Livet på Blågårdsgade

 • 11.06.2015 - 15:08Noen ganger tenker jeg dere må bli lei av å høre hvor mye jeg priser livet i København. Selv om jeg har et utrolig rosenrødt og nesten litt klissete forhold til denne byen, så endrer det ikke på at København er en veldig fin by å bo i! Gaten min, Blågårdsgade, anbefaler jeg dere å besøke på neste Køben-visitt. - Kanskje vi er heldige å støte inn i hverandre?
Nedenfor leiligheten min er jeg så heldig å ha venninnen min (føler meg veldig heldig som kan kalle henne venninne også!) sitt vakre showroom. Hun står bak merket Pura Utz, som jeg har skrevet om her. I går lagde jeg mat til oss i leiligheten min, som jeg tok med ned på gaten, og der satt vi utenfor showroomet hennes og spiste, på de vakre putene fra Pura Utz. Berta var selvfølgelig også med, og som dere ser nøt hun oppmerksomheten og det gode hundelivet.

The Weekend

 • 22.09.2014 - 11:08

Her er en aldri så liten visuell oppsummering av helgen :) Den var som alltid god med bordtennis, vino blanco, hundekos & loppemarked. Som dere ser er det en hel del hundebilder av Berta  - hun er bare så fin & god, og vi er så ufattelig glad i henne (hun er til og med med på cocktail-bar!) - Så å ikke legge bilder opp av henne ville være å vise en annen tilværelse enn den jeg har :) Har du hund? Da skjønner du det sikkert selv, hehe :)
I går var jeg på to forskjellige loppemarkeder her på Nørrebro. Etter det siste på Jægersborggade ble vi nødt til å dra hjem, for jeg klarte ikke å bære på mer. Men jeg fant så mye fint! Gleder meg til å vise det til dere :) I dag vet jeg laderen til kameraet mitt ligger på posten, så den skal jeg hente senere. Jippii!
Har du hatt en god helg? - Det håper jeg! :) Også håper jeg at du får en fantastisk uke! :) <3

kå-be-hå

 • 02.08.2014 - 10:59


Kjøbenhavn


Jeg kjenner at jeg har hjemlengsel til Bergen for tiden. København er så fin og flott, men det er rart når alle vennene mine er på ferie og jeg stort sett sitter inne på et kontor hele dagen. Da var det ekstra kjekt å kunne ønske helgen velkommen ved å spankulere rundt i nabolaget mitt sammen med A og Berta i går. Jeg måtte sånn le av de på det nest øverste bildet, for de hadde det veldig travelt med å finne en benk så de kunne spise pizzaen :) Og det nest nederste bildet synes jeg rummer en godhet som er stort sett overalt i denne byen. Mange hjemløse samler flasker, og de unge er ivrige etter å gi dem til de. 
Jeg håper dere nyter sommeren og er kommet godt inn i august! :) <3

#DISTORTION

 • 06.06.2014 - 23:15


<3 DISTORTION <3 

Distortion-feberen har smittet stort sett all ungdom i København, og vi elsker det! Jeg elsker å bo i denne byen, den sier faktisk: "Hey, nå skal du ut og feste med 100 000 andre mennesker, og jeg sørger for musikk, scener, alokohol, god stemning, og får kommunen til å rydde opp dagen etterpå, så gå ut og kos deg!". - Man kan jo ikke annet enn å bli glad da! Selv om kroppen min ikke klarer å feste i fire dager i trekk, så er det bare så gøy når det står på. Som lovet kommer her bildene fra Distortion Nørrebro. Jeg er ganske lei meg for at jeg ikke er på så mange av de, men de andre var for travel med å feste i stedet for å ta bilder av meg; tsk tsk; neste år må bli bedre. Men se bare så gøy vi hadde det,! - vi og alle de andre <3 
Jeg håper dere får en fantastisk helg!! <3 

Times like these

 • 01.06.2014 - 20:09
Blir nødt til å sitere Foo Fighters i overskriften, for de siste dagene har bare vært så herlige, og jeg føler jeg endelig har lært meg å leve igjen, etter en tid med stress, mørke og frustrasjoner. Turene til Spania var med til å vise lyset for enden av tunnelen, men det er nå når våren (og faktisk også sommeren i dag!) er her, at jeg våkner med et smil på leppen og fryder meg over livet i Køben. Her var A og jeg i hagen i dag. Eller, det er leilighetene overfor oss sin bakgård, som er så stor som en park. Køben har så mange fine bakgårder, så ta et teppe under armen og nyt livet i en av dem. Det er mye fredeligere enn i de store parkene, så hvis det er fred man ønsker, er det her man skal gå. Vi tilbrakte timene med sol med å se på Berta tulle seg, A leste bok og jeg ble så ufattelig glad for de fine instagramkommentarene jeg fikk i dag :) Tusen takk <3 

Home details

 • 23.05.2014 - 18:38

'

Jeg fikk endelig tatt meg sammen til å pakke ut i dag, så nå er alt på plass i skapet igjen, heldigvis. A og jeg kjøpte noen gamle fruktkasser, som jeg bruker til dekorasjon. Akkurat nå står noen av skoene mine inni, men tanken er å ha noen bøker og diverse pynteting. Jeg liker å mikse gammelt med nytt :) Nå er det så fantastisk vær her i Køben og jeg må løpe til konsert, men forhåpentlig kommer det et outfit-bilde senere :) Håper dere har en fantastisk fredag og får en nydelig helg! :) 

At the park

 • 29.04.2014 - 18:24

København er virkelig verdens beste by om våren. Skynd deg å bestill en tur, så du og kan oppleve denne byen summe av liv, vakre mennesker og musikk på hvert parkhjørne :) Her var vi i dag i Kongens Have. Tenk at det er blitt så varmt at man kan sitte uten genser. De fleste som syklet forbi meg i dag hadde shorts og t-skjorter på seg :) Akh. Denne sommervarmen. Jeg kom plutselig på i går, at jeg jo skal til Alicante med noen vakre, norske venninner om noen dager :) Det blir kjekt! 
Har du også kost deg ute i solen i dag? :) 

Copenhagen

 • 13.04.2014 - 18:48


Copenhagen, I love you <3 

fleurs à Copenhague

 • 11.04.2014 - 21:05


Favoritter fra blomsterverdenen. Roser er favoritten min her hjemme, og disse lavendel-fargete er de vakreste jeg vet om... 

Når livet smiler

 • 11.03.2014 - 19:19Feeling blessed 

Det beste i verden er å ta en fridag og bare nyte at man har gode venner, som støtter og hjelper, uansett hvordan man har det. 

My lovely Copenhagen

 • 09.03.2014 - 17:22

Copenhagen, I love you

Det er virkelig den beste byen i verden. Jeg tuller ikke. Har dere vært i Køben før? Hvis du planlegger en tur, så kom nå til våren. Det finnes ingenting som vår i København. Bare spør hvem som helst her nede ;) Hehe. Her er bilder fra gaten hvor jeg bor; Blågårdsgade og fra Dronning Louises bro. Hele sommeren er det fest på broen hver kveld. Drikkekulturen er nemlig bra her i Danmark, i forhold til Norge, så man kan drikke på gaten, i parker eller hvor man enn vil, til morgengry. 

Kjæresten min kom nettopp hjem fra Russland, der han har spilt konsert, så i dag har vi hatt en dag der vi bare har gått på loppemarked og kost oss i solen sammen Berta <3

Sjokoladefestival

 • 08.03.2014 - 18:38


Milde moses, jeg har spist så mye sjokolade! Jeg var jo på sjokoladefestival med venninnen min, Tine, i dag og gjett om vi ble kvalme... Vi fikk kjøpt litt (kanskje mer enn litt) med hjem, så i kveld skal vi kose oss. I hånden min på bildet har jeg sjokoladeøl. Ja, jeg gikk frem og tilbake et par ganger der, for jeg elsker øl. Det smakte overraskende godt. Senere kommer outfitbilder. Gleder meg :) 

Sunny Saturday

 • 08.03.2014 - 12:10

Noen ganger er dagene vanskeligere enn andre. Jeg er en person som ofte blir veldig glad, men som også blir veldig trist. De siste dagene har vært tøffe, men nå er jeg her igjen og gleder meg til å fortsette med å vise dere stilen min, Køben og små innslag av livet mitt. Købehavn er intet annet enn fantastisk i dag. Jeg skal med venninnen min på sjokolade-festival, så ja - jeg sprang over frokosten i dag :)

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits