Casual Cool

 • 31.01.2015 - 17:01Wearing: coat: Whistles, bag: Zara, clutch: Bianco, knit: vintage, shoes: Nike, silk scarf: Noa Noa

Disse skoene kjøpte jeg på loppemarked forrige helg! Jeg gav 200 kr. for de, og de er stort sett ikke brukt - katching! Jeg liker neon-fargen veldig godt og gleder meg til å bruke de til en sommerbrun hud :) 
Antrekket mitt er veldig tilfeldig og litt lekent i dag - det skal være plass til det også noen ganger. Det der med å være casual, det er bare så innmari greit, det! :)

I dag er en glad-dag, fordi i morges dro jeg og Berta for å hente kjæresten min på Kastrup. Han har vært i Frankrike i to uker nå, så nå blir det godt å få han hjem igjen. I skrivende stund er han dratt videre for til lydprøve, for han skal spille konsert senere - så da kan det hende jeg tar meg en aldri så liten tur ut :) 
Jeg håper dere har en fantastisk kveld og får en fortsatt god helg! :) <3

Vegansk Lunch

 • 30.01.2015 - 12:17Det er så sjeldent jeg viser farger her på bloggen, og jeg har lagt merke til at stort sett de eneste gangene det kommer farger, så er det i form av mat :) 
Her lagde jeg meg et aldri så lite vegansk måltid. Yoghurten er laget på soja, og hånden på hjertet; det er den beste som finnes. Den smaker av intens skogsbær - veldig god! 
Jeg spiser avocado hver dag her i Køben, fordi det er så lett og rimelig å få tak i. Som regel smører jeg det på rugbrødskiven og presser sitron og honning utover - det er yndlingskombien, hvertfall :) 
Har du noen forslag til godt pålegg på skiven (som ikke er kjøtt) ? :)

Flavors | CPHFW

 • 29.01.2015 - 18:05Forleden dag var jeg på Flavors sitt arrangement i Nikolaj Kunsthal her i København. Konseptet består av å vise frem den neste generasjons designere sitt design. Venninnen min, Mette, designer under sitt eget merke som heter S by Mette Friis og hun er fantastisk flink. Det var drinker fra Nohrlund, som lager drinker på flaske, som overraskende nok smaker akkurat som en ekte drink :) !
Det var en digital goodiebag (veldig smart!), så man kunne klikke seg inn på de tingene man gjerne ville ha, og så blir de sendt i posten til deg - jeg bare: klikk klikk klikk klikk. Haha :)
Vi hadde en artig kveld med høyt humør og omringet av vakre klær! :)

The streets of Copenhagen

 • 26.01.2015 - 15:33


Wearing: coat: Whistles, bag: Stella Mccartney, beanie: H&M, shoes: Zara

Denne kåpen kjøpte jeg i Oxford for noen år siden på Whistles. Den gangen hadde jeg ikke hørt om merket, men så kom Kate Middleton og brukte flere av plaggene deres, og det gjorde at Whistles kom på alles lepper. Akkurat nå leter jeg etter en av samme slags, bare i en annen farge. Jeg kunne godt tenke meg en i grå, eller veldig lys beige, så det blir neste prosjekt :) 

Heldigvis var det bra vær i København i går, så jeg nådde å ta noen bilder, mens jeg var ute og spiste lunsj med vennene mine. I dag er det akkurat som å være i Bergen, når Bergen er på sitt verste, for her både blåser og regner det. Urk.

Jeg gleder meg sånn til på lørdag for da kommer kjæresten min hjem fra Frankrike. Selv om det er kjekt å ha tid for seg selv, og det til tider kan krasje mellom oss i heimen når han skal innspille musikk og jeg skal lese, men akkurat nå savner jeg han skikkelig. Heldigvis har jeg flere planer for uken og Berta som holder meg med selskap :)

Jeg håper dere nyter vinteren, selv om det kanskje er litt vanskelig! :) <3

Blue

 • 19.01.2015 - 19:45


Wearing: jeans: Cubus, shirt: Benetton, bag: ebay, shoes: Acne Studios

 For tiden bryner jeg meg på en nært forestående eksamen, som altså er grunnen til at jeg er så fraværende. Beklager det, altså!


I tillegg er dagene korte og solen har gjemt seg bak skyene så lenge jeg kan huske (føles det som, hvertfall!).

Imens jeg sliter med eksamen har jeg ikke fått tatt noen særlige antrekksbilder, men her kommer noen litt eldre bilder.
Jeg liker blå-skalaen veldig godt, og i tillegg var jeg så heldig at pumpsene fra Acne matchet clutchen fra Ebay. Skjorten er fra Benetton og er deilig oversized.

Jeg håper dere nyter dagene, og at dere ikke er midt i en eksamen, for det er bare så utrolig kjedelig! :)

Boyfriend knit | Vintage Levi´s

 • 13.01.2015 - 17:58Noe av det beste jeg vet er å låne kjæresten min sine klær. Han synes faktisk også at det er koselig, så da er det jo ingen grunn til å la være. Denne genseren er hans, og den er så herlig myk og deilig oversized. Til meg fungerer den nesten som en kjole, hvilket passer bra med stilbildet for øyeblikket der tykke strikkekjoler er et hit. Jakken er en av mine favoritter fra ebay, og sammen med de blå buksene, og vesken fra Stella Mccartney, blir det et behagelig antrekk i blå nyanser. Jeg piffer det litt opp med den rosa leppestiften og solbrillene fra Ray Ban. 

Er det kun meg som allerede er lei av vinteren? Jeg kan nesten ikke vente med å spankulere rundt i tynnere klær og være slave av solbriller og varme på Roskilde-festivalen. Oh well, jeg må smøre meg med tålmodighet.

Jeg håper dere har det fantastisk! :)

HOME

 • 12.01.2015 - 14:42I disse kalde vinterdagene er det ekstra deilig å holde seg innenfor i varmen. Vi har stort sett alltid blomster i stuen, så jeg kan se på de og få et lite minne om at våren og sommeren finnes også <3
PS: hvor søt er ikke Berta? Jeg dåner litt når jeg ser på henne, hehe.. :)

Beanie Weather | Faux Leather Jacket

 • 08.01.2015 - 12:00


Wearing: jacket: BikBok, jeans & beanie: 2ndhand, shoes: Zara, sweater: H&M, bag: Topshop, sunnies: Céline

Endelig tittet solen frem i Køben og jeg kunne iføre meg de nye solbrillene mine utenfor også. Tror kjæresten min ble litt lei av at jeg gikk med de innenfor, men de er jo bare så fine, så det var vanskelig å la være :) 
Denne jakken kjøpte jeg på salg på BikBok hjemme i Bergen, og jeg synes bare den er så utrolig flott laget med tanke på at det ikke er ekte skinn. Sånt liker vi! :)
Kombinert med de slitte buksene mine, synes jeg looken ble rå og rockete, akkurat sånn som jeg liker :)

Jeg håper dere har en fantastisk uke og at den kun blir bedre og bedre! <3 :)

Winter Sun | Casual Army

 • 06.01.2015 - 12:00

∞ Noe av det vakreste med vinteren må være frostklar luft og når vintersolen glitrer med sitt nærvær ∞

Denne gangen hadde jeg på meg en av favorittjakkene mine, et skikkelig funn til 50 kr. på loppemarked! Dere som har fulgt med på bloggen min før, vet at jeg er helt gal etter loppemarkeder! Jeg synes det er noe fantastisk vakkert i at ting & klær har en forhistorie, at man har letet etter de blant alle mulige andre skatter. At hvert plagg er blitt formet av opplevelsen det har hatt sammen med eieren og er helt estetisk unikt. Jeg liker ikke bruk og kast mentaliteten til de fleste, og selv om det selvfølgelig er få ting som slår følelsen av en ny og eksklusiv ting rett fra butikk, så burde man kunne kombinere det, med litt nytt og litt (mye) brukt ;)

De falske skinnbuksene er fra Zara, og selv om jeg var i tvil om jeg skulle kjøpe de den gangen for lenge siden, så er jeg utrolig takknemlig for det nå, for de har vært med på veldig mange ting etterhvert. T-skjorten er fra Second Female, også den kjøpt på loppemarked for 20 kroner, og resten av antrekket er da nytt, altså det vil si vesken og skoene. De er nemlig fra den nye kolleksjonen til Friis & Co, som nå heter Friis 247365, og de kommer i butikk og på nettet i slutten av januar. 

Jeg håper hverdagen er god ved dere og at dere får noen herlige dager fremover :)

Hverdagshimmel

 • 05.01.2015 - 16:37

Noen ganger har man lyst til å gå 'all in' på matfronten og ikke spare på noe, denne middagen var sånn. Det ble utrolig lekkert og jeg tror faktisk det er det beste måltidet jeg noensinne har fått :) Mangosalat med kongekrabbe & guacamole med Cavi-art. Det var til og med nok til dagen etterpå.

Fatene kjøpte jeg søndag på loppemarked med A. Det er noe ekstra koselig med fine tallerkener, og jeg liker spesielt godt når jeg har flere forskjellige, for å skape en tilfeldig og koselig stemning :)

Hello Caty

 • 04.01.2015 - 15:04Céline - Caty

Disse vakre solbrillene ventet på meg her hjemme i leiligheten i Køben, da jeg kom tilbake fra Bergen - heldige meg fikk de av A til jul, nemlig :) Oh boy, som jeg har gledet meg til endelig å få prøve de! De er (om mulig) enda vakrere på, og jeg kan nesten ikke vente til sommeren kommer, så jeg kan ta på meg skjerf rundt hodet, rød leppestift og disse som prikken over i´en. Det blir magisk, kjenner jeg! :)

31.

 • 01.01.2015 - 22:52Hvordan er formen? Jeg håper den er noenlunde grei, og at du er begravd foran tv´en/dataen med skikkelig usunn mat :)
 
Jeg hoppet inn i det nye året sammen med blant andre disse fantastiske jentene! - heldige meg! :)
 Det var verdens beste søster sin bursdag, så hun hadde stelt i stand med skalldyr, hvilket passet helt fantastisk, for noen ganger kan nyttårsmaten bli litt vel tung, men med litt vino blanco og skalldyr, da klaffet alt perfekt - jeg fornemmer en tradisjon utvikle seg :)
 
Emilie hadde med seg Flash Tattoos, så utsmykningen ble en del av det sosiale, og det er hvertfall ikke siste gang jeg skal bruke de, ble helt "vild med de" - som vi sier på dansk! :)

I dag har formen vært litt redusert, men helt grei, heldigvis. I morgen tar jeg turen tilbake igjen til Køben, der kjæreste, eksamenslesing, skole & jobb venter. Som med hver ferie skulle jeg ønske at også denne kunne vare evig, men hverdagen er de små skrittene man skal ta mot å få oppleve nye gleder på nye steder, og jeg krysser alt jeg har for at etter den neste perioden med hverdag, så kommer det en skikkelig solrik og varm ferie! :)

Jeg ønsker dere alt det beste i dette nye året! <3 :)

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits