies: Céline, jacket: Acne Studios, cardigan: Gina Tricot, jeans: Vintage from Episode, shoes: Zara, bag: Topshop

Beklager, men denne jakken kommer jeg til å ha på nesten hele tiden fremover. Jeg e.l.s.k.e.r den. Så jeg skal nok finne måter å kombinere den på, så det ikke blir kjedelig.
Det å mikse trashy med classy er jeg fan av. Her har jeg for eksempel på meg gamle, slitte boyfriend jeans som jeg kjøpte vintage, kombinert sammen med noen klassiske stilletter fra Zara. En cardigan under ble jeg nødt til å ha på, for å beskytte meg mot kulden og for å tilføre den rette mengden casualness til antrekket. Prikken over i´en for meg er den store luen og de nye solbrillene fra Céline.

Liker dere kontraster i antrekkene deres? :) Jeg er nesten avhengig av det :) 

Acne Shearling

 • 16.02.2014 - 23:48Denne jakken, altså. Jeg er så glad for at den er min! Og tusen takk til kjæresten min for verdens fineste gave. Det er en kolleksjonsprøve, så det er faktisk kun denne ene jakken som finnes. Det er så gøy å ha noe unikt! Jeg elsker fargen, snittet, lengden, ja, faktisk alt med denne jakken får meg til å smile. Jeg valgte å være svart i resten av antrekket mitt, så jakken kunne snakke for seg selv, men det gode ved denne jakken er at jeg kan sette den sammen på så mange forskjellige måter. 

Sneakpeek på tidenes Valentines gave

 • 16.02.2014 - 10:26Kjæresten min var i Odense og spilte konsert på selve Valentins dagen, så det ble med kort om morgenen, og vi dro hver til sitt. Jeg skulle jobbe her i Køben og han skulle som sagt dra ut og spille. Vi har ikke feiret en Valentins dag noensinne i vårt 4 år lange forhold, på grunn av jobb og andre ting, så jeg hadde ikke regnet med det store nummeret. MEN! - Dagen etterpå dro vi forbi Acne butikken på Elmegade her i Køben, og der jeg fikk denne darlingen med meg hjem. Takk, A <3 Det kommer nok aldri til å bedre enn dette, for for meg, var dette tidenes Valentines gave. 

Yesterdays outfit

 • 15.02.2014 - 18:01Wearing: Jacket: Levi´s, blazer & jeans: Zara, sweater: Red Label, necklace: KANT by Rahbek
Her ser dere bilder av en sliten makeup artist! Etter å ha jobbet i flere timer, blir man litt utslitt. Men fy fader, jeg elsker det.
Jeg liker ikke å være for preppy, så jeg har som regel et plagg som toner ned antrekket mitt og tilfører litt "casual" til det. Denne jakken kjøpte jeg brukt på e-bay for mange år siden, og jeg elsker den like høyt enda. 

Behind the scenes//Photoshoot

 • 15.02.2014 - 17:50I går skjøt vi bilder til lookbooken til Mette Friis sin nyeste kolleksjon. Jeg fikk ikke sett så mye af selve fotograferingen selv, fordi jeg sminket tre modeller, men da er det bra å ha snille hjelpere i form av designere, som kan bidra til å ta litt bilder, når jeg ikke har tid. Jeg ble utrolig fornøyd, og gleder meg til å se de ferdige bildene. Jeg elsker klærne, og kan ikke vente til den ene jakken blir min. Det er i øvrig den jeg har på meg lenger bak i arkivet, hvis dere ønsker å se den :) 

Gentlemen; treat your ladies

 • 13.02.2014 - 22:28


 For å være helt ærlig, så tror jeg de fleste jenter blir glad for den minste oppmerksomhet på Valentine´s day, men hvis det er noen menn der ute som føler for å gjøre det lille ekstra, men som mangler inspirasjon, så kan dere jo få litt her. Jeg har lyst på alt. Hint hint.. ;)

Valentines inspiration

Stella Mccartney Square Frame Sunglasses

 • 13.02.2014 - 21:34


Jeg har helt dilla på solbriller for tiden. Hvilket er ganske ironisk med tanke på hvordan været er her i Køben. Jeg tror det er fordi jeg merker at våren nærmer seg, og turen går til varmere strøk om snart. Jeg har forelsket meg litt i disse fra Stella Mccartney. Hva sier dere? - Yay or nay? :) 

Gratulerer med dagen til BH´en!

 • 13.02.2014 - 21:26
Hvor kult er ikke det? - Det plagget som er utsatt for det største hat/elsk-forholdet fra oss kvinner, fyller 100 år i dag! Gratulerer til oss!

Ebay kupp

 • 12.02.2014 - 13:56

Har du lyst på Shearling jakken til Acne, men synes 12000 er vel mye å gi? - Da har jeg funnet det perfekte alternativet til deg:

Finn den HER til 650 kr.

New sunnies

 • 12.02.2014 - 12:39


Celine Audrey
Jeg har siklet så lenge etter disse solbrillene, så nå klarte jeg ikke å holde meg lengre. Måtte bare klikke de hjem. De er rett og slett helt perfekte. Gleder meg til å bruke de i sol og varme snart <3 

Outfit // Tartan, leather and jeans

 • 11.02.2014 - 15:30
Wearing: Coat: Bikbok, jacket: vintage, blouse and jeans: Zara, shoes: Acne
I dag er en sånn dag der alt føles litt tungere, men man er nødt til å stå opp av sengen selv om. Køben er grå og trist i dag, så kanskje det er grunnen. Jeg gleder meg mer og mer til vår og sommer. Hva med dere? - Jeg kan nesten ikke vente lenger :) 

Zuhair Murad

 • 10.02.2014 - 20:23 Designer: Zuhair Murad 
Dear Lord. Noen ganger ser man klær som tar pusten fra en.

If the world was black and grey, I would fit right in

 • 09.02.2014 - 20:17I dag har jeg på meg den nye blazeren min, som jeg kjøpte for 20 kroner her nede på gaten. - Det er sånne kjøp som gjør at jeg smiler fra øre til øre og begynner å danse midt på gaten. Jeg holder fargepaletten nøytral, med å velge svart og grått. Jeg elsker det denne blazeren gjør; den er laidback og gir antrekket en viss androgynitet som jeg er en sucker for. Ellers har jeg minimalt med tilbehør i dag, da jeg synes det er en anledning for det også, noen ganger! :)
Herregud for en herlig søndag! Siden alt er kaos her hjemme med oppussing og rot, har A og jeg vært og spist mye ute på det seneste. I dag gikk vi og spiste frokost/brunch på Kalaset, og vi gikk derfra med jublende mager og mette øyne. Nå er det jobbing for min del. Jeg skal foreberede et shoot, så jeg må heller komme i gang.

Sneakpeak

 • 09.02.2014 - 18:29


Checked boyfriend blazer. 

Boyfriend Blazer

 • 09.02.2014 - 18:26
Grey blazerism
Dere vet når dere leter etter et bestemt plagg som du synes mangler i garderoben din, men som du bare ikke helt klarer å finne. Og de eksemplarene du finner, de er liksom ikke helt sånn som du hadde forestilt den. Sånn har jeg hatt det veldig lenge med en grå blazer. Jeg hadde visse krav; Ikke være for lang, men i hvertfall ikke for kort, være androgyn, men samtidig med et visst feminint snitt, se casual ut, men likevel sånn at jeg kan pynte meg med den. Vel, dere hører det ikke er så lett. Men i går kom det store gjennombruddet. - Jeg gikk forbi loppemarkedet på plassen der hvor jeg bor, og jaggu meg om ikke det lå en fin, grå blazer blant alt det andre som man bare går forbi uten å legge merke til. Jeg fant noen eksempler på Polyvore.com, som dere kan bli inspirert av, skulle du selv få lyst på en grå blazer! :)

Juksepels og andre gode ting

 • 08.02.2014 - 15:31Wearing fake fur from H&M, scarf, hat and jeans from Zara, Shoes from COS and cardigan from Gina Tricot
Fy fader, nå gleder jeg meg til våren! Jeg er så lei av å pakke meg inn i lag på lag. I begynnelsen av vinteren var det greit, for da var det jo et helt år siden sist, men nå, når man bare venter på at vinteren skal bli ferdig, da kjenner jeg at jeg lengter etter korte jeans, lave converse, topper og en tynn jakke å ha over. Herregud, som jeg gleder meg. Jeg er vel ikke den eneste? 
Jeg har ikke vært på toppen de siste par dagene, så beklager sjeldne oppdateringer. - Det blir bedre! :) 
A og jeg har enda ikke besluttet om kvelden byr på sofakos eller konsert. Jeg holder mest på konsert, men orker ikke en redusert dag i morgen, så vi får se ;) 

Baby blue and black

 • 06.02.2014 - 18:32


Jacket, sweater & shirt: Topshop // Boots: Bianco // Hat: H&M // Jeans: Cubus 
Jeg er ikke helt på toppen i dag, så her kommer en litt chabby Hanne uten maskara. Noen ganger er det greit å gjemme seg litt i klærne sine, og det er nok det jeg prøver litt på i dag.  Jeg satser på at selvtilliten og formen stiger etter et glass vin med fine jenter  <3

Trashy Converse and classy coat

 • 04.02.2014 - 22:57

Wearing coat from Ganni, sweater from Red Label, Faux leather pants from Zara, sunnies from RayBan, bag from Chanel and Converse
Jeg er som sagt veldig glad i kontraster, så med en viss råhet i et antrekk, liker jeg å gjøre det enten mer feminint eller klassisk ved å tilføre et kontrastfullt hovedplagg. I dette tilfelle ved å tilføre en klassisk frakk.
- og yndlingsvesken min fra Chanel kan jo spre liv i ethvert antrekk.  <3

Current obsession

 • 04.02.2014 - 16:02
Pictures from Pinterest
I øyeblikket fantaserer jeg om massive gensere. Jeg elsker hvordan de kan få det mest feminine antrekket til å bli mer anvennelig og se "effortless" ut.

Rock ´n´ Roll

 • 03.02.2014 - 17:51

Jacket: Camden, shirt, bag and shoes: Zara, t-shirt: Ebay, pants: Episode, necklaces: Dyrberg/Kern lipstick: Morange from Mac
Uansett hvor fin jeg noen ganger prøver å være, så føles det som å komme hjem når jeg har på meg den svarte skinnjakken min fra Camden. Vi har vært gjennom tykt og tynt sammen i fem år nå, og jeg håper aldri jeg mister den. Innerst inne er jeg nok en rock chick, og kommer alltid til å være det. Det er greit å spore litt av nå og da, men jeg finner alltid hjem igjen til den rockete stilen når alt kommer til alt, for det er der jeg føler meg mest som Hanne. Denne jakken, som jeg kjøpte brukt på et marked i London, redder meg fra enhver kleskrise, og når jeg tar den på meg, føler jeg at jeg tar på meg selvtillit. Den er rett og slett det mest hjemlige plagget jeg eier. 

Oversized jacket

 • 02.02.2014 - 20:09
Jakke: Nelly, bukser, skjerf og sko: Zara, genser: Cashmere, Smykke, Cubus
Jeg kjøpte denne jakken på Nelly for en stund siden, og har nølt litt med å bruke den, da jeg følte den var litt i det største laget. Når man ikke er så høy, kan en oversized jakke fort få en til å se så utrolig liten ut. Men det må jeg bare se vekk i fra, for den er så fin og god å ha på. Det er veldig sjeldent jeg ikke er kledd i noe med svart, men i dag var faktisk en av de få dagene jeg valgte å gå litt vekk fra det svarte. Smykket fikk jeg til jul av mamma. Det er fra Cubus og jeg har ønsket meg det lenge. 
Vi holder på å rydde hele soverommet vårt, så alt inventar og klær (fy fader, det er så mye klær), skal inn i stuen de neste to månedene mens vi får laget nytt bad. Jeg gleder meg bare til vi er ferdige og jeg kan bli gjenforent med skapet mitt og blogge mer diversitet. 

Yesterday // Backstage

 • 01.02.2014 - 18:00I går jobbet jeg for Nicklas Kunz, som viste kolleksjonen sin i et parkeringshus. Det var iskaldt, men jeg synes temaet passet bra til omgivelsene, med det rå og enkle looket. Jeg hadde valgt å kle meg i svart, men ble nødt til å ta den nye kåpen fra Ganni på, for å holde på varmen. Det er deilig å ha en lang kåpe, nå når det har vært så kaldt. Etter showet gikk turen på byn, som er skyld i at jeg er mer enn en smule redusert i dag. I  dag har jeg sminket en vakker dame og prøvd å samle de kreftene jeg har på å overleve uten å få lyst til å ligge meg under dynen igjen. Kjæresten min er endelig hjemme igjen fra Frankrike, men å være musikerfrue består av 90 % gode ting og 10 % dårlige ting. - I dag viser de 10 prosentene seg ved at A skal direkte ut og spille konsert, så jeg må heller pleie fyllesyken min alene i dag. 

Just what I needed

 • 31.01.2014 - 14:27
Da jeg våknet i dag og så snøstormen som utfoldet seg utenfor vinduet, ble jeg truffet av en øyeblikkelig lengsel etter sommeren. Jeg ble nødt til å søke etter bevis på at vinteren ikke varer evig, og fant det på Pinterest. Heldigvis er det kun februar igjen, før den første vårmåneden begynner, og jeg kan igjen begynne å se frem til sand mellom tærne, vandmelon som mat hele dagen, latter, venner, dans og musikk på Roskilde Festivalen, kalde øl på svaberg, minimale badedrakter til altfor store hatter og møkkete føtter etter stranden. "Hold ut, Hanne", sier jeg til meg selv. Det er som sagt kun en måned til mars, og ventetiden går litt lettere når man kan se gjennom bilder som viser at sommeren faktisk eksisterer, og ikke bare er en drøm, som man kan bli lurt til å tro, når man bor så langt nord med en kulde som føles uovervinnelig. Jeg håper dere nyter bildene like mye som meg, og hører på sangen mens dere drømmer om deres egne sommerminner. 

Oh, that camel coat

 • 30.01.2014 - 20:23
Jeg har lenge letet etter den perfekte kamelfargede frakken, som kan gå til stort sett alt. Jeg fant det jeg lette etter i denne oversized frakken fra Ganni. Jeg gleder meg til og med til å bruke den til vårlige bluser og sandaler. Ellers har jeg cashmere genser på meg, bukser og hatt fra H&M, veske fra Dixie og smykke fra Camden Market i London.

I morgen skal jeg jobbe for Nicklas Kunz under Copenhagen Fashion Week. - Jeg gleder meg! Da blir det forhåpentligvis bilder fra backstage, hvis ikke det er alt for travelt, men jeg satser på å få knipset noen bilder uansett. ;) 

The Bird Lady

 • 30.01.2014 - 19:31
All Black

 • 29.01.2014 - 18:43Jeg var innom Ganni butikken i dag. De har nemlig 60 % på halve butikken. *Glede*
Jeg har sett på en kjole lenge, som jeg synes er så fin, men nå tenker jeg å vente til kjæresten min kommer hjem fra Frankrike for å høre hva han synes om den. - Kanskje jeg kan lokke han til å kjøpe den til meg ;) Jeg skal til Alicante med noen venninner i begynnelsen av mai, fordi den ene venninnen min sin familie har hus der nede, så da tenkte jeg at den hadde vært perfekt til sydenvær, rose i håret og rødvin i hånden. - La oss håpe! :) 
I dag har jeg på meg cardigan fra Barbara I Gongini, vintage jakke, bukser fra Cubus og sko fra Cos.  

Tuesday night bonanza

 • 28.01.2014 - 23:07Wearing H&M and Zara while feeling like a sailor girl on high heels.

Ebay interiør kupp

 • 28.01.2014 - 17:25

Etter jeg flyttet sammen med kjæresten min er jeg begynt å like interiørdesign mye mer. Det er noe med hodeskaller for tiden, som gjør at det er veldig hot å dekorere med de i hjemmet sitt. Her viser jeg noen av de tingene jeg har falt for til hjemmet, til en billig pris på Ebay:

Finn den til 45 kr HER


Finn den til 80 kr HER


Finn den til 90 kr HER


Finn den til 100 kr HER

SOFT PINK

 • 28.01.2014 - 13:16
Sesongens store it-farge har jo vært rosa denne vinteren. Selv om vi er vant til å se mørke vinterfarger til AW-kolleksjonene, bestemte designerne seg for å myke opp de ellers harde vinterfargene, og viste oss på catwalken at det var lovlig å bruke sommerfarger om vinteren. Selv om jeg er utrolig dårlig til å gå med farger, er det nyttårsforsettet mitt å prøve å ha på meg litt flere farger. Den delikate rosa-fargen er jo som snop for øynene, så hvorfor ikke bruke den til å piffe antrekket litt opp. Den kan fort gjøre et svart antrekk mer søtt å se på, og kontraster er jo det nye svart. Jeg sier let´s do it.

Vinneren er....

 • 27.01.2014 - 16:23


Gratulerer så mye til Iris, som har vunnet genseren fra Julie Nørgaard. Jeg er kjempemisunnelig. Hehe. Jeg har sendt en mail til deg :) 
Og til dere andre; det kommer flere konkurranser etter hvert. ;)

It´s a grey day.

 • 26.01.2014 - 21:27


Jeg tok outfitbilder i Botanisk Have i Køben i dag. Det er så kaldt, så selvfølgelig hadde jeg på meg skjerf også. 
En svart, klassisk frakke går til ethvert antrekk, og i dag var intet unntak. Jeg vet ikke helt hva det er med meg for tiden, men jeg har fått helt dilla på grått. Noen ganger er man vel bare inne i forskjellige perioder, og for tiden er jeg inne i min grå periode. Håper bare for Guds skyld det ikke kommer en lilla, men det tviler jeg sterkt på. ;) Jeg er normalt veldig dempet i fargene, og sverger som regel til svart, grått og hvitt. 
Ellers har jeg på meg frakke fra Bikbok, genser, blazer og sko fra Zara, briller fra RayBan, lommebok fra Prada og bukser fra Episode (Vintage) i dag.

Winter Outfit Inspo

 • 26.01.2014 - 20:59
Pictures from Pinterest.com
Siden det er så iskaldt her i Køben for tiden, tenkte jeg at det var en god idé å bli litt inspirert på hva man kan ha på seg. Det er en vanskelig balanse å være fin og varm samtidig, så inspirasjon er en god ting å søke etter, og Pinterest skuffer aldri. 

Faux fur

 • 25.01.2014 - 16:30

Jeg sverger til falsk pels til enhver tid. Jeg avskyr ekte pels, og skjønner rett og slett ikke poenget. Heldigvis finnes det faux fur, som gjør akkurat det samme for et antrekk som ekte pels gjør, uten å få personen som bærer den til å se ut som en drittsekk. - It´s a win win situation. Været i Køben er surt og iskaldt for tiden, så da hjalp det med denne pelsen. Jeg har tonet resten av antrekket ned i dag også, for å la jakken snakke for seg. Og leppestiften er til for å krydre det litt opp. Nå må jeg skynde meg å gjøre meg klar.  - Madklubben og "Evita" venter. Hvis dere er i Køben, så reserver et bord på en av Madklubbens restauranter. - Jeg liker best den i Admiralgade. Det er fantastisk mat, til en overkommelig pris. 

Good morning with lipstick

 • 25.01.2014 - 11:23

I dag er familien min kommet på besøk fra Norge. Jeg gleder meg sånn til å være sammen med de. Først blir det shopping, før vi skal spise på Madklubben og til sist skal vi på musikal og se "Evita". En perfekt dag med en perfekt familie.
Jeg har forelsket meg i tørrshampo. - Det gir det ellers flate håret mitt volum og den trashy looken som jeg elsker.

Køben outfit

 • 24.01.2014 - 16:48Iført jakke fra Mette Friis og sko og veske fra Zara i byen i dag, på shopping med fine mennesker. <3
Jeg elsker å mikse stilarter, her med klassiske, spisse støvletter til en rå bomberjakke. Denne jakken gjør hele antrekket, så da gjør det ikke noe å være helsvart under. 
Jeg har fått så mange fine kommentarer for den fantastiske jakken jeg har på meg, så her er linken til henne: S by Mette Friis på hjemmesiden hennes og facebook

PS: Husk konkurransen lenger nede på siden! I dag er siste dagen dere kan stemme, og i morgen trekker jeg vinneren av verdens fineste genser!  

Vixen Blog Awards pt. 2

 • 23.01.2014 - 15:45Fra L´oreal ble vi kjørt videre i bil til Edderkoppen der det hele skulle foregå. Champagne ble byttet ut med øl (min yndlingsdrikk etter saft), dj´en var den samme, men kjendisfaktoren var høy. Vi fikk goodie-bags - thumbs up for de! og så skulle showet begynne. Vi slengte oss ned i setene, der jeg ble nødt til å ta av meg skoene (befrielse etter flere timer i høye hæler!), og kunne drikke kald Stella Artois mens prisene ble utdelt og vi ble underholdt. Kveldens store overraskelse for meg var da den danske artisten Mø kom og spilte. - Hun er så rå, sjekk henne ut! 
Etterpå var det etterfest, der det ble drukket enda mer øl, før vi ruslet hjem i taxi til Emilie, der sofaen ventet og lyste opp som et paradis. 
Jeg hadde på meg buksedrakt fra H&M, skinnjakke fra Camden, sko fra Zara og veske fra Chanel. Helsvart og rockete. - Akkurat sånn som jeg liker det.  

Vixen Blog Awards pt.1

 • 23.01.2014 - 15:12
Kvelden begynte sammen med den vakre Emilie hos L´oreal Norge, så vi kunne få ordnet hår og lagt sminke. Det var et fantastisk arrangement, med snacks, champagne og Styledevil som dj. Frisørene og makeup artistene var utrolig flinke, så selv om jeg hadde gruet meg til å få lagt sminke av noen andre, ble jeg utrolig fornøyd! - Takk for fin kveld, L´oreal! 
Det var min jomfrutur på Vixen Blog Awards, så jeg hadde både gledet og gruet meg. Heldigvis hadde jeg en fantastisk venninne i Emilie som gjorde kvelden både koselig, morsom og fantastisk. 

24 hours in Oslo

 • 22.01.2014 - 10:26

Så er jeg på vei til Oslo og Vixen Blog Awards. Først skal jeg si hei til kusinen min, før det bærer av gårde til pre-party hos L'oreal med den fantastisk vakre Emilie, fra www.emilietommerberg.com.
Jeg gleder meg!

Vixen Blog Awards Outfit//KANT by Rahbek

 • 21.01.2014 - 19:35

Jeg har jobbet som en hest de siste dagene, så jeg kan reise til Oslo i morgen. Vixen Blog Awards og familie-gjensyn venter meg, og jeg gleder meg som en liten unge, selv om det bare er en kort visitt. Jeg er nemlig tilbake i Køben igjen allerede torsdag formiddag. I dag har jeg samlet løse tråder, og hentet klær og smykker. Jeg besøkte designervenninnen min Sabine, som står bak merket KANT by Rahbek, og fikk se noen av de nye tingene hun holder på å lage, samt å få låne noen ting med meg. That´s what friends are for <3 

I morgen er det Vixen Blog Awards, og her er buksedrakten jeg tenker å ha på meg, men virker det kanskje litt kjedelig? Hmm.. 

Vinn genser fra Julie Nørgaard til en verdi av 1100 ,- !

 • 21.01.2014 - 17:12

Denne gangen har dere mulighet til å vinne noe jeg selv har lyst på.
Julie Nørgaard, heter designeren bak merket av samme navn, og hun er med i Elle Style Awards som "New nordic talent".
Hun treffer den moderne pulsen med designet sitt, som er minimalistisk og futuristisk.  - Jeg elsker det og nå kan denne fantastiske neopren genseren, til en verdi af 1100 kr, bli din, jeii! 
Konkurransen slutter på fredag, så vinneren av genseren blir trukket allerede lørdag. Alt du skal gjøre er å stemme på henne her, og skrive mailen din i kommentarfeltet under, eller sende en mail til meg på hannetoerseth@gmail.com, så er du med i konkurransen. Og som en liten bonus er det jeg som har lagt sminke og hår på modellen på bildene på linken. 
Og til jer der er fra Danmark; I må osse gerne deltage i konkurrancen ;) Lykke til, og håper dere vil delta! :) 
Working on a sunday

 • 19.01.2014 - 20:05


Å jobbe på en søndag er ikke så værst når man jobber med gode mennesker. <3 Jeg elsker jobben min.

A walk in paradise//Home inspo

 • 18.01.2014 - 17:05
Pictures from Pinterest.com
Jeg er veldig glad i mitt eget "walk in", men det kommer nok aldri den dagen der jeg er helt fornøyd, og tenker at nå er det så fint som det kan bli. Jeg elsker å bli inspirert på Pinterest, og det neste prosjektet her i leiligheten (etter vi får nytt bad i februar), er å utvide garderoben med plass til skoene også. Dessuten tenker jeg å male hyller og skuffer i hvitt, for det gir en så luftig følelse og fredlig atmosfære over det. Neste skritt i planen er bare å få kjæresten med på det hele, så kryss fingre, folkens. 

I´ll let you in on a little secret..

 • 17.01.2014 - 14:15


Et dansk merke sammen med Chanel og Dior? Vel, ja. - Det er faktisk tilfellet. 
Jeg ble tipset av venninnen min om det fantastiske danske merke "YDE", med designer Ole Yde i ryggen. Jeg sjekket ut hjemmesiden og satt igjen bak skjermen med sommerfugler og vårfølelse i magen, mens jeg måpte. De fantastiske, elegante, sofistikerte og poetiske kreasjonene treffer meg rett i hjertet.
YDE skal som det eneste danske merke, bli vist under PFW (Paris Fashion Week), i selskap med de aller største merkene. Jeg applauderer den danske designeren her fra sofaen min. Hvem har sagt at dansk design er kjedelig? - Ikke jeg ihvertfall! Sjekk det ut for å bli inspirert og bli tatt pusten fra: YDE Copenhagen

Today I would like to wear this

 • 17.01.2014 - 11:58

Tiln tross for bitrende kulde og piskende vind her i Køben, drømmer jeg om plussgrader, sol og å kunne spankulere gatelangs i dette. Det neste på ønskelisten min er en veske fra Stella Mccartney. Hun er genial både som designer og medmenneske. Greasish

Shoe Addiction

 • 15.01.2014 - 18:44De av dere som har fulgt med på bloggen en stund, vet at jeg er helt besatt av Azzedine Alaîa og de skoene han lager. Derfor var det jubel og glede da jeg fant disse herlige look-a-likesene i Zara. Juhuu! <3 
Jeg har lyst til å ha de på til neste ukes Vixen Blog Awards, men vi vet jo alle hvordan føttene har det etter timer i sånne hæler. Men la oss satse på at det blir verdt det! :) 

Grey Shades

 • 15.01.2014 - 15:55Så mye som det enn piner meg, så er dette kvaliteten på selfiene i dag. 
Kjæresten min reiste vekk for halvannen uke siden og kommer først hjem om en uke. - det vil si at den faste fotografen min er ikke her, og så langt har jeg fått venner til å ta bilder av meg, men ikke i dag. Derfor ble kameraet på iMacen tatt i bruk. Kjøpte denne nålestripete jakken på Zara for 129 kr. - Det er nemlig salg på Zara for tiden! :) Og alle vet jo at jeg elsker Zara.
Har dere fått kjøpt noe på utsalget enda? Det er verdt å dra inn og ta en titt, om ikke annet enn for å se på noen av de nye varene som er kommet også. De er nemlig så fine :)

Stylish with a hint of cosy

 • 14.01.2014 - 16:09
Siden jeg ikke klarer å ligge denne Acne genseren fra meg, tenkte jeg å gjøre det litt stiligere med faux leather bukser fra Zara, Chanel veske og Acne pumpsene.  - Noen ganger er det enkle ofte det beste.

Med og uten sminke

 • 13.01.2014 - 12:26Det er ikke ofte jeg viser meg uten sminke. Men jeg tenkte å gjøre et unntak denne gangen. Hvordan har du det med å gå uten sminke? Er du trygg ved det eller føler du deg utsatt og sårbar når du går uten? Det finnes alltid en virkelighet bak all sminke og da jeg kom hjem fra byn forleden dag, tenkte jeg å ta et før- og etterbilde. Ja, sminken var mer inntakt før jeg dro ut og danset i 6 timer, men jeg synes selv det er utrolig interessant å se hva selv sminke som har vært på i 8 timer kan gjøre med et ansikt. Den verden vi lever vi har et ideal vi alle prøver å leve etter. Vi skal være så pen som mulig, så flink, så kreativ, så smart og så glad som mulig. Og vi må for Guds skyld ikke likne alle andre. Det er et veldig stort press fra de sosiale mediene og ikke minst omgangskredsen, at man skal være så bra som mulig til enhver tid. Nå tar jeg et stort skritt ut i min egen usikkerhet ved å vise dette bildet av meg. Nå må vi se hvor lenge jeg tør å ha innlegget ute, eller om jeg angrer og sletter det. Hehe. Det er jo en veldig intim handling å vise sitt "nakne jeg". Hva sier dere? Tør dere også? Hvis ja, så send meg en link, så jeg kan se det! Jeg utfordrer dere herved til å vise "den nakne sannheten".

Det fineste jeg eier akkurat nå

 • 12.01.2014 - 13:50


.. Er disse pumpsene fra Acne Studios. Jeg synes det er så synd å gjemme vekk klær og sko, for det er jo tross alt det som gjør en selv fin, så hvorfor ikke la det gjøre leiligheten fin også? Der jeg bodde før brukte jeg klær som malerier. Jeg ble lykkelig av å se de fineste skattene mine henge på veggen når jeg våknet. Nå har jeg en æresplass i stuen til de skoene jeg har dilla på akkurat denne uken. 

Mornings

 • 12.01.2014 - 11:55
De beste morgenene jeg har er alltid om søndagen. Alle omgivelsene slapper av, Berta slapper av og jeg kan fordype meg i en av bøkene mine om sminketeknikker. I den fine tekannen min lager jeg favoritt-teen min, Frisørthe, og den nye Acne-genseren som jeg fikk av kjæresten min blir brukt som kosegenser hele dagen. Det blåser utenfor i Køben i dag, og mens Berta sitter i vinduet på det økologiske lammeskinnet fra Island, og holder øye med verden utenfor, sitter jeg og bare nyter tilværelsen og hører vinden som river i vinduene. 

When girls get together

 • 11.01.2014 - 14:35Den gangen kjæresten min spurte om jeg ville flytte inn sammen med han, ble jeg fra meg av begeistring og sa; "Ja, selvfølgelig! Ih!". Men jeg sa også til han at han måtte være forberedt på at en gang før jeg ble "voksen", ville jeg flytte ut i ca. et halvt år og flytte inn sammen med venninnene mine igjen en siste gang. Jeg tenkte at jeg ble nødt til å få min siste dose av jentesnakk, sladder, det å sminke seg sammen før man skal på fest og snakke sammen i sengen dagen etterpå om festen mens man ser på en fordummende romantisk komedie i sengen med alt for mye junkfood til. Det er der noen av de beste minnene jeg har fra venninnene mine er. - Å være fyllesyk, men samtidig være på sitt aller lykkeligste. 
-Nå har det gått opp for meg at jeg trenger ikke å flytte ut for å få denne siste dosen med ungdom. Jeg kan jo bare invitere venninnene mine hjem til meg hver gang kjæresten min ikke er hjemme. Det gjorde jeg i går. Selv om jeg nå er en smule redusert, var alt verdt det <3

Pumps Inspo

 • 08.01.2014 - 19:34

Jeg har dilla på pumps for tiden. Den elegante, enkle skoen, kan gjøre så utrolig mye med et outfit. Hva synes dere? Støvler eller pumps, hvis du kunne velge?:)

Makeup routine

 • 08.01.2014 - 11:33


Her er mine musthaves samlet på et sted. Jeg elsker foundationen min fra Armani og NARS sin stick, som jeg bruker til leppestift og rouge. 
Og et musthave for absolutt alle som bruker bare litt sminke; noen ordentlige børster. - Det gjør hele forskjellen, synes jeg! :)

Denim day

 • 07.01.2014 - 15:33


Det er en god dag for dongeri! Eller, hver dag er en god dag for dongeri... Det er helt utrolig, men man skulle nesten tro det er vår i Køben i dag! 
Disse skoene fra Acne er bare en drøm. Printet, hælhøyden, spiss tå.. - Det går rett og slett opp i en høyere enhet. 
Skjorten kjøpte jeg på markedet i helgen for 20 ,- og jakken er vintage fra Ebay. Buksene er fra Cubus og Hatten fra Zara. Noe av det jeg liker best med styling, er at man kan veksle mellom billig og dyrt, og finne frem til akkurat det uttrykket jeg selv har lyst til. For klær er jo en måte å vise hvem man er uten å snakke. 

New in

 • 06.01.2014 - 19:15

Det er jo salg overalt nå, og jeg fant disse skoene på Topshop til 300,-
De minnet meg litt om Céline sandalene som jeg ønsket meg for en stund siden.Jeg gleder meg til å bruke de til florlette sommerkjoler og en øl i hånden her i Køben i sommer <3

Monday Blues

 • 06.01.2014 - 14:17Siden det er skikkelig regnvær og tusen gjøremål i leiligheten her i Køben, så satser jeg på å ha en "get it all done"-dag. Det er så dårlig vær at til og med Berta har ikke lyst til å gå tur. Men hun måtte, dessverre. Leiligheten er full av klær og salg-poser overalt, så det blir godt å få ryddet opp i det i dag. Sånn er det vel å være mer enn gjennomsnittet glad i klær. Kjæresten min synes det er litt en "pain in the ass" noen ganger, men han er musiker, så med alle de musikkinstrumentene som han har hengt opp på vegger og plassert rundt omkring, så har vi begge to anerkjent at det er klær og musikk som kommer til å pryde leiligheten og livet vårt. (Og mellom meg og dere, så liker jeg faktisk å ha alle instrumentene hans på veggene..;) )
PS: Jeg kjøpte denne skjorta på markedet i går. Likte dere den? Merkelappen var fremdeles på og viste 449,-, men jeg fikk den for 40,-! Man skal aldri være for fin til å kjøpe brukte klær, heller la noen få litt for det, enn at alle pengene ender opp til hodet som sitter på toppen av pyramiden og tjener milliarder.  

Flea Market

 • 05.01.2014 - 17:23


Nå er jeg hjemme etter en lang og koselig dag sammen med venninnen min Sabine. Akkurat nå er jeg så sliten at jeg tror jeg må droppe joggeturen min i dag, men vi får se. Jeg både solgte og kjøpte noen ting i dag. Gleder meg blant annet til å vise dere en veldig fin jakke! Hva har dere gjort på denne søndagen? Og liker dere den nye Acne genseren min? - Den er så ufattelig deilig å ha på. Takk en gang til, min kjære A. 

05.01.2014

 • 05.01.2014 - 08:15God morgen, kjære mennesker <3
Jeg er egentlig et skikkelig B-menneske, men noen ganger kommer A-mennesket frem i meg og velger å stå opp før solen. I dag er en A-dag! Hehe. Grunnen er også fordi jeg skal selge ut av garderoben min i dag. Og en hel dag med klær, ting, priser og byttepenger trenger en ordentlig start med avocado og tomat. Jeg selger ut på en jevnlig basis, og gleder meg, men noen ganger er det litt vanskelig å si ha det til alle de tingene som en gang var hjertet mitt så nært og som har betydd mye for meg. - La oss satse på at alt blir vinket fort farvel til i dag.
Hva har du av planer for søndagen? Er du fyllesyk anbefaler jeg en gåtur i det norske landskapet, hvis man er i Norge, eller en gåtur på Studenterhuset i København, for de av dere som bor her :)

Selger ut av garderoben min

 • 04.01.2014 - 23:17


Selv om jeg har en 4 meter lang garderobe (+noen kasser i kjelleren), så fylles den veldig fort opp! Derfor selger jeg noen av tingene mine for å tynne litt ut i det. Jeg selger blant annet fra Acne, Mulberry, Nelly og mange flere merker! Kom på Studenterhuset i Køben i morgen for å enten å kjøpe noe, eller bare for å si hei! :) 

Sneakpeak//Acne Love from my Love

 • 04.01.2014 - 23:00Hvor heldig er jeg? - Føler meg hvertfall veldig heldig, som er blitt beriket med disse vakre Acne-skapningene fra den fine kjæresten min. 
Jeg gleder meg til vårnetter med kort skjørt, disse pumpsene og denne strikkegenseren når kvelden blir kjølig. 

Tartan pattern, wore-down shorts and my beloved Chanel

 • 03.01.2014 - 16:17


Det er noe med tartan-mønster som føles som godteri for øynene mine. De rutete skjortene er tilbake for fullt. Denne gangen i lekkert stoff og delikate fargekombinasjoner, og ikke som den gamle flannelskjorten med vasne farger og en pysj-følelse som gjorde at du brukte den som nattøy. Hurra for forbedring og utvikling! :)
Antrekket mitt i dag består av hatt, sko og skjorte fra Zara, jakke fra Gina Tricot, shorts fra Ebay og veske fra Chanel.

Meanwhile in Casualandia

 • 03.01.2014 - 14:51

..I would love to wear this today.  -It makes me want to go shopping! I wonder if Zara still have these shoes... I think I have to go and find out for myself.

Today I would like

 

//Via Polyvore. Coat: River Island//Bag: Stella Mccartney//Shoes: Zara//Pants: Preen//Shirt: Vero Moda//Lipstick: YSL

2. januar outfit

 • 02.01.2014 - 17:17

Jeg går inn i det nye året med en dæsj med farger. Heldigvis er Køben snøfri så langt!
Jeg blir glad av å se på dette skjørtet fra Topshop. Det er så anvennelig, så jeg kan dresse det opp og ned. I dag dempet jeg uttrykket med en klassisk, svart kashmirgenser og tilbehør i svart. Håret er tilfeldig og leppene er preget av farge.

New Years Eve

 • 02.01.2014 - 16:57


Dagen i går ble til bloggefri dag. A og jeg lå i sengen i stort sett hele går. Først gikk vi en lang tur med Berta, og så var det Californication på iPaden i sengen mens vi spiste leftovers. En helt perfekt start på det nye året, med andre ord.
Selve nyttårsaften var den beste nyttårsaften jeg har hatt i mange år. Fine venner, egen-komponert playliste med alt fra Jamie Woon til Rolling Stones, custommade glass med navn på, og en etterfest i Medley Studios hvor vi danset til den lyse morgen. Jeg elsker å danse med venninnene mine. Bare det er musikk og venner, kan alt bli gjort om til et dansegulv.
Hadde dere en fin nyttårsaften? :) Og hva valgte du å ta på? :)
I dag begynte jeg dagen med en joggetur med hund og kjæreste. Også begynte jeg på Squat Challenge! - så om 30 dager, håper vi at rompe og lår er harde som stein. Jeg siterer min søster: "2014 er kroppens år". Jeg er begynt å innse at nå som jeg blir 25 neste gang må jeg heller begynne å ta vare på kroppen min, og allerede begynne å satse på bikinikroppen som skal tas i bruk neste år på Sri Lanka og Maldivene. <3

Ett år oppsummert i minner

 • 31.12.2013 - 13:38

Så er den her; den siste dagen i året. Den dagen man er i en limbo mellom det å være festglad og sørge for å se så bra som mulig ut, og det å tenke tilbake igjen på det året som har gått. Noen tenker kanskje "faen i helvete, neste gang blir jeg 25", mens de studerer de nye rynkene de har fått i speilet. Andre tenker kanskje, "Hell yeah, dette året blir jeg myndig og slipper å snike i køen på Exodus", mens de heller innpå den hjemmeblandete cocktailen av far sine 20 forskjellige spriter fra barskapet. Dere kan jo forestille dere hvem av de jeg er. Dette året har som hvert år bydd på oppturer og nedturer. Mest oppturer, når jeg tenker meg om, selv om jeg har fått kjenne på en ufattelig sorg, som kommer til å være med meg resten av livet. Men høydepunkter er det nok av. For meg er det alltid de små øyeblikkene som gjelder. De øyeblikkene der jeg glemmer alt omkring meg og bare er til stede. Her er noen av mine fineste øyeblikk i 2013 samlet på et sted

      

Ett år oppsummert i antrekk

 • 30.12.2013 - 22:25

Noe av det gøye med å ha blogg, er å kunne se tilbake på tidligere antrekk og se ut hvordan man så ut "før". Det er tydelig at jeg har forandret meg dette året. Jeg ser jeg har gått ned litt i vekt, og samtidig har de første rynkene under øynene begynt å vise seg. Men sånn er det jo å bli eldre. Her er hvertfall stil-året mitt oppsummert i  noen antrekk:

Godt nyttår alle sammen! <3

"Køben outfit"

 • 30.12.2013 - 19:43
Jeg bestemte meg for å bringe våren litt frem i antrekket mitt i dag, ved å ikle med Converse. Selv om det er desember er det lov å flørte litt med våren.
Denne jakken fant jeg på salg på BikBok i Bergen. Lucky me! Den har en passform som jeg har leitet lenge etter. Har man en kul jakke, kan den redde de fleste antrekk.
Og den nye hatten min som jeg fikk av min søster til jul, er jeg bare så glad i!

Ellers er nyttårsforberedelsene i full gang her i huset. Jeg mangler å støvsuge og forberede desserten, så er jeg all set. Har dere funnet nyttårskjolen enda da? - Jeg fant den i skapet mitt i går. Det blir leopardmønster på meg. Gleder meg til å vise på bloggen i morgen! :)

Home sweet home

 • 29.12.2013 - 15:56

Meningen var å gå ut og ta noen fine outfitbilder til bloggen i dag, men leiligheten var i desperate need of en opprydding. Så før jeg skal i enda et besøk, ble jeg nødt til å prioritere den, da jeg får gjester nyttårsaften. Gleder meg faktisk til denne nyttårsaftenen! Min erfaring er at nyttårsaften er litt oppskrytt, men jeg satser på å ikke bli skuffet i år.
Jeg kom hjem til gaver fra kjæresten min i går fra Designers Remix. Han sa han hadde vært på jakt etter den perfekte nyttårskjolen til meg, men hadde ikke funnet den, så jeg fikk en nydelig topp og en skikkelig fin genser i stedet. Flinke A. Sånt gjør at man blir veldig glad for å komme hjem! :)

Tilbage i Køben

 • 28.12.2013 - 14:21

Nå er jeg gjenforent med mann og leilighet i Køben. Tiden flyr alt for fort. Det er så mange ting jeg ikke fikk gjort mens jeg var hjemme. Hver gang tenker jeg å møte gamle venner og gå på byen mer, men når jeg er hjemme er det så deilig å være sammen med familien min, som jeg er så utrolig glad i.
Nå bærer det videre til svigers og "Sildebord". - julen er heldigvis ikke helt over her, så jeg kan fremdeles stappe meg med kaker og annet godt.
I dag går jeg med den nye jakken min fra Bikbok, og skjerf og hatt fra Zara.

As simple as

 • 27.12.2013 - 18:05

Været i Bergen er helt forferdelig, så det er ikke lett å ta et outfitbilde. I dag var jeg simpelt kledd i faux leather buksene mine fra Zara, spisse støvletter fra Zara og klassisk, grå genser fra Carlings. Det som pyntet var den nye leppestiften fra YSL.
Dagen ble tilbrakt i byen med å bytte litt gaver og snuse litt på utsalget som blant annet resulterte i en ny jakke. Og vi i Bergen er jo så heldig å ha Lush-butikken her, så i dag fikk jeg endelig kjøpt meg tørrshampoen fra Lush. - Den gleder jeg meg til å prøve. Også gleder jeg meg til å komme ned til Køben til bedre vær og en hobbyfotograf av en kjæreste <3

YSL ROUGE PUR COUTURE

 • 27.12.2013 - 17:15

Ønsket meg denne av kjæresten min til jul, og flink som han er kjøpte han den til meg. Jeg er vant til litt tørrere leppestifter og denne er veldig myk, så det krever litt øvelse og en lipliner som kan holde den innenfor kantene, men fargen er bare så fin og den føles veldig god å ha på, samtidig med at fargen varer lenge. Me like :)

Julaften

 • 25.12.2013 - 17:41

Julaften er nok den koseligste kvelden i løpet av året. Selv om vi manglet en viktig del av familien denne julen, så synes jeg det var utrolig deilig å være sammen med den herlige familien min. For det er jo det julen skal handle om. Gaver er bare prikken over i'en. Jeg fikk en fantastisk hatt fra Zara som jeg gleder meg til å vise dere.
Har du hatt en god jul?:) Og fikk du alt du ønsket deg?:)

Christmas outfit

 • 25.12.2013 - 17:27

NEW YEARS EVE DRESS INSPIRATION

 • 23.12.2013 - 16:16Pictures from Pinterest
Ikke nok med at det er i morgen jeg skal ta på med juleantrekket, noe jeg egentlig burde være mye flinkere til å planlegge, men rett rundt hjørnet venter jo nyttårsaften. I de banene har jeg slett ikke tenkt enda. Jeg søkte litt inspirasjon på Pinterest som jeg tenkte jeg ville dele med dere. Plutselig er nyttårsaften her, og jeg satser på å være litt flinkere til å planlegge antrekk i år, enn i fjor. Jeg vet nyttårsaften handler alt om paljetter, stort hår, korte kjoler og små festhatter, men det er jo lov til å bryte normen ved å ta noe helt utradisjonelt på seg. Har dere funnet nyttårskjolen enda? :) 

Et julete antrekk

 • 22.12.2013 - 16:35Faux leather, tartanmønstrete skjorte og røde, spisse pumps. - Jeg har latt julestemningen komme inn over meg, og dette gjenspeiler seg i antrekket mitt. Hvordan er det med dere? Er du kommet i julestemning enda? - Det håper jeg! :)
Været i Bergen er til å spy av, men heldigvis finnes det kjøpesentre for oss som liker å holde oss tørre. Så nå bærer det av sted til siste juleinnkjøp. Tenk; i morgen er det lille julaften. Da er det ikke lenge til god mat, gaver og det aller viktigste: "Tre Nøtter til Askepott". Jeg gleder meg like mye hvert år, og dette året er intet unntak. 

Christmas outfit

 • 21.12.2013 - 23:20

Jeg satser på at juleantrekket mitt kommer til å se ut sånn som dette i år. Svart, klassisk buksedrakt, skinnende tilbehør, og med røde lepper og negler for å være både sexy og tro mot høytiden (hvis de to kan fungere sammen). Klassisk juleantrekk med en rød twist.

Hyttekos og juletrejakt

 • 21.12.2013 - 22:18


Nå har jeg spist mer enn jeg har gjort hele den forrige uken til sammen. Med andre ord; alt er som det skal være når man kommer hjem til familien og skal holde jul. Julefreden har (nesten) senket seg, juletreet er funnet og pyntet, og latteren sitter løst blant kakespising og familietid i sofaen. Har du reist hjem til jul enda? Jeg ønsker alle dere som skal feire med familien en god jul, og til de som skal feire alene, sender jeg en ekstra varm tanke her i juletiden. <3 
Flying home for christmas

 • 20.12.2013 - 16:39Det der med å pakke til jul, er noe jeg aldri blir flink til. Jeg reiser med dyrene i kveld til Bergen, og jeg kjenner panikken stige mer og mer i takt med at check in nærmer seg. For ikke å snakke om alle gavene og skoene jeg må ha med, er det til og med nødvendig med undertøy og vanlige klær. Jeg får heller vende tilbake igjen til pakkingen. Skal dere reise noen steder å holde jul? :)

New shoes from Zara

 • 19.12.2013 - 21:08Si velkommen til disse røde jule-herlighetene! En aldri så liten tur innom Zara bar frukt i dag. Liker dere de? :)

Lær, lår og nittitallshår

 • 19.12.2013 - 15:04


En av de første gangene jeg kjente jeg ble skikkelig inspirert av stil, var da jeg så Olivia Newton John i Grease for første gang. Det store håret, de stramme buksene og med en jomfruelig sex appeal som ante ingen høyder dengang. - Hva kan man si til det? Det antrekket er blitt ikonisert, forståelig nok. Noen ganger liker jeg å finne min indre "Grease feeling" frem, og spankulere gatelangs mens jeg nynner "You better shape up", for hvem har vel ikke drømt om å være Sandy en gang i blant.

Likte dere antrekket mitt i dag?  En god porsjon røde lepper, en base av naturlig hud og øyne, med en helomgang med svart antrekk, er i min bok ikke feil, hvertfall.

Zara addiction

 • 17.12.2013 - 23:24
Her er noen av det som er på min ønskeliste i år. Hvis man kjøper noe fra Zara kan man aldri gjøre helt feil. Hvis ikke man liker akkurat det man får, kan man bare bytte det til noe annet, for det er hvertfall nok å like hos det spanske motehuset.

silk scarf inspo

 • 17.12.2013 - 16:26
Pictures from Pinterest

Put a silk scarf on it

 • 17.12.2013 - 15:51
Silkeskjerf er det nye store. Fra Høyer til MK&A for Bikbok, du klarer ikke å snike deg unna det. Og bra er det, for det kan jo styles på så uendelig mange måter. Knyt det rundt vesken eller surr det rundt hodet.
Her er et jeg kjøpte på H&M for 20 kroner, det behøver nemlig ikke å koste skjorta for å være fint. En perfekt julegave med andre ord!

Julegaveønske No 3

 • 16.12.2013 - 23:22


I´ve been longing to get this heart around my neck for years now. Hopefully this year my wish will come true.
From BJØRG

B&W//Lace&Denim

 • 16.12.2013 - 23:01
Lace sweater from BikBok
Stella obsession

 • 16.12.2013 - 22:34

Jeg har en mega crush på Stella Mccartney for tiden. Hun er genial som designer og beundringsverdig som medmenneske. Jeg håper å finne en pakke med hennes label under juletreet i år. Florlette, romantiske kjoler, rå rav clutcher, og en mykere utgave av tartanmønster; what's not to love?

New coat from Ebay

 • 15.12.2013 - 14:24
Jeg fikk kjæresten min til å ta noen utrolig kjappe bilder av meg i sted.Verdens kjappeste photoshoot; check! - Jeg lover det kommer gode outfitbilder til uken, der det ikke er kjedelige søndagsklær som dominerer bildet :)
Jeg reiser hjem til Bergen på fredag. Jeg skjønner virkelig ikke at det snart er jul. Tiden går så fort at man glemmer helt å slappe av og merke man lever. Så julegavene i år, blir vel som de forrige årene kjøpt i taxfreebutikken på Kastrup.
Denne jakken kjøpte på ebay for en stund siden. Jeg kommer faktisk i litt julehumør av å gå med den. Rød er en så hot farge for tiden, og jo kraftigere fargen er, jo bedre er det. Så da passer jo denne jakken perfekt.

Bonanza

 • 13.12.2013 - 20:30...Og med dette ønsker jeg dere en strålende helg! Håper dere får en fin fredag, enten dere feirer den ute på byn eller i armkroken til bamsen eller kjæresten deres. <3

Flowers

 • 13.12.2013 - 20:23Det er de små ting i hverdagen som teller. I går fikk jeg blomster av kjæresten min. Det er jo bare så koselig :)

Fairy trash//All dressed up//Topshop Unique

 • 11.12.2013 - 19:30
Tapte skatter får en helt ny betydning når du, før du skal på julebord, finner den gamle kjolen fra Topshop Unique i skapet.
En kjapp photoshoot, et nyskrevet kapittel om narcissisme og en lang ullkåpe senere er jeg på vei ut døren.

We are handsome

 • 10.12.2013 - 16:55
Photos// We Are Handsome
Jeg har siklet lenge etter disse fantastiske badedraktene og bikiniene fra We Are Handsome. Autentisk print med fantastiske detaljer. - Jeg er solgt.
Jeg satser på å finne en av disse under juletreet i år og da vil neste skritt være å booke reise til Maldivene.
Finn de her.

Julegaveønske No 2

 • 10.12.2013 - 15:18
dry shampoo

 

Alle vet at å vaske håret sitt hver dag ikke er bra for håret. Noen ganger bruker jeg tørrshampoo for å spare både vann og hår. Det gir en herlig duft, fint volum og en luftig følelse. Nå når jeg har brukt den siste flasken, passer det meg bra å ønske en ny en til jul. Jeg har lyst til å prøve Lush sin, som vist over, da jeg har lest så mye bra om den. Lush kan fås på Xhibition i Bergen, for de som lurer på det. Ellers er det å hamstre hvis man tar en storbyferie før julaften.

Julegaveønske No 1

 • 08.12.2013 - 19:31

Når jeg er ute på jobb og sminker folk, da har jeg alltid børstene mine trygt plassert i børstevesken. Men tingen er den at det er jo ikke bare kundene mine som bruker sminkebørstene mine, det gjør jo jeg også! Som makeupartist får man et litt spesielt forhold til sminkebørstene sine, og jeg er så glad i mine og liker derfor å ta godt vare på de. Denne julen ønsker jeg meg en "sminkebørsteorganizer", så børstene mine kan nyte godt av å bli brukt av meg også, og få en helt spesiell plass ved speilet. Man kan bruke den til børster, leppestifter, blyanter; you name it.  - Alle småting som trenger å bli organisert.


Nordmenn finner den her & danskere finder den her.
Eller hvis dere vil gjøre det så billig som mulig, så kan dere få en for 24 kroner, med fri frakt, fra Ebay her.

Sunday; home is where the heart is..

 • 08.12.2013 - 18:32


Har alle hatt en fin helg? - Det håper jeg! :)
Dagen i dag har vært stappet med julekos, kulde og julemarkeder. Det beste er å komme hjem til en varm leilighet, etter man har trasket rundt i regn og is hele dagen. Fikk Costume i adventsgave av kjæresten min, og det har vært så etterlengtet å kunne sitte seg ned i sofaen og bare falle inn i moteverdenen med god samvittighet. <3

Who says you can´t wear pj´s in public

 • 07.12.2013 - 16:26Hvem har sagt man ikke kan ha pysjamas på ute? - Ikke jeg hvertfall. Jeg er forelsket i de nye pj´s-buksene mine fra Monki. De er så myke og gode, og mønsteret er jo til å dø for. Chanel og pysjamas er kanskje en litt merkelig kombinasjon, men for meg er det topppen av poppen. Ellers fant jeg forleden endelig en klasssisk jakke til å skape stilrenhet over antrekkene mine. Fant denne for 299 ,- på Gina Tricot. Bargain.
De nye skoene mine fra Bianco er også på. De er så gode, at det føles som om de gir føttene mine en god klem.
I dag skal jeg på byn igjen. Hadde en liten pause i går, fordi forgårs var jeg nemlig til Gaffa Awards (med fri bar, og vi vet alle hvordan det er..), da kjæresten min med bandet sitt Black City var nominert. Og i dag skal de spille konsert her i Køben, så for de av dere som befinner dere i Køben, må dere ta turen innom Drop Inn og få en god dose med rockemusikk.

Bianco shoes//dots all over//on the floor

 • 05.12.2013 - 22:14

New shoes from Bianco

 • 05.12.2013 - 16:09


Jeg har lenge leitet etter noen klassiske, spisse pumps, som ikke måtte ha for høy hæl. Selv om skiftesko i vesken er et utmerket alternativ, er det uansett bedre å finne noen sko du kan gå med i lengre tid. Det kan jeg med disse. Den lave hælen og det myke partiet i front gjør den til en sko foten min kommer til å elske. De ser kanskje litt konete ut på bildet, men de er så fine på foten! Jeg gleder meg til å bruke de til boyfriend jeans og florlette sommertopper.
Dere kan kjøpe de HER.

Et stykk ferdig musikkvideo

 • 04.12.2013 - 17:02

For en stund siden var jeg makeupartist og stylist på det danske rockebandet Black City sin nyeste musikkvideo "Fire". I dag ble den født via youtube, og jeg er mektig stolt.Her er litt "behind the scenes" bilder:Å lage musikkvideoer er noe av det gøyeste jeg vet. Selv om det er utrolig lange og hektiske dager, er det bare så innmari gøy å være der og se sluttresultatet når det er ferdig. Hva synes dere? Er dere helhjertete rockchicks som meg, eller er musikken litt for voldsom? Uansett, så håper jeg dere liker videoen og historien! :)

New in//Monki beast

 • 04.12.2013 - 16:41Kjøpte blant annet disse to herlighetene i Monki i dag. Jeg tror prikker kommer til å bli stort til våren og dessutener det noe med prikker som tiltaler meg, så jeg kunne rett og slett ikke la være.
Begge to herfra.

December 3rd

 • 03.12.2013 - 19:58

Dette er virkelig drømmeskoene for tiden. Chunky heel og vegansk skinn. Jeg elsker Stella McCartney.

Currently addiction//Oversized coats//Be inspired

 • 02.12.2013 - 16:50


Pictures from Pinterest
Å, herregud, jeg er så forelsket i oversizede kåper for tiden. Det er til å få vann i munnen av, eller hva sier dere?

Like a rock star

 • 01.12.2013 - 20:29

Denne helgen satte jeg av helt til meg selv. Midt i mellom tunge tanker, travel hverdag og en to-do liste som er lenger enn noensinne før, trengte jeg å koble helt av. Helgen er blitt brukt til å le med venner, danse natten lang og stopppe inn i mellom for å ta en dyp pust og kjenne hvor herlig det er å leve. Denne helgen kom akkurat tidsnok til å redde meg fra de mørke hullene i tilværelsen som noen ganger klarer å fange meg. Som humøret mitt steg i takt med at kjæresten min og jeg hadde en perfekt søndag, viste solen sine stråler på denne kalde 1. desember. Jeg gleder meg til julekos, stearinlys og adventsgaver nå i tiden fremover. Jeg fikk den første adventsgaven min av kjæresten min i dag, nemlg Costume. Heeerlig. Så nå vil jeg slutte å skrive og finne en god kopp med frisør-te og krype inn under det nykjøpte ullteppet i sofaen. Håper dere alle har en fantastisk søndag <3

Jeg har på: Jakke: Vintage fra London//Genser: Casmere//Bukser: H&M//Sko: Zara//Sunnies: RayBan

Simplicity

 • 28.11.2013 - 17:46

Dagen i dag bydde på simpelt og klassisk. Noen ganger er det enkleste ofte det beste.
Jeg er så fornøyd med den nye foundationen min fra Emporio Armani. Den gir en matt hud og bevarer gløden samtidig. Jeg vil klart anbefale den.
Og hva sier dere? Er det snart på tide med en ny sminkevideo?:) Jeg synes det! - Men dere skal være med på å bestemme hva det skal være om, så er det noe spesielt innenfor sminkeverdenen dere vil bli fortalt på kav bergensk? (Hvis kav bergensk ikke er ønskelig, snakker jeg både bokmål, dansk, engelsk og kan si hva jeg heter på fransk) Dette begynner nesten å bli for godt til å være sant, men nei, jeg kan faktisk si hva jeg heter på fransk.
Lengre nede på bloggen finner dere meg som viser dere hvordan dere lager røde lepper, så hvis du er i tvil om det, så sjekk det ut! :)

Photoshoot//Behind the scenes//Working like a...

 • 28.11.2013 - 00:04
Hei og hopp!
Jeg har noen lange dager for tiden, så jeg prøver virkelig å få til å blogge hver dag, og ikke minst ta outfitbilder hver dag, men det er er blitt en mangelvare det å nå hjem før det blir mørkt.
Jeg får ønske meg fotostudie i leiligheten til jul, så er det problemet løst.
Tenkte å vise dere noen bilder fra i dag.  De flinke designerne Julie og Mette SS Friis (finn henne på facebook her) skulle lage lookbook til den nye kolleksjonen deres og jeg stod for makeup og hår. Den vakre modellen heter Rosa Evers og er bare helt nydelig (og ja, med en modell på 180 cm er jeg nødt til å stå på en stol for å rette på hår;) ) Alt spilte bra mellom oss som jobbet og humøret var høyt på settet. - Det er sånn man vil ha det! :) En herlig dag på jobb :)
Looken var preget at minimalisme og futurisme og jeg er sikker på disse to kommer til å bli de nye stjernene på den danske designhimmelen.
Hvilket outfit likte dere best?? Jeg fikk lyst på så mange av klærne selv, men vet hvertfall at jeg skal ha jakken på det nest siste bildet. Den er så rå og bomber-aktig, så det å style den med feminine sko og androgyne bukser blir en lek. Gleder meg allerede. :)

Nelly teddy coat//Michael Kors

 • 25.11.2013 - 19:14


Jeg kjøpte denne jakken for en stund siden, og syntes egentlig den var for stor, men jeg beholdt den allikevel og bra er det. Den er så utrolig varm og god. Jeg har drømt om å eie en ordentlig teddy coat siden jeg så Acne sin, og denne jakken gjør meg veldig glad.
Snittet gjør den rå, mens teddystoffet myker den opp, så jakken får en perfekt likevekt.
Har dere forresten instagram? Min er hannetorseth. Så hvis dere føler for å få litt flere oppdateringer, så gå innpå Instagram og sjekk det ut :)

New in//Makeup//Giorgio Armani//Nars Orgasm

 • 24.11.2013 - 16:14
Gikk til innkjøp av disse to vidundre i går. "Lasting Silk Foundation" fra Armani og Nars "The Multiple" i fargen "Orgasm".
Giorgio Armani lager sminke ut fra kolleksjonene sine og holder seg til den naturlige looken. Han jobber veldig mye ut i fra materialer, og prøver å få sminken til å passe inn til de forskjellige kolleksjonene. Jeg har hørt så mye godt om sminken hans at nå tenkte jeg det var på tide å prøve selv. Jeg bruker jo Youngblood og Bobbi Brown fra før, men Youngblooden ble tømt for innhold forleden dag, så da var det på tide med en ny forundation.
Nars sin "Multiple" stick er en fantastisk oppfinnelse. Du kan bruke den på både lepper, øyne, skinn og på huden der du føler du trenger det. Den er silkemyk og jeg får virkelig ferskenhud av den.
I dag skal jeg i bursdag til min søster sin hund (Yup, sånt gjør vi i denne familien), så nå må jeg skynde meg i dusjen og sminke meg før jeg skal dra. Gleder meg skikkelig til å sminke meg i dag, haha.

New coat from Topshop

 • 23.11.2013 - 19:52
Jeg fant denne teddyjakken på Topshop i går, og alt som er laget av et materiale der du får lyst til å kose med deg selv når du har det på, er på yay-listen.
Jeg liker å mikse materialer, her med teddy jakke, cashmere genser og bukser i imitert skinn. Hatten er jo som alltid på plass og det samme med Chanel.

Nå skal jeg på restaurant med kjæresten min. Jeg har vært i byen i hele dag med Tine og Tine, så nå skal det bli godt med 5-retters og sengen senere.
Håper dere har en like fin helg som meg :)

Me and my babies

 • 22.11.2013 - 13:36

Det som gjør meg mest glad, er nok dyr. Jeg har vokst opp i et hjem med dyr, jeg er vegetar og jeg gleder meg til den dagen mennesker innser at dyr har egenverdi i seg selv, og ikke er våre til å bruke og kaste som vi vil.
Her er jeg med Alma og Berta. Vi matcher faktisk i dag. Det var ikke meningen, hehe

.

Feaux heaux

 • 21.11.2013 - 16:25Hvis dere som meg følger Rihanna på instagram, så har dere sett at hun liker å endre på skrivemåten til forskjellige skjellsord. Jeg dro en "Riri sentence" da jeg skrev Feaux Heaux i overskriften og med det referer jeg til buksene mine fra Zara som er i imitert skinn og som jeg er blitt så glad i. I vesken har jeg skiftesko med, for let´s face it; det er snart litt for kaldt til å gå rundt i sandaler ute. Heldigvis finnes det så mange lekre støvletter i butikkene nå, så jeg har planlagt en aldri så liten shoppedag i morgen. Da satser jeg på å hente det ene paret fra Bianco med hjem.
Resten av antrekket mitt i dag er preget av tilfeldigheter. Jakken fra Whistles er en klassiker, strikkegenseren fra Zara er avhengighetsdannende, hatten er obligatorisk og sånn er det bare.

I kveld skal jeg inn og se Hunger Games 2 på kino med kjæresten min. Det gleder jeg meg til! Liker dere Hunger Games triologien? - Det gjør jeg! Hehe.
Og i morgen har jeg frisørtime hos den flinkeste frisøren i byen, så det blir spennende. Håret mitt er blitt alt for langt nå, for ikke å snakke om etterveksten, så det blir en lettelse å få det fikset.

As in real short

 • 19.11.2013 - 17:01I dag har jeg på meg Barbara I Gongini jakken, som jeg kjøpte i bursdagsgave til meg selv for noen å siden. Kragen kan tas over hodet, og jeg synes selv den er pretty stylish.
Jeg liker så godt kontraster, så luen var til for å holde meg varm og holde antrekket nede på jorden, så jeg ikke ble helt svart og gotisk.

Dagens outfit//Sunny Copenhagen

 • 17.11.2013 - 17:13

Jakke: Vintage//Silkeskjerf, genser: H&M//Bukse: Cubus//Belte: Tiger of Sweden//Sko: All Saints//Veske: Chanel
Åhr, det er så herlig med søndag! Solen skinner i mitt vakre København.
Det ble et litt avslappet outfit i dag, men hey, det er jo søndag og da er sånt lov! :) Jeg krydret det opp med farge på leppene og silkeskjerf på hodet.
Har dere hatt en fin søndag så langt? :)

Zara//Morange lips//Fall outfit

 • 16.11.2013 - 16:41Jeg falt for denne jakken på Zara. Teddy-effekter på jakker klarer jeg ikke å si nei til. Det neste jeg investerer i blir en svart ulljakke. En helt klassisk, androgyn jakke. Vet dere om en, kanskje? Den fra Isabel Marant pour H&M er ganske fin. Jeg får vel heller søke på Ebay, der finner jeg stort sett alt jeg leter etter.

Det blir så tidlig mørkt her i Køben for tiden. - Det er så kjipt! Klokken er nå 1620, og det er bekmørkt ute. Da begynner jeg å savne lyset hjemme i nord. Det å rekke å ta bilder før det blir mørkt ute begynner å bli en kamp mot klokken. Men vi satser på å nå det stort sett hver dag ;)

Red lips tutorial//Min første sminkevideo

 • 15.11.2013 - 23:28

Jeg er utdannet makeup artist og stylist her i Køben og når jeg selv har brukt så lang tid på å lese og øve meg til noe, tenkte jeg at dere også kan få glede av utdannelsen min. Derfor har jeg laget en sminkevideo om hvordan du lager røde lepper, fordi nå er julebordsesongen snart i full gang! Røde lepper kan være både sexy og sofistiskert, og let´s face it; det kommer alltid til å være aktuelt, heldigvis!
Dette er som sagt den første sminkevideoen min, så bær over med for mye snakking og tenking, det kan kun bli bedre etterhvert. Håper dere får noe ut av den og kom gjerne med feedback! Jeg tar i mot alt med åpne armer.

Beklager dårlig kvalitet, det blir bedre neste gang :)

Ukens e-bay funn//Kenzo

 • 14.11.2013 - 22:02

Lyst på Kenzo genseren, men synes den koster for mye? - Da har jeg funnet den perfekte løsningen for deg!
Midt i feber og penicillin er Ebay et skikkelig bra tidsfordriv og jeg vil påstå det fører noe veldig bra med seg, bare se her:


Dere kan få fatt på den for 155 kroner HER

All I want for christmas

 • 12.11.2013 - 17:27

Er det for tidlig å ønske seg julegaver enda? Håper ikke det, for her under er alt hva jeg ønsker meg. Jeg drømmer om vår og sol i Købens gater, iført en av disse skjønnhetene:

shoegasm
Heldigvis er det snart jul! Har dere også sko på ønskelisten? :)

In store

 • 11.11.2013 - 18:28

Jeg er i butikk! Tenk dere det da, jeg er foreviget i Bianco butikken på Købmagergade i Køben. Det er gøy! I dag var jeg forbi butikken og valgte ut favorittene mine, som kommer til å stå sammen med bildet mitt. Så hvis dere er i butikken på Købmagergade, så ta en tur innom butikken "min" og si hei til bildet mitt! Hehe. Kanskje jeg er der selv også og velger ut mitt neste skopar fra flinke Bianco.

Hva sier dere? Er det godkjent? :)

Å miste noen

 • 10.11.2013 - 21:37

Onsdag forrige uke fikk jeg en telefon fra mamma. Etter vi la på stengte hjernen min ned for tid, lykke og latter. Jeg var i et vakuum. Lammet av den kjennsgjerningen at min kjære, kjære storebror ikke levde mer.
Jeg ble minnet på i veldig stor grad at sorg er en del av livet.
Frustrasjonen, meningsløsheten, sinnet og gråten tok overhånd. Tanken om at jeg aldri mer skal få høre den smittende latteren hans, le av de dumme vitsene hans og erte mamma sammen med han, er rett og slett ikke til å forstå. Det er sånn med døden. Man vet sjeldent når den kommer og stjeler fra deg den du har så kjær. For hvis jeg hadde visst det, ville jeg klemt han ekstra lenge forrige gang vi sa ha det. Jeg ville sikkert aldri sluppet taket. Jeg hadde ropt høyt om hvor glad jeg er i han, og alltid kommer til å være det. Nå måtte jeg nøyes med å si det i begravelsen, som jeg var så utrolig stolt over. Hadde min bror opplevd det, hadde han ikke trodd at alt som ble sagt og fremført var for han, men det var det.

Sorg er den tunge delen av livet ingen klarer å snike seg utenom. Min mor sier at mennesker har superkrefter. -Når man er overbevist om at man ikke klarer å komme seg videre i livet, oppdager man at man i all sorgen kommer til å finne en vei som går vekk fra tomheten og mot livet igjen.

Hverdagen må begynne igjen, uansett hvor mye jeg tenker på han og skulle ønske jeg kunne skru tiden tilbake. Neste skritt på min vei er å få hverdagen tilbake igjen, og den veien kommer bloggen til å være en stor del av <3See ya later

 • 01.11.2013 - 19:56

De neste dagene kommer det ingen oppdateringer fra meg, men håper dere stikker innom selv om! Dere kan jo bla bak i arkivet og finne ut hvordan jeg ser ut med sidecut og platinablondt hår, for eksempel!
Vi blogges snart. <3

Feminin i denim

 • 30.10.2013 - 18:05

Dilla på denim, part two:

   
                                    
                                             Jakke: Vintage Levi´s//Skjorte: Monki//Bukse: Zara//Sko: & other stories//
                                                                                   Veske: Chanel//Hårbånd: H&M

Selv om dongeri kanskje ikke er det mest feminine og delikate stoffet som finnes, er det akkurat sånn jeg føler meg i det i dag. Krasj pink leppestift, hårbånd, Chanel og mintgrønne espadriller er nok årsaken til det.

Denim overload

 • 29.10.2013 - 21:44


            
                                     
                                                         Jakke: Vintage Levi´s//Skjorte: A sin//Bukser: Cubus//Ringer: Kant by Rahbek
Hvordan har dere det? - Jeg har savnet dere! :)

Det er travle dager for tiden, så beklager dårlig blogging, men jeg er begravd i arbeid og forberedelser. Jeg vender snart tilbake igjen til full blogging, sterkere enn noensinne ;)
Hvis ikke dere har fått det med dere, så var det storm i Danmark i går. Jeg har aldri opplevd noe lignende! Alma (hunden min) holdt på å bli blåst vekk på tur (skikkelig ekkelt), så turen ble kort og vi dro hjem og jobbet videre i stedet for.

Jeg har dilla på denim. Har hatt det en stund nå. Øverst på ønskelisten står en casual denimskjorte med bra snitt, så jeg slipper å stjele fra kjæresten min hele tiden.
Et antrekk som er preget av denim hele veien igjennom, med røde lepper til, kan vel ikke slå helt feil.
Siden det blåser sånn kom strikkeluen min på også. Det er jo bare bra, vel og merke, for strikk er hipt ;)

STYLE INSPO

 • 27.10.2013 - 16:50


/Beautiful pictures from Pinterest/

Faux leather, Boyfriend T, red lips and my beloved Chanel

 • 25.10.2013 - 18:19

Dagens:


Hatt: Bikbok//Blazer: H&M//T-skjorte: A sin//Bukser og sko: Zara//Smykker og ringer: Kant by Rahbek//Veske: Chanel

Nå skal jeg snart på date med kjæresten min. Jeg måtte bare blogge først <3 Likte dere antrekket i dag? Smykket er fra Kant by Rahbek, som dere kan vinne lenger nede på siden.
Håper dere får en fantastisk kveld <3

Dagens outfit//Stay classy//Stylingtips

 • 24.10.2013 - 14:50

Jeg er egentlig en helhjertet rock-chick. Jeg elsker rock, vintage skinnjakker, fargen svart og t-skjorter med band-print. Men noen ganger beveger jeg meg utenfor komfort sonen min og kler meg mer klassisk. Som oftest med et preg av min indre rockestjerne. I dag er en av de dagene der jeg heller mot det mer klassiske. I går fikk jeg som sagt buksedrakten, som jeg kjøpte på E-bay for en stund siden, i posten. Den tok jeg på i dag. Jeg fikk et svart belte med, men valgte å bruke et mer fargerikt silkeskjerf som belte i stedet for. Jeg gleder meg til å bruke den til både hverdag og fest, for en buksedrakt har uendelig mange stylingmuligheter. Hvem vet, kanskje ser dere meg synge Nirvana i de sene nattetimer på byen ikledd denne med skinnjakke, smudge eyes, tunge ringer og høye spisse støvletter til.
                      
                                                     Jacket: Camden, London//Onepiece: E-bay//Shoes: Zara

New in//Ukens e-bay funn

 • 23.10.2013 - 16:44

For en stund siden kjøpte jeg denne på E-bay:


Likte dere den? Den kom med posten i dag, og jeg synes den er flott på. Den er litt strammere enn forventet, men det går fint, heldigvis. Den kostet 240 kroner og det var gratis frakt, så alt i alt er jeg kjempefornøyd.
Dere finner den HER.

Outfit of the day//Au naturelle

 • 21.10.2013 - 20:43

I morgen reiser min mor hjem igjen til Bergen. Det blir så trist. Jeg elsker å ha henne her i Køben. Selv om jeg tror jeg har lagt på meg fire kilo, så er det verdt det. Haha. Tror ikke jeg har hatt så god mat i kjøleskapet på veldig lenge..

Jeg sitter her ved skrivebordet mitt og ser foran meg; jeg har en inspirasjonstavle, som jeg elsker å se på og (selvfølgelig) bli inspirert av. Det er den ene modellen etter den andre som er fanget i et øyeblikk ned catwalken. Jeg ser de forskjellige måtene de er blitt stylet på og jeg merker jeg sitter her og irriterer meg litt. Ikke over at det ikke er gjort bra, men tvert i mot; det er noe å strebe etter. Jeg har lyst til å ta på meg skinn-bhen og de løse high waist buksene jeg ser foran meg. Jeg har lyst til å ta på meg den gedigne rosa ullkåpen fra Carven. Jeg har faktisk så lyst til å ta det på meg, at jeg sitter her og blir helt irritert. Jeg vet at livet er mer enn klær, men herregud, jeg ville gjort veldig mye for den rosa kåpen.
Jakke: Camden, London//Skjorte & sko: Zara//T-skjorte: Ebay//Bukser: Cubus

Addicted to my Zara knit

 • 20.10.2013 - 19:12

Jeg må snart finne andre gensre enn denne fra Zara. Jeg er blitt avhengig av den. Heldigvis er det lov å ha sine gjengangere i garberoben nå når man er blitt litt mer voksen. Noe av det jeg bruker bloggen som er en slags visuell dagbok, og noen ganger kan jeg bla i arkivet for å se hvilke klær jeg kan bruke til forskjellige kombinasjoner. Denne genseren kommer nok til å prege en del innlegg fremover, så da er det bare om å gjøre og mikse den forskjellig fra gang til gang :)
Jakke: Camden, London//Genser & sko: Zara//Skjorte:H&M//Bukser: Cubus//Sunnies: Ray Ban

Husk å vær med i konkurransen min lenger nede på siden! :)

Ringer fra den nye kolleksjonen til KANT by Rahbek

 • 20.10.2013 - 12:21

Verdens fineste dame kom forbi med ringer fra den nye kolleksjonen sin forleden dag. Jeg er stupforelsket! Jeg elsker simpel, dansk design, og det kommer så godt til uttrykk i disse ringene. Jeg er avhengig av alle de andre smykkene hennes også. Jeg har jo konkurransen lenger nede på siden, hvor du kan vinne et valgfritt smykke fra selveste KANT by Rahbek, og det er få tilmeldte, så sjansene for å vinne er veldig store!Er de ikke fine?? Leddringer er intet annet enn fantastiske.

Outfit//Kneehighs//Knit//Classy coat

 • 18.10.2013 - 18:46

Jeg våget meg utenfor i fineværet i dag i både knee highs og den klassiske frakken min fra Whistles. Sånn litt "Skolejente møter klassisk voksen". Jeg elsker jo denne frakken og benytter enhver anledning til å gå med den. Men jeg elsker jo faktisk veldig mange av jakkene mine, så jeg prøver å ikke gjøre noen sjalu og variere de mest mulig. Det er jo sånn det skal være. Jeg kan med stolthet i stemmen svare mamma; "Ja, jeg bruker faktisk alle disse jakkene som henger på stativet", og det er veldig tilfredsstillende.Frakke: Whistles//Genser: Zara//Shorts: Topshop//Knee Highs: H&M//Veske: Chanel//Solbriller: Rayban

Family time

 • 18.10.2013 - 13:18

Jeg har vært skikkelig syk de siste dagene. Kun ligget i sengen med feber og ikke vært i stand til å gjøre noen ting. Det er så kjipt! Jeg er dårlig i dag også, men mamma kom på besøk til Køben i går, så jeg er nødt til å være litt med på ting. Jeg har jo gledet meg så utrolig mye til å få besøk og min søster, min mor og jeg skulle ha hver vår hund i sykkelkurven og cruise i Købens gater, men det kommer nok til å gå litt mer stille for seg.. Hehe :)


Husk å vær med i smykke-give-awayen min! Det er lett som ingenting, så meld dere på! :)

The perfect evening

 • 15.10.2013 - 22:49

Sånn ser kvelden min ut <3Anarchist with a Chanel bag

 • 15.10.2013 - 19:04

Denne jakken, altså. Den kostet ingenting (70 kroner) og den gir meg så mye glede. Jeg elsker å blande kontraster. Denne gamle jakken, som har hatt et helt liv før den endte på min rygg, sammen med Chanel vesken min, gir en herlig asymmetri som jeg er en sucker for. Jeg elsker virkelig kontraster. Det har dere kanskje lagt merke til hvis dere har sett de andre outfit-bildene mine også. Stil for meg er ikke nødvendigvis å følge trendene, men å skape ditt eget klesunivers, der du setter reglene, og blander dyrt og billig, langt og kort, tykt og tynt, nytt og gammelt. Man skal ikke være slave av magasinene og de forskjellige bloggerne, gjør det du føler for!

Har dere sett konkurransen/give-away´en min forresten? Foreløpig er det kun to som er med, så enten er det veldig stor sannsynlighet for å vinne, ellers liker dere bare ikke konkurranser noe særlig? :)
Begynner å lure, jeg! :) Det er veldig lett, og det er veldig fine smykker, så det er ingen unnskyldning for ikke å delta! :)

Girl Crush

 • 15.10.2013 - 13:29

Perfeksjon.

Photo: Hanneli Mustaparta// hanneli.com/

Dagens outfit//Whyred//Chanel//Sunshine

 • 14.10.2013 - 19:29

Det har vært så fint vær her i Køben i dag. Jeg blir så glad jeg, når solen skinner. Da er det liksom håp om at vinteren ikke blir så forferdelig likevel. For er det noe jeg ikke orker, er det vinter, snø og kulde. Det å shoppe om vinteren er jo et mareritt, for jeg tar ekstra klær på, for ikke å fryse og når man da kommer inn i en varm butikk, holder jeg på å smelte vekk. Det er litt irriterende å måtte kle av og på seg hele tiden. Kanskje butikkene skulle droppe varmen og la temperaturen inne i butikken være tilnærmt lik den utenfor?

I dag valgte jeg den army-grønne semskete skinnjakken min fra WonHundred. Jeg kjøpte den i 2008, men den er like aktuell enda. Da har jeg ingenting i mot å bruke litt ekstra penger på klær, når det er noe man investerer i og man vet at det kan brukes i mange sesonger fremover.

Jakke: WHYRED//Tank, bukser, sko: H&M//Smykke: KANT by Rahbek//Veske: Chanel

Vinn et Kant by Rahbek smykke etter eget valg!

 • 14.10.2013 - 18:42

Hei dere søte som leser bloggen min. Dere er noen av de søteste som finnes! :) -Derfor synes jeg dere trenger en liten belønning <3

Jeg skal ha en konkurranse her i løpet av de neste dagene, i samarbeide med designeren bak merket KANT by Rahbek. Jeg får lov til å gi bort et smykke og noen øredobber til noen av dere fantastiske lesere.  Hun har sagt at jeg bare skal velge, men jeg klarer rett og slett ikke å velge selv, så derfor tenkte jeg at dere kan få velge, i og med at det er noen av dere som rent faktisk kommer til å vinne det!Utvalget finner dere HER, og dere kan bare skrive navnet på yndlingssmykket/øredobben deres i kommentarfeltet under, si det videre/link det/skrik det/skriv det på vegger, facebook, blogg, instagram, bakken, you name it, og si hvem dere sa det til, eller hvordan dere fortalte det videre til omverdenen, her i kommentarfeltet. Og husk å skriv mailen din!

Jeg er helt forelsket i smykkene hennes, og gleder meg til å gi noen videre til dere!

Så gå inn på Kant by Rahbek nettbutikken, velg den stylen du likte best og skriv hva den het, mailen din, og hvem dere har fortalt det videre til, i kommentarfeltet under.
Jeg kan selvfølgelig ikke sjekke om dere har sagt det videre eller ikke (med mindre dere blogger om det, selvsagt, noe som hadde vært kjempegøy!), så her stoler jeg blindt på dere! ;)

Håper dere liker smykkene like godt som jeg! Jeg har allerede min favoritt, så gleder meg til å høre hva du liker best! :Today, I would like to wear this:

 • 14.10.2013 - 08:37

Me and my baby

 • 13.10.2013 - 21:47

I morges da vi skulle ut og gå på tur, var det mange mennesker utenfor leiligehten vår som skulle gå i demonstrasjon. Berta og jeg satt i vinduet og så på det, og A foreviget øyeblikket på kameraet. Jeg synes bildet var så fint, så jeg ble nødt til å dele det med dere.

<3KONKURRANSE//Vinn årsforbruk av glatte legger!

 • 13.10.2013 - 19:59

Jupp. Vi er liksom dér! Jeg har prøvd høvelen i en uke nå, og jeg er kjempefornøyd! Og det aller viktigste; kjæresten min er kjempefornøyd! Haha.
Det er selvfølgelig Shai-høvelen det er snakk om her. Den er rosa (jeg elsker rosa ting, men ikke klær), den er god (den har seks barberblader!) og den er anvennelig (du kan henge den opp på dusjveggen!).

Du kan vinne et årsforbruk av denne høvelen. Det er faktisk et årsforbruk med glatte legger, god selvtillit, ingen inngrodde hår som skyldes den gamle, rustne, oransje høvelen som du kjøpte på Kiwi for et halvt år siden, men rett og slett silkemyke legger gratis i et helt år!

Det du skal gjøre er å gå inn på Shai.no og bestille en prøvepakke. Det koster kun 39,- i porto, og du kan når som helst avbestille abonnementet, hvis du ønsker det. Å få en prøvepakke hjem i posten, vil si du får en høvel og to barberblader. 39 kroner for det er veldig billig. Selv synes jeg det er utrolig smart å få levert barberblader på døra når man trenger det, for det er skikkelig surt å mangle når man virkelig har bruk for det!

 

Jeg har studert dens bevegelser veldig nøye i dusjen nå, og jeg er kommet frem til:
Den er veldig fleksibel, da bladene kan bøyes frem og tilbake, så man slipper å presse høvelen inn i armhulen (det har jeg gjort med andre før, nemlig), den er veldig effektiv og samtidig skånsom, da den har seks barberblader, så den fjerner alt på sin vei uten å skjære. Selv om det er en corny ting, så synes jeg bare den ligger så godt i hånden. - Det kan være både vann og såpe alle steder; den glipper ikke. For hvem har vel ikke mistet høvelen i dusjen, så man må bøye seg ned halvblind av alt vannet og når man reiser seg opp igjen er det selvfølgelig kommet sjampo i øyet, så man har lyst til å kaste både sjampoen og høvelen langt vekk. Men det har ikke skjedd med denne enda. Hehe!


                                      

Selv om det er høst og surt, er det viktig å ta vare på seg selv og selvtilliten. Man skal ikke kimse av å ta vare på utseendet, nemlig. Tenk på hvor mye det har å si for deg om du føler deg bra eller ikke, det er jo altavgjørende for en velfungerende hverdag. Så jeg oppfordrer dere til å bruke både rouge og maskara, barbere ben og smøre deg inn med krem, og ikke minst; ta en god kopp te og kryp inn i armkroken til den du liker. <3

 

Høst look

 • 13.10.2013 - 17:40

I dag bøtter det ned her i Køben. Jeg har ligget med feber i går, men føler meg heldigvis litt bedre i dag. Jeg hater å være syk. Har rett og slett ikke tid til det.
Men nå når høsten har valgt å vise sin regnfulle side her i Køben, er det perfekt at jeg kjøpte en strikkegenser med høy hals i Zara forleden dag! Den er så god og varm! Kunne sovet i den hvis det skulle være..
Hvis dere har fulgt litt med på hva designerne mener vi skal kle oss i, så er det veldig mye høyhalset både blant kjoler og gensere. Jeg liker det kjempegodt, men man skal være forsiktig hvis man er litt kompakt eller har kort nakke i forveien, da kan en genser med hals være med til å forsterke dette. Da er det viktig å style den ordentlig, hvor du for eksempel tar en annen farge genser utenpå og velger en høyhalset med en iøynefallende farge, sånn at den får samme funksjon som et skjerf. Hvis det er en ensfarget høyhalset genser, kan man lett få "floating head scenario", noe som ikke er så gøy. Man skal også passe på med høyhalset hvis man har stor barm. Da kan den lett virke mye større og klumpete. Det var dagens styling-tips! Hehe.

Her er jeg i dag. Ganske casual, men etter at jeg har vært syk, er det ganske greit å ikke måtte kaste på seg kjoler og leppestift med det samme.


Hatt: BikBok//Jakke: Vintage Levis//Genser & sko: Zara//Bukser: Cubus//Veske: ChanelNew in//Zara

 • 10.10.2013 - 22:39

Jeg hadde et mål i dag: jeg skulle nå Zara før de stengte og jeg skulle nå hjem igjen før det ble mørkt. Jeg nådde det, og bra var det! Zara er jo som å gå i himmelen for tiden, for alle oss som er over middels interessert i klær. Jeg gikk bevisst etter den kjolen som jeg skrev om forleden dag, og de hadde den, men den var dessverre litt for lang til meg. Jeg er ikke så veldig høy, nemlig! Hehe. Jeg endte dog opp med noen ting (selvfølgelig) og nå består oppgaven i om jeg skal beholde alt, eller bytte noe av det. Hva synes dere? - Er alt yay, eller er noe nay? Vær ærlige! :)


Alt sammen kan dere finne her.

Haha, så akkurat buksene på en modell på hjemmesiden, og det skal man jo aldri begynne å tenke over. De henger og slenger på henne, mens de er helt stramme på meg, hehe :) Men jeg synes faktisk de er penere når de er litt strammere.
Jeg fikk en liten Acne-følelse av skoene. Disse kostet heldigvis bare en brøkdel av de jeg har sett på fra Acne. Sånt blir man glad av!

Dagens outfit//Gi meg hår-råd!

 • 10.10.2013 - 21:50

I følge kjæresten min så jeg ut som "Angel of Death" i dag... Jeg er ikke helt enig i det. Vi hadde tre minutter til å bilder på, før A måtte løpe på jobb, men jeg lover, mine kjære venner, veldig snart kommer det et ordentlig outfit-bilde. Jeg gleder meg. Hva synes dere forresten om håret mitt? Er etterveksten på høy tid å ta, eller er det greit med "ombre"-tendensen det er ved å utvikle. Jeg er i tvil.

Denne vesten kjøpte jeg på All Saints i London for noen år siden. Jeg går ikke så ofte i den, men jeg elsker den av hele mitt hjerte. Mønsteret bakpå er håndlaget og forskjellig fra vest til vest. Det at den har nagler er jo bare et enda større pluss, og jeg liker måten de gjør en ekstremt rå vest mer anvennlig ved å plassere et etnisk-inspirert mønster bakpå. Kontraster er jo som sagt roten til alt godt! Synes jeg da :)
Cardiganen er fra Barbara I Gongini, som er et helt fantastisk dansk merke. Jeg elsker det råe, dystre og rockete universet de designer i. Go check it out.

Her er hun da, selveste "Angel of Death":
Cardigan, Barbara I Gongini//Vest, All Saints//Skjørt, Saint Tropez//Genser, BikBok//Veske, Ecco

Kreativ onsdag

 • 09.10.2013 - 23:31

Noen ganger, når det foregår litt for mye i hodet mitt, da liker jeg å tegne. Det er det mest avslappende jeg vet om. Hva pleier dere å gjøre for å virkelig koble fra hjernen? Noen andre enn meg som tegner? :)
Jeg er veldig fasinert av kroppen, så som regel er det noe anatomisk jeg velger å tegne. Denne kvelden falt valget på Thorax. Når man ser kroppen som den egentlig er, så pleier man jo å synes at det er ganske ekkelt. Se et ekte menneskehjerte for eksempel, det er blod, kjøtt og fett og det er langt i fra det hjertet som man pleier å tegne.
Jeg elsker anatomiske hjerter. Jeg elsker de forskjellige delene i kroppen generelt. Man ser dem aldri, men de er der hele tiden og prøver å få deg gjennom livet.

Her er mitt avslapningsprosjekt for kvelden:Har dere en like avslappende kveld som meg?? :)

Bianco//Timeless//I want everything

 • 09.10.2013 - 18:30

Har dere sett den nye "Timeless" kolleksjonen til Bianco? Den er jo bare helt fantastisk. Jeg har sikret meg to par sko allerede, og har allerede utsett meg mitt tredje.
Jeg dro forbi butikken på Købmagergade i dag, det er nemlig den jeg er "officer" for. Snart kommer favorittene mine til å stå på front-bordet med bildet mitt, og det gleder jeg meg skikkelig mye til.

Søte jenten min var selvfølgelig også med. <3

De siste dagers matprat

 • 09.10.2013 - 18:04

Jeg er en sucker for salater. Jeg vil faktisk kalle meg avhengig.
Jeg vil faktisk gå ut og lage meg en tilsvarende salat nå. Nam!

 

My Zara wish

 • 08.10.2013 - 22:18

Åh. Denne tror jeg faktisk jeg går ned og prøver first thing tomorrow! Minikjolen er blitt mer høstvennlig med lange ermer og bra er det! Jeg synes det er så delikat med lange ermer. Kunsten er å vise hud, uten at det blir vulgært, og akkurat det blir en fornøyelse med denne lille saken.

Finn den her

 

Inspo//Them girls

 • 08.10.2013 - 17:13

Acne//Ray Ban// Vintage knit//And the last bits of sunshine

 • 07.10.2013 - 19:44

Det har vært 18 grader her i Køben i dag! Jeg blir nesten litt lei meg, for nå er det liksom aller siste innspurt med varmedager før vinteren dekker over oss med kulden sin. Jeg liker ikke vinter i det hele tatt. Det blir så fort mørkt. Hvis dere tror det blir fort mørkt i Norge om vinteren, så ta dere en tur hertil, og se ekte mørke! Men nå i disse dagene skal jeg prøve å nyte det siste som er igjen av varmen. Jeg får alltid så vårfølelse når det er varme høstdager, jeg. Gjør dere også det? Det er litt deilig. Selv om det ikke varer så lenge, så blir jeg helt yr og glad.

Når vi er i Oktober og jeg kan slenge på meg Acne-jakken min uten å fryse, da blir jeg glad! :)             


Jakke: Acne// Strikk: Gina Tricot// Lue: vintage// Bukser: Cubus// Skjorte: H&M// Solbriller: Ray Ban.

Kanskje Siv Jensen er mer trendbevisst enn de fleste av oss?

 • 07.10.2013 - 18:44

Da jeg spurte vennene mine om de hadde hørt hvem som vant valget i Norge, sa de nei, men de hadde hørt om hun ene politikeren som hadde hatt hunde-peniser på kjolen sin. - Det er selvfølgelig Siv Jensen med sin famøse leppestift-kjole det er snakk om her. For hvis man ser på den en gang til, så ja, da likner det faktisk det de sa. Men(!), det viser seg at Siv sitt kjolevalg på en av de (går jeg ut fra) viktigste kveldene i livet hennes, ikke var så verst likevel! I følge Peter Jensen og Jean-Charles de Castelbajac sine design på runwayen til SS14 kolleksjonen, vil vi se lepper mange steder nå til våren.
Lepper er, som Siv Jensen, ikke til å kysse vekk akkurat med det samme, hvertfall.

Bilde fra Style.com

Slutten på den perfekte helgen

 • 06.10.2013 - 18:26

Inn i mellom tre konserter, gjensyn med gamle venner, en fyllesyk dag og en familiedag med søs har det blitt litt lite tid til å blogge. Helgen har bare vært helt fantastisk, rett og slett :)

I dag har jeg bakt brød, jobbet, og vært på lang tur med hundene med min vakre søs. En herlig søndag!

Helt ytterst til høyre på klesstativet mitt fant jeg denne ulljakken, som jeg kjøpte på Fretex for mange år siden. Nå som ull er så populært, er jeg utrolig glad for at jeg valgte å beholde den. Den gir meg en anelse Carven-følelse, selv om fargen er feil. Den er til gjengjeld deilig oversized og har et lekkert snitt.Og som vi alle vet, så er gjenbruk gull! ;)                              

 

Noen andre som var til konsert denne helgen? Hvem så/hørte dere??:)

<3 <3 <3

 

Rock chick senorita

 • 03.10.2013 - 21:46

Røde lepper. Svart outfit. Jeg får liksom så mange assosiasjoner hvis man tenker på de to tingene sammen. Alt fra den evig-unge Olivia Newton John, den gangen hun var Danny Sukos store forelskelse, Sandy, i Grease, til den mer standhaftige Anne Hathaway i Batman. Rød er en sterk farge, og uansett hvordan man ser ut, så bør man forvente litt oppmerksomhet hvis man våger å ikle seg røde lepper på en hverdag. Bare gjør det, synes jeg. For det er et av de mest kvinnelige statementene man kan komme med, på sminkefronten. Jeg valgte røde lepper i dag, sammen med en nøytral sminke. Røde lepper gir liv til et helt outfit, og er, i tillegg til en hatt, det beste tilbehøret man kan "ha på" seg.

 

                                                        

 

Makeup routine

 • 03.10.2013 - 09:24

Jeg har alltid tenkt at jeg ikke bruker så mye sminke selv, men da jeg tok mine musthaves fra sminkevesken, og la de frem på bordet, begynte jeg å undre meg litt. Bruker jeg virkelig så mye? - Jeg gjør jo ikke det hver dag, men jeg har noen ting jeg bare er nødt til å gjøre hver dag, så som å bruke foundation, da jeg har dårlig hud, fylle ut øyenbrynene og ta på rouge. Det er mine essentielle. Til fest slår jeg på stortrommen med både det ene og andre. Jeg synes det er utrolig gøy å få lov til å sminke seg litt ekstra :)
Hva har dere som det viktiste i sminkevesken deres? Er det viktigst med maskara eller rouge, hvis du måtte velge?

Hvis jeg skal komme med et godt sminkeråd, så må det være å investere i noen gode børster. De trenger ikke å være dyre. Man kan finne mange bra børster, som ikke koster allverden rundt omkring. Sjekk nettet, der kjøper jeg som oftest mine. De dere ser på bildene er kun de jeg bruker, jeg har en hel veske med børster kun til kundene mine. Resultatet blir noe helt annet, hvis man bruker de riktige redskapene :)Ha en fantastisk dag, mine kjære venner <3

Outfit of the day

 • 01.10.2013 - 22:06

Det er utrolig hvordan fridager bare flyr vekk. Jeg hadde virkelig mange gjøremål i dag, men jeg nådde kun en brøkdel. Nå har Berta vært på kveldstur og det er endelig ro i heimen.

Berta ville være med på bildene i dag, den lille søtingen. Har dere hund? Jeg kunne ikke forestilt meg et liv uten hund. Den lille pelsdotten gir meg mye mer glede enn de fleste mennesker kan. Berta og klær. Det er vel det som gjør meg mest glad, hehe.

Antrekket mitt i dag er preget av kontraster. Jeg elsker å balansere et outfit ved hjelp av kontraster. I dag brukte jeg en herre t-skjorte og løse bukser kombinert med klassisk ullkåpe og pin up sko. Man er hverken helt feminin eller helt androgyn, men en god mellomting, som gjør at jeg føler meg avslappet og tilpass. Det der med å være avslappet  omkring antrekket sitt har jeg skrevet om før, det er bare så viktig. Hvem har vel ikke prøvd å kle seg annerledes enn man føler seg, og endt opp med å bare bryte sammen eller gå hjem. Hehe, det har jeg hvertfall! Men jo flere ganger man feiler, jo flinkere blir man. Og når alt kommer til alt, så har førsteintrykket utrolig mye å si, og da er det kjipt hvis man henger med nakken, på grunn av noe som kunne vært gjort annerledes på noen minutter fra begynnelsen av.

Jeg har på meg: Jakke & t-skjorte: ebay, bukser: Zara, Ringer: KANT by Rahbek, sko: vintage.

Meanwhile, in a parallel universe

 • 01.10.2013 - 14:35

Kjøper kjæresten min disse til meg, og som takk får han omelett hver morgen når han ønsker det og jeg lover å ta oppvasken hver dag. Hva sier du, A, er det en god deal? :)

 - Da klikker du disse hjem:

CÉLINE sandals

 

A perfect start to the day

 • 01.10.2013 - 13:44

Noen ganger kommer min vakre søster over til meg og vi lager frokost sammen. Dette er noen av mine favoritt-starter på dagen. Jeg er så glad for at hun bor her i Køben, for da føler man seg ikke helt isolert fra familien likevel. Snart kommer moren vår, og det blir så utrolig kjekt. Da skal vi sykle med hver vår hund i kurven, spise god mat og kose oss skikkelig <3 Jeg gleder meg! :)Ligg merke til Ella i stolen. Noen ganger ligger hun der og vi kan seriøst ikke finne henne, fordi hun går i ett med lammeskinnet. Hehe, søtingen <3

 

Hermes skjerf app!

 • 30.09.2013 - 15:43

Noen ganger når jeg leser på forskjellige motenettsider, så faller jeg over noen gøye ting, og denne tenkte jeg å dele med dere.

Normalt når man kjøper et Hermès skjerf, så får man små kort med, til hvordan man kan knyte det på forskjellige måter. Denne gangen har Hermès gått helhjertet inn i den digitale tidsalder, og rett og slett laget en app til hvordan man kan knyte skjerfene. Hva synes dere? Er det å gå litt for langt, skape for mye styr rundt skjerfknuter, eller en gøy ting å tilby? Jeg synes det er ganske artig!

Man trenger jo selvfølgelig ikke å eie et Hermès skjerf for å gjøre det, man kan jo bare bruke et vanlig et, så langt det rekker. Det er bra med inspirasjon uansett! :)

 

Dere kan laste ned selve appen fra iTunes HER.

Jeg har tenkt til å gjøre det, hvertfall! :)

Lazy days in Copenhagen

 • 29.09.2013 - 21:43

I dag dro vi tilbake igjen til Køben, for å dra rett på restaurant. A og min søs ble med, og det var en verdig avslutning på helgen med noen av de fineste menneskene jeg vet om.
Hvis dere er i Køben, så dra bort til Sankt Hans torv og området omkring Elmegade og Blågårdsgade. Det er bare så sykt koselig der! Husk, hvis noen av dere skal til Køben og lurer på noe spesielt, eller trenger noen tips fra en insider, så bare spør løs! Jeg svarer mer enn gjerne! :)
Solen skinte, maten var god og selskapet enda bedre. Det var så varmt at vi kunne sitte i t-skjorte. Fine Køben, som viser seg fra sin beste side når man har besøk <3
Jentene dro ved fem-tiden og det var så trist å si ha det. Alle gode ting må ha en ende. Det er litt kjipt, når man vet det blir så lenge til neste gang. Men; vi er allerede i gang med å planlegge London-tur! Jippii. Jeg elsker London, så det å investere i gode venninner som bor der, er en ganske bra greie. Jeg slipper å betale hotell, og man kan fly billig fra Køben. Win, win!


Nå må jeg sove, skal jeg klare å stå opp i morgen! Festen i går sluttet klokken seks i morges, og vi var oppe før ni, så søvn har det ikke vært så mye av. Skal bli deilig å krype inn under dynen og finne seg en god armkrok å sove i.
Sov godt, mine kjære <3


For en helg!

 • 29.09.2013 - 21:12

Ååå, jeg er så proppa med inntrykk at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Tenk dere da, jeg bodde helt tett med noen fantastiske mennesker i tre år. Kanskje de tre viktigste årene i livet mitt. Så fem år etter at vi ble studenter (russ), holder den fine, fine skolen vår reunion for oss. Alt vi skal gjøre er å møte opp, så blir det sørget for oss med god mat, drikke og et klasserom vi kan sove i. Haha. Ironien i at man nok har sovet i det klasserommet før, under diverse dansk-timer, kan ikke la seg skjule. -Denne gangen hadde vi hvertfall soveposer.
Karen og Line kom fra London i går til meg, og vi tok toget sammen til Oure (som skolen heter). Karen, den lille røveren, tror fremdeles jeg er som for mange år siden, for hun sa de kom ved ti-tiden, og jeg hadde ryddet opp, laget mat, og travet opp og ned gaten for å se etter dem kvart på ti. Klokken tolv får jeg først fatt i dem, hvor Karen sier at hun tenkte hun ble nødt til å si klokken ti, for at jeg skulle klare å stå opp til klokken tolv. Gees. Typisk.
De kom, gjensynsgleden var fantastisk stor, og vi dro videre til Oure. Med øl i toget, gjensyn med noen av de andre på togstasjonen og mimring og nostalgi på utrolig høyt nivå i bussen, var vi så klare for reunion!
Kvelden var helt episk. En av de få kveldene i løpet av livet ditt, der alt går opp i en høyere enhet. Man skulle tro vi aldri hadde vært vekke fra hverandre. Jeg elsker at jeg turte å dra som så ung og flytte til et annet land. De menneskene jeg har møtt, det skolen har støttet oss med gjennom de årene, og fortsetter å bety for oss, kan faktisk ikke beskrives hvis ikke man har vært der. Så hvis det er noen som lurer på hva de skal bruke et friår til, så dra på Oure! De har høyskole, gymnas, kurser og alt mulig. Det er en fantastisk skole på et veldig vakkert sted. Her er bilder fra gårsdagen, som betydde så utrolig mye for meg:


Har dere gått på kostskole, eller vært på et opphold som har betydd utrolig mye for dere? Fortell meg om det! - Jeg elsker å høre sånt! :)

<3

 

Selger ACNE Atacomaene mine

 • 27.09.2013 - 13:41

Hei alle sammen!

Jeg selger ACNE Atacoma skoene mine i str. 37, da jeg aldri bruker de. De er jo bare så fine, men jeg er ikke så flink til å gå med så høye hæler. Jeg har lest Alexa Chung fremdeles bruker sine, så de er fullt aktuelle fremdeles, selv om det er noen sesonger siden de kom ut og de blir solgt i butikkene enda. Jeg har brukt de en gang, til en John Mayer konsert der jeg måtte komme litt "opp på tå" for å se noe, og da var de perfekte. Ellers har jeg hatt de som mitt eget kunststykke på hyllen. De er i perfekt stand, så hvis noen skulle være interesserte, skriv en mail til: hannetoerseth@gmail.com

Løp og kjøp ;)

Have a good one

 • 27.09.2013 - 12:33

Solen skinner, Berta er glad og det er snart helg!
Selv om det snart er middagstid, velger jeg å si god morgen i stedet for! Endelig har jeg kunnet sove lenge. Det var sååå deilig! Jeg startet dagen med en økologisk omelett med vegetar-bacon i og brødet, som jeg bakte i går, ved siden av. Nam!
Jeg skal i gang med noen gjøremål før jeg kan sparke helgen i gang for fullt. I morgen er det av gårde til Fyn for å være med på reunion med gymnaset. Gleder meg til denne helgen, atlså! Hvis jeg nå bare var helt frisk, så ville alt vært i tipp topp stand. Men, man kan ikke få i både pose og sekk :)

Ha en fantastisk dag, alle sammen <3


 

 

Stenalderbrød//dagens bakst

 • 26.09.2013 - 19:35

Jeg har bakt! Kjæresten min har vært så snill med meg nå når jeg ikke har hatt det så bra, så da følte jeg for å være en god kjæreste og bake brød til han! Han spiser nemlig kun paleo. Vet dere hva det er? Det er en slags lavkarbo, bare at det er lov med "sunne" karbohydrater, og alt skal helst være økologisk. Og det liker jeg! Så selv om han spiser litt mer kjøtt nå enn før, er jeg ikke helt i mot det, fordi nå er alt kjøttet han spiser økologisk. Og det er jo bedre enn ingenting! ;)

Det smaker faktisk utrolig godt og er veldig sunt i tillegg! Jeg har kun brukt frø, nøtter, økologiske egg og olje. Nam nam! :)

Casual grunge

 • 26.09.2013 - 19:26

Hei mine kjære!

Jeg døyer litt med sykdom og det er bare så kjipt! Tror rett og slett jeg har vært litt stresset på det seneste. Og jeg er en av de som får forkjølelsessår når kroppen min blir satt bare en smule ut av spill.
I helgen er det reunion med gymnaset her i Danmark. Jeg gikk på kostskole på fyn, og det skal bli så kjekt å se alle sammen igjen. Vi var jo som en stor familie i tre år. Derfor er det bare ekstra kjipt når jeg får munnsår nå. Åhr, det er så irriterende!
Her var jeg ute med søsteren min i dag og hundene. Jeg rir fremdeles på grunge-bølgen og har valgt å gjøre det litt casual i dag.

Har dere det bra? Håper dere holder dere munnsår-frie!


 

Jeg har på meg:
Bukser fra Zara, kjæresteskjorte, jakke fra H&M, hatt fra BikBok og solbriller fra Rayban.

 

POLYVORE ADDICTION

 • 24.09.2013 - 19:52
I would love to wear this on a cool late summer evening on a date with the city...

 

Shy birds.

 

Falt for denne pastelldrømmen av "kate-margo" på polyvore <3

 

The daily John Mayer dose//Song recommendation

 • 23.09.2013 - 21:45

Åh. Digger John Mayer. Gjør dere? Her er sangen jeg har hørt på i to dager nå, jeg er nemlig en av de som hører på en sang uavbrutt til jeg blir lei den.


Hvis dere har Spotify, så hør live-versjonen der. Det er så vakkert. <3

Boheme//Polka dots//sixties makeup

 • 23.09.2013 - 21:19

Hei mine kjære venner! Alt vel denne mandagskvelden? Var det hardt å begynne på en ny uke? :)

Jeg tok skrittet vekk fra den sedvanlige grunge-addictionen min i dag, og gikk etter en litt mer bohemsk look.
Skjørtet kjøpte jeg på Roskilde festivalen for 4 år siden, og jeg tar det frem en gang i mellom for å gi litt lek og glede til antrekket mitt.


Hvorfor pynter dere dere egentlig? For meg er klær med på å forsvare hvordan jeg føler meg. De forsterker det som skjer inni hodet mitt. Man kan si mye om forfengelighet, men det er ikke noe som er mer behagelig enn å være tilpass i egen kropp (med eller uten tøy!). Dere har kanskje kjent på hvordan det føles å dra ut i noe man ikke er helt komfortabel i? - Det ødelegger humøret mitt, hvertfall! Så burde man egentlig bare dra hjem og skifte, for man får det jo bedre med en gang man tar på seg noe annet. Er ikke det ganske typisk oss jenter? Vi er aldri helt tilfredse, og når vi endelig bestemmer oss for noe, går ikke det heller. Det er der kleskriser oppstår, og man tenker det er mer fornuftig å avlyse kusinen sin konfirmasjon enn å dra uten å føle seg tilpass. Jeg har ikke gjort akkurat det, men noe lignende. Har dere noen gang droppet å gå ut som planlagt, fordi dere ikke var fornøyde med klærne deres?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Det var antrekket mitt i dag. Håper dere liker det! :)

No makeup-sunday//Still going grunge//Boyfriend Shirt

 • 23.09.2013 - 00:29

Åhh...! Unnskyld for dårlig blogging her i helgen! Gårsdagen ble rett og slett slettet fra kalenderen og hjernen min var bedøvet med "What does the fox say". Og i dag skulle A og jeg til IKEA, og så videre til familiebesøk. Akkurat nå er jeg så trøtt etter forberedelser til uken at jeg føler jeg skriver i svime. Haha.

Vi skulle ha tre ting i IKEA; et skrivebord til A, rammer og sugerør. Vi endte opp med 17 rammer, dyne, poselukkere og bambusskål. Tenk dere det da; IKEA hadde ikke det vi skulle ha. Jeg ble mildt sagt sjokkert. Eller, sugerørene hadde de sikkert, men jeg fant de ikke. Har dere noensinne opplevd at IKEA ikke hadde det dere skulle ha?
For en shopaholic som meg burde IKEA være himmel på jord, men nei. Hver gang vi er der, går det ca. 15 minutter, så er jeg slengt ned i en stol i kontorområdet og A må friste med skillingsboller for å få meg med videre. Situasjonen var litt amper, fordi A skulle ha et nytt skrivebord til de nye høyttalerene sine (nerden), som trenger et penere bord enn det han har nå, fordi de er visst bare så sabla gode. I skrivende stund sitter jeg  foran de nye høyttalerene og hører John Mayer. De høres ut som en drøm! Gees. A, hvis du leser dette, så har du min fulde aksept til å beholde de, selv om jeg synes de er alt for store til den nye stuen vår. Hehe. Når det å sitte her føles som å få en intimkonsert av John Mayer himself, må jeg slappe litt av på interiørmeningene mine. Eller hva sier dere? Design før alt annet? Hmm.. Jeg er i tvil.

Jeg er helt forelsket i grunge-stilen for øyeblikket. Det kan gjøres så pokkers enkelt, og du har lov til å se trashy ut uten å anstrenge deg. Her er bilder fra outfittet mitt i dag, håper dere liker det! :)

 

 

Det er litt frigjørende å vise seg uten sminke på bloggen, for i den sosiale medie-verden handler stort sett alt om å se bra ut. Nå er det hvertfall gjort. Jeg får heller sminke meg ekstra mye i morgen.. ;)

 

I dag har jeg på meg:

Sko: Bianco
Kjole: Saint Tropez
Genser: BikBok
Skjorte: A sin
Jakke: Vintage fra London
Hue: Vintage

 

Kjære Ylvis

 • 21.09.2013 - 21:23

"ding-ding-ding-ring-dingeringeding"

 

 Er den fantastisk kreative formuleringen av uttale, jeg har hatt i hodet mitt i hele dag. Det hadde ikke gjort meg noe, hvis det ikke var fordi jeg var på byn i går og fikk en øl for mye, men når det eneste du vil er å sove, og alt du klarer å tenke er;

"ding-ding-ding-ring-dingeringeding",

Da holder det på å klikke for hjernen min.

Er jeg den eneste som har fått "What does the fox say" på hjernen? :) Jeg er stor fan av Ylvis og synes de er geniale. Jeg postet til og med videoen på Facebook, hvilket jeg stort sett aldri gjør, men de er bare så morsomme jeg kunne ikke la være.

Til mine danske lesere; her er norges svar på Gangnam Style:

 

Grunge girl//Outfit

 • 19.09.2013 - 16:22

Hei alle sammen! Nå er det snart helg! :) Jippii! :)

Husker dere i går, da jeg sa jeg nektet å bli syk? - Vel, guess what, jeg er en smule syk. Haha. Jeg hater å være syk! Jeg håper på å kunne fungere normalt i morgen, for det verste av alt, må vel være å være syk i helgen. Jeg får helle innpå med ingefær og kamille-te, og gjøre litt kos av det i stedet for. Berta liker derimot at jeg ikke er helt pigg. Hun kommer krypende inntil meg hele tiden og vil ha kos på magen. Åh, hun er bare så søt. Har dere hund? Jeg kan ærlig innrømme jeg er blitt litt gladere av å få Berta. Så mye ubetinget kjærlighet finner man ikke i et menneske :)

 

En annen ting jeg blir glad av er grunge-stilen. Å få lov til å være litt messy, rocka og gjerne skulle se litt "Jeg gir vel faen"-aktig ut, det er noe jeg støtter 100 %. Jeg gikk i kjæresten min sitt klesskap og fant en t-skjorte, et smykke og en skjorte som jeg lånte. Det er noe litt sexy ved å ha på seg kjæresten sine klær. Og han liker det kjempegodt, haha. Tror ikke akkurat jeg hadde jublet hvis jeg så han i en av mine kjoler, men det er heldigvis en liten forskjell på akkurat det, synes jeg. Hehe. Hvis dere ikke har lagt merke til det allerede, så ler jeg veldig mye! Også på skrift! Hehe (Se, der gjorde jeg det igjen)

 
Jakke: vintage fra London
Skjorte, T-skjorte: A sine
Smykke: KANT by Rahbek
Briller: Ray Ban

 

Outfit//Long ACNE

 • 18.09.2013 - 20:38

Hei alle sammen! :)

Har dere en bra uke så langt? :) Jeg har det travelt, og kan merke feberen begynne å melde seg, men jeg nekter å bukke under for presset.
Tror jeg kan merke vinteren allerede, for jeg blir litt mindre energisk om vinteren. Vel, vinteren er vel en smule deprimerende for alle oss som bor i Norden, eller hva sier dere? Er dere vinter-mennesker, som ikke kan få nok av snø og ski, eller sommer-mennesker som helst vil ha båt og bikini? Jeg er klart den siste. Hehe.
Det er ikke akkurat noe sol her i Køben for tiden. Det har regnet i hele dag, og det gjør det å ta outfit-bilder en smule mer krevende. Heldigvis fant jeg en liten oppholdsperiode, så jeg dro A med ut og vi fikk knipset noen kjappe bilder. Tror jeg ønsker meg et eget rom i leiligheten kun til fotografstudie. Det må være det neste målet med leiligheten. 

Her er sånn som jeg så ut i dag. Luen kjøpte jeg for 20 kroner i en vintage-butikk, og jeg er kjempefornøyd! Store strikkeplagg, og da også luer i høy grad, preger garderoben denne vinteren. Og med tanke på oss nordiske beboere, kunne jo ikke det vært mer perfekt! Ull, strikk og oversized er nøkkelordene denne vinteren. Jeg er fan! :)

Lue: Vintage
Jakke: ACNE
Genser: BikBok
Bukser: H&M

Weekly instagram update

 • 16.09.2013 - 20:17

Har dere instagram? Jeg er avhengig.

New in//Teddy Jacket

 • 16.09.2013 - 15:32

Hei kjære venner :) Er dere ferdig på jobb og skole for dagen og har tatt hull på en ny uke? Det har jeg. Turen med Berta er overstått, og nå gjenstår det bare å lage seg en god salat, sitte seg i sofaen og studere trender i Costume. Heldigvis blåser det ganske mye her i Køben i dag, så jeg får ikke så dårlig samvittghet av å sitte inne. Tvert i mot; det finnes ikke noe bedre enn en varm og koselig leilighet, med både hunden og kjæresten hjemme. Litt nettshopping ble det dog til..

For jeg klikket nettopp denne herligheten hjem:

 

 

Jeg synes den er så fin! Den blir bra til varme luer, røde lepper og høye støvletter i vinter.

Og for de menneskelige av oss som ikke har råd til å kjøpe disse to under er den et bra alternativ.

Acne shearling

 

 

Har dere investert i en vinterjakke enda? Jeg tror dette blir min siste før vinteren. Jeg liker å investere i en jakke man kan bruke neste sesong også, og det tror jeg man kan med disse. Shearling er blitt mer og mer populært, og for to sesonger siden, var det Baum und Pferdgarten som kom med kåpen med svarte quilted ermer og teddy på resten, som nesten ble en landeplage her i Danmark. Forrige sesong kunne stort sett alle motebloggere, som er verd å nevne, vise frem teddy-jakken fra Surface to Air. Jeg var ikke bare litt misunnelig over den, men veldig mye. Hehe. Denne sesongen er teddyen blitt kombinert med en litt røffere stil, og kontrasten skaper en alsidig og vakker jakke, som er gått rett i hjertet på meg, hvertfall! :) Jeg gleder meg til den kommer, og krysser fingre for at den blir som forventet.

Dere kan finne jakken HER, de to nederste er fra ACNE.

 

BFAB//Fashionistas//Copenhagen

 • 14.09.2013 - 20:05

Jeg fikk låne noen bilder av den utrolige søte og flinke Hanne fra hannemjas.blogg.no, fra forrige helg i Køben. Vi var jo på bootcamp med Bianco Fashion Army og det var bare en fantastisk helg med noen fantastiske jenter. Dere kan finne de forskjellige jentene HER.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og med det ønsker jeg dere en fantastisk lørdagskveld! :)

 

 

I <3 Weekends

 • 14.09.2013 - 17:59

Har dere en fin helg så langt? - Det håper jeg! :)

 

I dag har det vært enda et designmarked (Loft Bazaaren) her i Køben, og jeg har selvfølgelig tatt turen innom. Min kjære venninne Sabine, som står bak smykkemerket KANT, solgte fine smykker og gjorde søte kunder glade! Jeg stjeler alltid med meg litt smykker når jeg står sammen med henne, så det ble litt på meg også. Hun er den snilleste designeren jeg kjenner, for hun gir faktisk vekk gratis ringer, selv om man ikke kjøper noe. Det kan man jo kun bli glad av! :)

Jeg elsker å kjøpe ting til leiligheten, så jeg er blitt et skrivebord og to små illustrasjoner rikere. Jeg skal ha min egen arbeidsplass her i leiligheten nå, og har sett etter et passende skrivebord lenge, og i dag fant jeg det på markedet. Det er laget av 100 år gamle planker, og det er så vakkert! Jeg elsker ting med sjel, og gleder meg til å lage min egen historie på dette bordet, som garantert rommer mange historier fra før av. Tenk da dere, 100 år gammelt! Det er gammelt.

I kveld blir det drinker med venninnen min,  "Svine". Det er så lenge siden vi sist hadde en "Svinedag", og det innebærer som oftest en pub-crawl her i Køben. Vi starter på Mexi-bar i Elmegade og drar nok på Drop Inn senere, fordi A skal spille der i kveld.  - Hjelpes, dette blir morro.

Jeg må skynde meg. Håper jeg får postet et outfit senere.

 

Vi snakkes, kjære venner <3Jeg elsker å sykle på sykkelen min i Køben! Det er det beste transportmiddelet som finnes!
Vakreste smykkene i verden <3 

 

 

Smokey eyes

 • 13.09.2013 - 19:33

Siste innlegg før jeg desidert flyr ut av døren og gjør Køben utrygg! Tenkte jeg ville vise sminken min før den blir ødelagt av byens påkjenninger. Hehe.

Håper dere får en fantastisk kveld!

 

Stor klem fra meg :)

Antrekk//Sommer i Købstaden//BW

 • 13.09.2013 - 18:51

God fredag, mine kjære venner!

Er dere klar for helg nå? - Det er jeg! Og hva er vel bedre enn en lysende sol på en blå himmel når helgen begynner? Det er seriøst sommer i Køben i dag! Det er så "dejlig". Hehe. Jeg har vært på en kjapp shoppingrunde med min søs, og endte opp med å kjøpe noen fine puter til leiligheten. Nå mangler jeg bare en sofa som passer. Haha. Men ønsker meg en ny sofa, så A, hvis du leser dette, synes jeg sofa skal være den neste prioriteten til leiligheten ;)

Jeg elsker den nye ull-jakken min fra e-bay. Jeg tok den på i dag, men det var selvfølgelig litt for varmt med den på i nesten 20 grader, så den får henge hjemme når jeg nå snart skal ut igjen. Dagene og ukene flyr for tiden, og jeg prøver å suge til meg så mange opplevelser og gode øyeblikk som mulig. Husk det dere også, når du holder på med noe, eller kanskje ikke holder på med noe i det hele tatt, og du tenker "Fy fader, nå har jeg det bra", så vent i to sekunder før din neste tanke kommer, og bare pust inn livet. Det vil jeg gjøre i kveld! Vi skal ut og spise på Madklubben her i København, som er en skikkelig god restaurant, med fantastisk mat til greie priser. Konseptet deres er at de kan selge god mat og god vin, til en god pris, men bare ikke spør hvor hver enkelt drue fra vinen kommer fra. Hehe, og sånt liker jeg! Vil varmt anbefale denne restauranten hvis dere er i Køben. Det er knall.

Jeg skal være der om under en time, så jeg må skynde meg å gjøre meg klar!

Vi blogges senere! :)

I dag har jeg på:

Jakke: E-bay
T-skjorte & bukser: H&M
Sko: Bianco, fra Timeless kolleksjonen
Hatt: BikBok
Sunnies: Ray Ban

 

Nå må jeg løpe!

 

<3

 

 

 

This coat is perfection

 • 12.09.2013 - 15:18

Denne jakken kjøpte jeg for flere år siden på Whistles i Oxford. Den går til absolutt alt. Jeg elsker å gå med den! Følelsen den gir meg er hakket mer sofistikert enn hva jeg normalt føler meg.

Kombiner en sofistikert jakke med et mer avslappet outfit. Mer trenger man ikke for å style outfittet opp og føle seg mer tilpass.

 

Jeg begynte dagen i dag med å øve meg til video-tutorial! Det blir spennende! Det kommer nemlig snart en sminke-tutorial om hvordan man kan lage fine øyenbryn på 2 minutter. Er det noe som har vært fokus på de siste par sesongene, så er det eyebrows. Bare se på Cara Delevingne for eksempel. Hun er blitt den nye store innenfor modellverdenen og Karl Lagerfeld sin muse. -Øyenbrynene hennes er perfekte. Jeg er misunnelig. Men for oss som ikke har så mye å rutte med, er det bra det finnes hjelpemidler. Jeg tegner øyenbrynene mine opp hver morgen, og hvis jeg skulle vælge mellom det og maskara, så ville jeg helt klart valgt øyenbrynene. Hva synes dere? Maskara eller øyenbryn? Og liker dere at brynene skal være tydelige og tykke, eller savner dere nitti-tallets streker?

 

I dag tok kjæresten min meg med på date. Han skal jobbe sent, og jeg skal jobbe hjemmefra, så det ble lunch-date på oss i dag. Snille mannen.


Jeg har på meg:

Jakke: Whistles
Bukser: Cubus
T-skjorte: Weekday
Lue: One of a kind
Sko: Bianco

Lille Berta og økologisk geitost-salat. - All in all; the perfect day.

 

real wild one

 • 12.09.2013 - 00:06

Throwback-time

Fant disse gamle bildene av meg. Haha, det er så morsomt å se på gamle bilder! Å minnes hvem jeg var den gangen i forhold til hvem jeg er nå. Har jeg funnet meg selv mer? Eller har jeg gått lenger vekk fra den jeg er. Det er jo en tid for alt, og selv om utseendet mitt har forandret seg, så har klær alltid vært en stor del av meg. Men ja. Det er litt morsomt.

Etter kostskolen i Danmark trengte jeg forandring, og jeg startet med å barbere av meg den ene siden av håret mitt. Det var den gangen jeg faktisk startet bloggen. Og hvis man blar langt nok i arkivene, finner man den gamle Hanne. Jeg føler jeg er mer trygg på meg selv nå. Jeg har fremdeles den spontane siden av meg, og jeg kan godt tenke noen ganger om jeg skal klippe meg korthåret igjen, men jeg kommer nok ikke til å gjøre det med det samme. Hvis jeg blir needy, så får jeg heller ta en ny piercing ;)


Men... Når jeg ser på de igjen får jeg helt lyst til å dra tilbake. Hmm.. Kanskje det blir platina-blondt og sidecut på meg igjen.Rebecca Minkoff // amazing shoes

 • 11.09.2013 - 22:47

Er dere på Instagram? - Det er jeg! (som dere kan se til høyre;) ) Finnes det et mer inspirerende sted enn Instagram? - Det gjør det faktisk ikke, synes jeg, men hvis du vet om et sted (det kan være hvor eller hva som helst) så please si det, så vi alle kan få glede av det. Og som takk spanderer jeg et glass rødvin når vi møtes. 

Jeg følger en del kreative mennesker og sider på Instagram. Forleden dag så jeg, via WhoWhatWear, skoene til Rebecca Minkoff sitt S/S 14 show. Jeg likte så godt det grafiske og rå designet, så jeg tenkte jeg ville sjekke det ut (når jeg ser noe nytt innenfor moteverdenen, klarer jeg rett og slett ikke å bla forbi det). Det er awesome.
Noen av skoene hennes viser jeg her. Jeg skulle gjerne hatt de alle sammen. Disse er mer prisvennlige og anonyme i forhold til de på catwalken, men hey, det må jo være noen sko til sidewalken også ;)

 

 

 

 

rebecca minkoff shoegasm

 

Follow my blog with Bloglovin

Morgenstund har design i munn

 • 11.09.2013 - 22:21

I dag skulle vi sende inn sko-designene våre til Bianco. Det gikk først opp for meg i går kveld, at deadline var i dag kl. 12.00. *Krise*. Etter litt om-organisering, gikk det heldigvis fint. *Phew*.

Det er noe harmonisk ved å stå tidlig opp, ta den lange Acne strikkejakken på meg, lage frisør-te i min elskede tekanne, ligge skissene ut på bordet og sitte meg ned med en blyant i hånden og bare gjøre det jeg liker aller mest. Å holde på meg mote er noe av det som jeg lever for. Det er så frigjørende å tegne. Selvfølgelig er det frustrerende når man ikke er fornøyd, og tro meg, jeg er ingen mester i å håndtere en penn, men det spiller ingen rolle; det er avslappende og jeg blir litt lykkeligere av det.

 Håper dere har hatt en fantastisk dag!

Husk å følg meg på Bloglovin! Så blir jeg så glaaaad, og lover å gi deg en stor klem hvis jeg møter deg ;) Jeg skaffet meg Bloglovin i går, så nå er det lettere å følge med på innlegg ;)

Watch out for new trends//Quilted

 • 10.09.2013 - 17:53

 

quilted set

 

 

 

For de av dere som ikke allerede har fått det med seg, så er "Quilted" en av de nye hotte trendene. Den kommer til å bli mer og mer synlig, så det er da opp til deg selv, om du vil hoppe på den, eller ei. Hva sier du, er dette noe for deg?

Personlig så liker jeg den. Jeg vil kombinere den med tunge smykker og en badass-attitude, mens jeg hører på Black Rebel Motorcycle Club.

 

Follow my blog with Bloglovin

Chanel og Klovneprikker

 • 10.09.2013 - 17:22

Shoppingturer etter jeg ble sammen med en musiker har krydret opp shoppingopplevelsen min. Før gikk jeg forbi alle mulige butikker som har noe med musikk å gjøre, uten å ense at de var der, men nå, etter å ha opplevd musikk helt tett innpå meg, elsker jeg å se de vakre instrumentene som henger på veggen i Købens største musikkforretning, og jeg elsker å se på de forskjellige CDer sitt artwork. Jeg liker spesielt Oh Land sine CD-covere. De er simple, fantasifulle og humoristiske. Og hun er jo bare helt fantastisk i seg selv.
Her hjemme hos oss henger det 7 instrumenter på veggen. De er nesten alle sammen basser, fordi A er bassist, men favoritten min er den akustiske gitaren. Let´s face it; det er litt mer digg å høre på enn en akustisk eller elektrisk bass.

A og jeg var på shopping sammen, og vi fikk noen fine ting med hjem. Han kjøpte masse klær, og jeg kjøpte meg noen nye sko fra Bianco! Jeg så de på Maja Skov (designeren til Bianco) og forelsket meg i de umiddelbart. Jeg brukte likevel litt tid på å beslutte meg, for Bianco har fått så mange fine sko nå, at jeg har lyst til å kjøpe alle sammen. Hehe. Men der sitter A foten ned. Han synes jeg shopper for mye i forveien, hvilket jeg selv synes jeg ikke gjør. Men jeg liker å gjøre et kupp på E-bay en gang i blant. Og hvis jeg skal være ærlig, vil jeg nesten karaktisere meg selv som en E-bay ekspert. ;)

 

Antrekket mitt er preget av lek i dag. Jeg elsker å ha det lille, men effektfulle, elementet som tar hele stylingen litt mindre seriøst. Lekne innfall på styling-fronten er alltid varmt velkomne. Selvfølgelig skal det være innenfor en viss ramme, men de fashionistaene jeg beundrer mest, er de som viser både den seriøse og den lekefulle siden av et antrekk.

 

                                                         "If you don´t have fun dressing, why dress at all".

 

Så jeg slengte på meg Chanel vesken min, den nye ulljakken min, en bluse med polkaprikker (eller klovneprikker som jeg liker å kalle dem) og en hatt med klovnenese.

 

 

 

Jeg elsker boyfriend-jeansene mine som jeg fikk av A. Det gode ved boyfriend jeans er at når man føler seg litt utilpass i trange bukser, etter å ha vært på kakebesøk til tante-Greta, så kan man slenge boyfriendjeansene på seg og vips, så er det plass til mer kake.

 

finderskeepers//KANTbyRahbek//New in

 • 09.09.2013 - 19:05

Dere vet når dere ser noen som går med et plagg, det kan være en spesiell jakke, lue, strømper, hat, you name it. Og du tenker; "Hmm.. det var ikke akkurat min stil, og herregud så rart egentlig". Sånn er den nye luen min! Den er kort og kompakt, varmer ikke noe særlig, er ikke praktisk og dusken ser ut som en klovnenese, men åh, jeg elsker den! Jeg kjøpte den på Finderskeepers der det var en jente som hadde strikket den (og mange andre) selv, og jeg ble faktisk litt betatt av den lille klovnenesen, så jeg måtte bare kjøpe den. Det er noe spesielt ved å kjøpe håndverk. Du vet noen har sittet og brukt lang tid og mye overveielser på det, og det er når jeg kjøper ting som jeg virkelig respekterer at noen kunstnere eller designere har sittet og laget, at ting får veldig høy affeksjonsverdi for meg.

Ellers hjalp jeg litt designer-venninnen min fra merket KANTbyRahbek med å selge smykkene hennes. Jeg elsker smykkene hennes. Seriøst. Kunne sovet med dem, hvis jeg visste de ikke ville bli ødelagt av det.

Haha! - Så først når dette bildet ble lastet opp at det faktisk er meg på skjermen på iPaden. (Morsomt, lille Fis! <3)
Og her er da den famøse luen. Hva synes dere? - Er den too much? :)

Crazy night out

 • 09.09.2013 - 18:40

Her er oppfølgeren til forrige innlegg!

Selv om vi hadde hatt en travel dag, og noen av jentene hadde stått opp kl 0400 om morgenen for å fly til Køben, så klarte ikke den lille "gruppen" jeg var med i å si nei til en bytur!

Middagen ble inntatt i en bygning som under krigen ble brukt som kommandosentral; hey, vi er jo Fashion Army ;) Hehe.
Det kokken hadde disket opp med er noe av det beste jeg har smakt! Jeg er jo vegetar, og så det var noen salater med feta og dressinger med meieriprodukter i, så jeg tenkte "Jaja, da blir det grønn salat på meg i dag også", for jeg spiser nemlig kun meieriprodukter som er økologiske! Men alt var økologisk, så kvelden ble reddet allikevel. Etter middagen bar det videre i buss inn til byen, og resten kan dere se selv:

 

Verdens søteste Hanne fra hannemjas.blogg.no/

Det var alt fra Bianco Fashion Army! Håper dere liker den nye kolleksjonen, det gjør jeg! :) Jeg kjøpte meg forresten noen sko fra Bianco i dag. De er amazing! Gleder meg til å vise de til dere.

 

Fashionista//Shoemania//BFA Bootcamp in Copenhagen

 • 08.09.2013 - 22:24

Det er helt ufattelig at det var i går jeg dro fra leiligheten og bega meg ut på et sko-eventyr uten like på Hilton Hotel her i København. Jeg føler at jeg har vært vekke mye lenger. Jeg kan ikke sette en tidsbegrensning på det, for det føles ikke som om det er tiden som har flydd. Det føles som om jeg har utviklet meg, jeg er blitt klokere på sko-verdenen, trender og blogg-verdenen. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har fått meg noen fantastiske nye venner, som jeg ser frem til å holde kontakten med i lang tid fremover. Alle disse inntrykkene i løpet av de siste 36 timene har vært utrolige og utallige.

 

For de av dere som ikke vet det, så er det Bianco som har fått verdenen min til å skinne denne helgen. Å melde meg på Bianco Fashion Army er noe av det beste jeg har gjort.
Det Bianco hadde satt sammen og koordinert denne helgen, kan jeg ikke forestille meg det er særlig mange andre som klarer. Alt var planlagt ned i minste detalje, og de hadde ikke gått på kompromis med noe. For ikke å snakke om de menneskene som er selve Bianco. De kunne alle navnene våre da vi kom! Snakk om dedikasjon! Alle har vært så ufattelig snille og søte mot oss. De brenner for sko og de brenner for Bianco. Jeg har lyst til å ha det sånn som de på min arbeidsplass når jeg blir voksen!

Tusen takk Bianco! 

 

Vi har hatt et stramt program. Fra innsjekking til utsjekking har det ikke vært særlig mye tid til å sette ting på pause.

Høydepunktene for meg var helt klart å se S/S 14 kolleksjonen til Bianco. Vi skulle komme med kommentarer på alle skoene og fortelle hva vi likte, ikke likte og hva vi ville endre. Jeg var den siste som var ferdig, og det håper jeg er fordi jeg var nøye og ikke langsom! Haha :)  Bildene av denne er dessverre noe jeg ikke kan dele med dere, selv om jeg har lyst, men jeg kan si at mange av de skoene kommer til å ende i mitt skap! Ellers var foredragene med Thomas Bigum, Maria Macinney-Valentin og Kim Grenå veldig interessante. Det er en haug med informasjoner som er blitt gitt, og jeg skulle ønske jeg kunne fortelle dere alt det som jeg har lært, men det hadde nok blitt verdens lengste blogginnlegg.

Vi tok bilder som kommer til å erstatte de nåværende bildene våre på Fashionarmy.dk, og som også kommer til å være disponert på et eget område i de tilknyttede Bianco butikkene våre, som i mitt tilfelle er på Købmagergade midt i Køben. Vi valgte alle ut våre favoritter fra A/W 13 kolleksjonen, som skal stå under bildet vårt i de forskjellige butikkene. Jeg har forelsket meg i alle de skoene jeg har valgt, og stilen går fra "Rihanna on Poledance" til "Classic Olsen Twins". Har dere sett A/W 13 kolleksjonen til Bianco? "Timeless Collection", heter den. Jeg er veldig interessert i å høre hvilke favoritter dere har, så gå inn på Bianco sin side HER, og fortell meg hva dere synes! Så blir jeg så glad :) !

Og selvfølgelig det viktigste: her er bilder fra min Bianco Fashion Army Bootcamp! Juhu! :)


 It´s all about shoes..


Alle skjermene på Hilton viste Bianco Fashion Army emblemet.


Til lunsj fikk vi servert sushi. Jeg elsker sushi.Jeg er liten!


Verdens søteste fashionista!

Vi dro på byn og kom først hjem kl 0400 i morges. Jeg.Er.Stuptrøtt.Nå.

Resten av bildene får dere se i morgen! Så kom og stop by!

Har dere forresten Instagram? Så gå inn og se profilen min, og hvis dere liker det dere ser, så trykk på den blå knappen! ;)

 

Sov godt <3

 

#BiancoFashionArmy

 • 07.09.2013 - 09:23

Så er jeg på vei til hotell Hilton i København for å delta i Bianco Fashion Army. Wish me luck!:)

Gå inn og følg meg på instagram, så kan dere bli oppdatert under hele oppholdet! Jaaaa... :)

Tips til dere som er i København i helgen

 • 06.09.2013 - 22:10

Dere må ikke gå glipp av Finders Keepers! Det er det ultimate designmarkedet. Sko, klær, kunst, alt kan finnes her. Det er noen fantastiske designere som kommer, noen etablerte, andre ikke, men de er alle sammen ekstremt dyktige! Her kan du få ekte kunst og nytt design til en liten pris i forhold til hva det koster i butikkene. Det er i Korsgadehallen på Nørrebro, og dere kan gå fra byen på ca. 20 minutter. Ellers går buss nr. 5A fra Nørreport hvert 4. minutt, og det er kun to stopp derfra. Det er rett ved siden av Blågårdsgade, som også er verdt et besøk, så da kan dere slå to fluer i en smekk!

Jeg er så utrolig lei meg for at jeg ikke selv kan delta, men har planer om å sende kjæresten etter ting jeg har utsett meg i flere måneder nå.

Hvis dere er i Køben, er dette et must. Det ville være dumt å gå glipp av det, altså! :)

 

 

HER er hjemmesiden.

Og HER kan dere sjekke det ut på Facebook.

 

 

I det kreative hjørnet

 • 06.09.2013 - 21:59

I morgen er dagen her! Etter måneder med forventninger, spenninger og håp, er det endelig dags for Bianco Fashion Army Officers til å møtes.
60 kreative hoder, som har en ting til felles; vi elsker nemlig sko og mote!
Vi er alle blitt utvalgt til dette felles prosjektet, men bakgrunnene og personlighetene våre er vidt forskjellige. Vi skal møte helt nye mennesker, i (nesten) nye omgivelser, hvor målet er å lære av hverandre, komme med inputs, forstå trender og selvfølgelig ha det gøy!

Jeg gleder meg!

Med mandler, stearinlys, City & Color i høyttalerne og en trøtt Berta på gulvet, er det ikke så gale å sitte her og jobbe, fremfor å være nede på gaten og drikke øl med resten av København.

Carven look-a-like

 • 05.09.2013 - 16:50

Jeg skjønte ikke hvem det var som ringte på døren i dag, for jeg forventet ingen, men så kommer den beste av de alle; nemlig den nye jakken min! Åh, jeg ble så glad. Jeg rev posen opp, fordi forventningene mine både var skyhøye og ekstremt lave samtidig. Med e-bay vet man aldri helt hva man får. Men altså, nå har jeg kjøpt over 200 ting på e-bay, og kun én gang er jeg blitt lurt. Og det synes jeg selv er ganske bra, hvertfall! Har dere kjøpt noe på e-bay før? Det er noen ganger bedre enn å gå i butikk, for forventningene er nesten mer tilfredsstillende enn det å få selve tingen. Og da varer gleden ved å kjøpe en ny ting mye lenger, og for en anonym shopoholic er det midt i blinken. Jeg har selvfølgelig prøvd jakken på, og jeg er fornøyd. Fargen er kanskje litt mer dvask enn på bildet, men ellers er alle forventningene innfridd.

Mange av dere har spurt hvor jakken er fra, og HER er da en link, så dere kan kjøpe den selv! :)

Copenhagen, you're beautiful.

Ren kjærlighet

Dette herlige synet møtte meg da jeg kom hjem i dag. Jeg

Denne sesongen er det ulljakken som gjelder

 • 04.09.2013 - 22:28

Denne høsten kommer du ikke unna de oversizede ulljakkene- og kåpene i delikate farger. Fra Simone Rocha, der den første delen av AW13 showet kun var preget av rosa, og den feminine, uskyldige, rosa ull-jakken kan gjøre selv den mest hardbarkete motehateren litt mo i knærne, til den mer nøytrale kamelfargete fra Derek Lam. Min personlige favoritt er Carven, der Guillaume Henry hadde tatt tråd fra himmelen og skapt det perfekte plagg; min drømmejakke.

 

wool mania

 


 

 

Ulljakken er, i følge designerne, det plagget du skal investere i denne høsten. Og jeg kunne ikke ha applaudert det mer. Noe jeg gleder meg allermest til denne høsten, er å pakke meg inn i Carven look-a-like jakken min, og gå ned på gaten uten å gå på kompromiss med hverken kulde, eller følelsen af at være tilfreds med det man har på.
Er dere like mottakelige for denne trenden som jeg er? :)

Black//White

 • 04.09.2013 - 19:32

Dagene flyr for tiden! Med forskjellige oppgaver, lesing og research føles dagene mine ekstremt korte.
Jeg gleder meg til leiligheten blir ferdig, og jeg kan sette inspirasjonsvegg opp over skrivebordet mitt. Til å se på bilder av Hanneli Mustaparta i badedrakt, ulljakker fra Carven og grunge trenden på catwalken dagen lang, sier jeg; Yes please! Jeg elsker bilder på veggene. Det finnes jo ikke noe mer inspirerende, enn å se på bilder av det du elsker mest.
Før jeg flyttet sammen med kjæresten min hang jeg alltid de fineste kjolene og jakkene mine overalt på veggene mine. Dette var mine små kunstverk, og jeg ble lykkelig av å våkne hver morgen og se på klærne mine på veggen henge der som min egen privatsamling av de fineste kunstverkene.

Har dere noen plagg dere er så glad i, at dere heller vil se på de dagen lang enn faktisk å bruke de? Kanskje dere tenker at det er teit, men noen ganger er det lov å gjøre teite ting, hvis man blir glad av det.

 

I morgen skal jeg ta bilder av de flotteste moteinnslagene fra Købens gater. Det blir gøy å vise bilder av andre, for det er tross alt mennesker som liker det samme som du, men som fortolker mote og stil på forskjellige måter hver dag, og viser det gjennom klærne sine. Det er jo så inspirerende!

 

skin saviour

 • 02.09.2013 - 18:44
skin favourites
Dette er favorittproduktene mine, og de jeg selv bruker på huden min. Når jeg sminker andre bruker jeg veldig mye ID Bare Minerals sin mineral-foundation, da den har en fantastisk naturlig dekkevne, og gir en forsiktig glød til huden.
Da jeg kjøpte Bobbi Brown sin Foundation Stick for første gang, var det kjærlighet ved første påføring. For en hud som min, som er problemhud og har en del arr, er denne gull verdt. Jeg påfører den stripevis i hele ansiktet, under haken og litt ned på halsen, og fordeler den utover med foundation-børsten min fra Nilens Jord. Da blir hudfargen min helt jevn og huden blir seende skikkelig sunn ut. Den gir en naturlig glød, så hvis jeg noen ganger føler jeg vil være litt mer matt, tar jeg et mattifiserende pudder over. Dette behøver ikke å ha noe særlig dekkevne, men skal være enten gjennomsiktig, eller i samme farge som sticken.
Bobbi Brown sin Creamy Concealer Kit er et must, for du kan blande fargene etter hvor brun du er, og man trenger derfor ikke å kjøpe en vinter-concealer og en sommer-concealer. Når påføringen av foundationen er overstått, bruker jeg en pensel, og ligger concealeren forsiktig under øynene, i en liten trekant ned mot kinnet, og ellers der hvor du føler du trenger en litt lysere tone. Her er det viktig å få jevne overganger, hvor concealeren "smelter" inn i foundationen. Etter jeg har gjort dette tar jeg Guerlain sitt solpudder og gir en lett farge i kinnene, og der jeg ellers synes jeg trenger det. Hvis jeg ikke synes det er nok, påfører jeg Youngblood sin blush i den vakre fargen "Sherbet", og kommer ekstra på, på kinnbeina. Husk å legge rougen etter hvordan ansiktsformen din er. Hvis du ønsker definert beinstruktur, må du ligge rougen under kinnbeina. Ikke ta for mye på, og husk å tone ordentlig i rougen, så du ikke fremstår som en 80-talls stjerne.
Er det noe som er viktig når man skal sminke seg, så er det å ha ordentlige børster. Invester i noen gode børster, av ordentlig kvalitet, og sminken vil være mye lettere å påføre, og resultatet mye bedre :)

 


Back in Copenhagen // denim on denim

 • 01.09.2013 - 22:18

Damen i skranken: "Billetten din var til et fly som gikk i går."
Meg: "Hæ?"
Damen: "Jo, altså, flyet ditt gikk i går".
Meg: "Hæ?"

Jeg flyr frem og tilbake til Norge veldig ofte. Aldri har jeg gjort den feilen før.

Etter å ha betalt en betydelig ekstra del til SAS (som forresten var veldig snille og hjalp meg), kom jeg på venteliste til det flyet jeg trodde jeg hadde kjøpt billett til, og kom heldigvis med!

Vel hjemme i København, og leiligheten som fremdeles er under ommøblering, dro vi til Torvehallerne. Det er ca. det samme som Mathallene i Oslo, og er et av mine favorittsteder i Køben. De feiret bursdag, så man kunne få all slags fantastisk mat til enda bedre priser. Vi tok et glass Cava i sensommerregnet før vi ruslet hjem, tok tepper på oss i sofaen, og snakket om planene våre for leiligheten.

Jeg elsker denim. Før syntes jeg det var for corny med flere denimplagg, og ville helst holde outfittet rent, men nå er det noe helt annet. Det er noe av det jeg liker ved mote; alt er i konstant utvikling, og noe som du tenkte du aldri ville ha på for et år siden, eller mer, er plutselig det eneste du vil ha på. Utenom crocs. Det vil jeg aldri ikle meg. Never ever.

Farvel Norge

 • 31.08.2013 - 21:10

I morgen tidlig flyr jeg til Køben.
Det blir utrolig travelt fremover, og allerede neste helg er det Bianco Fashion Army bootcamp på Hotel Hilton i Køben. Jeg fikk programmet i går, og det ser utrolig spennende ut! Jeg gleder meg veldig til foredragsholderne og å møte de andre jentene.

Uansett hvor mye bra jeg har å se frem til, er det fremdeles vemodig å si farvel til familien og Norge.

Dette er det livet mitt handler om når jeg ikke er i Køben og tenker over nye trender innenfor mote- og sminkeverden. Hverdagen i Køben er ikke noe jeg ville byttet vekk, men herregud så jeg setter pris på disse sidene av livet mitt også. Jeg elsker klær, men jeg elsker også dyr og natur. Jeg elsker brosteinene på Blågårdsgade, men jeg elsker også skogen under føttene mine. Jeg elsker å se på klær i Elmegade i Køben, men jeg elsker også å plukke sopp i skogen i Norge. Jeg elsker storby, men finner stillhet på fjellet. Jeg elsker København, men jeg elsker også det landet jeg kommer fra. Jeg føler meg veldig heldig som har både det ene og det andre i livet mitt. Jeg ville ikke vært Hanne hvis jeg manglet noen av disse tingene.


Ditt sinn monne flyve så vidt omkring,
det er som du glemmer de nære ting,
det er som du aldri en time har fred,
du lengter bestandig et annet sted.
Du syns dine dager er usle og grå,
hva er det du søker, hva venter du på?
Når aldri du unner deg rast eller ro,
kan ingen ting vokse og intet gro.
Gå inn i din stue, hvor liten den er,
så rommer den noe ditt hjerte har kjær.
På ropet i skogen skal ingen få svar,
finn veien tilbake til det du har.
Den lykken du søker bak blående fjell,
kan hende du alltid har eiet den selv.
Du skal ikke jage i hvileløs ring,
men lær deg å elske de nære ting.

Tekst: Arne Paasche Aasen.

Vil du vinne dette smykket?

 • 29.08.2013 - 21:33

Jeg vil gjerne tipse dere om en bra konkurranse som holder på akkurat nå; nemlig at designeren bak smykkemerket KANT by Rahbek gir vekk et av hennes fantastiske smykker. Hun er nok min yndlingsdesigner og jeg elsker det rå, kantete designet hennes.
Konkurransen foregår på Instagram, og alt du skal gjøre er å like Facebook-siden hennes HER og legge ut et bilde av et outfit (eller noe annet!) som du synes mangler litt kant på Instagram og hashtagge det med #vind_KANT.
Det er easy peasy og hun shipper selvfølgelig til Norge!:)
Vinneren blir annonsert på mandag den 2. september. Lykke til! :)

Use your voice

 • 28.08.2013 - 16:26

Har dere stemt enda? Jeg stemte i dag. Stemmen min gikk til Miljøpartiet De Grønne, og nå håper jeg virkelig de får noen mandater inn på Stortinget.

Forleden dag kjøpte jeg disse buksene på Cubus. Jeg er kjempefornøyd! Man kan style de på mange forskjellige måter, og for jeg som liker en rockete og kontrastfull stil, er de helt perfekt. For å tilføye litt femininitet tok jeg på meg single strap sandalene mine fra Zara.

Bergen

 • 25.08.2013 - 00:59

Å være turist i egen by er faktisk ganske koselig. Vi dro på rundtur i verdens vakreste Bergen, og ga etter for shopping-suget, noe som førte til en ny genser og et par nye bukser. Det er trist å si det, men shopping gjør meg veldig glad. Vi endte kvelden med å drikke øl til 37 kroner på bryggen. Herlig at man faktisk kan gjøre det i Norge også.

Wait for me

 • 23.08.2013 - 20:45

Har dere hørt "Wait for me" med Kings of Leon? Den går på repeat her i kveld. Sabrina tok en spontantur til Bergen, så hun er her nå, og det er så herlig! I skrivende stund sitter vi på terrassen og drikker øl og ser på solnedgangen. Livet er herlig. Jeg vil heller gjøre meg kort og vise kveldens antrekk. Ja, det er litt kjedelig, men jeg føler meg vel i det. Og ja, jeg skal snart farge etterveksten min ;)

Ebay is my saviour

 • 21.08.2013 - 22:11

Jeg er så glad for at designerne endelig har innsett at vi vil ha små glimt av glede og håp i den ellers så dystre høstgarderoben vår, at mange av dem, så som Carven og Miu Miu, nå velger duse rosa-farger som et sterkt innslag på jakke- og kåpe fronten denne høsten. Jeg elsker Carven sine kåper og jakker i kraftig ull. Jeg prøvde selv en mintgrønn en på Høyer da jeg var i Oslo. Den var perfekt! Men med en pris på 7600 kroner, ble den i dyreste laget for lommeboken min. Jeg så den først og tenkte: "koste hva det koste vil, den jakken SKAL jeg eie!", inntil jeg så prislappen, falt ned i kne på gulvet, med jakken mellom hendene mine, mens tårene sprutet og jeg ropte opp: "Hvorfor, Gud?! Hvorfor?!".

Neida. Jeg tuller, jeg er ikke kristen. Og mitt moralske indre tvang meg fra akkurat den situasjonen.
- Men! Når ting ser dystre ut, tyr jeg alltid til Ebay. Enten det er på målrettet jakt, eller min måte å trøstespise Freia melkesjokolade på, så kan Ebay noe forunderlig; det formår alltid å trøste meg. Denne gangen fant jeg en nesten identisk tvilling til Carven jakken jeg ønsket meg så sårt. Joo-fucking-hoo! Jeg kjøpte den, og nå gjenstår det å se om den består Ebay prøven; nemlig at den er som vist på bildet. Som alt annet her i verden vil tiden vise om det er tilfellet, og jeg skal nok vise det på bloggen med en gang. Uansett; her er jakken jeg falt for, liker dere den også?
Fra det fantastiske Ebay.

Silence

 • 20.08.2013 - 21:01

Nå gleder jeg meg til å ta en rolig kveld sammen med Hanneli Mustaparta og teen min.

When the rain is gone

 • 18.08.2013 - 18:08

Noe av det beste jeg vet er høsten. Det er kanskje min favoritt årstid. Når luften er fremdeles mild, regnet har lagt seg, man er ferdig med dagspliktene og mamma har laget eplekake. Da er det ro i heimen. Vi var og gikk tur i Fjellveien i dag, og for de av dere som kjenner Bergen, så vet dere at det er en ufattelig vakker tur. Jeg lokket min mor med i hagen da vi kom hjem, for å ta noen outfit-bilder.

Hatten min er med meg overalt. Eller, en av de. Jeg har kanskje litt for mange hatter. I går fant jeg en ny, men lot være med å kjøpe den, da jeg så for meg A sitt bebreidende blikk hvis jeg kom hjem med enda en hatt..
Ellers kjøpte jeg denne blusen på Cubus. Den har en fin Isabel Marant vibe over seg, som jeg har lett etter lenge.

Oslo

 • 14.08.2013 - 13:11

I går kom jeg hjem til Bergen etter å ha hatt et veldig spennende møte i Oslo. Jeg gleder meg til å fortelle dere om det!
Da jeg likevel skulle til Oslo, lagde jeg en tur ut av det, så jeg kom allerede mandag. Jeg har aldri vært noe særlig i Oslo, fordi jeg bor jo i Køben og vet hvordan en storby ser ut, men det var ganske koselig der. Jeg falt nok i turistfellen, for jeg så ikke så mye annet enn slottet, Karl Johan og Aker brygge. Men det jeg så der var hvertfall koselig!
Jeg møttes med to av mine gode venner og det er alltid gøy å være sammen med de.

Kjekke karer!

Inspo

 • 11.08.2013 - 20:46

I morgen tidlig reiser jeg til Oslo! Det blir spennende. Noen butikker man burde besøke som dere vil anbefale?

Bilder lånt fra tumblr.com

Put a hat on it

 • 09.08.2013 - 22:34

Today I went down the casual path:

Do something

 • 09.08.2013 - 10:55

Å ta vare på dyr og miljøet er noe som står mitt hjerte nært. Det er ikke mange mennesker jeg har nulltoleranse overfor, men mennesker som er onde mot dyr, mener jeg skulle hatt langt strengere fengselsstraffer enn hva nå blir gitt. Maksimum fengselsstraff for mishandling av et dyr i Norge er 3 år. Dette er aldri blitt gitt. Det skyldes derimot ikke at vi ikke har dyremishandling i Norge, for det har vi. En katt ble mishandlet på det groveste og drept, og gjerningsmannen fikk 7000 kroner i bot. Det tilsvarer noenlunde det å urinere på åpen gate i Norge. Jeg mener vi må gi strengere straffer, ikke nødvendigvis for å ødelegge menneskers liv og ruinere dem, men derimot for å heve verdien på et dyreliv.
Så derfor gikk jeg i demonstrasjon i går for å få innført dyrepoliti i Norge. Det kan ikke stemme at et land som er kåret til et av verdens beste land å bo i, ikke kan ta vare på de svakeste i samfunnet. "Et samfunn kan bli bedømt for måten det behandler sine dyr på", sa Ghandi. Han er en av mine personlige favoritter. Å gå i demonstrasjon er på kort sigt kanskje ikke det mest resultatgivende man kan gjøre, men det er bedre enn å gjøre ingenting.

Yesterday

 • 09.08.2013 - 10:32

Det er så koselig å være hjemme i Norge igjen. Å bo i København er helt fantastisk. Det er verdens fineste og koseligste by. Det er alltid liv og mennesker, og kan behøver aldri lete lenge etter en fest, enten den er på gaten eller hjemme hos noen.
Men det å komme hjem er noe helt spesielt. Skuldrene senker seg, autopiloten slår til og man eksisterer i harmoni med resten.

Tine, Anette og jeg dro ut og spiste på Matbørsen her i Bergen. En øl ble til to, og vi hadde en kjapp tur innom Zachariasbryggen før vi ruslet hjemover.Treasure Hunt

 • 07.08.2013 - 22:35

Jeg skulle så sykt ønske jeg kunne være i København nå, og sett alle de fantastiske moteshowene under Copenhagen Fashion Week, men jeg må "ta til takke" med å gå ut med familien i solskinnet og plukke kantareller. Og for dere som ikke kjenner meg; jeg elsker å gå på tur og plukke sopp! Det er som hypnose for meg. Hjernen slukker alle motsigende tanker, og kobler seg inn på fargen gul på skogbunnen. Vi fikk en liten fangst og vi skal plukke mer de neste dagene; jeg gleder meg!
Det er noe jeg har vokst opp med, at mamma dro meg og Tine (vakre søsteren min) med ut på sopptur, enten det var silende regn eller 25 grader og sol. Vi måtte øve navnene, og fortelle om hvilke sopper vi likte best. Jeg husker fremdeles min; olivenbrun vokssopp. Jeg tror egentlig bare jeg likte navnet. For det er ingenting som slår steinsopp. Men her er litt bilder fra soppturen i dag:

Omg

 • 06.08.2013 - 17:59

Det begyndte med en øl i går. Sabrina kom og vi gikk ned på plassen. Gjenforeningen var etterlengtet, og vi snakket som en foss begge to. Om alt som er skjedd i sommerferien og alt som kommer til å skje fremover. Når vi to snakker, er omverdenen litt glemt. Vi blir selvfølgelig avbrutt en gang i mellom av mennesker som vil enten snakke eller fortelle meg viktigheten over å huske å sjekke potene til Berta når jeg kommer hjem fra tur. "Ja, selvfølgelig! - det skal jeg huske", svarer jeg i et oversøtt toneleie, når jeg egentlig har lyst til å si til henne at hun kan pelle seg vekk, og slutte å forstyrre andre mennesker sin samtale. Hun gikk til slutt etter at hun selv hadde sjekket Berta sine poter (virkelig irriterende dame, altså!), og vi kunne fortsette med øl og pringles på benken vår.
Cirka 10 timer senere ligger jeg i fosterstilling i sengen. Den minste bevegelse får en bølge av kvalme til å skylle over meg, og jeg kan kun tenke på å ligge helt stille, og holde munnen lukket, selv om det føles som om innvollene mine har lyst til å ta seg en luftetur ut munnen.
Min søster kommer forbi, og jeg blir kjempeglad, men kan liksom ikke formidle annet enn et lukket kroppsspråk. Noen timer senere kommer venninnen min Tine forbi med en juice. Det var redningen. Mens hun gikk på tur med Berta og tok Berta til dyrelegen, kunne jeg sakte, men sikkert vende tilbake igjen til kroppen min, takket være disse dråpene fra himlen. Hun kom opp igjen og vi sov litt sammen, før vi bestemte oss for å gå ut en tur og handle litt.
Jeg skal aldri mer drikke på tom mage. Jeg LOVER. Seriøst. Lover.

Bluse: Topshop, shorts: H&M, sko: Bianco, veske: Ecco.

"Barbie, Ken just killed himself"

 • 04.08.2013 - 22:52

I dag var jeg oppe klokken 0615 for å dra til Hørsholm og Holte på loppemarked sammen med Sabine. Jeg elsker å lete etter gode funn og jeg fant en del! Sabine og jeg fløy rundt som to små galninger. Gleden ved å gjøre et kupp merkes helt ut i fingerspissene, og jeg får sommerfugler i magen. Jeg fant både en lampe, kurver, kokebok, tromme, og en masse andre ting. Alt i alt; den perfekte dagen.
Jeg er så sykt trøtt akkurat nå, og gleder meg til å sove. Det er litt kjipt, for A reiser til Skanderborg festivalen uten meg i morgen, fordi jeg skal til Norge. Det blir kjekt å komme til Norge også, men det er jo alltid bare så trist å si hadet. Får vel heller si på gjensyn.

New members of the family

 • 03.08.2013 - 20:43

Ta godt i mot:

Fra ACNE

Fra Zara

Fra Zara

Fra Bianco

Jakken har jeg sett på kjempelenge, og i dag kjøpte jeg den endelig. Den minner meg om Alexander Wang jakken som jeg blogget om i 2009. Og den sitter perfekt på.
Kjolen har et helt fantastisk snitt og passform, samtidig som den har bar rygg. Bar rygg er jo den nye kavalergangen, og det passer meg perfekt.
Bootsene fra Bianco gleder jeg meg til å style. For eksempel til kjolen og en hatt. Så blir det nesten Roskilde en gang til.

One of these days

 • 03.08.2013 - 12:13

Jeg står foran speilet. "Nå ser jeg bra ut", tenker jeg lettet. Den hvite sommerkjolen som jeg fikk til bursdagen min henger løst ned til over knærne, og de svarte sandalene med stropper rundt ankelen og tre-hel, er på føttene. Håret er satt opp i hestehale for å spare meg litt for varmen og det eneste som mangler nå er sminken. "Dette går bra i dag", tenker jeg og smiler over min egen effektivitet. Det er to timer før vi skal være hos Steven og Kamilia, og jeg er stort sett klar allerede. Jeg henter iPaden fra sengen og går inn i stuen og ligger meg på sofaen. Nå er det tid til å lese blogger og sjekke Facebook.

Halvannen timer senere er helvete brutt løs. Det er gått opp for meg at kjolen er for pen og kjedelig, da må jeg ha en hatt på meg for å stile det opp, men å ha hatt på er alt for varmt, og skoene synes jeg heller ikke passer noe bra allikevel. Faen.
Jeg prøver kjole etter kjole, og det ferdigryddete rommet fra tidligere, har forvandlet seg til et inferno av klær overalt. "Faen, A blir sur nå, jeg sa jo jeg skulle rydde".
Etter den syvende kjolen, som fremdeles har merkelappen på etter jeg kjøpte den i Primark for 2 år siden er blitt eliminert, står jeg stille og faller strak ned på sengen med hodet mot dynen. "Ikke få panikk nå, ikke få panikk nå".
A kommer inn og spør om det er noe han kan gjøre, han har til og med en kjole i hendene som han synes er fin, som jeg kan ta på. "Må huske og rose han for tålmodigheten hans senere", tenker jeg uten håp for klessituasjonen.
Redningen kommer når jeg ser Wonhundred shortsene mine ligge på gulvet. De føler jeg meg alltid komfortabel i. Jeg slenger de på og leter i kofferten som enda ikke er pakket opp etter norgesferien, etter den svarte crop-toppen som jeg kjøpte hjemme i Norge. Et enkelt smykke, et par svarte single-strap sandaler fra Zara og en ferdiglagt sminke senere, er jeg fluks på vei ut døren.

Noen ganger er det best å velge det man er komfortabel i, og er det noe jeg burde lært, så er det det at hvis du har et outfit klart to timer før du skal noen sted, så blir det som regel panikk foran klesskapet rett før avgang, rett og slett fordi man har speilet seg lei av det antrekket man har valgt å ta på.

Kvelden ble en stor suksess uavhengig av hva jeg hadde på meg. Vi var på besøk til noen av de vakreste menneskene i Køben, og jeg har faktisk skrevet om Kamilia Amélie før, da hun er en fantastisk sanger, og Steven en fantastisk produser. Etter deilig mat og verdens beste drink satt vi oss ned i lydstudiet til Steven og hørte på noen sanger fra den kommende platen til Kamilia. Jeg har hatt den ene sangen på hjernen i hele går og i dag, og gleder meg til å kjøpe albummet selv. Gjør dere selv den tjenesten og sjekk ut musikken hennes. Det er verdt noen minutter på nettet.

Dress like the garden

 • 02.08.2013 - 00:18

I dag har jeg vært opptatt av å være sammen med svigers. Det er rart det der med svigerfamilien, for uansett hvor mange ganger du har vært med de, er du alltid litt nervøs før hvert besøk. Sånn er det hvertfall med denne jenten. Det er så koselig å være sammen med de, så det er egentlig bare nonsens. Vi begynte besøket med å kjøre båt i Bagsværd sø, spise kake på kafé etterpå, og så hjem å spise god mat før vi vendte snuten hjemover. Kjempekoselig!

Jeg er så forelsket i denne kjolen fra Zara, som jeg fikk av A i bursdagsgave. Den er perfekt til å tone opp og ned, og fargene og mønsteret er nesten utenomjordisk vakkert. Det eneste dumme er at man husker man har hatt den på, og outfits der hoved-itemet skiller seg ut og blir lagt merke til, er ikke outfits du vil ha på hver dag.

End of summer

 • 30.07.2013 - 22:19

Det nærmer seg snart slutten på sommerferien for min del. I morgen flyr både A, Berta og jeg tilbake til København.
Mitt vakre Sandefjord, jeg kommer til å savne deg så mye! For meg begynner året når sommerferien er ferdig, og jeg tenker alltid på hva som kommer til å være forandret og uforandret til neste gang jeg er her. Det er spennende tider foran meg, så jeg må heller slutte med pre-nostalgien, og glede meg over alt jeg får lov til å oppleve.

Scull

 • 29.07.2013 - 22:22

I dag er jeg ferdig med Fashion Army oppgaven min, så nå er det fluks avsted med den i posten. Gleder meg sånn til Boot Camp i september og til å møte de andre jentene. Det blir bra.
Dagen i dag er blitt tilbragt i byn og på gå-ben langs den vakre naturen på Vesterøya. Her er outfit fra i dag:

Ferietid

 • 28.07.2013 - 20:43

Her er overskyet i dag, og da er det litt kjedelig å være på ferie. Heldigvis er A kommet til Sandefjord, så vi koser oss sammen, med Uno og varme kastanjer, mens vi venter på at været blir som det var på bildene igjen.

Summer outfit

 • 25.07.2013 - 22:22

På dette vakre stedet befinner jeg meg. Måtte skynde meg å ta noen bilder før solen gikk ned.
I dag har jeg jobbet intenst på Bianco Fashion Army oppgaven min, sammen med min kjære bror Espen. Blir spennende å se sluttresultatet.
Håper dere nyter sommeren i både Danmark og Norge, og at dere er blide og brune.

Små Glimt av paradis

 • 24.07.2013 - 19:23

Jeg er ramt av dårlig nettilgang. Og det er såååå irriterende. Men sommeren er fantastisk! Sol, sjø, båt, strand, gode venner og familie, hva mer kan en ønske seg da..? Ingenting annet enn bedre nett. Men det får gå. Livet smiler til meg, så jeg smiler tilbake så mye, at jeg får ondt i kinnene.

Flowery

 • 15.07.2013 - 12:32

Har besluttet meg for å være litt sommeraktig i dag nå når solen er vekk. Kanskje jeg kan bringe den tilbake igjen ved å vise litt blomsterprint. Gleden ved blomsterprint fortsetter jo heldigvis litt enda. Selv om de nå skal være litt mer grafiske, passer denne blusen fra H&M meg fint. Jeg fant den innerst i skapet og tenkte hvorfor ikke. Ellers er jeg ganske behagelig i outfittet mitt i dag. I morgen reiser jeg til stedet over alle steder; Sandefjord, så i dag skal A og jeg bare inn til byen og kose oss, før han skal øve med Black City i kveld.

Snakkes <3

Down with the flu

 • 12.07.2013 - 18:48

Jeg ligger med feber i sengen. Bah. Også på en av Købens varmeste dager.. Typisk! Jeg tror kanskje at det er Roskilde som har tatt knekken på meg. Men det var verdt det.
Nå når jeg ligger i sengen, er jeg veldig takknemlig for at A bygget klesstativet til meg. For så kan jeg i det minste se på klærne mine mens jeg har ondt av meg selv.

My view could be worse; there could be no clothes at all...

roskilde, day five

 • 10.07.2013 - 15:28

A, Julie, Cille, Tanja, Christine, Helene, Klærke, Jakob, Jesper, Kasper: takk for en fantastisk festival.

 
Roskilde, day four

 • 10.07.2013 - 13:52

There´s nothing like starting the day off with a Bloody Mary..

 

roskilde, day three

 • 10.07.2013 - 13:32
<3

roskilde, day two

 • 10.07.2013 - 13:09

The Lumineers

Jake Bugg

Slipknot

Animal Collective

Dette teltet er den nest-største scenen, og det er plass til 12 000 mennesker i det.

ROOOOSKILDEEE, day one

 • 10.07.2013 - 12:58

Er det en begivenhet i løpet av året som man ikke vil gå glipp av, så er det Roskilde Festivalen. Det å være sammen med 80 000 andre mennesker, i en eufori av lykke, glede, musikk, alkohol, venner, fantastisk mat og sommer, kan rett og slett ikke beskrives. Jeg lever når jeg er på Roskilde. Det er kanskje det ene stedet, i tillegg til Sandefjord, der jeg bare er tilstede. Den største bekymringen man har, er om man når å se hele The Lumineers konserten, før man skal videre til den neste, og let´s face it, det er en ganske digg bekymring å ha.
I år var min største konsert-opplevelse Metallica! Jeg er ingen blodfan, men det de gamle karene leverte, var helt eksplosivt. Rihanna var digg også, men hun kom en halv time forsinket, og om det stammet fra diva-nykker eller en teknisk feil, vites ikke. Jeg har en liten tro på at det var diva-nykker, og på en festival, er det bare særdeles uncool å la publikum vente. Konsertene ligger helt oppe i hverandre, og er en kunstner forsinket, når man ikke den andre konserten man ville se, for ikke å snakke om presset ved å ha drukket to øl, og så skal vente enda en halvtime med å tisse. Not cool, men damen er jo helt fantastisk. Begynnelsen av konserten var litt treg, men så kom hun med hitsene, og "We found love", var det som sparket det hele i gang, og fikk 80 000 par føtter til å bevege seg som om det var på et stort diskotekgulv.
Ellers var Black Rebel Motorcycle Club, James Blake, Queens of the Stone Age, The Lumineers, When Saints Go Machine og Marie Key helt fantastiske også.

Vi bodde i Get a Tent Uptown, som var over alle forventninger. På et tidspunkt føler man kanskje man er blitt litt for gammel til å bo i grisestien som er det store camping-området, og ikke har noe i mot å gi 1250 kr for å få et fint telt oppslått til deg når du ankommer, økologisk frokost alle dagene, gratis varme dusjer, lounge-område og et rent camping-område, pluss det viktigste av alt; rene, vanlige toaletter! Det blir jo kun 650 pr. pers., da det er to personer pr. telt.

Jeg gleder meg allerede til å se hvem som kommer neste år og booke billetten min.
oh these summer nights

 • 10.07.2013 - 11:58Jeg blir alltid litt stresset når sommeren er her. For det er nå jeg skal nyte den. Den kommer kun en gang i året, og da er jeg bare nødt til å være der, hvor enn den er, og være så mye tilstede i nuet at jeg ikke går glipp av noe. Det er en veldig stressende tanke, at man ikke vil gå glipp av noe. For da går man jo nemlig glipp av det. Jeg skal prøve å la være å telle dagene og heller bare lene meg tilbake og nyte dem i stedet for.
Snart bærer det av sted til Sandefjord for meg, der har jeg vært hver sommer hele livet mitt. Og jeg synes det er det vakreste stedet på jord. Vi er en gruppe venner som har vært sammen siden vi var helt små, og selv om vi kun ser hverandre om sommeren, er det noen av de beste vennene jeg har. Og de jeg har opplevd mest dumt med ute på Kvernberget.
I går var en dag som skulle nytes. Det ble nesten for varmt, men øl, familie, hunder og Nyhavn gjorde den varmen utholdende.

 

my new suede shoes

 • 02.07.2013 - 23:17

Åhr. Familien er her i Køben, og det er bare så herlig! De kom søndag og reiser videre til Skagen i morgen, og A og jeg reiser videre til Roskilde i morgen, så livet er schøn.
De siste dagene har blitt tilbragt med familien og sørget for at "Roskilde survival kit" er i hus. - Og det er det. Føler jeg. Men har sikkert glemt noe. Det viktigste på Roskilde er våtservietter, sminkeservietter, desinfiserende gele, og tørr-shampo. Og de tingene har jeg kjøpt. Pluss kjøpte nye sjøstøvler i dag, så da er jeg hvertfall klar.

I dag startet vi dagen med å spise utrolig god brunch på Paludan i byen, så dro vi til stranden, hvor hundene badet og løp rundt og gravde sand på alle sammen. Etterpå gikk turen til byn, hvor jeg fant noen nye min-grønne sko på & Other Stories, som dere kan se på bildene under. Vi dro og spiste på Oysters & Grill, som var helt fantastisk. Jeg elsker sjømat, men da jeg ikke spiser noe med ansikt, så blir det til skjell for meg, hvilket passer meg utmerket, og det smakte bare så utrolig godt. Det var en fest i munnen min.
Kvelden ble avsluttet på bryggen på Kaffesalongen, med kake og hylleblomstsaft. Takk til min fine familie, for at jeg kan ha sånne dager med dem.

 

I morgen bærer det til Roskilde, og der skal jeg prøve å blogge fra mobilen min, så bildekvaliteten bliver nok en smule redusert.

i wouldn´t mind

 • 29.06.2013 - 17:03

I dag drømmer jeg at det er sol og varmt i Køben, og jeg kunne hatt på meg dette;

 

Vest: Saint Laurent Classic Motorcycle Vest
Skjørt, BH, sko, lue, veske: River Island
Smykke: Dannijo
Leppestift: NARS

via polyvore.com

New in

 • 29.06.2013 - 14:31

Jeg har shoppet litt her den sidste tiden. Jeg prøver å holde det på et minimum fordi jeg skal på Roskilde, men man finner jo litt her og litt der.
Donn Ya Doll på Istedgade hadde utsalg, og jeg tok min faste shoppe-makker med for å sjekke sortimentet. Det var utrolig mye fine klær, men det ble med et headband og et smykke for meg. Men Tine endte opp med en fantastisk rå og kul, mørk denim-vest.
Sneakers har aldri vært min ting, og jeg har egentlig syntes at det så helt feil ut, med fasjonable jenter som gikk med sneakers. Men da jeg så de lavendelfargede fra Reebok, ble jeg litt forelsket.
Og i går fant jeg de ultimate Roskilde-skoene; Converse (selvfølgelig). Bortsett fra at det regner da.. Så jeg må nok frem med sjøstøvlene.

Elsker simple smykker man kan style sammen med andre smykker og få et mer "systematisk rot"-look.

Den fargen altså...Til et helt svart, klassisk outfit vil disse være midt i blinken. Jeg elsker jo kontraster, som sagt.Dette er de mest behagelige, letteste shortsene jeg noensinne har hatt på. Når solen titter frem, kommer disse fluks på. Fra WonHundred.

LadyBoheme with a rock attitude

 • 27.06.2013 - 19:46

Da jeg våknet i morges fikk jeg lyst til å løpe en tur, men det endte med at jeg tok Berta med, og vi gikk tur i tre timer. Så litt mosjon fikk jeg.. Skulle egentlig på middag i dag, men den ble avlyst, så da er det bra at hjertevenn (Sabine) kan komme med nagler så vi kan lage magevesken min. Hun er så snill, og gleder meg til å vise det ferdige resultatet til dere :)
Dagen har ellers blitt tilbrakt utendørs, og tankene har handlet om hvorvidt vi får tak i et telt til Roskilde eller ei. Jeg prøver å bagatellisere det, men det er en viktig detalje (da-a) når man skal på festival. Jeg håper på å få ordnet det i morgen. A reiser til Finland med Black City for å spille i helgen, og det er der Roskilde Festivalen åpner, så det er sånn sett opp til meg og en annen som vi skal ligge i camp med, om vi får skaffet plass til campen vår. Det er sånn at når gjerdet velter, så har folk arrangert at de sterkeste og forteste løper med lite bagasje, og setter opp hvor campen skal være, til de andre trege kommer med teltene. Jeg har alltid vært den trege som går med 3 personer sin bagasje, og tro meg, det har passet meg utmerket. Men dette året er vi sannsynligvis kun to som kan løpe. Så jeg må, med de små kommodebeina (hvis noen er i tvil, så betyr det at man har korte bein) jeg har, prøve å løpe fra de andre. Kryss fingre for at meg og beina mine overlever.

I dag har jeg ellers følt litt på boheme-vibes (kanskje jeg blir inspirert av at Roskilde nærmer seg), og iført meg den røde kjolen min. Jeg har ellers tonet uttrykket ned med vintage skinnjakken min og boots i stedet for sandaler. Som sagt før, så er jeg en sucker for kontraster.

Her er dagens outfit;Jakke: vintage fra Camden, hatt og kjole; H&M, smykke; KANT by Rahbek

ain´t it fun // paramore

 • 27.06.2013 - 19:25

Konserten med Paramore var over alle forventninger! Hvis jeg skulle velge en stemme i hele verden, vil jeg ha Hailey Williams sin. Før hadde jeg lyst på Sheryl Crow sin, men ah ah, det er nå endret. Blodet mitt bruser når jeg er på fantastiske konserter, og man kan oppleve så mange følelser i løpet av en time. Hvis man vil ta en trip down Memory Lane, er det bare å se om yndlingsbandet ditt fra ungdomstiden fortsatt er aktive, og tro meg, nostalgien kjenner ingen grenser. Sånn hadde jeg det da A og de (Black City) varmet opp for 3 Doors Down her i Køben. Det er ungdomsbandet mitt number one, så hele opplevelsen var ekstremt nostalgisk for meg. Ja, jeg felte visst en tåre eller to. 
Nå er Roskilde Festivalen rett rundt hjørnet, og det skal bli så bra! Jeg skal prøve å blogge fra iphonen min, så forvent ingen fantastisk bildekvalitet ;)

Her er noen bilder fra Paramore konserten;

 

 

 

Outfit

 • 25.06.2013 - 15:03

Tenkte jeg ville vise dere gårsdagens outfit, da jeg ikke nådde å poste det i går. Vi var på konsert i går med Paramore. Det var awesome. Mer om det senere. Her er hvertfall noen få bilder:

Skjorte og kjole: H&M, veske: Topshop, smykke er Kalypso av KANT by Rahbek.

Hjertevenn

 • 24.06.2013 - 16:57

Forrige gang Sabine var her, lånte jeg sandalene hennes. I helgen da hun var her ble jeg så begeistret for magevesken hennes med nagler, at jeg bestemte meg for å kjøpe meg en. Da jeg kom hjem fra shoot i går, fant jeg på bordet både sandaler og mageveske, som hun har kjøpt til meg. Hun er nok verdens snilleste og søteste venninne. Nå blir magevesken et lite DIY-prosjekt, hvor vi skal ta nagler på den. Så er jeg all set to go til Roskilde festivalen. Juhu!

music video shoot

 • 24.06.2013 - 16:29

I går holdt vi på med å filme den nye musikkvideoen til Black City hele dagen. Fra kl 0700 til kl 2100. Det var kjempegøy og selvfølgelig litt slitsomt med en så lang arbeidsdag.
Jeg var stylist og makeupartist på den og stod for styling av bandet og sminking av skuespillerne. Jeg gleder meg sånn til å se resultatet! Det var litt slitsomt på første settet fordi himmelen bestemte seg for å åpne slusene sine, og der ble det en smule stressende med å finne presenninger til utstyret, så ikke hele produksjonen og utstyret gikk i vasken, men vi klarte det! På tross av det holdt vi tidsskjemaet noenlunde, med kun 20 min i overtid. Alle menneskene er så flinke og talentfulle, og jeg er så glad for at jeg får lov til å slå krefter sammen med dem.

Som lovet hadde jeg kameraet mitt med, men det er så typisk meg, at når jeg er travelt opptatt med noe, så glemmer jeg andre ting, så som å ta bilder i dette tilfellet. Noen bilder ble det dog til, og dem gleder jeg meg til å vise. Som dere kan se, er Berta også med. Hun er blitt en stilig, liten hund etterhvert, som liker å være der det er kameraer.

 

 

Nummeret heter "Fire" og det samme gjør albummet. Det beste er faktisk at dere kan sjekke det ut allerede nå, for platen er ute ;)

 

Simplicity

 • 22.06.2013 - 13:17

Outfittet mitt er som hjernen min i dag: simpelt. Litt for mye latter og øl i går har en tendens til å fucke litt med hjernen min.
Det er de mest spontane by-turene som blir de gøyeste. Jeg er trøtt, men glad, og litt stresset, for nå er det innspilling av musikkvideo i morgen og skal til byn for å hente de siste tingene. Skal virkelig huske og ta kameraet mitt med i morgen, så jeg kan vise bilder på bloggen :)  Nå må jeg løpe til byn. Snakkes :)

 

Buksedrakt lånt fra Sabine, smykke; MOSS Copenhagen, Øredobber og ringer; KANT by Rahbek

Seize the moment

 • 21.06.2013 - 22:35

Jeg har vært ganske irritert på meg selv over at jeg glemmer å ta med kameraet mitt på det seneste. Jeg har nemlig opplevd veldig mange gøye ting, og det er sånne ting som skal bli gjort udødelige via et kamera. Men et sikkert sted å ta bilder er hjemme. I dag har jeg vært inne i byen og undersøkt mulighetene for outfits til Black City sin musikkvideo i helgen, mens jeg har levd på en slagt lykkerus fordi tingene har gått min vei på det seneste. Det er morsomt som skjebnen noen ganger redder humøret og dagene dine ved å vise litt good will. Jeg er så takknemlig for alt jeg opplever. Trygt plassert hjemme med den beste Sabine, prøver vi å få minnene om denne kvelden til å leve i cyberspace for evig. Det kan være det kun er outfitbilder for dere, men for meg er det bevis på kjærlighet mellom to venninner, mye latter, snakk om profiler, hvilken side man er best fra, mimring fra Kings of Leon konsert i 2009, whiskey-shot, sminke og takknemligheten over en hud som er forholdvis uten rynker.

 

 Nå skal vi snart til byn, når regnet slutter. Håper dere får en fantastisk kveld!

You´re in the army now..

 • 21.06.2013 - 21:24

Oh-oh-oh - you´re in the army...now.

Hellz yeah. Jeg ELSKER Bianco! Var nede og hente velkomstesken min i dag, og ble kjempeglad! Tusen takk til Bianco for denne muligheten :)
 

Bianco fashion army # something

 • 20.06.2013 - 20:26

Wow! For lenge siden sendte jeg inn en søknad om å komme med i Bianco Fashion Army, og tenkte at jeg sikkert ikke ville komme med, men... I dag fikk jeg beskjed om at jeg nå er offisiell Fashion Army Officer! Herregud, så glad jeg ble! Jeg er valgt ut som en av 60 ut av 2800 nordiske ansøkninger, og er allerede blitt fan av flere av de andre offiserer sine blogger.
Jeg er tilknyttet Bianco på Købmagergade her i København, og det kunne ikke passet meg bedre. Jeg er veldig glad for at jeg søkte, fordi Bianco faktisk er en kjede som jeg er stor fan av, da de jo lager fantastiske sko! Gleder meg til å se hvor det bærer an videre nå, og å holde bloggen oppdatert.

I dag er det så ufattelig varmt i Køben, så jo mer vind som kommer under skjørtet, jo gladere blir man.
Jeg har vært utrolig travel på det seneste, med photoshoot for de nye designere fra designskolen her i København, private kunder, innspilling av musikk-video i helgen og innspilling av musikk-video denne helgen også. Gleder meg til å vise de på bloggen.


Her er meg i sommer-outfit i dag;
Topp: vintage fra mor, skjørt: vintage fra Episode, sko: & Other Stories, veske: Chanel.

Jeg har også fått en ny piercing! Kun i øret, men er litt stolt over meg selv allikevel ;)

Azzedine Alaia

 • 10.06.2013 - 18:32

Er den lille mannen innenfor moteverdenen som har kolossal betydning. Han er førstevalget til flere av de største kjendisene, så som Michelle Obama, Rihanna, Jada Pinkett Smith, Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow og Kim Kardashian for å nevne noen. Når man ser de feminine, detaljerike, simple, men allikevel avanserte kreasjonene hans, skjønner man godt hvorfor han er så populær som han er. Jeg er helt forelsket i designet hans, og hvis jeg hadde hatt pengene til det, hadde jeg kun gått med Azzedine Alaia sko. Han er en ekspert på utskjæringer, og sandalene hans har en kvindelig eleganse over seg, som ikke lar seg skjule.

Hvem hadde vel ikke falt for en kjole som hyller de kvindelige formene og fremhever dem? - Jeg hadde hvertfall. Han viser med signaturkjolene som har stort skjørt og er kroppsnære fra livet og opp, at det er helt fint å være en kvinne med former, det er nesten et must. Og hvem kan vel glemme den røde drømmen av en kjole som Rihanna hadde på seg til the Grammys.

Se bare her; 

 

Hvis jeg skal si noe tåpelig på slutten av dette innlegget, så må det være; "Would if I could".

 

Will you still love me when I'm no longer young

 • 10.06.2013 - 16:20

Noen ganger er det linjer i tekster som treffer et sted i hjertet ditt. Overskriften er en sånn linje for meg. Det er fra soundtracket til The Great Gatsby, hvor Lana Del Rey synger. Anbefaler å sjekke sangen ut. Den er vakker som the Great Gatsby også er. Visuelt er filmen en eksploderende opplevelse for oss som kun har sett bilder og dagdrømt om Charleston-tiden.

Her er meg i dag;
Sko: & Other Stories, jakke: whistles, kjole: Zara, veske: chanel, smykke: Zara.

 

Lytt og bli forelsket:

 

 

Quick outfit

 • 08.06.2013 - 11:43

Blir et kjapt outfit-innlegg. Håper dere får en strålende dag!

Veske: Ecco, kjole: St. Tropez, sko: Other Stories, jakke: Whyred

Hei og hå

 • 07.06.2013 - 19:38

Nå må jeg gå! Verdens beste mor har valgt å besøke sine døtre i kbh, så nå skal vi ut og spise. Vi har vært ute i hele dag og nå er vi klar til å dra ut igjen, etter et lite opphold i legenheten. Vi må heller skynde oss ut igjen, for det er total sommer ute! Diggi.

Ringer fra KANT, øredobber fra Mango, kjole fra Zara, veske fra Chanel.

my job

 • 05.06.2013 - 18:20

Det er ikke så ofte jeg poster bilder fra når jeg jobber. Hvorfor vet jeg egentlig ikke.. Jeg glemmer veldig ofte kameraet mitt, så det kan være en grunn. Men her om dagen husket jeg det, da jeg sminket sangerinnen Ida Gard til det nye coveret hennes. Det var i det koselige foto-studiet til den flinke fotografen Anders Ladegaard, nede ved Nyhavn i Køben, og det er bare så vakkert hele det området.

 

Se så vakker hun er!

 

Her er den forrige singlen til Ida. Hun er en fantastisk flink sangskriver og sanger.

Casual wednesday

 • 05.06.2013 - 12:18

Nå må jeg løpe til byn! Det er Danmark sin nasjonaldag i dag, og jeg skal inn og møtes med min kjøre søster og Turid. Det er dumt, for Danmark gjør absolutt ingenting for å feire nasjonaldagen. Tenk hvis de hadde feiret som i Norge. Ahh.. Det hadde vært noe. Men men. Off I go..
Sko: Zara, jakke: whyred, veske: ecco, øredobber: KANT

DISTORTION #2

 • 03.06.2013 - 20:40

Jeg beskrev jo DISTORTION i forrige innlegg, så her er litt flere bilder fra den fantastiske gatefesten, hvor hele København er ute og fester med:

 

 
outfit

 • 03.06.2013 - 20:25

Til distortion hadde jeg min fine venninne Sabine på besøk. Hun hadde flere smykker med, som jeg fikk på. Det er mine yndlingssmykker. Jeg går stort sett ikke med annet enn KANT-smykker :)

Alle smykker fra KANT

DISTORTION

 • 31.05.2013 - 23:31

Her om dagene er det Distortion som har okkupert hele byen. Det er den største begivenheten Danmark har å by på hvis man regner antall mennesker (større enn Roskilde Festival også, faktisk!), og den finner sted i København. Det er en gigantisk gatefest, hvor hver bydel blir stengt av, for at de menneskene som vil (de fleste er unge, hippe mennesker) kan komme ut i gaten og feste til konserter, barer, uteserveringer, alt imens kommunen kommer og rydder opp dagen etterpå. Det er nok det villeste jeg er med på i løpet av et år, og i år sier de det har vært 130 000 mennesker ute i gatene de siste to dagene. I dag er jeg ikke med (buhu), fordi jeg skal opp og dykke i morgen (yes, I know, ekstremt dårlig planlagt av meg..). Det er egentlig fint nok, fordi jeg har vært med de siste to dagene, og fått føle på Distortion-ånden med min egen kropp. Så nå vil jeg vise dere bilder fra dette fantastiske initativet kaldt "DISTORTION". Her er fra onsdag;

 
Distortion

 • 29.05.2013 - 19:32

Nå er vi klar til distortion, som er københavn sin kuleste begivenhet! 120 000 mennesker ute i gatene og fester! Vi ses!

outfit and questionaire

 • 28.05.2013 - 00:24

Jeg har et spørsmål til dere skjønne mennesker. Rettere sagt flere;

- Pleier dere å handle klær på nettet?

- I så fall hvilke nettbutikker liker dere best?

- Og hva pleier dere som regel å kjøpe når dere gjør det (bukser, sko, kjoler etc)?

Vil bli så glad hvis dere tar dere tid til å svare!!:)

Jeg skulle til teori-prøve for dykkersertifikat i dag, og dumme meg har glemt å lese i denne travle tiden, så jeg måtte lese hele boken i dag før prøven. Og jeg bestod! Juhu. Så nå er det scubadiving på meg i morgen i havet. Yes yes yes. Gleder meg som en liten unge.

Øredobber fra fantastiske KANT, hårbånd fra Noa Noa, belte fra e-bay, kjole fra Topshop, jakke fra Camden market i London.

 

 

 

Weekend-fun

 • 28.05.2013 - 00:09

For en helg! Black City spilte på Jelling Festivalen, så da fulgte jeg med entouraget og vendte nesen mot Jylland, øl, sol, musikk og fantastiske mennesker. Vi var der fra lørdag til søndag og jeg hadde avtalt på forhånd med Cille, min gode, vakre og snille venninne som jeg ser så sjeldent, at vi skulle møtes og vi kunne sove hos henne. Etter å ha hørt både Barbara Moleko (hvilket var pretty awesome), Black City (enda mer awesome), spist god mat, drukket øl, ledd sammen med de andre endte vi opp foran scenen for å se Volbeat. Det var ikke like bra som Black City (selvfølgelig..), men det var litt awesome det også. Vi dro hjem før vi kunne se Bryan Adams, surt, men noen ganger må man gi seg på topp. Dessuten er bilturen hjem ganske awesome den også ;)

 

Smykker og øredobber fra KANTbyRahbek

 

kant by rahbek

 • 24.05.2013 - 17:18

Fordelen ved å ha en smykkedesigner som venninne, er at hun kommer hjem med små skatter til meg. Jeg vil selvfølgelig kjøpe av henne, for å støtte opp om det fantastiske designet hun lager, men forrige gang jeg skulle kjøpe meg noen øredobber som jeg hadde satt meg for å kjøpe, så dro jeg til henne og hun var utsolgt! Så nå har hun laget noen nye, og her er de;Hun lager emballasjen av gamle tegneserier fra 70-tallet som hun syr sammen selv. Jeg er helt forelsket i disse smykkene. Sjekk de ut selv på http://kant.tictail.com/

Dere kan også gå inn på facebook-siden hennes og like den, der er til og med konkurranser en gang i blant. Og hvem vet, kanskje det kommer en ganske snart ;)

Her finner dere facebook-siden hennes: https://www.facebook.com/KANTbyRAHBEK

 

 

Dager i norge..

 • 24.05.2013 - 13:15

Med verdens beste mennesker...

outfit

 • 24.05.2013 - 12:40

I dag skal jeg på yoga og så på konsert i kveld. Jeg og den vakre søsteren min, Tine, er begynt på yoga sammen. Jeg har nemlig lovet diverse mennesker i Norge, at til sommeren skal jeg være sterk nok til å ta en pull-up. Så langt går det ikke noe særlig bra, men jeg satser på å klare det til sist. Jeg øver på klesstativet mitt, til mine venners store fornøyelse. Det ligger til og med bilde av meg ute på instagram hvor jeg prøver å ta pull-up på klesstativet mitt. Jeg klarer det nesten. Altså én, jeg klarer nesten én.

Her er dagens outfit. Jeg fikk jo diverse klær av A i bursdagsgave (Jeiiii!), kan vise de senere, men her har jeg hvertfall på meg buksene og det ene par sko.
Verdens vakreste Berta.

Sko; Other Stories, veske; Chanel, topp og smykke; H&M, bukser; Zara

 

 

 

Casual pre-bursdag

 • 16.05.2013 - 13:00

I morgen har jeg bursdag! Og siden jeg flyr til Norge i kveld blir jeg feiret av A i dag! Fine mannen. Først med kake i solskinnet og 23 varmegrader i hagen, og nå skal jeg få "en dag i Zara". Uhh! Dette blir to fantastiske bursdagsdager:)
Her er mit casual outfit for today;

The new icons

 • 15.05.2013 - 15:56

Solen skinner ute og temperaturen er en fryd mot kroppen, som har blitt pakket inn i lag på lag i de siste par regndager. Vår og sol i Køben er noe av det beste på jord. Hvis dere skal til Køben på ferie, så kom i vårmånedene. Det er nesten sommertemperatur, folk er ute, folk er glade og folk er så utrolig vakre. Det er som om alle de vakre menneskene gjemmer seg i hulene sine om vinteren, og først kommer frem om våren. Det er noe romantisk over Køben om våren. Kanskje kan man merke vibrasjonene fra forventningene som sitrer i luften. Kanskje kan man merke spenningen til paret som sitter på benken på sin første date. Kanskje kan man merke de glødende blikkene som gjemmer seg bak de utallige Wayfarer solbrillene rundt omkring. Jeg synes folk har flottere holdning om våren også. Etter en hel vinter, som har følt som en evighet med kulde, er det nå man endelig tør å vise seg frem. Enten folk går, står, sykler eller sitter, så er folk så majestetiske. Jeg er ett hundre prosent forelsket i København og de menneskene som bor her.

 


I går var jeg ute med Sabrina og Malene. Vi var først på konsert med et dansk band som heter Noah, og etterpå dro vi på homo-bar. Artig!
Noen ganger når jeg skal på byn så kan jeg ta på litt leppestift og fly ut døren, andre ganger kan jeg bruke en evighet, både på sminke, hår og klær. I går var det håret mitt som irriterte meg, men det endte heldigvis med at jeg kom ut døren til tiden og nådde konserten.

Jakke; topshop, Tee; H&M, bukser; H&M, sko; Michael Kors.

fragments of home

 • 14.05.2013 - 17:57

A har vist seg å være en handyman i tillegg til å være kjekkas. Vi har vært i gang med å male og forbedre leiligheten vår og endelig er vi ferdig. Klesstativet mitt fikk jeg i gave av han. Han bygget det selv. - Imponert! Nå gleder jeg meg til å nyte dagene i armkroken til A i sofaen, mens Berta ligger i vinduet og styrker tronen sin som dronning av gaten.

 


yesterday

 • 13.05.2013 - 23:34

Min kjære søster bor her i Køben også. Det er så utrolig koselig med litt familie her, spesielt når man kanskje føler man er litt for langt vekke fra de som man virkelig er glad i. Derfor er det så bra at søss kan komme bort her med den vakre hunden sin, Ella, og hun disker opp med pannekaker og verdensklasse-mat. I går spilte vi kubb. Jeg tapte mest, og grunnen er selvfølgelig de høye hælene mine; ikke min totale mangel på hånd-øye koordinasjon. I morgen begynner jeg på dykker-sertifikatet. Det blir spennende og litt skummelt. Men drømmen er selvfølgelig å kunne reise til Maldivene en gang, og svømme blant eksotiske fisk. Så wish me luck! ;)

Skjerf; Zara, Outfit; H&M, sko; Michael Kors, Jakke; Whistles fra Oxford, Veske; fra Ecco (vant via KK.no)

oldies, but goodies

 • 13.05.2013 - 23:18

Den som leter den finner. Jeg var nede i kjelleren i går, og der falt jeg tilfeldigvis over en sekk med sommersko (!), dette er en sekk som har ligget der i over et år, så jeg har ikke fått brukt noen av de i fjor sommer heller. Hmf. Men; nå er de her, de tidligere sommerskoene mine. Jeg fant to glemte miu miu par, som jeg nå kommer til å ta i bruk igjen, og en masse andre sandaler. Gladest ble jeg nok for disse;

 
new in

 • 13.05.2013 - 23:00

Å være sammen med venninnen min, Tine, kan være en dyr fornøyelse. Hun elsker klær, sko og alt som er fint, så derfor oppfordrer hun også til at jeg skal kjøpe de tingene jeg synes er fine. Derfor er jeg nå blitt et par solbriller og et par sko rikere, takket være henne. En kul butikk her i Køben er Stig P. De har alltid oppdaterte kolleksjoner, blant annet fra Won Hundred, Minimarket, Wood Wood og mange flere. Jeg "kom til" å kjøpe noen Michael Kors sko. Jeg pleier som regel å kjøpe svarte sko, men har lenge hatt lyst på nude-fargete sko, for å gi en illusjon av lengre ben. Hvis dere, som meg, er anti-velsignet med korte ben, så kan faktisk nude sko gi en illusjon om at de er litt lengre. Det er det samme med pumps, hvor "utskjæringen" på skoen går langt ned, for eksempel helt ned til tærne. Dette gir også et inntrykk av lengre ben. Tror dette var det første jeg lærte meg som stylist. Nok fordi det er det man trenger å huske selv ;)

 

De er faktisk utrolig gode å ha på foten!

 

Noe annet jeg tilfeldigvis kjøpte er disse solbrillene; akh;

 
We are handsome

 • 23.04.2013 - 13:07

Har dere hørt om merket "we are handsome"? Jeg er helt forelsket. Merket ble dannet i 2009 av Indhra Chagoury og Jeremy Somers, med et ønske om å ta retro print og bilder på klassiske snitt. Man blir fanget av printene sin rå skjønnhet og de detaljerike bildene. De er hvertfall på min ønskeliste til sommeren.

Bilder lånt fra trineswardrobe.dk og Yummymummiesandminime.blogspot.no

Vliegler & Vandam

 • 22.04.2013 - 15:13
Er dere som meg som siklet etter den grå vesken med håndjern-trykk, som Rihanna hadde på seg i sin blonde periode, og tenkte at den nok var alt for dyr? Den er faktisk ikke det. Altså, den er dyr, men ikke Chanel-dyr. Jeg har sagt til kjæresten min at jeg ønsker meg den i bursdagsgave, men vi får se, han pleier som regel å få veldig mange ønsker fra meg :)

Veske fra Vliegler & Vandam, 190 £

Farrah Fawcett with a hangover

 • 22.04.2013 - 14:22

Lørdag var jeg og møtte en av mine gamle venner her i Bergen. Jeg har ikke sett han på kjempelenge, så gjensynsgleden var stor, og det var utrolig hvor lett snakken gikk og hvor mye vi hadde å catche opp på. Han bor på en yacht (!!) her på bryggen i Bergen, så det fløt hvitvin og øl, og dagen i går var ikke fullt like gøy.
Jeg våknet med sminken nesten intakt og håret mitt hadde jobbet hardt om natten, for å se ut som Farrah Fawcett sitt hår på 70-tallet.

Jeg vant!

 • 22.04.2013 - 10:04

I påsken deltok jeg i KKs påskekonkurranse, hvor man skulle skrive om sitt beste reisemål i påsken. Jeg skrev selvfølgelig om København, og for noen dager siden fikk jeg en mail om at jeg har vunnet. Wuhuu!

Gleder meg mest til å gå med vesken rundt armen nå når det er vår i Køben!
Dette er første gang i mitt liv jeg vinner noe, så følte meg ganske bra etter å ha lest mailen. Og nå tror jeg at jeg vil prøve å kjøpe Lotto flere ganger. I tilfelle lykken har snudd.

Turkey

 • 19.04.2013 - 11:45

 

Nå flyr jeg til Norge. Litt lei av å reise nå og spytte så mye CO2 ut i atmosfæren. Huff.

 

<3

holiday outfit #2

 • 19.04.2013 - 11:29

Det var skikkelig fint vær der nede (for dere som ikke vet hvor der nede er, så er det Tyrkia) stort sett alle dagene. Vi hadde en dag der det styrtet ned med regn, lynte og tordnet. Men det var ganske heldigvis bare en dag.

Jeg elsker denne neon-pink cutout badedrakten min. Cutout i selg selv er jo ganske fantastisk på mange plagg, hvis det er gjort på det rette stedet, og man kan skape en illusjon om en smalere midje (hvis det er det man ønsker). I tillegg er den pink som i the Pink Ladies, så man kan ikke gjøre så mange feil da.
Jeg liker å gå etter en farge, som en rød tråd i et outfit, og bruke nyansene av denne fargen i resten av outfittet. Som for eksempel det jeg har på meg under, hvor det meste egentlig er rosa, men allikevel i forskjellige toner :)

 

Outfit; H&M, veske; Topshop, sko; loppemarked

holiday outfit #1

 • 19.04.2013 - 11:07

 

Nå er jeg hjemme igjen! For en fantastisk tur, men herlighet for en start på den. Det viste seg at jeg hadde glemt passet mitt i Norge (hæ hæ), og det gikk først opp for meg 5 minutter før vi skulle dra til flyplassen. Så det ble ekstremt kaotisk, for politiet på flyplassen i Kastrup kan kun lage nødpass til danske statsborgere, og jeg måtte ringe til den norske ambassaden her i Køben, som sa de kunne lage et nødpass hvis jeg hadde to passbilder. Det endte med to ekstremt stygge passbilder, et nødpass og en ekstra utgift på 1000 kr. Men herregud, jeg var bare så glad for at jeg nådde det. Jeg har aldri glemt passet mitt før, og kommer forhåpentligvis aldri til å glemme det igjen.

Her er noen outfitbilder fra Tyrkia. Jeg vil gjerne si takk til min flinke fotograf Tine J, for å være stødig på hånden og alltid si ja når jeg spurte henne ;) (Skulle bare mangle egentlig, for hun fikk en is for strevet)

 
Outfit; H&M, sko; loppemarked, veske; american apparel

 

Last day of summer

 • 17.04.2013 - 19:19

Dere vet den følelsen når man er på ferie; man koser seg, ler, soler seg, i mitt tilfelle spiller mye yatzy og leser masse bøker, så plutselig er det siste kvelden. Den siste kvelden er alltid bittersøt. Søt fordi man gleder seg til å komme hjem til kjæresten, ligge i sin egen seng, få et internett som er stødig som en klippe, kose med verdens skjønneste hund igjen og møte vennene. Bitter fordi man har kost seg med vennene, den ene som man kun ser to ganger om året, og følt på minnet til den gang vi var samlet på kostskolen i Danmark. Ingenting er forandret siden den gang, vi ler like mye, tuller like mye, har de samme kallenavnene og vet at man er med noen av de beste menneskene menneskeheten kan yte. Det blir trist å si farvel til vår lille boble og vite at her kommer vi aldri igjen. Absolutt aldri. Det er bittert. Skulle ønske jeg kunne oppleve hver krok av verden. Men det må bli i et annet liv. Vi har dog avtalt at neste år går turen til Malaga. Og mellomtiden byr på London, Oxford og ikke minst en bursdag på 17. Mai i Bergen. Så kanskje er det ikke så gale at jeg aldri kommer igjen på akkurat denne plassen, når livet har så mye annet å by på :)

Life is good

 • 13.04.2013 - 21:31

Livet er så bra akkurat nå! Jeg koooooser meg! Hotellet er fantastisk, og det er så deilig å være på jentetur.

wishlist

 • 10.04.2013 - 14:23

Til våren har jeg lyst til å ha på meg dette, akh :

 

Ryggsekk topshop, bukser Motel Jordan, topp Alex (boohoo.com), sko Jeffrey Campbell, sminke Lord & Berry, smykke Mango

dip dye

 • 10.04.2013 - 13:58

Jeg var hos frisøren i går og fikk farget etterveksten min. Jeg har lenge hatt lyst til å få dip-dye, og i går så gjorde jeg det. Det er nå helt pink, men det kommer heldigvis til å falme så det blir litt mer støvet rosa. Man gleder seg virkelig til å dra til  frisøren min, Stylist von Buchwald, fordi der får man fatøl (!!) mens han holder på, og det kommer høy rock-musikk ut av høyttalerene, så som"Just got to be" av the Black Keys, "Set me free" av The Kinks og en hel del The Doors. Pretty awesome! Jeg gikk der fra med et smil på leppen og litt lettere beruset..

 
Black City konsert

 • 10.04.2013 - 13:34

Jeg har skrevet om Black City før og gjør det nå igjen.

Jeg klarer faktisk ikke å snakke ordentlig, så hes er jeg. Grunnen er selvfølgelig fordi jeg var på konsert og hadde det helt episk. Jeg føler jeg har vært på en del konserter etterhvert, men det er ingenting som slår det å gå på rockekonsert. Det kan være det ikke er den slags musikk du sitter på når du skal slappe av med et glass vin hjemme (eller, det er det nok for noen), men når man skal ha en fest, så er det på en rockekonsert du finner den. I mitt tilfelle på Black City konserten i helgen.finderskeepers//KANTbyRahbek

 • 10.04.2013 - 13:14

Sånn! Nå har jeg fått fatt i kameraet mitt igjen, og bloggen blir derfor oppdatert med alt det gøye jeg har gjort på. ;)

Jeg var på Finderskeepers i København lørdagen sammen med Tine. Finderskeepers er et slagt loppemarked, bortsett fra at selgerne er blitt valgt på forhånd av Finderskeepers. Derfor er man garantert å få godt design til en lavere pris enn hva det blir solgt for i butikkene, og får mulighet til å kjøpe fra de designere som ikke er i butikk enda. Min venninne Sabine har smykkemerket KANTbyRahbek, og hun var å finne på FK. Man skulle nesten stå i kø for å komme inn til boden hennes, så populært er merket hennes. Jeg kjøpte noen KANT-ting, en illustrasjon og noen sko til 100 kr. Ka-tching.

  

Hvis dere her så noe dere likte, så kan dere bestille det på hjemmesiden hennes HER

 

 

 

Photoshoot

 • 08.04.2013 - 23:07

Jeg er foreløpig fraskilt fra kameraet mitt, så tenkte jeg ville vise dere noen gamle bilder jeg lagde. Både styling, sminke og hår er laget av meg. Fotografen heter Rikke Pødenphant og de vakre modellene er Emilia Herrik og Rasmus Petersen.

På torsdag reiser jeg til Tyrkia med Karen og Tine. Gleder meg!

Just another friday

 • 05.04.2013 - 17:51

   Dagen i dag har gått med til å finne et flygodkjent bur til dyrene, som de kan reise hjem til Norge i og gjøre kroppen min klar til sol og strandliv. Jeg reiser nemlig til Tyrkia på torsdag med Tine og Karen! Juhuu!
Vi skal bo på et 5-stjerners hotell med all inclusive, så regner ikke med å bruke en krone ekstra der nede. Men hvem vet, kanskje man får akutt behov for en massasje.. Karen har hvertfall sagt at hun skal ha termoskannen sin med på stranden, fylt med vin. Det var et tilbud vi fant på nettet, så for hele denne herligheten, inkl. fly, skal vi betale 3000 kroner. Det var rett og slett et tilbud vi ikke kunne gå glipp av. Så bikinien og shortsene kommer frem litt tidligere enn normalt denne sesongen.

Her er bilder fra da A (kjekke mannen), min vakre søster Tine og jeg var på cafe i dag. Vi spiste på cafe N, som er verdens koseligste kafé på gaten hvor vi bor.

(bilder tatt med mobil)

fake fur, real dogs

 • 04.04.2013 - 22:10

Jeg kommer aldri noensinne til å iføre meg ekte pels, og skjønner overhodet ikke de menneskene som gjør det. Denne fuskepelsen fant jeg på et loppemarked til 40 kr. Et kupp som vil noe, hvis du spør meg ;)

 
Come back and stay for good this time

 • 04.04.2013 - 21:39

Jeg referer til helsen min i overskriften. Jeg har vært nede og skrape, men er nå på vei opp igjen. Det finnes jo ikke noe mer irriterende enn å måtte være inne med feber, når solen endelig velger å vise seg i Køben. Her er fremdeles kaldt, men det er så herlig å gå ut med venner og familie og drikke øl til 4 kroner stykket nede på en benk på gaten. Livet begynner å vise seg fra den lyse siden igjen, and I like it.

A sitt band skal spille konsert her i Køben på lørdag, så da blir det full fest. Grunnen til at jeg ble syk frykter jeg er fordi jeg dro ut litt for mye, så på lørdag satser vi på å gi full gass med litt varmere klær på.

 

 

Lovely day... <3

outfit

 • 29.03.2013 - 21:48

Kjenner dere den følelsen om morgenen etter en bytur, når lyset virker som det prøver å skjære seg inn i de fortsatt sminkete øynene dine, og munnen din er like tørr som en ørken, og det eneste man har lyst til er å kaste seg ned i et badekar med iskaldt vann og få en kald klut over ansiktet...?

Sånn hadde jeg det faktisk ikke i dag! Jeg våknet noenlunde opplagt, sminken var fjernet og det stod et glass vann på nattbordet mitt. *wow*

A besluttet seg for å lage sjokolademilkshake med økologisk is (flinke mannen), og dagen startet skikkelig bra. Akkurat som gårskvelden sluttet.

 

Håper dere har det like fint som meg!

 

 

Since yesterday

 • 29.03.2013 - 20:41

 

<3

 

 

Kamilia Amélie konsert

 • 28.03.2013 - 18:15

I dag skal A og jeg på Kamilia Amélie konsert på BETA her i Køben. Hun er så talentfull og dere må bare sjekke henne ut :) Musikken er en slags soulet pop, men dere må selv høre på det, for å finne ut hvordan hun høres ut. Hun er nemlig ganske unik :)

 

Musikk har også inspirert outfittet mitt i dag; Beatles t-skjorte som jeg har klippet litt av lengden av på, for å gjøre den mer anvendelig. Nå når crop-topper er så populært, kommer det garantert til å vrimle med flotte jenter med crop-tops i sommer, så i stedet for å gå ut og kjøpe nye, kan dere jo bare klippe litt av noen dere har i skapet i forveien. Pass på ikke å klipp for mye av på en gang. Ta heller litt og litt og prøv på i mens, så dere får den perfekte lengden :)

 

 

 

 Til sist får dere videoen til Kamilia Amélies  "Jante law Suppressed", som jeg var med til å lage :)

 

hat and lipstick

 • 27.03.2013 - 15:50

Som dere sikkert har lagt merke til, så elsker jeg læbestifter! En liten ting som kan gjøre så mye. Er man trøtt eller har det travelt er litt farge på leppene alt man trenger. Personlig liker jeg best å ha sterke farger på leppene. De skal jo synes!

 

 

 

beautiful copenhagen

 • 27.03.2013 - 15:30

Her bor jeg. I nydelige København.

 

 

 

 

Et lite vårtegn i stuen vår i dag:Kjærlighet.
 

Jeg elsker dyr. Det er intet i denne verden jeg elsker høyere enn dyr. Både min søster, min mor og jeg har hver vår hund, og det var aldri mangel på hverken kaniner, hester, katter eller fugler da vi vokste opp. Jeg har vært vegetar i flere år nå, og det kunne aldri falle meg inn å kjøpe kjøtt fra dyr som har hatt det forferdelig, for at jeg skal få temmet de egoistiske smaksløkene mine. Dessuten finnes det jo så mye bra vegetarmat så jeg savner ikke kjøtt et sekund.

Her er verdens fineste hunder:

 

that lipstick

 • 26.03.2013 - 20:01

Mens A sitter og skriver tekster, skriver jeg på bloggen.

Det gikk opp for meg når jeg skimtet igjennom innleggene mine, at jeg skriver veldig mye om været! Herregud, så kjedelig jeg er. Skrive-mojoen min er liksom litt gått i hi. Jeg forventer den vender tilbake når det kommer full sol og vår her i Køben.. (Se, der gjorde jeg det igjen)

En annen ting jeg er glad i å skrive om, utenom været, er Roskilde festivalen. Har dere vært der før? Det er awesome. Sagt mildt. Jeg skal i år, og gleder meg allerede som et lite barn. Hvis du vil ha en opplevelse for livet, er det på Roskilde du finner den!

 

 


 

  

 

Smykke fra det fantastiske KANTbyRahbek. Elsker KANT-smykker.

 

 

nostalgia

 • 26.03.2013 - 12:16

Savner Norge og hytteliv...

Dette er paradis på jord for meg. Det finnes ikke noe vakrere sted. Jeg drar snart hjem til resten av familien i Norge, og håper jeg får dratt ut her snart og bare være til.

 
Leather princess

 • 25.03.2013 - 14:43

The sun shines so bright.

 

Herregud, vi har hatt vinter lenge! I fjor på dette tidspunktet i Køben gikk folk med shorts på gaten og satt og drakk øl i parker... Jeg håper snart det kommer igjen, for min bleke vinterkropp er klar for sol, sol og atter sol. Solen skinner heldigvis i dag.

 

 

 
Jakke: Vintage fra London, kjole: Topshop, Sko: River Island

The sevenTIES

 • 25.03.2013 - 13:06

 
Recipe for the perfect friday

 • 16.03.2013 - 23:22

Alt du trenger, er;

Kake(r) fra Strangas konditori:

 

En god mor som kan lage god mat:

 

Verdens søteste hunder:

Alma..

 

Ella..

 

Og Berta.

BLACK CITY OUTFIT

 • 16.03.2013 - 18:41

Vet dere hvem Black City er? Det er et av Danmarks (om ikke verdens) kuleste band. De spiller rock og de gjør det bra. De har nettopp utgitt en ny plate, "Fire", og den er rå! Gå og sjekk det ut på spotify eller iTunes.

 

 

 

 

 

 

 

 
EZZENCE.DK, Morrocan Oil & Ole Henriksen

 • 14.03.2013 - 16:38

En gang i mellom skjer det noe veldig spennende. Nemlig det at ezzence.dk har utsalg, og de selger nesten hele sortimentet sitt til halv pris og mer. Denne gangen resulterte det i diverse produkter.

 
TINY SKULL OUTFIT

 • 14.03.2013 - 12:32

I dag kommer min kjære mor på besøk her i Køben. Det hun ønsker seg aller mest ut av oppholdet er at vi alle sammen skal ut og kjøre på sykkel i solen, med hundene våre i sykkelkurven. Problemet er bare at det kanskje kommer snøstorm her i helgen. Her trodde vi at vi snart kunne slippe å gå med tre lag på oss ute, men den gang ej..

 


 Berta er litt utilfreds med å få rød læbestift på seg...

 


 


 

 

 

Jakke: vintage, cardigan: H&M, t-skjorte: H&M, smykke: Topshop

Capo Verde

 • 13.03.2013 - 14:07

Når det snør i midten av mars, da savner jeg sol, varme og azur-blått hav. A og jeg var på ferie til Kapp Verde i januar, og det var helt fantastisk. Det finnes ikke noe bedre enn å være nostalgisk inne i varmen på en snødag, og drømme seg tilbake til hvite strender og kjærlighet.

 


 

 

 

OUTFIT

 • 13.03.2013 - 13:40

Når A har fri, er det photo-sessions i heimen.

Her er dagens outfit;

 

 Jakke: Vintage fra Ebay, t-skjorte: Weekday, bukser: H&M, sko: All Saints, smykker fra KANT by Rahbek; et merke som jeg anbefaler alle å sjekke ut og kommer til å skrive mer om det.

DEN ENE MUSIKKVIDEOEN ER FERDIG

 • 24.01.2012 - 13:48

For lenge siden var vi flere stylister på en musikkvideo til noen rappere som heter Spitzenklasse her i Køben. 
Videoen er nå ferdig, og sånn ble den;

 

 

Det er kanskje ikke helt min type musikk, men sangen fenger og det var gøy å være med! 

WHILE IN PARIS...

 • 24.01.2012 - 13:12

Når vi allerede var i Paris, skulle vi selvfølgelig være litt turister også. Jeg har vært der en gang før, men A har aldri vært der.. Så vi så Eiffel-tårnet, Sacre-coeur, Montmartre, Notre-Dame.. Du vet; the usual shit... Vi prøvde å finne det stedet der man bare tenker; WOW, her vil jeg shoppe meg fattig og bo på gaten med intet annet enn klærne mine. Men vi fant det liksom ikke.. Ingen tvil om at Paris er en av de vakreste byene i Europa, om ikke verden, men jeg manglet det ene unike shoppingstedet. Kanskje det bare er meg som ikke klarte å finnne det, men vi var i Marais og Latinerkvarteret, og jeg har ikke kjøpt en eneste ting i Paris. Sjokkert. Men koselig var det hvertfall!

Wander the streets of Paris..

 

Tour d´Eiffel


 
Sjekk ninjaen på veggen!Kjærleik..
 

HENRIK VIBSKOV - VISNING, PARIS

 • 24.01.2012 - 12:47

Jeg kom hjem fra Paris fredag natt. Jeg har vært og arbeidet for Henrik Vibskov, på hans  (AW12 herrekollektion) visning på Les Salons Vianey. A og jeg dro sammen, og han var på konsert mens jeg jobbet :) Veldig koselig! 

Afterpartyet var på Le Tigre, et utrolig lite, men fashionabelt sted, som jeg vil anbefale å sjekke ut, hvis dere er i Paris.

Blir lagt en siste hånd på verket..

Rehearsals...

 


Paparazzi!

 

FLEA MARKET

 • 24.01.2012 - 12:14

Det er så sykt koselig å være på loppemarked! Tinf og jeg spiste en kake hver dag, og masse annet godt..! Pluss når man kjedet seg, kunne man bare gå rundt til de andre bodene og lete etter skatter..

Jeg tjente ca 1700. Ganske bra tatt i betraktning, at det meste enten skulle kastes eller gies vekk

Tinf solgte for enda mer. Men hun solgte så fine ting, til en så billig pris, at jeg synes det var et hån mot plagget... For eksempel en nesten helt ny Ralph Lauren skjorte til 30 kr.... 
Hvis dere noensinne kommer til køben til våren, så burde dere sjekke om det er loppemarked de dagene dere er her, for det er så gøy + man kan gjøre noen kupp :)

 

Her blir det solgt sko! Solgte noen Acne sandaler til 200 kr(!) Angrer kanskje litt på det nå.. Men de var for liten til meg, så.. :)

 

Special price for you only... 

 Jeg kjøpte noen få ting, men ikke noe å rope så voldsomt hurra for. Jeg orket nemlig ikke bruke de pengene jeg akkurat hadde tjent inn, på ting som jeg garantert ville selge igjen en gang :) Men noen få ting ble det til... :)

Kjøpte denne fuskepelsen (Jeg hater ekte pels), til bare 40 kr! Wuhuu! Jeg har gått med den nesten hver dag :)

 

Loppemarked i Køben

 • 14.01.2012 - 01:13

Hvis dere befinner dere i Køben i helgen må dere dra innom Østerbromarked, ved Trianglen på Østerbro. Der er det stort loppemarked i morgen, hvor veeeldig mange jenter selger ut av garderoben sin. Man kan finne noen flotte skatter
Jeg står der selv og selger med venninnen min, Tine.

Sov godt and take care.

 

LOVE, H

  

Se, jeg har laget sko;

 • 12.01.2012 - 21:43

Jeg så Medina opptre med noen Christian Louboutin sko, med glitter på, og tenkte at det kan man klare selv med litt godvilje. Helt identisk er de ikke blitt, men jeg gleder meg til jeg kan bruke dem til våren!

Før:

Imens..

Similisten kjøpt på ebay på hælen..

Glitter, glitter og mer glitter... 

 Tadaa.... <3

Lånte forresten smykker til 180.000.

 • 12.01.2012 - 19:36

Etterhvert blir man vant til å låne klær og tilbehør, når man er stylist... (Og jeg er enda nettopp begynt..)

Men man blir likevel litt nervøs når det gjelder 180.000 danske kroner. Jeg fikk A med, så jeg hadde en "bodyguard" (eller i det minste bare et vitne) med meg når jeg hentet dem, og de er nå trygt tilbake igjen..

 

 

De fantastiske smykkene er fra JEWLSCPH! Du kan bestille de på nettet :)

 

 
New Bra;

 • 12.01.2012 - 19:22

And it´s amazing....

 Gleder meg til våren, når den kommer under en løs svart tank-topp, eller kjole... <3

 

 

Morange me orange!

 • 12.01.2012 - 19:09

Jeg elsker fargen Morange, fra MAC. Den er fantastisk, selv om jeg egentlig har en litt for varm hudtone til den. Men det er ingenting ID Bare Minerals ikke kan gjøre noe med :) Jeg er forelsket i mineral-pudderet til ID, og bruker det også på alle dem jeg sminker. En god ting er ikke å kjøpe det i butikken, men bestille det på nettet. Jeg bruker strawberrynet ofte, men forrige gang brukte jeg e-bay. Dere vet hvor høyt jeg elsker e-bay.. 

 

 

Her er jeg og venninnen min Julie på Gefärlich på Nørrebro her i Køben.

 

Behind the Scenes

 • 12.01.2012 - 18:49

Har laget musikkvideo. Fra kl 0800 til kl 0200, holdt vi på.  Det er gøy som alltid, men ekstra gøy denne gangen, fordi det er til den fantastiske Christina Chanée, og det kun var utrolig flinke mennesker med!
Dere kjenner henne kanskje, som hun som var med i den internationale MGP-finalen i Norge, hvor hun sang "In a moment like this", for Danmark :)
Den nye singlen hennes som kommer ut snart, er mye mer eletronisk dance-agtig, og er utrolig kul. Gleder meg til både videoen og sangen er ute, så skal jeg vise dere :)

Simon og Sabrina retter til..

 

 

 

Se så vakker hun er..

 

 

Makeup-touch-up

 

I og O

 • 22.11.2011 - 22:50

Jeg er for tiden i gang med å bli stylist her i Køben. Vet ikke om jeg har nevnt det. (Hvis jeg har, kan jeg jo bare lese meg til det, men nå er jeg allerede i gang med å skrive..) 

I helgen var jeg med og lagde musikkvideo for noen danske musikere. Mer om det når den er ferdig. Blir morro å se resultatet :) 

Se forresten hva jeg fant i osten:

Jeg liker hjerter...

 

...Og her er A og jeg på Foo Fighters konsert i Køben

 
Nye sko. London. John Mayer.

 • 05.03.2010 - 19:35

 Jeg har kjøpt to nye par sko. Huff. 

 

Og jeg reiser til selveste...

Jupp! London!! Om et par dager.. Dette er meg. - 15 kg. lettere og med langt, lyst hår. Hmm... Det er vel kanskje ikke meg, uansett hvor hardt jeg hadde prøvd. 

Jeg vurderte å ikke shoppe før jeg kommer til London...Men; er det ikke bedre å kjøpe skoene nå, i tilfelle de blir utsolgt..?  Og tenk hvis jeg kan bruke dem i London.. (Det er meldt dårlig vær, og skoene er ballerinasko med peep-toe. Så kanskje ikke...) Altså, begge skoene er jo faktisk ballerinasko. hmm...

 

Ellers skal jeg på John Mayer konsert den 30. mai her i Køben! Jippiiii!! Gleder meg som en unge. 

Håper han spiller denne sangen

  ;

 

Det blir himmelen. Selveste paradis ville vært hvis han også ga ut gratis av disse flotte tinga;

 

Rick Owens skinnjakke. Denne ønsker jeg meg mest. 

 Og denne vår-kolleksjonen fra Haider Ackermann:

 

Og denne nydelige buksedressen fra Stella Mccartney:


 

Og disse smykkene fra Givenchy: 

 Unt disse skoene fra Givenchy sin vår-kolleksjon:

 Hmm.. Paradis får vente litt til...

 

Jeg har også gått til innkjøpt av disse ringene;


 ACNE Atacoma ACNE Atacoma ACNE Atacoma

 • 25.01.2010 - 18:57
Jeg var nede i Illum (et kjøpesenter som ligger midt på Strøget i København), og så noen svarte, stramme high-waist jeans henge på veggen. Endelig, tenkte jeg. Jeg har nemlig leitet etter noen sånne i lang tid, men synes ikke det er noen som har innfridd alle krav. - Ikke for stramt stoff, høye nok, men ikke for høye, slim fit, stramme i ankelen, ikke så lange, da jeg er heller det motsatte. Og disse fra Won Hundred tok kaka, (hvis man kan si det mht. klær...) 

Jeg gikk videre, og plutselig så jeg de. De stod på en hylle litt høyt oppe og skrek mot meg; ACNE Atacoma! Jeg, som de fleste andre, har jo drømt om disse skoene i altfor lang tid nå, siden vi så Alexa Chung hadde dem med brun-beige sokker i og kort kjole. Jeg tok de ned fra hyllen med det samme, og gikk bort og spurte om de hadde dem i str. 37. De hadde et par igjen.  -Hallelujah!!  Så nå er jeg den heldige eieren av mine helt egne ACNE Atacoma. Jeg sier navnet hele tiden. Karen (roomien min) er begynt å bli litt lei det.. Men sånn er det.. Det synges ut av meg..... 

Kjærleik.... Grunnen til at jeg ikke gikk med dem, var at jeg skulle sykle til byen, og sykkelen min blir rett og slett for liten når jeg har de på. Dessuten tør jeg ikke utsette dem for det... 

Bukse; Won Hundred, Skjerf; Asos.com,  Bukse-seler;  American Apparel,  Hvit t; H&M, Sko; Mentor By Rützou,  Skinnhanske; klippet av en fra lindex.


New clothes..

 • 17.12.2009 - 21:35
Jeg har shoppet i dag... Igjen... Jeg sier til meg selv, at nå SKAL jeg ikke kjøpe noe til meg selv, men være en flittig julenisse, og kjøpe julegaver til alle mine nærmeste, som overhodet ikke har bruk for noe som helst. (annet enn ydmykhet, selvironi, selvinnsikt, og kjærlighet, så klart).. Nå tuller jeg. Jeg elsker dem som de er. :) ..hvertfall; 

Liste over ting kjøpt til meg selv: - bikerboots
                                                          - skinn-vest
                                                          - svart kjole nr. 1
                                                          - svart kjole nr. 2.
                                                          - 10 malerier av forskjellige tidsikoner, såsom Marilyn Monroe, Elvis & Audrey Hepburn

Hva jeg elsker enda mer enn mine venner, er de nye høye biker-bootsene mine med bootstrap fra Miss Sixty. Jeg kjøpte dem i dag. Og noen andre ting, som sagt.... 


 
Mine nye Bikerboots fra Miss Sixty....Her mine nye skjønnheter fra Jeffrey Campbell... Akh.. Og de sitter fantastisk på foten, selv om de er relativt tunge....Disse er etterligninger av MENTOR skoene mine, bare grå og semsket skinn... Og vesentlig billigere... fra Dope..Sko fra Dope igjen.. Digger de. Skinn-vest fra Just Female, mener jeg... Og jeg har vært i vintage-butikken Times Up, og der fant jeg denne herlige skinnjakken. Den er litt stor, men det er jo bare "oversized" heldigvis:) Den er nydelig og skal henge på veggen min som et kunstverk:)

Såh. Det var det! -Noe dere likte eller ikke likte?:) 


Her er jeg i et beruset øyeblikk på vei til byn for enda mer inntakelse av alkohol:) God jul alle sammen!:) 
Stor juleklem fra Hanne:)

Jeffrey Campbell..

 • 08.12.2009 - 12:54
Jeg er nå den heldige eieren av hva jeg synes er verdens feteste sko;

I now present; Jeffrey Campbell Tick Studded Bootie Boot

jeffreycampbelltickwedge01

Jupp Jupp.... <3

Polish me Black.

 • 28.10.2009 - 13:31
Er ved å være en stund siden dere sist så meg (har fått en del negative henvendelser mht. det.) Tenkte å poste et bilde, så dere kan se jeg er i live. :)

Jeg elsker fremdeles livet mitt i Køben. 
Og jeg har kjøpt meg nye neglelakker! Og en mascara... Kjøpte den nye til Chanel, fra Obscur kolleksjonen. Jeg er alt annet enn imponert. Har kjøpt så mange dyre mascaraer, at nå tror jeg det blir slutt. Jeg vil heller bruke falsh lash effect mascara, enn Chanel. Chanel ser bra ut i vesken. Men det er og det eneste. 


macneglelakk
Jeg elsker looken som er in nå. Ahh.. Det er fantastisk.


macstyleblacknailpolish

Har kjøpt den i midten.

ysl tuxedo grey
 Og denne.. den er litt sølv-toner i.. Heter Tuxedo Grey:)

img3712

Klarer dere å se hvilken av dem det er?:)

img3708

Hatt+Briller; H&M, Læbestift; Morange fra MAC (mener jeg..),  Skjorte; Lånt av kjæresten min (Jupp, you heard me ;)....) Bukse; Gina T. 

Håper alle har det supert i Norge.. (Og Tinf i Danmark:) )

New members of our beloved family...

 • 11.10.2009 - 14:32
Hej alle!
Beklager. Beklager. Beklager. 
Jeg er dårlig til å blogge.... Skal prøve å ta meg sammen.

Jeg har jo vært og shoppet litt her nede. Og forleden dro meg og min kjære venninne Tinf ut på shoppingrunde. Resultatet ser dere nedenunder.... 

Akkurat nå har Karen og jeg laget tidenes frokost, og lyttet til Westlife og Hanson. Smukt. 

Her er noen av de klærne jeg har anskaffet meg. Liker dere de??:)

img3655

Jeg ELSKER disse skoene. Så de i et vindu, og gikk tilbake dagen etter for å kjøpe de. 
Sko fra Mentor by Rützou

img3659

Disse synes jeg også er nydelige. De hadde kostet 4000 før, (sa butikkdamen), og det er det eneste paret i Danmark. Sånt blir man glad av:) Sko fra Sandro Vicari.

img3664
Enda et par sko. Elsker biker/ride-sko følelsen jeg får av de:)  Sko fra COS.

img3669
Rock me. Jeg elsker de. Nagler er min nye lidenskap. Sko fra Friis Company. (Jeg liker faktisk ikke det merket, men jeg kunne ikke la det stoppe meg fra å kjøpe disse..) 

img3670

Og disse elsker jeg. De er lårhøye, selv om de ikke ser sånn ut på bildet. De holder meg varm. Det er nok den største grunnen til at jeg liker dem... 

img3671

Ny skinn-jakke... Bomber-aktig. fra Provider.

img3672

Jeans-skjorte. Fra Topshop:)

img3674

Kjole.. fra Topshop:)

img3682

Denne har jeg mest kjøpt for å henge den opp på veggen som bilde.. hehe.. Fra E-bay.. 

img3685

Fra Topshop

img3687

Og de nye hanskene mine. jeg elsker de. Fra Friis Company... 

Det tror jeg var det, folkens..!:) heh.. Neste gang har jeg klærne på.. ;)

Kjære blogglesere!

 • 12.09.2009 - 09:50
Mac´en er nede for telling. 1,2,3,4,5,6...... og der ser ikke ut til at den reiser seg med det samme.

Så blogging blir veldig lite av..! Akkurat nå hvertfall... Men jeg lover å komme sterkere tilbake:)

Her i Køben er alt tipp topp stand..! (Bortsett fra at jeg har fått munnsår (og da snakker vi av the worst kind..) og egentlig skulle på date, som jeg nok blir tvunget til å avlyse... Og ja, dere leste riktig; date... akh..!

Akkurat nå er Alma på besøk også, så hadde det ikke vært for munnsåret, så kunne ikke livet blitt bedre.....:)

I går shoppet jeg, og skal prøve å få inn funnene så snart som mulig..! Her er jo paradis for shopping-entusiaster:)

Håper dere koser dere like mye i Norge, som jeg gjør i Køben!!:)

ruc intro 038

Her er vi på utflykt midt om natten etter B&J... Så sunne er vi!

gensyn med højskole 220809 080

Så smart så jeg ut da vi pakket ut leiligheten....

Og det var det nettet holdt til... Vi snakkes innen lenge!:)

Tom Ford

 • 30.08.2009 - 22:23
Hva syns dere om Tom Ford? 
Liker dere bildene/reklamene hans?:) De er fantastisk provokative for noen hvertfall... :)

tom ford2

tomford1

tomford4

tomford3

tomford5

tøft? kult? ikke?

Outfit!:)

 • 29.08.2009 - 23:55
I dag er det stille og rolig her i hjemmet. Dette er outfittet fra i går, etter vi tre jenter dro ut og spiste:) I morgen er det skole igjen.. 
Står alt bra til hjemme i norge?:) Her er det meldt 27 grader til uken... Heteslag for mitt vedkommende......

img3435

Litt rotete leilighet... :) 

img3443


img3441


Outfit består av; Kjole, hatt, jakke; H&M, Sko; din sko, Veske; Chanel

Sommer i København.. <3

 • 27.08.2009 - 17:21
Det er sommer i Køben! Jeg ringte Karen for å høre hvilket vær det var ute i dag, om det var varmt.. Det er nemlig 6 etasjer til leiligheten vår og ingen heis, så jeg orket ikke gå ned for å kjenne etter. Hun sa det var varmt, jeg trodde ikke helt på henne, så jeg tok på meg skjerf. Det skulle jeg ikke gjort. Tror ikke jeg har opplevd en så varm dag i løpet av hele den norske sommeren..! Men men.. Nå elsker jeg skjerfet mitt, så det gjorde ikke det store.  

Hvilket vær er det i Norge for tiden?:) 

Outfit;

img3390

img3394


PS: Jeg klikker på bildene.. Noen som vet hvorfor de blir så dårlige? Prøvde og å forandre pixlene, men det funket heller ikke.. Panikk.

Outfit; Kjole; Sonia Wu, Bergen.   Skjerf; Sonia Wu, Bergen.  Veske; Chanel.  Sko; Converse.

Outfit.... pluss min nye... CHANEL-VESKE <3

 • 27.08.2009 - 00:21
Her er kanonvarmt! Jeg tuller ikke. Jeg får syden-fornemmelser overalt jeg går. Fra lukter til varme, til kulturell diversitet, alt mulig.. Og jeg elsker det.


 Køben, I love you.

img3378

img3382

Nope. Dere ser ikke syner. Det faktisk blitt til virkelighet. Min EGEN Chanel-veske. lykkerus.

Outfit: genser; H&M,  skjørt; H&M.  sko; vintage.  solbriller; Ray Ban. Veske; Chanel......


PS: Kan noen fortelle mg hvorfor bildene jeg legger ut suger max i kvaliteten? Er det fordi jeg har dårligere nett nå? Merker panikken sniker seg på......

Greatings from Køben...!

 • 27.08.2009 - 00:10
Hei alle!:)

Nu er jeg fremme i København! Jeg elsker vores lejlighed, den er helt fantastisk! Skriver dansk, da det faktisk er det jeg er vandt til, og jeg føler det sætter et ekstra preg ved dette indlæg.. :)

Fra spøk til alvor... Visste dere at jeg faktisk har bodd fire år i Danmark?:) Jeg tok gymnaset i Danmark, og ble der litt etterpå.. Og nå er jeg altså tilbake. Det føles veldig bra... 

Her er litt bilder fra den formiddagen med navn; "Who needs men, screw it yourself"

img3345

Jeg forstod ikke hvorfor de lo... Så jeg bare lo med.. flaut.

img3347

img3354

img3360

Shorts; vintage, Levi´s   tanktop; H&m DIY (klippet hull formet som et hjerte) 

Liker dere Køben? Kanskje vi ses på strøget om dere besøker!:)

Hermés, Louis Vuitton & Miu Miu i plastsekk....

 • 21.08.2009 - 19:26
Jeg merker jeg får litt panikk, med tanken på veskene, skoene og klærne mine som skal ned i plastsekker.... Dette er fryktelig. Jeg føler de har bruk for like mye oksygen som meg.. Jaja. De får holde seg til de er fremme i København. 

Nå tror jeg at jeg har husket det meste... Mangler symaskinen min, høyttalerne mine, den rosa smoothie-mikseren, og ansiktsrensen, så er vi fit for fight... 

Håper alle har det fantastisk! 

Vi blogges i Køben..... :)

agyness deyn1

agynessgetty450x456

Ligger ved noen bilder av yndlingsmodellen min... Agyness Deyn. Er det kun meg som synes hun er perfekt??:)

Cassie Gardner

 • 20.08.2009 - 23:28
Jeg elsker disse bildene. Syns hun er helt rå.. Hva syns dere? 


cassie gardner 4

cassie gardner 5

cassie gardner3

cassie6

Cassie Gardner i Russh Magazine. 

Nå pakker jeg livet mitt ned i esker, og forbereder det på Køben...

 • 20.08.2009 - 22:54
Det er faktisk overraskende trist... Jeg trodde jeg ville juble av glede, men den gang ei... Kanskje jeg ikke er så eventyrlysten lengre... Pøh, nå tuller jeg... For jeg elsker å reise, og bo forskjellige steder..! Jeg har lyst til å bo i hvert eneste land i hele verden.. Og oppleve så mange kulturer som mulig:) 

I går var Coldplay. Jeg elsker de. De har et fantastisk show, og gir så mye av seg selv. Dette var den andre konserten min med de, og den var, om mulig, enda bedre... img3309

img3314


Outfit!

 • 19.08.2009 - 02:26
Nå er Ali og jeg hjemme fra White Lies. Jeg elsker dem (om mulig) enda mer nå.. Stod helt foran, og rocket ass. 

Her er outfit fra i dag. Liker dere det?:) Er en stund siden jeg sist har hatt outfit-innlegg. Bare å beklage.. Det kommer flere.. :)

img3298

img3292

img3299

img3301

Gøy å leke litt med farger og slikt..!:)

Jakke; vintage, ebay.   gjennomsiktig tank-top: H&M.   skjørt; H&M.   Sko; Dinsko.  veske; octopus. 

I dag braker det løs med White Lies! -Hjelp meg med forberedelsene!

 • 18.08.2009 - 17:59
Jeg ELSKER White Lies..! I dag har de konsert i Bergen..!! Er det noen flere som liker de? Min kjære (ikke så kjære akkurat nå) venninne Karen skulle med, men hun ditchet meg og Ali.. Så da blir det meg og Ali alene. 

Jeg kan ikke fortelle dere hvor mye jeg gleder meg.. 
Noen idéer til hvordan jeg skal ha håret mitt? 
Og skal jeg gå med eller uten hatt?? 

I dag tar jeg høye hæler på meg.. I håpet om å se scenen for første gang.. :)

white lies
Jeg liker best trommisen.. :) Hva med dere?:)

PS: Jeg har kjøpt den. Vesken. Og det er snakk om VeskEN... Noen idéer om hvilken det kan være?:) 
Poster bilde senere.... :)

Min nye veske.. Tro det eller ei..... <3

 • 15.08.2009 - 20:25
Jeg er lykkelig. Grunnen ser dere nedenfor.

Akh... <3

alexanderwangdenimleatherbrendazipbag300x25

ebay alex wang2


Alexander Wang.. You now rock my socks. 

Gjett hvilken veske dette er!

 • 15.08.2009 - 13:37
Beklager at jeg har vært dårlig å blogge. Det er mye som skjer nå, og om alt går etter planen (hvilket det forhåpentlig gjør), flytter Karen og jeg til København innen neste helg! Shush... Det må gå fort... Jeg tror det blir veeeldig bra, pluss da kan jeg jo blogge fra motehyllen i københavn.. Og den er noe helt særlig og fantastisk, skal jeg si dere.... 

I mitt bloggefravær har jeg dog hatt tid til litt shopping; 

ebay hermes vintage veske
Gjett hvilken veske dette er..! Jeg skryter hemningsløst av deg, hvis du klarer å gjette hvilken. 

PS: Jeg er fryktelig dobbeltmoralsk med dette kjøpet. (Er ikke noe stolt av det... men hva skal man gjøre, jeg er shopoholiker...)Ashley Greene har samme skjerf som meg!

 • 15.08.2009 - 06:12
Jeg ble en smule glad og overrasket, da jeg så bilder av Ashley Greene, og så at hun har det samme skjerfet som jeg har! 

Vi liker når stjernene ikke er starstruckne.. ;)

asley greene mitt skjerf
ashley greene skjerf

Her er et (dårlig) gammelt bilde av meg og skjerfet mitt.. ;

img2069

Vintage-funn... <3

 • 11.08.2009 - 20:47
Har igjen vært aktiv på e-bay... Men man kan spare så mange penger der, at det gjør ikke noe. Og dere vet; penger spart, er penger tjent. Så kanskje jeg snart kan kjøpe chanel-vesken... Akh...

ebay nye sko

Mine nye sko.....


slangesmykke ebay

Som dere nok ser, er dette et smykke.... :)

En sen kveld i august...

 • 10.08.2009 - 21:17
I går gikk vi til et forlatt hus og "stjal" plommer:) 

img3176


Valgets kvaler; København eller London?

 • 10.08.2009 - 17:44
Deilig meg opplett i Bergen. Er kommet hjem fra byn, og sitter og vurderer å flytte til København i stedet for London til høsten, for så å ta London til neste år. Hvilken by liker dere best??:) 

img3198

img3200


img3227

img3251

Vest +bukse + skjerf; H&M.  Genser; BikBok.  Sko; vintage.  Hårbånd; Gina T. Veske; Octopus. Ny vintage-vest.

 • 10.08.2009 - 01:43
Jeg har "vunnet" enda en lækker sak.

E-bay er som sagt min beste venn...

ny vintage vest ebay

From e-bay....

Outfit.

 • 09.08.2009 - 20:56
Var og så L.A. Gigolo i dag. Den likte jeg. Ashton Kutcher er jo helt grei, lism.... Og likte at den var gått vekk fra den klassiske hollywood-klisjé-ending. Jippi.

img3113

img3137

img3119

Hatt + skjerf; H&M.  Veske; octopus.  Jakke; Levi´s, vintage.  shorts + topp; Gina T.  sko; vintage. 

Outfit fra i går.

 • 09.08.2009 - 13:43
Karen och jag. 

img3083

img3091

img3094

Karen: Jakke; Carlings.   Tunika; H&M.  Lue; H&M.  Sko; TopShop.
Hanne; Jakke; WHYRED.  Tunika; BikBok.  Bukse; Arvet.  Hatt+Briller; H&M.  Sko; Vintage, Århus.  Veske; vintage  fra tante.

Erin Wasson.

 • 09.08.2009 - 01:48
Hun er råkul. Digger stilen hennes, og hennes vågale vesen.

erinwasson1

erinwasson2

erinwasson3

Nytt korsett!

 • 09.08.2009 - 01:22
Jeg var som sagt inne på fretex i går.. Der fant jeg dette korsettet! Jeg elsker korsetter.. Enten til å bruke med høye bukser, eller skjørt, eller med en oversized tank-top utenpå. Akh...

img3071


Vintage-funn fra e-bay..

 • 08.08.2009 - 14:17
To nye kjoler også. Vintage, seff.... 

ny ebaykjole1

ny ebaykjole2

Begge fra e-bay. Hva syns dere????:)

Bottega Veneta.

 • 08.08.2009 - 14:14
Jeg har kjøpt en ny veske.. Bottega Veneta. Vintage, selvfølgelig.... 

Den har lang skulderrem. 

bottegavenetaredwovenleatherandlizardstyle

Fra min beste venn.... E-bay.....

Alexander Wang.

 • 07.08.2009 - 23:06
Han er et geni. Nydelig. 

alexwangmissyrayder1

alexwangmissyrayder5

alexwangmain1

Jeg vil ha den nederste. Nå.

PS: Hvis dere er veldig interesserte, finner dere begge kjolene på e-bay til en ca. 6000 kr:)

I am vintage.

 • 07.08.2009 - 21:39
Liker dere vintage? - Jeg elsker vintage. Ikke bare får man noe helt spesielt, men det er attpåtil miljøvenlig! Slå den! - Jeg utfordrer dere;)  I dag var jeg på Fretex og shoppet.:) Lykkelige omstendigheter. Akh...

img2989

img2991


Jakke; Saints&Mortals, Carlings.  tubetopp; H&M,  bukse; vintage fra tante.   Sko; vintage  veske; vintage fra tante.  hatt;H&M.

Kan ikke laste inn flere bilder i dag, åpenbart. Da blogg.no fucker seg en smule...


Ny vintage-veske.. <3

 • 07.08.2009 - 12:17
Er den ikke nydelig?! Min tante har spradet rundt med den nå i flere tiår, og jeg har siklet etter den.... I dag fikk jeg den som gave..! Hun kjøpte den på 60-tallet. Jeg er forelsket.

Lykkerus.

img2981

Er 5500 mye for en jakke man kommer til å forgude?

 • 06.08.2009 - 19:47
Jeg elsker Alexander Wang. Han er helt fantastisk. Et geni innen klesdesign. 

Jeg har forelsket meg i den ene jakken han har laget. Hva syns dere? Er 5500 NOK for mye for en jakke man kommer til å forgude?? Jeg elsker den. Jeg vil ha den. 

alexander wang jakke1

alex wang jakke 4

Vintage genser.. <3

 • 06.08.2009 - 19:23
Ali og jeg var på tur med Alma i dag. Det ble noen bilder ut av det..:)

Jeg elsker denne genseren som jeg har på meg.. Det er min mor sin gamle, fra hun var ung. Og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har fått arvet den. :)

img2813

img2841

img2870

img2954

img2890

Her er Ali og gitt..

Hanne: Vintage-genser fra mor.  Skjørt; H&M.  hatt;H&M.  solbriller; police.  sko; converse.
Ali:  Hatt H&M herre.  hvit t; H&M.  bukser; cheap monday.  sko; converse. 

Electric feel...

 • 05.08.2009 - 20:21
Outfit i dag... Det ble veldig enkelt, da jeg er veldig trøtt i dag....

Hvorfor har man ikke H&M Trend i Bergen? Eller har man det..???  Er det jeg som har vært i alle H&M´s butikker i hele Bergen, uten å se en trend-avdeling??? Dette irriterer meg.

img2726

img2731

img2751

img2740

Jakke; Gina Tricot.  t; H&M.  bukse; Cheap Monday.  Sko; converse. 

With the moon I run...

 • 05.08.2009 - 14:35
Hvor rått er ikke dette?!

Jeg elsker Alice Dellal. Hun er noe av det tøffeste som går på denne jord. Elizabeth Jagger er ikke så værst hun heller. Men da foretrekker jeg heller lillesøsteren hennes...

afbeelding 9

afbeelding71

afbeelding 10


(http://rachelduister.blogspot.com/) 

Newest members of the family...

 • 05.08.2009 - 12:45
Vet ikke om jeg har nevnt det. Men e-bay er min beste venn. No kidding.

Jeg har vært så heldig (igjen) og "vunnet" (liker å se på det som om jeg har vunnet noe, og ikke betalt for det) noen nye familiemedlemmer. 
...Syns det er litt morsomt med de modellene som går med akkurat mitt plagg....

nyjakke ebay2
"The boyfriend blazer". Denne gleder jeg meg til.

slangeskinnveske ny

..Denne gleder jeg meg mest til. Det blir fantastisk. 

Balmain me.

 • 03.08.2009 - 23:49
Kjære Gud. Hvis jeg vinner 50 mill. lover jeg å bruke dem ufornuftig på disse kjolene. Hilsen Hanne.

balmain 3

balmain 4

balmain5
blmain 2


Jeg vil ha. Jeg vil ha. Jeg vil ha. Kanskje hvis jeg sier det nok ganger, skjer det...

With a note that said, I´ll love her till I die..

 • 03.08.2009 - 22:47
Det er soool i Bergen. Etter 24 000 år med regn, fant solen endelig frem. Til glede for stort sett alle.. Som ikke bor i Ali sitt hus... Det er en badstue uten like. Jaja.... 

Outfit i dag!:

Det ser ut som jeg har penis. Men det har jeg ikke. 
img2674

img2686

img2683

Jakke; H&M.  korsett; vintage, roskilde.  singlet; H&M.  shorts; vintage, roskilde.  belte; vintage, e-bay.  veske; octopus.  sko; din sko. briller; e-bay.  hatt; H&M.

Georgia May Jagger.

 • 02.08.2009 - 15:01
No further explanation needed. 

georgia m jagger 2

georgia may jagger1

gorgia may jagger3


Hun er nydelig. og kun 17. 

Dyrt å ha frisk hund...

 • 02.08.2009 - 13:40
Vet dere hva det koster å bli vekket av en hund kl 0430 som skjelver og piper? = 3400 NOK.

Jævli dyrt å dra på dyrelegevakten.... Men men. Hadde det kostet 100 000, hadde jeg garantert gjort det da også. Det er merkelig hvor glad man er i disse små vesene. 

Heldigvis kom Alma hjem igjen lignende en rock-star......

img2635

fit me out.

 • 31.07.2009 - 23:58
Dagens outfit! 
Alma (hunden min) ville så gjerne være med på bildene, så jeg lot henne få lov...

Er forresten DRITTLEI været i Bergen. Gleder meg til å flytte vekk fra denne gudsforlatte byen.... (hvertfall sol-forlatte)...

img2587

img2558

Ler meg ihjel av dette bilde....
img2577

img2597

Alt fra H&M.. Min yndlingsbutikk... 

Do me hair-do. Do do do.

 • 31.07.2009 - 21:26
Mitt nye hår... Bildene beskriver vel det jeg burde skrive. Så jeg lar vær. 

img2432

img2443

img2433


Jeg elsker svart-hvitt.... Og kontraster generelt...

nytt hår & mye annet....

 • 30.07.2009 - 20:12
Jeg har en lidelse. Tror jeg er shopoholiker.... Er ganske sikker på at jeg er det. Jeg kjøper alt, alt, alt for mye..! 

De siste tre dagene har jeg kjøpt;

- 4 nye kjoler
- 1 par nye sko
- 2 gensere
- nytt skjørt
- ny bukse
- nytt hår

...mer kommer jeg ikke på akkurat nå. Men det er mer óg. Tror jeg må gå i terapi... 

Jeg dro til frisøren i går. Går til Vogue i Bergen. De som jobber der er skikkelig greie, og virkelig flinke. Litt dyrere, men ikke så mye, og man er sikker på å gå fornøyd ut fra salongen... Anbefales!

img2389

img2398

Jakke: Saints&Mortals, Carlings.  hatt: H&M.   t-skjorte; Lee.   kjole: H&M,   veske; octopus.  sko: vintage.Nye klær fra e-bay!

 • 28.07.2009 - 12:09
Jeg elsker e-bay. Man kan virkelig gjøre noen kupp der inne! 

Har nå kjøpt to kjoler, som var veldig billige....  

Jeg holder også på å jakte på en Chanel 2.55 veske... Den er dyr.. Men den blir det neste prosjektet mitt.. Noen som vet hva de går for i butikken? Er det 15 000??? 

den ene kjolen: 

ny kjole ebay


Og min drømme-veske: 

chanel255

Nytt skjerf!

 • 24.07.2009 - 02:29
Jeg var på kino igjen i dag. Føler ikke jeg gjør annet for tiden... Så Hangover.. Igjen... Men den er så fantastisk bra, at det gjorde meg ingenting:) Kjøpte ellers nytt skjerf igår på H&M. Jeg elsker H&M, føler jeg går inne i en vintage-butikk, hvor man skal lete etter funnene... En ordentlig skattejagt:) 

Jeg og Karen reiser til Sandefjord og Kristiansand i morgen. Skal prøve å blogge, men det ser heller sort ut.... :)

img2061

img2062


img2098

img2100

Jakke; Saints & Mortals, Carlings.  T-skjorte; H&M.  shorts; Levi´s, vintage.  Sko; vintage.  veske; octopus.  solbriller; police.   Skjerf; H&M.


Vagabond-sko!

 • 23.07.2009 - 16:20
Jeg har leitet overalt etter disse skoene. Var inne og sjekke på Hanneli Mustaparta sin blogg (hanneli.lola.no), og fant ut at de kommer til august, i butikker som fører Vagabond. Men nå er det ikke sikkert butikkene tør ta disse skoene inn, da de liker å kjøre det kjedelig og sikkert. Ahh.. Jeg blir gal. Men man kan visst ringe inn til butikken, og "legge press på dem", til å ta inn skoene. Jeg er klar på den. Er dere?? 

Gå via hjemmesiden til Vagabond og finn ut av hvilken butikk i nærheten av deg som forhandler de, og terroriser de.

http://www.vagabond.com/vagabond_dealers.aspx

http://hanneli.lola.no/?p=1856

vagabondsko

bildet lånt fra Hanneli sin blogg.

Ikke alle stjernene er starstrucken...

 • 23.07.2009 - 14:17
Jeg syns at definisjonen på en fashionista, blant annet burde være, at de kan mikse dyrt og billig, nytt og gammelt. 

Noen av de som får mest skryt i Hollywood for stilen sin, er de som ikke er redd for å handle på "billig-kjeder", såsom H&M, Zara, TopShop, Urban Outfitters, etc etc... Se bare på Lauren Conrad, Kate Bosworth, Kim Kardashian og Mischa Barton:

lauren urban outfitters topp

Lauren i Urban Outfitters-topp til 350 kr. ca.

kate hm skjrt


Alle husker vel kaoset da blant annet dette skjørtet fra Matthew Williamson for H&M kom i butikkene...

kim topshop kjole

Jeg elsker denne kjolen fra TopShop.. Kanskje jeg skal kjøpe den selv, nå når de sender til Norge..

mischabartonmatthewwilliamsonxhmsm

En som virkelig liker Matthew Williamson er Mischa Barton, her iført både påfugl-kjolen, skjørtet og vesten fra H&M - kolleksjonen hans.


Kilde: minmote.no

War is over, if you want it...

 • 22.07.2009 - 22:22
Vet dere hva jeg hater? Jævla butikk-damer som glemmer å ta alarmen av klærne man kjøper. Jeg kjøpte en v-hals skjorte/t-skjorte (vanskelig for å plassere den i en kategori) på H&M for lenge siden. Før jeg reiste til Roskilde. Den inkompetente damen i butikken glemte å ta av alarmen. Dette fant jeg først ut av da jeg kom hjem. Nå, 1 mnd senere fant jeg endelig kvitteringen. Jeg trodde jeg hadde mistet den, så jeg skulle selvfølgelig i gang med å ta alarmen av selv. Det gikk ikke bra. Det er nå huller i min nye t-skjorte-ting. Jeg hater det. Og det var selvfølgelig min skyld, så jeg fikk ikke ny heller... 

Men jeg lever stadig på lykkerus over mitt nye innkjøp av sko... Christian Louboutin; you rock my socks...

img2019


img2042


Nye Christian Louboutin sko!!!

 • 22.07.2009 - 14:32
Jeg er forelsket. I mine nye Christian Louboutin -sko! Kan nesten ikke vente til de kommer...

Jeg så de på både Mary-Kate og Ashley Olsen for lenge siden, og tenkte at de var fantastiske. Men selvfølgelig kun en liten drøm, da de er dyre.... Men nå var de på salg!!:) Ihh.. Jeg er overfladisk lykkelig akkurat nå. Og det føles bra.

christianlouboutin2

christianlouboutin3

Akh akh akh.... De er fantastiske...

Nye sko!

 • 22.07.2009 - 01:08
I dag var jeg og så Harry P for andre gang... Dette er ikke noe jeg er stolt av, men jeg ble tvunget. 

I går kjøpte jeg nye sko. Hva syns dere? Jeg likte de... De var litt for dyre etter min smak, men noen ganger må man bare dra kortet... 

Liker dere forresten White Lies?! Jeg ELSKER de! og det mener jeg virkelig.. Har sett de to ganger allerede i sommer, og den 18. aug. kommer de til Bergen, så da skal jeg selvfølgelig se de her også! 

                                                          To lose my life, or to lose my love
                                                 That´s the nightmare I´ve been running from
                                                                                   ....
                                                  Let´s grow old together, and die at the same time

- Hvordan kan man ikke elske de? Og det at vokalisten er min drømmefyr, gjør heller ikke noe...

img1993

img1994

img1995

img2000

Jakke; Saints & Mortals, Carlings.   Genser; BikBok.  underkjole; H&M.   sko; Roots.  Veske; octopus.  Skjerf; asos.   Peace-øredobb; e-bay. 

Outfit...Igjen.....

 • 20.07.2009 - 02:07
Jeg og min kjære venninne Janne var og så Harry Potter. Den var grei den..:) Vil gjerne få dedikere dette innlegget til mannen som satt ved siden av meg, som hadde vært så "venlig" å tatt på seg parfyme. Hvis man kan kalle det illeluktende, gjennomtrengende, kvelende stæsjet han hadde på seg for parfyme... Definisjonen på parfyme burde være at det lukter godt, og at det er til glede for andre. Den "parfymen" han hadde på seg, irriterte meg mer enn Harry P sitt forsøk på å redde Humlesnurr, ved å gi han vann fra en sjø fylt med ekle, døde mennesker. "Ja! God idé, Harry! La oss drepe han enda litt mer....!" 

img1956img1968


img1975

Jakke; ebay levi´s.  t-skjorte; H&M.   skjørt; vintage, mors.   smykke; ebay, vintage.    skjerf; Sonia Wu, Bergen.   sko; converse.  briller;H&M herre.   

Ville dere gått med det nye korsettet mitt?

 • 18.07.2009 - 15:23
På Roskilde hadde de vintagebutikker. Jeg gikk inn så ofte som sjansen bød seg... 
En dag fant jeg dette fantastiske korsettet! Jeg ble forelsket. Og dere vet hvordan det er da; da må man bare ha det.
Heldigvis kostet det bare 50 kr. Nå tror jeg at jeg kommer til å gå med det til noen bukser eller skjørt som er høye i livet, eller bare med en oversized tank-top utenpå. Ellers tror jeg egentlig at jeg kjøpte det mest for å henge det på veggen. Jeg gjør ofte det med klær. Ser plaggene som små (eller store) kunstværk. Noen kjøper bilder på veggene, jeg kjøper klær.... 

img1943

img1940
(med og uten blitz gir litt forskjellig farge...)

Det mangler litt perler nederst, men dem kan jeg bare sy på... Hvis jeg gidder..:)

Dyremishandling by Malene Birger

 • 17.07.2009 - 15:20
Liker dere Malene Birger? Jeg gjorde det. Før. Etter å ha vært på Roskilde, der fokuset var satt på en sunn livsstil, fornybar energi og å forby pelsindustrien, gikk det et (sannsynligvis flere) lys opp for meg. 

Malene Birger er igjen som den eneste danske designeren, som bruker pels fra rev som har blitt oppdrettet for det eneste formål å bli flådd. De lever i ståltråd-bur som er under 1m2, og de avlives ved å bruke strøm fra munn til anus. - Det er bevist at dette fremkalder et smertefullt hjerteanfald. Flere problemer revene i fangenskap opplever, er kannibalisme; de spiser hverande, og tygger av sine egne bein av kjedsomhet og angst. Hvor forferdelig er ikke dette? Du kan bruke linken jeg har lagt ved, og ligge press på Malene Birger, ved å sende et brev, personlig, eller ikke, til henne. 

http://www.pelsinfo.dk/eprotest.htm

anal electrocution

canibal at fur fram

injured at fur farm

skinned mink for fur

malene rev

malene birger pels

Får dere veldig lyst på Malene Birger sin pels-bolero no????

Red in the night is a skippers delight...

 • 17.07.2009 - 14:22
Jeg våget meg ut døren to ganger i går. Var på kino i går og så "Hangover". Jeg lo så jeg hikstet etter luft... Den var vannvittig morsom... Nesten like morsom som Karen er for tiden...

img1925

img1927


img1928

Litt dårlig lys, men til gjengjeld nydelig himmel...

Hatt; H&M,  Briller; vintage/e-bay,  jakke; whyred,  bluse; vintage,  bukse; only(??),  sko; vintage, århus

I`d denim me...

 • 16.07.2009 - 18:32
Jeg elsker dongeri-jakken min. Kjøpte den på e-bay for ikke så mange penger. Den er fra Levi´s og skuffer meg aldri... Da jeg var på Roskilde, kom det en engelskmann bort til meg og sa; "Now that´s what I call a denimjacket, must´ve been at least 10 years since I´ve seen one like that.." Gjett om jeg ble stolt. Han spurte også om han måtte låne den. Jeg sa nei. Man kan jo aldri vite om han stikker av med den. Det hadde hvertfall jeg gjort... 
I dag beveget jeg meg ut for første gang på flere dager. Det var en befrielse å komme i ordentlige klær igjen. Jeg er på mitt lykkeligste når jeg tar "ordentlige" klær på meg...

img1916

img1921

img1922

img1923

Nå ble det veldig mange samme bilder, men jeg er bare så overlykkelig over å få klær på meg igjen. Tror jeg har det med klær, på samme måte som en narkoman har det med heroin.... 

Jakke; vintage ebay levi´s,  hvit oversized bluse; vintage fra Århus,  gullbelte; vintage ebay,  bukse; only(tror jeg..?), sko; vintage fra Århus,   veske; vintage fra Oure,   Hund; Yorkshire terrier/Chihuahua fra Sverige,  solbriller; vintage ebay

Black & White...

 • 14.07.2009 - 21:59
Enda mer blogging fra sykesengen...  
Her er meg og Karen i 17. mai - helgen.. 17. mai er forresten bursdagen min. Så når dere tror der flagger for Norge, så flagger dere faktisk for meg. Jeg tuller ikke... 

sdc11300

sdc11301

Meg og Karen lever i vår egen rock star-verden..... Det er ikke en illusjon...Det bare er sånn...

Gammelt outfit fra London...

 • 14.07.2009 - 18:04
Jeg er syk. Sånn er det... Derfor har jeg desverre ikke fått gjort yndlingstingen min; nemlig å ta klær på meg, i det siste.. Så da blir det et gammelt bilde.. Da det er det jeg har å gi... 
Meg og min kjære venninne Janne dro til London i mars. Det var en fantastisk by! Jeg og min andre kjære venninne Karen, flytter faktisk til London til høsten. Jeg elsker byen.. Føler jeg hører hjemme der.. Men sånn er det vel egentlig med meg og alle andre steder enn Norge.. Så det... Har dere vært i London? Har dere et favorittsted der? Jeg elsker Soho.. Det har et kunstnerisk preg over seg, som er fantastisk. 

sdc10986

Alt fra topshop, utenom vesken (octopus) og jakken (H&M)Enda mer Roskilde....

 • 12.07.2009 - 23:56
Outfit fra Oasis konserten! Liker dere Oasis?? Føler egentlig de er litt "one hit wonder", de fleste kunne kun Wonderwall og Don´t look back in anger".. De burde holde seg til det rolige.. Det andre går bare galt...

sdc11172

620924031272031274028031275437622873439n

jakke 1; vintage levi´s fra ebay, jakke 2; H&M herre, t-skjorte; Lee,  shorts; vintage fra roskilde, sko; converse...

Mer Roskilde!

 • 12.07.2009 - 23:00
Nå når vi er i gang, kan man like gjerne fortsette... Dette er oufits fra Kanye West konserten. Kanye er forresten en oppblåst jævel, som burde komme ned på jorden.. Alle de andre artistene var ydmyke og glade for fansen, men Kanye var bare irriterende.... 

sdc11142

sdc11157

To glade jenter...

sdc11151

...Man ser ikke særlig mye når man er 1,60 høy.....:)

Hatt; H&M,  kjole; H&M,  veske; vintage,  sko; H&M... 

Kings of Leon!

 • 12.07.2009 - 16:29
Etter Roskilde, var det Kings of Leon konsert i KBH. Jeg elsker Kings of Leon. Vil gifte meg mer hver og en av de... Først gikk turen til KBH, der vi gikk på strøget og koste oss i park før konserten. Det var helt fantastisk! Kjipt Caleb er mormon...

sdc11291
Koselig park i København..

 
sdc11299
Hurra for dansk drikke-kultur!
Hatt; H&M, dongeri-jakke; levi´s vintage ebay, kjole; H&M, veske; vintage, Sko; converse


sdc11300
Hva man bedriver med i kø i Danmark...

sdc11361

Jupp... -Det er Caleb fra Kings of Leon....

Roskilde og Chris Martin <3

 • 12.07.2009 - 13:39
Som nevnt var jeg jo på Roskilde, og ingen andre enn selveste Coldplay avsluttet hele greien. 

sdc11219

sdc11227

sdc11228

hatt; H&M, kjole; Vintage, e-bay

sdc11249

sdc11247

-Jupp, det er Coldplay, rett ved siden av oss, med Chris Martin i spissen.... 

Bryllup!

 • 28.06.2009 - 02:22
Beklager jeg ikke har blogget i dag, men jeg har vært opptatt hele dagen med min mor og min stedfar sitt bryllup:) Vi hadde det skikkelig artig. Kommer til å blogge flere bilder i morgen, med outfits og alt;) 
God natt..;)

Her er et gammelt outfit dere kan bryne dere med i mellomtiden:)

img0135

img0134

Hatt; H&M, strikkejakke; Vintage,mors, Kjole; vintage,ebay  

Jimmy, Choo me!

 • 26.06.2009 - 22:48
Har dere hørt hvem som blir den neste gjeste-designeren til H&M?? - Jimmy Choo!

Det blir blant annet sko, vesker og annet tilbehør og finne i kolleksjonen. Og attpåtil noen klær som skal passe til tilbehøret, ikke omvendt. Dette blir bra.

Jeg gleder meg ekstremt..! Dette kan jo ikke bli dårlig, og hvis det blir, så skriver jeg personlig til Tamara Mellon og klager min nød. 

jimmy choo 1

jimmychoo2


Dress me up!

 • 26.06.2009 - 22:10
I dag har det vært enda en dag med drepende varme. Men jeg skal ikke klage, for det er jo noenlunde godt også... 
Alma var ute og svømte i verdens offisielt ekleste vann (i Nipedalen, om noen kjenner det), selvfølgelig ikke frivillig, men jeg tror hun likte det...
  img1534

Hvor er Willy??:)

img1554

img1560

Fikk ikke tatt så mange bilder i dag, så...

Men; Hatt; H&M, briller; Police, kjole; H&M, sko; converseForgive me God, for I have sinned

 • 26.06.2009 - 00:35
Jeg har gjort det igjen... Kjøpt klær, når jeg egentlig ikke burde. 50 % stod det utenfor butikken, det er det samme for meg, som å lokke med sprit til Karen, eller sjokolade til et tykt lite barn... Eller .. Eller.... 
H&M hadde åpenbart sommersalg i hele butikken, utenom 3 stativ, hvor der var ordinære priser... Hvilke stativer tror dere jeg klarte å shoppe fra? - Selvfølgelig de ordinære prisene... Det er ikke fordi jeg går etter dyre ting, for det gjør jeg ikke, men jeg går etter det som er fint.. Og det har en tendens til å ikke bli overprodusert. Og om det blir overprodusert, blir det hvertfall også overkonsumert, så jeg ikke får sett så mye til det likevel... Men denne gangen var jeg tidlig ute. Hjertet nynner "Life is good", mens mamma-pengen på kontoen min skriker, fordi hun mangler noen barn... Huff.. Gid jeg hadde fast innkomst. 

img1474

img1476img1495

img1480

img1481
img1483
Alt fra H&M, folkens... 

Summer-outfit!

 • 25.06.2009 - 22:45
Varmt, varmt, varmt.. Jeg klarer ikke å legge shortsene på hyllen helt enda. Heldigvis for det, for det er sommer og sol! Og sånn ca. 6000*C. Og jeg har visst et smeltepunkt på 15*C, så utsiktene er ikke så gode for meg.. Og nå er det snart Roskilde..!

img1451

img1458

img1468

img1449


Hatt; H&M, Briller; H&M mann, T-skjorte; Lee, Shorts; vintage e-bay, og converse seff....

Hvor er fashionistaene i Bergen???

 • 24.06.2009 - 23:14
Jeg og min kjære Alma dro til byn i dag, med kamera på ryggen. Jeg elsker å ta bilder. Spesielt hvis noen har god stil. Jeg hadde tenkte til å ta bilder av folk med spesiell stil, som "sa" noe til meg... Jeg har prøvd på dette flere ganger før, men jeg finner de ikke?! Er det ingen i Bergen som har sin egen stil? Er alle hverandres kopier? Jeg ble skuffet... og gikk tomhendt hjem... 

img0162

img0169

img0179

Jeg savner min kjære Ali til å spille med..

Roskilde..!

 • 24.06.2009 - 21:46
Nå når festivalbølgen er i gang, surfer jeg til Roskilde... Jeg gleder meg sykt. Meg og Karen skal avsted = dette kan bli artig... Det store spørsmål som har rast gjennom hodet mitt de siste dagene er; hva skal jeg ta med?!... tricky tricky... 
Jeg fornemmer at ryggsekken blir overpakket, med altfor mye unødvendig og nødvendig piss... Gummistøvler er hvertfall krysset av på listen... jaja... 
Kanskje vi ses? 

Skulle likt å ha hun her med i sekken, men hun må nok bli hjemme;


img0985

Hot hot hot!

 • 24.06.2009 - 18:12

Jeg snakker selvfølgelig om shortsene som jeg fikk (låne) av min gode venninne Tine, ikke været. Selv om det er uuuutrolig varmt..! 

I dag har jeg blitt satt inn i fjortiss-verdenen, etter møte med en søt jente. Jeg ser tendenser til en bedre verden i denne nye generasjonen. Før handlet det om å blende inn, og være en i mengden. Gud forby den som skilte seg ut, den ble både uthengt, mobbet og alt annet gærent... Men nå for tiden ser det ut til å komme en ny trend, det å være annerledes. - Og jeg liker det jeg ser... Selvfølgelig må vi have noen stereotypiske bimboer, ellers vil jo ikke verden være den samme. Dessuten ville vi også manglet underholdningsmaterialet da... Så takk til dere som går med skokrem til pudder, barbie-bh´er til bh´er, barbie-bukser til bukser(eller ingen bukser til bukser), og hvite joggesko. - Jeg morer meg hver gang jeg ser en av dere. 

I dag tok jeg på meg shorts, dette skjer ved svært få anledninger, og også kun fordi de var så kule...

 img1405l

img1406

Blazer; H&M, oversized tanktop; topshop, smykker; vintage ebay, shorts; vintage ebay, sko; din sko, Keen on disco

 • 24.06.2009 - 14:25
Se denne herligheten som lå i postkassen min i morges;

img1390

Gleder meg til å bruke den med svarte leggings, og skyhøye sko... 
Jeg elsker e-bay.........

Sankt Hanne!

 • 24.06.2009 - 01:11
Jeg hadde en fortreffelig Sankt Hans feiring, eller, Sankt Hanne, som jeg liker å kalle den... Den ble over all forventning! 
Jeg fikk kjøpt is, vaffel, ledd av folk som falt, ledd av idioten som brukte dobbelt så lang tid som de andre, til å klatre ned fra bålet.. Som de forresten har laget mindre?! WTF.... Bare fordi de brente ned et par hus i fjor.... Det er jo for vår skyld dere gjør det (mest for min, seff), ikke de pokkers eierne som ikke klarer å bygge hus lenger vekk... hmf... 
Jeg vil forresten også benytte anledningen til å takke den J**** brannmannen, som mot formodning klarte å spraye WHYRED jakken min med vann, i jakten på litt aske i luften. Vet du ikke at semsket skinn ikke tåler vann?! Du kan forvente rens-regningen i posten...

img1396

Jakke; WHYRED, t-skjorte; Lee, bukser; Bruuns Bazaar, peace/hjerte-øredobb; e-bay, Sko; converse, seff....

img1398
-Min übersøte hund, Alma <3 

img1400


Ligger ved et gammelt bilde av meg og verdens (offisielt) nydeligste hund;

img0991

- Er hun ikke herlig??:)

these boots are made for watching

 • 22.06.2009 - 21:36
Min mor, min søster og jeg kom hjem fra Danmark i dag, der drakk vi så mye hylleblomst, at meg og mamma gikk og plukket det i dag, for å lage vår egen saft:) Man skal ha tid til å være litt old-fashioned en gang iblant.... Øhh.. Eller....
Jeg har kjøpt ny WHYRED jakke... Har sett på den i butikken "Retro" i Bergen i flere uker nå, så nå kjøpte jeg den. Den kostet en liten formue, men hva gjør man ikke for å bli glad.... Kjøpte også nye vintage sko i Århus i Danmark, så først på noen som var prikk lik, men kostet 1700, og holdt på å kjøpe dem, men en klok stemme fikk meg fra det, takk Gud for det, for de jeg kjøpte kostet kun 30 (!!) kroner:) *Klapp på skulderen*

her er de yndige skoene: 

img1385

og den fantastiske jakken:
 img1388
-jeg elsker at den går opp bak, den militær-grønne fargen, og glidelåsdetaljene. akh...

Klær skal man ha:
img1378

img1379

img1384


hatt: H&M, jakke; WHYRED, war is over t-skjorte; e-bay, highwaist-bukse; H&M, sko; vintage fra Århus..akh... 

Pixie Geldof <3

 • 22.06.2009 - 16:08
Har dere noe stil-ikon??? Eller noen som inspirerer dere?? Jeg er ikke så mye for det å kalle andre mennesker ikoner og idoler, med mindre de kurerer kreft, eller redder syke i Afrika, men jeg blir inspirert av andre mennesker...! Stilmessig har jeg mange, men liker veldig godt Pixie Geldof, hun er kun 18 år, og tøff som få! Hun er ikke redd for å få oppmerksomhet, og er en skikkelig rock-chic, og man skulle tro ved å se på henne, at hun hører hjemme på 80-tallet... 
Da jeg var 18, var det lovlig øl, og bergens verste utested (exodus) som gjaldt... Nei, nå lyger jeg, for jeg har faktisk aldri likt exodus, og jeg bodde i Danmark da jeg var 18.. Men jeg tror at hvis jeg ikke hadde flyttet til Danmark, ville jeg blitt en typisk stereotype på en laksevåging..(huffda...).. 
Hvis jeg hadde gjort alle de tingene jeg sa jeg skulle gjøre inden jeg ble 20, hadde jeg blant annet hjulpet syke i Afrika, kjempet for likestilling i Afrika, eid en chanel-veske, vært 45 kg, kjøpt indianerne landet deres tilbake til dem, vunnet flere Oscar-statuetter, og vært til inspirasjon for alle og enhver... Det får jeg heller ta når jeg blir 30.....

pixie1

pixie2


Ligger ved et gammelt outfit-bilde,
 img0911
img0914
 jeg prøvde å hoppe, men klarte ikke.... 

Hårbånd: H&M, solbriller; police,  veske; octopus, dongeri-jakke; levi´s fra e-bay, blomsterbluse; voice of europe, skinnskjørt; arvet av mor, og selvfølgelig, det viktigste av alt; converse sko... akh...

Let me hold you, for the last time.... It´s the last chance to feel again...

 • 13.06.2009 - 23:48
Den siste helgen triangelet er samlet i Bergen, før sommeren kommer, og vi tar ut på hver vårt eventyr... 
Dette feirer vi med 2x fest i Bergen by.. Varme øl, sørlandschips og gitar-spill! Kan det bli bedre..? -Ja, men det er en annen sak... 

img1272
her er jenten som rocker verdenen min... 

img1298

Karen går med; Vintage mikke mus - jakke fra e-bay
                             Hatt fra H&M
                             Vintage kjole
img1310

img1305


img1322


img1325

Hanne går med;
Vintage velour-kjole fra e-bay(som ifølge Ali ligner et akvarie)
peace-øredobb fra e-bay

FIlm av trioen som synger broken strings, kommer senere....

Fikk beskjed fra selveste Ali, at jeg skulle skrive han var fotograf... (tilgjengelig for photoshoots ved etterspørsel.. er også meget åpen for å ta nakenbilder...;) )

Mote før etikk?

 • 11.06.2009 - 20:44
blackdiamondbirkincrocodile
hermes5birkinkrokodille

At det i det hele tatt i 2009 fremdeles er lov til å avle opp dyr i Norge, med det eneste formål å drepe de med minst mulig blodsøl, så pelsen blir bevart, til enten intetanende, eller desidert dumme tobeinte, er sykt..! 

Nå har Hermés bestemt seg for å avle krokodiller (under hvilke forhold orker jeg ikke tenke på engang), så de kan få gitt etter for noe av etterspørselen for de berømte Birkin og Kelly - veskene sine. Jeg blir kvalm. Ikke er de noe fine, heller...

Noen tanker, folkens???

http://minmote.no/index.php/2009/06/avler-krokodiller-for-a-produsere-luksusvesker/


Outfit!

 • 11.06.2009 - 20:04
img0526


Hatt: H&M
veske: Octopus
skinnskjørt: arvet av mor
hvit vest: arvet av mor
hvit/svart rutete skjorte: H&M
korsett: Lindex
Solbriller: Police

img0735

Meg og Ali var i byn, det er merkelig hvordan man har lyst til å flykte fra Bergen når det regner, mens når det er sol, finnes det ikke noe bedre i hele verden... Vi endte opp med å møte flere, og ta utepils til langt på natt....:)

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits