Just what I needed

 • 31.01.2014 - 14:27
Da jeg våknet i dag og så snøstormen som utfoldet seg utenfor vinduet, ble jeg truffet av en øyeblikkelig lengsel etter sommeren. Jeg ble nødt til å søke etter bevis på at vinteren ikke varer evig, og fant det på Pinterest. Heldigvis er det kun februar igjen, før den første vårmåneden begynner, og jeg kan igjen begynne å se frem til sand mellom tærne, vandmelon som mat hele dagen, latter, venner, dans og musikk på Roskilde Festivalen, kalde øl på svaberg, minimale badedrakter til altfor store hatter og møkkete føtter etter stranden. "Hold ut, Hanne", sier jeg til meg selv. Det er som sagt kun en måned til mars, og ventetiden går litt lettere når man kan se gjennom bilder som viser at sommeren faktisk eksisterer, og ikke bare er en drøm, som man kan bli lurt til å tro, når man bor så langt nord med en kulde som føles uovervinnelig. Jeg håper dere nyter bildene like mye som meg, og hører på sangen mens dere drømmer om deres egne sommerminner. 

Oh, that camel coat

 • 30.01.2014 - 20:23
Jeg har lenge letet etter den perfekte kamelfargede frakken, som kan gå til stort sett alt. Jeg fant det jeg lette etter i denne oversized frakken fra Ganni. Jeg gleder meg til og med til å bruke den til vårlige bluser og sandaler. Ellers har jeg cashmere genser på meg, bukser og hatt fra H&M, veske fra Dixie og smykke fra Camden Market i London.

I morgen skal jeg jobbe for Nicklas Kunz under Copenhagen Fashion Week. - Jeg gleder meg! Da blir det forhåpentligvis bilder fra backstage, hvis ikke det er alt for travelt, men jeg satser på å få knipset noen bilder uansett. ;) 

The Bird Lady

 • 30.01.2014 - 19:31
All Black

 • 29.01.2014 - 18:43Jeg var innom Ganni butikken i dag. De har nemlig 60 % på halve butikken. *Glede*
Jeg har sett på en kjole lenge, som jeg synes er så fin, men nå tenker jeg å vente til kjæresten min kommer hjem fra Frankrike for å høre hva han synes om den. - Kanskje jeg kan lokke han til å kjøpe den til meg ;) Jeg skal til Alicante med noen venninner i begynnelsen av mai, fordi den ene venninnen min sin familie har hus der nede, så da tenkte jeg at den hadde vært perfekt til sydenvær, rose i håret og rødvin i hånden. - La oss håpe! :) 
I dag har jeg på meg cardigan fra Barbara I Gongini, vintage jakke, bukser fra Cubus og sko fra Cos.  

Tuesday night bonanza

 • 28.01.2014 - 23:07Wearing H&M and Zara while feeling like a sailor girl on high heels.

Ebay interiør kupp

 • 28.01.2014 - 17:25

Etter jeg flyttet sammen med kjæresten min er jeg begynt å like interiørdesign mye mer. Det er noe med hodeskaller for tiden, som gjør at det er veldig hot å dekorere med de i hjemmet sitt. Her viser jeg noen av de tingene jeg har falt for til hjemmet, til en billig pris på Ebay:

Finn den til 45 kr HER


Finn den til 80 kr HER


Finn den til 90 kr HER


Finn den til 100 kr HER

SOFT PINK

 • 28.01.2014 - 13:16
Sesongens store it-farge har jo vært rosa denne vinteren. Selv om vi er vant til å se mørke vinterfarger til AW-kolleksjonene, bestemte designerne seg for å myke opp de ellers harde vinterfargene, og viste oss på catwalken at det var lovlig å bruke sommerfarger om vinteren. Selv om jeg er utrolig dårlig til å gå med farger, er det nyttårsforsettet mitt å prøve å ha på meg litt flere farger. Den delikate rosa-fargen er jo som snop for øynene, så hvorfor ikke bruke den til å piffe antrekket litt opp. Den kan fort gjøre et svart antrekk mer søtt å se på, og kontraster er jo det nye svart. Jeg sier let´s do it.

Vinneren er....

 • 27.01.2014 - 16:23


Gratulerer så mye til Iris, som har vunnet genseren fra Julie Nørgaard. Jeg er kjempemisunnelig. Hehe. Jeg har sendt en mail til deg :) 
Og til dere andre; det kommer flere konkurranser etter hvert. ;)

It´s a grey day.

 • 26.01.2014 - 21:27


Jeg tok outfitbilder i Botanisk Have i Køben i dag. Det er så kaldt, så selvfølgelig hadde jeg på meg skjerf også. 
En svart, klassisk frakke går til ethvert antrekk, og i dag var intet unntak. Jeg vet ikke helt hva det er med meg for tiden, men jeg har fått helt dilla på grått. Noen ganger er man vel bare inne i forskjellige perioder, og for tiden er jeg inne i min grå periode. Håper bare for Guds skyld det ikke kommer en lilla, men det tviler jeg sterkt på. ;) Jeg er normalt veldig dempet i fargene, og sverger som regel til svart, grått og hvitt. 
Ellers har jeg på meg frakke fra Bikbok, genser, blazer og sko fra Zara, briller fra RayBan, lommebok fra Prada og bukser fra Episode (Vintage) i dag.

Winter Outfit Inspo

 • 26.01.2014 - 20:59
Pictures from Pinterest.com
Siden det er så iskaldt her i Køben for tiden, tenkte jeg at det var en god idé å bli litt inspirert på hva man kan ha på seg. Det er en vanskelig balanse å være fin og varm samtidig, så inspirasjon er en god ting å søke etter, og Pinterest skuffer aldri. 

Faux fur

 • 25.01.2014 - 16:30

Jeg sverger til falsk pels til enhver tid. Jeg avskyr ekte pels, og skjønner rett og slett ikke poenget. Heldigvis finnes det faux fur, som gjør akkurat det samme for et antrekk som ekte pels gjør, uten å få personen som bærer den til å se ut som en drittsekk. - It´s a win win situation. Været i Køben er surt og iskaldt for tiden, så da hjalp det med denne pelsen. Jeg har tonet resten av antrekket ned i dag også, for å la jakken snakke for seg. Og leppestiften er til for å krydre det litt opp. Nå må jeg skynde meg å gjøre meg klar.  - Madklubben og "Evita" venter. Hvis dere er i Køben, så reserver et bord på en av Madklubbens restauranter. - Jeg liker best den i Admiralgade. Det er fantastisk mat, til en overkommelig pris. 

Good morning with lipstick

 • 25.01.2014 - 11:23

I dag er familien min kommet på besøk fra Norge. Jeg gleder meg sånn til å være sammen med de. Først blir det shopping, før vi skal spise på Madklubben og til sist skal vi på musikal og se "Evita". En perfekt dag med en perfekt familie.
Jeg har forelsket meg i tørrshampo. - Det gir det ellers flate håret mitt volum og den trashy looken som jeg elsker.

Køben outfit

 • 24.01.2014 - 16:48Iført jakke fra Mette Friis og sko og veske fra Zara i byen i dag, på shopping med fine mennesker. <3
Jeg elsker å mikse stilarter, her med klassiske, spisse støvletter til en rå bomberjakke. Denne jakken gjør hele antrekket, så da gjør det ikke noe å være helsvart under. 
Jeg har fått så mange fine kommentarer for den fantastiske jakken jeg har på meg, så her er linken til henne: S by Mette Friis på hjemmesiden hennes og facebook

PS: Husk konkurransen lenger nede på siden! I dag er siste dagen dere kan stemme, og i morgen trekker jeg vinneren av verdens fineste genser!  

Vixen Blog Awards pt. 2

 • 23.01.2014 - 15:45Fra L´oreal ble vi kjørt videre i bil til Edderkoppen der det hele skulle foregå. Champagne ble byttet ut med øl (min yndlingsdrikk etter saft), dj´en var den samme, men kjendisfaktoren var høy. Vi fikk goodie-bags - thumbs up for de! og så skulle showet begynne. Vi slengte oss ned i setene, der jeg ble nødt til å ta av meg skoene (befrielse etter flere timer i høye hæler!), og kunne drikke kald Stella Artois mens prisene ble utdelt og vi ble underholdt. Kveldens store overraskelse for meg var da den danske artisten Mø kom og spilte. - Hun er så rå, sjekk henne ut! 
Etterpå var det etterfest, der det ble drukket enda mer øl, før vi ruslet hjem i taxi til Emilie, der sofaen ventet og lyste opp som et paradis. 
Jeg hadde på meg buksedrakt fra H&M, skinnjakke fra Camden, sko fra Zara og veske fra Chanel. Helsvart og rockete. - Akkurat sånn som jeg liker det.  

Vixen Blog Awards pt.1

 • 23.01.2014 - 15:12
Kvelden begynte sammen med den vakre Emilie hos L´oreal Norge, så vi kunne få ordnet hår og lagt sminke. Det var et fantastisk arrangement, med snacks, champagne og Styledevil som dj. Frisørene og makeup artistene var utrolig flinke, så selv om jeg hadde gruet meg til å få lagt sminke av noen andre, ble jeg utrolig fornøyd! - Takk for fin kveld, L´oreal! 
Det var min jomfrutur på Vixen Blog Awards, så jeg hadde både gledet og gruet meg. Heldigvis hadde jeg en fantastisk venninne i Emilie som gjorde kvelden både koselig, morsom og fantastisk. 

24 hours in Oslo

 • 22.01.2014 - 10:26

Så er jeg på vei til Oslo og Vixen Blog Awards. Først skal jeg si hei til kusinen min, før det bærer av gårde til pre-party hos L'oreal med den fantastisk vakre Emilie, fra www.emilietommerberg.com.
Jeg gleder meg!

Vixen Blog Awards Outfit//KANT by Rahbek

 • 21.01.2014 - 19:35

Jeg har jobbet som en hest de siste dagene, så jeg kan reise til Oslo i morgen. Vixen Blog Awards og familie-gjensyn venter meg, og jeg gleder meg som en liten unge, selv om det bare er en kort visitt. Jeg er nemlig tilbake i Køben igjen allerede torsdag formiddag. I dag har jeg samlet løse tråder, og hentet klær og smykker. Jeg besøkte designervenninnen min Sabine, som står bak merket KANT by Rahbek, og fikk se noen av de nye tingene hun holder på å lage, samt å få låne noen ting med meg. That´s what friends are for <3 

I morgen er det Vixen Blog Awards, og her er buksedrakten jeg tenker å ha på meg, men virker det kanskje litt kjedelig? Hmm.. 

Vinn genser fra Julie Nørgaard til en verdi av 1100 ,- !

 • 21.01.2014 - 17:12

Denne gangen har dere mulighet til å vinne noe jeg selv har lyst på.
Julie Nørgaard, heter designeren bak merket av samme navn, og hun er med i Elle Style Awards som "New nordic talent".
Hun treffer den moderne pulsen med designet sitt, som er minimalistisk og futuristisk.  - Jeg elsker det og nå kan denne fantastiske neopren genseren, til en verdi af 1100 kr, bli din, jeii! 
Konkurransen slutter på fredag, så vinneren av genseren blir trukket allerede lørdag. Alt du skal gjøre er å stemme på henne her, og skrive mailen din i kommentarfeltet under, eller sende en mail til meg på hannetoerseth@gmail.com, så er du med i konkurransen. Og som en liten bonus er det jeg som har lagt sminke og hår på modellen på bildene på linken. 
Og til jer der er fra Danmark; I må osse gerne deltage i konkurrancen ;) Lykke til, og håper dere vil delta! :) 
Working on a sunday

 • 19.01.2014 - 20:05


Å jobbe på en søndag er ikke så værst når man jobber med gode mennesker. <3 Jeg elsker jobben min.

A walk in paradise//Home inspo

 • 18.01.2014 - 17:05
Pictures from Pinterest.com
Jeg er veldig glad i mitt eget "walk in", men det kommer nok aldri den dagen der jeg er helt fornøyd, og tenker at nå er det så fint som det kan bli. Jeg elsker å bli inspirert på Pinterest, og det neste prosjektet her i leiligheten (etter vi får nytt bad i februar), er å utvide garderoben med plass til skoene også. Dessuten tenker jeg å male hyller og skuffer i hvitt, for det gir en så luftig følelse og fredlig atmosfære over det. Neste skritt i planen er bare å få kjæresten med på det hele, så kryss fingre, folkens. 

I´ll let you in on a little secret..

 • 17.01.2014 - 14:15


Et dansk merke sammen med Chanel og Dior? Vel, ja. - Det er faktisk tilfellet. 
Jeg ble tipset av venninnen min om det fantastiske danske merke "YDE", med designer Ole Yde i ryggen. Jeg sjekket ut hjemmesiden og satt igjen bak skjermen med sommerfugler og vårfølelse i magen, mens jeg måpte. De fantastiske, elegante, sofistikerte og poetiske kreasjonene treffer meg rett i hjertet.
YDE skal som det eneste danske merke, bli vist under PFW (Paris Fashion Week), i selskap med de aller største merkene. Jeg applauderer den danske designeren her fra sofaen min. Hvem har sagt at dansk design er kjedelig? - Ikke jeg ihvertfall! Sjekk det ut for å bli inspirert og bli tatt pusten fra: YDE Copenhagen

Today I would like to wear this

 • 17.01.2014 - 11:58

Tiln tross for bitrende kulde og piskende vind her i Køben, drømmer jeg om plussgrader, sol og å kunne spankulere gatelangs i dette. Det neste på ønskelisten min er en veske fra Stella Mccartney. Hun er genial både som designer og medmenneske. Greasish

Shoe Addiction

 • 15.01.2014 - 18:44De av dere som har fulgt med på bloggen en stund, vet at jeg er helt besatt av Azzedine Alaîa og de skoene han lager. Derfor var det jubel og glede da jeg fant disse herlige look-a-likesene i Zara. Juhuu! <3 
Jeg har lyst til å ha de på til neste ukes Vixen Blog Awards, men vi vet jo alle hvordan føttene har det etter timer i sånne hæler. Men la oss satse på at det blir verdt det! :) 

Grey Shades

 • 15.01.2014 - 15:55Så mye som det enn piner meg, så er dette kvaliteten på selfiene i dag. 
Kjæresten min reiste vekk for halvannen uke siden og kommer først hjem om en uke. - det vil si at den faste fotografen min er ikke her, og så langt har jeg fått venner til å ta bilder av meg, men ikke i dag. Derfor ble kameraet på iMacen tatt i bruk. Kjøpte denne nålestripete jakken på Zara for 129 kr. - Det er nemlig salg på Zara for tiden! :) Og alle vet jo at jeg elsker Zara.
Har dere fått kjøpt noe på utsalget enda? Det er verdt å dra inn og ta en titt, om ikke annet enn for å se på noen av de nye varene som er kommet også. De er nemlig så fine :)

Stylish with a hint of cosy

 • 14.01.2014 - 16:09
Siden jeg ikke klarer å ligge denne Acne genseren fra meg, tenkte jeg å gjøre det litt stiligere med faux leather bukser fra Zara, Chanel veske og Acne pumpsene.  - Noen ganger er det enkle ofte det beste.

Med og uten sminke

 • 13.01.2014 - 12:26Det er ikke ofte jeg viser meg uten sminke. Men jeg tenkte å gjøre et unntak denne gangen. Hvordan har du det med å gå uten sminke? Er du trygg ved det eller føler du deg utsatt og sårbar når du går uten? Det finnes alltid en virkelighet bak all sminke og da jeg kom hjem fra byn forleden dag, tenkte jeg å ta et før- og etterbilde. Ja, sminken var mer inntakt før jeg dro ut og danset i 6 timer, men jeg synes selv det er utrolig interessant å se hva selv sminke som har vært på i 8 timer kan gjøre med et ansikt. Den verden vi lever vi har et ideal vi alle prøver å leve etter. Vi skal være så pen som mulig, så flink, så kreativ, så smart og så glad som mulig. Og vi må for Guds skyld ikke likne alle andre. Det er et veldig stort press fra de sosiale mediene og ikke minst omgangskredsen, at man skal være så bra som mulig til enhver tid. Nå tar jeg et stort skritt ut i min egen usikkerhet ved å vise dette bildet av meg. Nå må vi se hvor lenge jeg tør å ha innlegget ute, eller om jeg angrer og sletter det. Hehe. Det er jo en veldig intim handling å vise sitt "nakne jeg". Hva sier dere? Tør dere også? Hvis ja, så send meg en link, så jeg kan se det! Jeg utfordrer dere herved til å vise "den nakne sannheten".

Det fineste jeg eier akkurat nå

 • 12.01.2014 - 13:50


.. Er disse pumpsene fra Acne Studios. Jeg synes det er så synd å gjemme vekk klær og sko, for det er jo tross alt det som gjør en selv fin, så hvorfor ikke la det gjøre leiligheten fin også? Der jeg bodde før brukte jeg klær som malerier. Jeg ble lykkelig av å se de fineste skattene mine henge på veggen når jeg våknet. Nå har jeg en æresplass i stuen til de skoene jeg har dilla på akkurat denne uken. 

Mornings

 • 12.01.2014 - 11:55
De beste morgenene jeg har er alltid om søndagen. Alle omgivelsene slapper av, Berta slapper av og jeg kan fordype meg i en av bøkene mine om sminketeknikker. I den fine tekannen min lager jeg favoritt-teen min, Frisørthe, og den nye Acne-genseren som jeg fikk av kjæresten min blir brukt som kosegenser hele dagen. Det blåser utenfor i Køben i dag, og mens Berta sitter i vinduet på det økologiske lammeskinnet fra Island, og holder øye med verden utenfor, sitter jeg og bare nyter tilværelsen og hører vinden som river i vinduene. 

When girls get together

 • 11.01.2014 - 14:35Den gangen kjæresten min spurte om jeg ville flytte inn sammen med han, ble jeg fra meg av begeistring og sa; "Ja, selvfølgelig! Ih!". Men jeg sa også til han at han måtte være forberedt på at en gang før jeg ble "voksen", ville jeg flytte ut i ca. et halvt år og flytte inn sammen med venninnene mine igjen en siste gang. Jeg tenkte at jeg ble nødt til å få min siste dose av jentesnakk, sladder, det å sminke seg sammen før man skal på fest og snakke sammen i sengen dagen etterpå om festen mens man ser på en fordummende romantisk komedie i sengen med alt for mye junkfood til. Det er der noen av de beste minnene jeg har fra venninnene mine er. - Å være fyllesyk, men samtidig være på sitt aller lykkeligste. 
-Nå har det gått opp for meg at jeg trenger ikke å flytte ut for å få denne siste dosen med ungdom. Jeg kan jo bare invitere venninnene mine hjem til meg hver gang kjæresten min ikke er hjemme. Det gjorde jeg i går. Selv om jeg nå er en smule redusert, var alt verdt det <3

Pumps Inspo

 • 08.01.2014 - 19:34

Jeg har dilla på pumps for tiden. Den elegante, enkle skoen, kan gjøre så utrolig mye med et outfit. Hva synes dere? Støvler eller pumps, hvis du kunne velge?:)

Makeup routine

 • 08.01.2014 - 11:33


Her er mine musthaves samlet på et sted. Jeg elsker foundationen min fra Armani og NARS sin stick, som jeg bruker til leppestift og rouge. 
Og et musthave for absolutt alle som bruker bare litt sminke; noen ordentlige børster. - Det gjør hele forskjellen, synes jeg! :)

Denim day

 • 07.01.2014 - 15:33


Det er en god dag for dongeri! Eller, hver dag er en god dag for dongeri... Det er helt utrolig, men man skulle nesten tro det er vår i Køben i dag! 
Disse skoene fra Acne er bare en drøm. Printet, hælhøyden, spiss tå.. - Det går rett og slett opp i en høyere enhet. 
Skjorten kjøpte jeg på markedet i helgen for 20 ,- og jakken er vintage fra Ebay. Buksene er fra Cubus og Hatten fra Zara. Noe av det jeg liker best med styling, er at man kan veksle mellom billig og dyrt, og finne frem til akkurat det uttrykket jeg selv har lyst til. For klær er jo en måte å vise hvem man er uten å snakke. 

New in

 • 06.01.2014 - 19:15

Det er jo salg overalt nå, og jeg fant disse skoene på Topshop til 300,-
De minnet meg litt om Céline sandalene som jeg ønsket meg for en stund siden.Jeg gleder meg til å bruke de til florlette sommerkjoler og en øl i hånden her i Køben i sommer <3

Monday Blues

 • 06.01.2014 - 14:17Siden det er skikkelig regnvær og tusen gjøremål i leiligheten her i Køben, så satser jeg på å ha en "get it all done"-dag. Det er så dårlig vær at til og med Berta har ikke lyst til å gå tur. Men hun måtte, dessverre. Leiligheten er full av klær og salg-poser overalt, så det blir godt å få ryddet opp i det i dag. Sånn er det vel å være mer enn gjennomsnittet glad i klær. Kjæresten min synes det er litt en "pain in the ass" noen ganger, men han er musiker, så med alle de musikkinstrumentene som han har hengt opp på vegger og plassert rundt omkring, så har vi begge to anerkjent at det er klær og musikk som kommer til å pryde leiligheten og livet vårt. (Og mellom meg og dere, så liker jeg faktisk å ha alle instrumentene hans på veggene..;) )
PS: Jeg kjøpte denne skjorta på markedet i går. Likte dere den? Merkelappen var fremdeles på og viste 449,-, men jeg fikk den for 40,-! Man skal aldri være for fin til å kjøpe brukte klær, heller la noen få litt for det, enn at alle pengene ender opp til hodet som sitter på toppen av pyramiden og tjener milliarder.  

Flea Market

 • 05.01.2014 - 17:23


Nå er jeg hjemme etter en lang og koselig dag sammen med venninnen min Sabine. Akkurat nå er jeg så sliten at jeg tror jeg må droppe joggeturen min i dag, men vi får se. Jeg både solgte og kjøpte noen ting i dag. Gleder meg blant annet til å vise dere en veldig fin jakke! Hva har dere gjort på denne søndagen? Og liker dere den nye Acne genseren min? - Den er så ufattelig deilig å ha på. Takk en gang til, min kjære A. 

05.01.2014

 • 05.01.2014 - 08:15God morgen, kjære mennesker <3
Jeg er egentlig et skikkelig B-menneske, men noen ganger kommer A-mennesket frem i meg og velger å stå opp før solen. I dag er en A-dag! Hehe. Grunnen er også fordi jeg skal selge ut av garderoben min i dag. Og en hel dag med klær, ting, priser og byttepenger trenger en ordentlig start med avocado og tomat. Jeg selger ut på en jevnlig basis, og gleder meg, men noen ganger er det litt vanskelig å si ha det til alle de tingene som en gang var hjertet mitt så nært og som har betydd mye for meg. - La oss satse på at alt blir vinket fort farvel til i dag.
Hva har du av planer for søndagen? Er du fyllesyk anbefaler jeg en gåtur i det norske landskapet, hvis man er i Norge, eller en gåtur på Studenterhuset i København, for de av dere som bor her :)

Selger ut av garderoben min

 • 04.01.2014 - 23:17


Selv om jeg har en 4 meter lang garderobe (+noen kasser i kjelleren), så fylles den veldig fort opp! Derfor selger jeg noen av tingene mine for å tynne litt ut i det. Jeg selger blant annet fra Acne, Mulberry, Nelly og mange flere merker! Kom på Studenterhuset i Køben i morgen for å enten å kjøpe noe, eller bare for å si hei! :) 

Sneakpeak//Acne Love from my Love

 • 04.01.2014 - 23:00Hvor heldig er jeg? - Føler meg hvertfall veldig heldig, som er blitt beriket med disse vakre Acne-skapningene fra den fine kjæresten min. 
Jeg gleder meg til vårnetter med kort skjørt, disse pumpsene og denne strikkegenseren når kvelden blir kjølig. 

Tartan pattern, wore-down shorts and my beloved Chanel

 • 03.01.2014 - 16:17


Det er noe med tartan-mønster som føles som godteri for øynene mine. De rutete skjortene er tilbake for fullt. Denne gangen i lekkert stoff og delikate fargekombinasjoner, og ikke som den gamle flannelskjorten med vasne farger og en pysj-følelse som gjorde at du brukte den som nattøy. Hurra for forbedring og utvikling! :)
Antrekket mitt i dag består av hatt, sko og skjorte fra Zara, jakke fra Gina Tricot, shorts fra Ebay og veske fra Chanel.

Meanwhile in Casualandia

 • 03.01.2014 - 14:51

..I would love to wear this today.  -It makes me want to go shopping! I wonder if Zara still have these shoes... I think I have to go and find out for myself.

Today I would like

 

//Via Polyvore. Coat: River Island//Bag: Stella Mccartney//Shoes: Zara//Pants: Preen//Shirt: Vero Moda//Lipstick: YSL

2. januar outfit

 • 02.01.2014 - 17:17

Jeg går inn i det nye året med en dæsj med farger. Heldigvis er Køben snøfri så langt!
Jeg blir glad av å se på dette skjørtet fra Topshop. Det er så anvennelig, så jeg kan dresse det opp og ned. I dag dempet jeg uttrykket med en klassisk, svart kashmirgenser og tilbehør i svart. Håret er tilfeldig og leppene er preget av farge.

New Years Eve

 • 02.01.2014 - 16:57


Dagen i går ble til bloggefri dag. A og jeg lå i sengen i stort sett hele går. Først gikk vi en lang tur med Berta, og så var det Californication på iPaden i sengen mens vi spiste leftovers. En helt perfekt start på det nye året, med andre ord.
Selve nyttårsaften var den beste nyttårsaften jeg har hatt i mange år. Fine venner, egen-komponert playliste med alt fra Jamie Woon til Rolling Stones, custommade glass med navn på, og en etterfest i Medley Studios hvor vi danset til den lyse morgen. Jeg elsker å danse med venninnene mine. Bare det er musikk og venner, kan alt bli gjort om til et dansegulv.
Hadde dere en fin nyttårsaften? :) Og hva valgte du å ta på? :)
I dag begynte jeg dagen med en joggetur med hund og kjæreste. Også begynte jeg på Squat Challenge! - så om 30 dager, håper vi at rompe og lår er harde som stein. Jeg siterer min søster: "2014 er kroppens år". Jeg er begynt å innse at nå som jeg blir 25 neste gang må jeg heller begynne å ta vare på kroppen min, og allerede begynne å satse på bikinikroppen som skal tas i bruk neste år på Sri Lanka og Maldivene. <3

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits