Roskilde part II

  • 10.07.2015 - 11:59

Første dagen på Roskilde er alltid den villeste. Man har lengtet etter festivalen i et år og forberedt seg cirka like lenge. Dagen derpå er derfor litt hard den første dagen, men min kropp klarer de mest utrolige ting på Roskilde.
Personlig vil jeg kalle meg en erfaren Roskildegjenger. Vi sørger alltid for å ha hylleblomstsaft fra Irma med, samt økologiske knekkebrød og bønnepostei. Så sitter vi alle foran teltene om morgenen og kjøler de varme kroppene ned med kald, leskende hylleblomstsagt, mens vi snakker om hvilke konserter vi skal se samme dag.
 I helgene hjemme i København pleier jeg å bli skikkelig dårlig dagen derpå bare av å lukte på en øl, men det er som om jeg er psykisk forberedt på å feste på Roskilde, og derfor klarer å nyte dagen derpå uten for mye fyllesyke. Dog, som jeg skrev i forrige innlegg, ble jeg syk den nestsiste dagen, så kanskje den ikke klarer alt allikevel, selv om jeg er rimelig sikker på at det var et aldri så lite solstikk jeg hadde klart å skaffe meg. Vel vel, nok om det! Her er hvertfall andre delen av dejlige Roskilde:


INSPO | Kitchen

  • 08.06.2015 - 17:11
Anders, kjæresten min, og jeg har (etter min mening) den deiligste leiligheten i hele København. En hjørneleilighet på 5. etasje plassert på Blågårdsgade (den beste gaten i Køben), med sollys dagen lang. Vi har mange planer med den, men har allerede gjort en hel del (skulle nødig fortelle dere hvordan dette ungkarsredet så ut før jeg flyttet inn - fnyser ved tanken).
Det er flere bilder fra leiligheten vår på instagram-profilen min, men jeg kan forsøke å legge noen opp her også i et eget innlegg. 

Anyway! Kjøkkenet vårt er veldig koselig, men litt gammelt. Anders har mast om at vi skal ha et nytt kjøkken i evigheter, men jeg har alltid skjermet det koselige kjøkkenet mitt, for er det noe jeg ikke synes er fint, så er det splitternye IKEA-kjøkkener, uten sjarme og personlighet. Men etter jeg var inne på en av favorittbloggerne mine, Sanna Tranlöv, sin blogg, falt jeg litt pladask for sånn som hun har formet sitt eget kjøkken. Vel, det kommer nok ikke til å komme noe nytt kjøkken i denne leiligheten før om en stund, men det er jo kjekt å begynne å lage planer allerede nå, og kanskje hinte de litt til Anders, i håp om at han er enig med meg :)

At home: Anti-scandi

  • 29.05.2015 - 08:16


Dette bildet er fra instagram-profilen min. Det er nemlig grønne tilstander hjemme hos oss for tiden, og jeg nyter å se de grønne plantene mine vokse :) 
I en tid der minimalismen og det monokrome pryder den skandinaviske stilen på interiør-fronten, føler jeg at leiligheten min (*kremt* vår) nesten er et lite opprør mot nettopp det. Selv om jeg ser at stolen og plantene kanskje virker til å være preget av den stereotypiske skandinaviske stilen (kanskje de er det), så føler jeg hvertfall selv at leiligheten vår er et utspring av personligheten til kjæresten min og jeg. Først og fremst er det viktig for oss å føle oss "hjemme", og med det skal forstås at det ikke skal være noen som er redd for å søle litt, og det helst skal være litt farger som reflekterer gleden, og helst en pynteting for mye, enn en for lite :)
Hvilken stil liker du best på hjemmefronten? Jeg synes den minimalistiske, skandinaviske stilen er veldig vakker, men for meg er det bare bedre med litt farger, etnisk preg og kos, først og fremst :)

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits