ACNE Atacoma ACNE Atacoma ACNE Atacoma

  • 25.01.2010 - 18:57
Jeg var nede i Illum (et kjøpesenter som ligger midt på Strøget i København), og så noen svarte, stramme high-waist jeans henge på veggen. Endelig, tenkte jeg. Jeg har nemlig leitet etter noen sånne i lang tid, men synes ikke det er noen som har innfridd alle krav. - Ikke for stramt stoff, høye nok, men ikke for høye, slim fit, stramme i ankelen, ikke så lange, da jeg er heller det motsatte. Og disse fra Won Hundred tok kaka, (hvis man kan si det mht. klær...) 

Jeg gikk videre, og plutselig så jeg de. De stod på en hylle litt høyt oppe og skrek mot meg; ACNE Atacoma! Jeg, som de fleste andre, har jo drømt om disse skoene i altfor lang tid nå, siden vi så Alexa Chung hadde dem med brun-beige sokker i og kort kjole. Jeg tok de ned fra hyllen med det samme, og gikk bort og spurte om de hadde dem i str. 37. De hadde et par igjen.  -Hallelujah!!  Så nå er jeg den heldige eieren av mine helt egne ACNE Atacoma. Jeg sier navnet hele tiden. Karen (roomien min) er begynt å bli litt lei det.. Men sånn er det.. Det synges ut av meg..... 

Kjærleik.... Grunnen til at jeg ikke gikk med dem, var at jeg skulle sykle til byen, og sykkelen min blir rett og slett for liten når jeg har de på. Dessuten tør jeg ikke utsette dem for det... 

Bukse; Won Hundred, Skjerf; Asos.com,  Bukse-seler;  American Apparel,  Hvit t; H&M, Sko; Mentor By Rützou,  Skinnhanske; klippet av en fra lindex.


Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits