DEN ENE MUSIKKVIDEOEN ER FERDIG

  • 24.01.2012 - 13:48

For lenge siden var vi flere stylister på en musikkvideo til noen rappere som heter Spitzenklasse her i Køben. 
Videoen er nå ferdig, og sånn ble den;

 

 

Det er kanskje ikke helt min type musikk, men sangen fenger og det var gøy å være med! 

WHILE IN PARIS...

  • 24.01.2012 - 13:12

Når vi allerede var i Paris, skulle vi selvfølgelig være litt turister også. Jeg har vært der en gang før, men A har aldri vært der.. Så vi så Eiffel-tårnet, Sacre-coeur, Montmartre, Notre-Dame.. Du vet; the usual shit... Vi prøvde å finne det stedet der man bare tenker; WOW, her vil jeg shoppe meg fattig og bo på gaten med intet annet enn klærne mine. Men vi fant det liksom ikke.. Ingen tvil om at Paris er en av de vakreste byene i Europa, om ikke verden, men jeg manglet det ene unike shoppingstedet. Kanskje det bare er meg som ikke klarte å finnne det, men vi var i Marais og Latinerkvarteret, og jeg har ikke kjøpt en eneste ting i Paris. Sjokkert. Men koselig var det hvertfall!

Wander the streets of Paris..

 

Tour d´Eiffel


 
Sjekk ninjaen på veggen!Kjærleik..
 

HENRIK VIBSKOV - VISNING, PARIS

  • 24.01.2012 - 12:47

Jeg kom hjem fra Paris fredag natt. Jeg har vært og arbeidet for Henrik Vibskov, på hans  (AW12 herrekollektion) visning på Les Salons Vianey. A og jeg dro sammen, og han var på konsert mens jeg jobbet :) Veldig koselig! 

Afterpartyet var på Le Tigre, et utrolig lite, men fashionabelt sted, som jeg vil anbefale å sjekke ut, hvis dere er i Paris.

Blir lagt en siste hånd på verket..

Rehearsals...

 


Paparazzi!

 

FLEA MARKET

  • 24.01.2012 - 12:14

Det er så sykt koselig å være på loppemarked! Tinf og jeg spiste en kake hver dag, og masse annet godt..! Pluss når man kjedet seg, kunne man bare gå rundt til de andre bodene og lete etter skatter..

Jeg tjente ca 1700. Ganske bra tatt i betraktning, at det meste enten skulle kastes eller gies vekk

Tinf solgte for enda mer. Men hun solgte så fine ting, til en så billig pris, at jeg synes det var et hån mot plagget... For eksempel en nesten helt ny Ralph Lauren skjorte til 30 kr.... 
Hvis dere noensinne kommer til køben til våren, så burde dere sjekke om det er loppemarked de dagene dere er her, for det er så gøy + man kan gjøre noen kupp :)

 

Her blir det solgt sko! Solgte noen Acne sandaler til 200 kr(!) Angrer kanskje litt på det nå.. Men de var for liten til meg, så.. :)

 

Special price for you only... 

 Jeg kjøpte noen få ting, men ikke noe å rope så voldsomt hurra for. Jeg orket nemlig ikke bruke de pengene jeg akkurat hadde tjent inn, på ting som jeg garantert ville selge igjen en gang :) Men noen få ting ble det til... :)

Kjøpte denne fuskepelsen (Jeg hater ekte pels), til bare 40 kr! Wuhuu! Jeg har gått med den nesten hver dag :)

 

Loppemarked i Køben

  • 14.01.2012 - 01:13

Hvis dere befinner dere i Køben i helgen må dere dra innom Østerbromarked, ved Trianglen på Østerbro. Der er det stort loppemarked i morgen, hvor veeeldig mange jenter selger ut av garderoben sin. Man kan finne noen flotte skatter
Jeg står der selv og selger med venninnen min, Tine.

Sov godt and take care.

 

LOVE, H

  

Se, jeg har laget sko;

  • 12.01.2012 - 21:43

Jeg så Medina opptre med noen Christian Louboutin sko, med glitter på, og tenkte at det kan man klare selv med litt godvilje. Helt identisk er de ikke blitt, men jeg gleder meg til jeg kan bruke dem til våren!

Før:

Imens..

Similisten kjøpt på ebay på hælen..

Glitter, glitter og mer glitter... 

 Tadaa.... <3

Lånte forresten smykker til 180.000.

  • 12.01.2012 - 19:36

Etterhvert blir man vant til å låne klær og tilbehør, når man er stylist... (Og jeg er enda nettopp begynt..)

Men man blir likevel litt nervøs når det gjelder 180.000 danske kroner. Jeg fikk A med, så jeg hadde en "bodyguard" (eller i det minste bare et vitne) med meg når jeg hentet dem, og de er nå trygt tilbake igjen..

 

 

De fantastiske smykkene er fra JEWLSCPH! Du kan bestille de på nettet :)

 

 
New Bra;

  • 12.01.2012 - 19:22

And it´s amazing....

 Gleder meg til våren, når den kommer under en løs svart tank-topp, eller kjole... <3

 

 

Morange me orange!

  • 12.01.2012 - 19:09

Jeg elsker fargen Morange, fra MAC. Den er fantastisk, selv om jeg egentlig har en litt for varm hudtone til den. Men det er ingenting ID Bare Minerals ikke kan gjøre noe med :) Jeg er forelsket i mineral-pudderet til ID, og bruker det også på alle dem jeg sminker. En god ting er ikke å kjøpe det i butikken, men bestille det på nettet. Jeg bruker strawberrynet ofte, men forrige gang brukte jeg e-bay. Dere vet hvor høyt jeg elsker e-bay.. 

 

 

Her er jeg og venninnen min Julie på Gefärlich på Nørrebro her i Køben.

 

Behind the Scenes

  • 12.01.2012 - 18:49

Har laget musikkvideo. Fra kl 0800 til kl 0200, holdt vi på.  Det er gøy som alltid, men ekstra gøy denne gangen, fordi det er til den fantastiske Christina Chanée, og det kun var utrolig flinke mennesker med!
Dere kjenner henne kanskje, som hun som var med i den internationale MGP-finalen i Norge, hvor hun sang "In a moment like this", for Danmark :)
Den nye singlen hennes som kommer ut snart, er mye mer eletronisk dance-agtig, og er utrolig kul. Gleder meg til både videoen og sangen er ute, så skal jeg vise dere :)

Simon og Sabrina retter til..

 

 

 

Se så vakker hun er..

 

 

Makeup-touch-up

 

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits