Rock chick in high heels

 • 28.02.2014 - 18:50


Wearing: jacket & tee: Camden Market, pants: vintage, shoes: Zara

Jeg føler den egentlige Hanne blir vist i dette antrekket. Jeg er en rock chick innerst inne, så da passer slitte skinnjakker og vintage high waist bukser meg helt perfekt. Skoene får jeg en Azzedine Alaïa følelse av, og de passer bra til det rå antrekket, når de er så klassisk selv. Kontraster er som sagt det beste jeg vet i et antrekk. 
Nøytral sminke til en knall leppestift får den helt rette viben frem i det jeg har på meg, synes jeg. Noen ganger kan lite sminke være det perfekte tilbehøret. 

Sneakpeak

 • 28.02.2014 - 13:46


Today

Zara love

 • 27.02.2014 - 16:57
From Zara

Zara, you sure know how to make a girl spend money..

Outfit: lips & shoes

 • 24.02.2014 - 19:12

Wearing: jacket: Camden Market, sweater & scarf: H&M, jeans: Cubus, shoes: Converse, jewelry: Kant by Rahbek, sunnies: Ray Ban

Helsvart med et hint av farger. Jeg er forelsket i orange-rød, som på denne leppestiften og skoene. Velger man et svart antrekk, kan det aldri bli feil, liksom. - Sånn har jeg det hvertfall :) 

Nå må jeg skynde meg ut døren for å dra på konsert. Gleder meg! <3

City & Colour

 • 24.02.2014 - 16:59I dag kommer et av mine yndlingsband til Køben. Jeg har gledet meg kjempelenge, så det blir så kjekt å høre de (eller han, for det er egentlig et enmannsprosjekt). Det er rart når man har likt et band så lenge, og så etter flere år kommer de til Køben. A og jeg gleder oss! Men tror jeg gleder meg mest ;) 

Stine Goya x H2O

 • 24.02.2014 - 15:58


Et par Birkenstocks er definitivt på ønskelisten min denne våren, men om jeg vil at føttene mine skal skinne av metall, det vet jeg rett og slett ikke om jeg er klar til enda. Hva sier dere? Er de så stygge at de faktisk er fine, eller er det no-go? Den danske designeren Stine Goya har samarbeidet med H2O og disse skoene vil være å finne i butikkene i mai måned. 

Casual sunday // Pumps and beanie

 • 23.02.2014 - 20:55
Wearing: Jacket and shoes: Acne Studios, sweater: Zara, jeans: vintage from Episode, sunnies: Céline 
Det føltes som om hele Køben var ute i gatene i dag. Det er første dagen der jeg har tenkt at nå er det faktisk vår (og hvis ikke den var i dag, så kommer den hvertfall snart!).
Det var på med Céline brillene, finne noen behagelige klær, dekke seg med Acne-jakken og så føltes det som Køben lå for mine føtter. 

Copenhagen today // Torvehallene

 • 23.02.2014 - 20:11


Været i Køben i dag har vært fantastisk. Her er bilder fra et av yndlingsstedene mine her i Køben, nemlig Torvehallene. Hver gang mamma er her og besøker meg, er det første vi gjør å gå i Torvehallene og det siste vi gjør før hun reiser igjen. Her er noe for enhver smak, vegetarer og kjøttspisere, urteentusiaster og blomsterelskere. Hvis dere kommer til Køben er dette et absolutt must å besøke. Du finner de rett ved Nørreport stasjon. 

PJ's in public

 • 20.02.2014 - 21:19

Wearing: Jacket: Camden Market, blouse: Topshop, pants: Monki, shoes: Bianco Footwear, bag: Chanel, hat: H&M

Noen ganger er det lov å ha pysjamas på seg ute, og i dag var en sånn dag. Disse pysjamasbuksene er så gode å ha på, og siden jeg har dilla på prikker for tiden, er de midt i blinken. Dobbel up på prikker  = yes please! - jo flere, dess bedre. 
Jeg lot vippene mine få en liten pause i dag, og valgte leppestift fremfor maskara. Jeg kjenner jeg blir nesten litt hårsår på øyenvippene, hvis jeg går for mye med maskara. Så da er det kjekt med en pause en gang i blant, og heller pynte på andre måter, som i dag med leppestift. 

Leather

 • 19.02.2014 - 18:27


Wearing: Top, pants and shoes: Zara, Jacket: Camden, bag: Topshop, hat: H&M

Føler meg litt badass i dag i dette antrekket. Helsvart er helmaks. 

Jeg er så trøtt for tiden. Mye jobbing og oppussing av leilighet er ingen god kombi. Jeg gleder meg så ufattelig mye til å få bad og kjøkken igjen! A og jeg spiser så mye take away for tiden, at jeg nesten begynner å bli lei. Jeg gleder meg til å lage et skikkelig måltid i kjøkkenet mitt, mens jeg hører på Asgeir Trausti og sipper hvitvin. Jippi. Nå må den siste måneden gå fort. <3

Trashy and classy

 • 17.02.2014 - 21:34


Wearing: hat: vintage, sunnies: Céline, jacket: Acne Studios, cardigan: Gina Tricot, jeans: Vintage from Episode, shoes: Zara, bag: Topshop

Beklager, men denne jakken kommer jeg til å ha på nesten hele tiden fremover. Jeg e.l.s.k.e.r den. Så jeg skal nok finne måter å kombinere den på, så det ikke blir kjedelig.
Det å mikse trashy med classy er jeg fan av. Her har jeg for eksempel på meg gamle, slitte boyfriend jeans som jeg kjøpte vintage, kombinert sammen med noen klassiske stilletter fra Zara. En cardigan under ble jeg nødt til å ha på, for å beskytte meg mot kulden og for å tilføre den rette mengden casualness til antrekket. Prikken over i´en for meg er den store luen og de nye solbrillene fra Céline.

Liker dere kontraster i antrekkene deres? :) Jeg er nesten avhengig av det :) 

Acne Shearling

 • 16.02.2014 - 23:48Denne jakken, altså. Jeg er så glad for at den er min! Og tusen takk til kjæresten min for verdens fineste gave. Det er en kolleksjonsprøve, så det er faktisk kun denne ene jakken som finnes. Det er så gøy å ha noe unikt! Jeg elsker fargen, snittet, lengden, ja, faktisk alt med denne jakken får meg til å smile. Jeg valgte å være svart i resten av antrekket mitt, så jakken kunne snakke for seg selv, men det gode ved denne jakken er at jeg kan sette den sammen på så mange forskjellige måter. 

Sneakpeek på tidenes Valentines gave

 • 16.02.2014 - 10:26Kjæresten min var i Odense og spilte konsert på selve Valentins dagen, så det ble med kort om morgenen, og vi dro hver til sitt. Jeg skulle jobbe her i Køben og han skulle som sagt dra ut og spille. Vi har ikke feiret en Valentins dag noensinne i vårt 4 år lange forhold, på grunn av jobb og andre ting, så jeg hadde ikke regnet med det store nummeret. MEN! - Dagen etterpå dro vi forbi Acne butikken på Elmegade her i Køben, og der jeg fikk denne darlingen med meg hjem. Takk, A <3 Det kommer nok aldri til å bedre enn dette, for for meg, var dette tidenes Valentines gave. 

Yesterdays outfit

 • 15.02.2014 - 18:01Wearing: Jacket: Levi´s, blazer & jeans: Zara, sweater: Red Label, necklace: KANT by Rahbek
Her ser dere bilder av en sliten makeup artist! Etter å ha jobbet i flere timer, blir man litt utslitt. Men fy fader, jeg elsker det.
Jeg liker ikke å være for preppy, så jeg har som regel et plagg som toner ned antrekket mitt og tilfører litt "casual" til det. Denne jakken kjøpte jeg brukt på e-bay for mange år siden, og jeg elsker den like høyt enda. 

Behind the scenes//Photoshoot

 • 15.02.2014 - 17:50I går skjøt vi bilder til lookbooken til Mette Friis sin nyeste kolleksjon. Jeg fikk ikke sett så mye af selve fotograferingen selv, fordi jeg sminket tre modeller, men da er det bra å ha snille hjelpere i form av designere, som kan bidra til å ta litt bilder, når jeg ikke har tid. Jeg ble utrolig fornøyd, og gleder meg til å se de ferdige bildene. Jeg elsker klærne, og kan ikke vente til den ene jakken blir min. Det er i øvrig den jeg har på meg lenger bak i arkivet, hvis dere ønsker å se den :) 

Gentlemen; treat your ladies

 • 13.02.2014 - 22:28


 For å være helt ærlig, så tror jeg de fleste jenter blir glad for den minste oppmerksomhet på Valentine´s day, men hvis det er noen menn der ute som føler for å gjøre det lille ekstra, men som mangler inspirasjon, så kan dere jo få litt her. Jeg har lyst på alt. Hint hint.. ;)

Valentines inspiration

Stella Mccartney Square Frame Sunglasses

 • 13.02.2014 - 21:34


Jeg har helt dilla på solbriller for tiden. Hvilket er ganske ironisk med tanke på hvordan været er her i Køben. Jeg tror det er fordi jeg merker at våren nærmer seg, og turen går til varmere strøk om snart. Jeg har forelsket meg litt i disse fra Stella Mccartney. Hva sier dere? - Yay or nay? :) 

Gratulerer med dagen til BH´en!

 • 13.02.2014 - 21:26
Hvor kult er ikke det? - Det plagget som er utsatt for det største hat/elsk-forholdet fra oss kvinner, fyller 100 år i dag! Gratulerer til oss!

Ebay kupp

 • 12.02.2014 - 13:56

Har du lyst på Shearling jakken til Acne, men synes 12000 er vel mye å gi? - Da har jeg funnet det perfekte alternativet til deg:

Finn den HER til 650 kr.

New sunnies

 • 12.02.2014 - 12:39


Celine Audrey
Jeg har siklet så lenge etter disse solbrillene, så nå klarte jeg ikke å holde meg lengre. Måtte bare klikke de hjem. De er rett og slett helt perfekte. Gleder meg til å bruke de i sol og varme snart <3 

Outfit // Tartan, leather and jeans

 • 11.02.2014 - 15:30
Wearing: Coat: Bikbok, jacket: vintage, blouse and jeans: Zara, shoes: Acne
I dag er en sånn dag der alt føles litt tungere, men man er nødt til å stå opp av sengen selv om. Køben er grå og trist i dag, så kanskje det er grunnen. Jeg gleder meg mer og mer til vår og sommer. Hva med dere? - Jeg kan nesten ikke vente lenger :) 

Zuhair Murad

 • 10.02.2014 - 20:23 Designer: Zuhair Murad 
Dear Lord. Noen ganger ser man klær som tar pusten fra en.

If the world was black and grey, I would fit right in

 • 09.02.2014 - 20:17I dag har jeg på meg den nye blazeren min, som jeg kjøpte for 20 kroner her nede på gaten. - Det er sånne kjøp som gjør at jeg smiler fra øre til øre og begynner å danse midt på gaten. Jeg holder fargepaletten nøytral, med å velge svart og grått. Jeg elsker det denne blazeren gjør; den er laidback og gir antrekket en viss androgynitet som jeg er en sucker for. Ellers har jeg minimalt med tilbehør i dag, da jeg synes det er en anledning for det også, noen ganger! :)
Herregud for en herlig søndag! Siden alt er kaos her hjemme med oppussing og rot, har A og jeg vært og spist mye ute på det seneste. I dag gikk vi og spiste frokost/brunch på Kalaset, og vi gikk derfra med jublende mager og mette øyne. Nå er det jobbing for min del. Jeg skal foreberede et shoot, så jeg må heller komme i gang.

Sneakpeak

 • 09.02.2014 - 18:29


Checked boyfriend blazer. 

Boyfriend Blazer

 • 09.02.2014 - 18:26
Grey blazerism
Dere vet når dere leter etter et bestemt plagg som du synes mangler i garderoben din, men som du bare ikke helt klarer å finne. Og de eksemplarene du finner, de er liksom ikke helt sånn som du hadde forestilt den. Sånn har jeg hatt det veldig lenge med en grå blazer. Jeg hadde visse krav; Ikke være for lang, men i hvertfall ikke for kort, være androgyn, men samtidig med et visst feminint snitt, se casual ut, men likevel sånn at jeg kan pynte meg med den. Vel, dere hører det ikke er så lett. Men i går kom det store gjennombruddet. - Jeg gikk forbi loppemarkedet på plassen der hvor jeg bor, og jaggu meg om ikke det lå en fin, grå blazer blant alt det andre som man bare går forbi uten å legge merke til. Jeg fant noen eksempler på Polyvore.com, som dere kan bli inspirert av, skulle du selv få lyst på en grå blazer! :)

Juksepels og andre gode ting

 • 08.02.2014 - 15:31Wearing fake fur from H&M, scarf, hat and jeans from Zara, Shoes from COS and cardigan from Gina Tricot
Fy fader, nå gleder jeg meg til våren! Jeg er så lei av å pakke meg inn i lag på lag. I begynnelsen av vinteren var det greit, for da var det jo et helt år siden sist, men nå, når man bare venter på at vinteren skal bli ferdig, da kjenner jeg at jeg lengter etter korte jeans, lave converse, topper og en tynn jakke å ha over. Herregud, som jeg gleder meg. Jeg er vel ikke den eneste? 
Jeg har ikke vært på toppen de siste par dagene, så beklager sjeldne oppdateringer. - Det blir bedre! :) 
A og jeg har enda ikke besluttet om kvelden byr på sofakos eller konsert. Jeg holder mest på konsert, men orker ikke en redusert dag i morgen, så vi får se ;) 

Baby blue and black

 • 06.02.2014 - 18:32


Jacket, sweater & shirt: Topshop // Boots: Bianco // Hat: H&M // Jeans: Cubus 
Jeg er ikke helt på toppen i dag, så her kommer en litt chabby Hanne uten maskara. Noen ganger er det greit å gjemme seg litt i klærne sine, og det er nok det jeg prøver litt på i dag.  Jeg satser på at selvtilliten og formen stiger etter et glass vin med fine jenter  <3

Trashy Converse and classy coat

 • 04.02.2014 - 22:57

Wearing coat from Ganni, sweater from Red Label, Faux leather pants from Zara, sunnies from RayBan, bag from Chanel and Converse
Jeg er som sagt veldig glad i kontraster, så med en viss råhet i et antrekk, liker jeg å gjøre det enten mer feminint eller klassisk ved å tilføre et kontrastfullt hovedplagg. I dette tilfelle ved å tilføre en klassisk frakk.
- og yndlingsvesken min fra Chanel kan jo spre liv i ethvert antrekk.  <3

Current obsession

 • 04.02.2014 - 16:02
Pictures from Pinterest
I øyeblikket fantaserer jeg om massive gensere. Jeg elsker hvordan de kan få det mest feminine antrekket til å bli mer anvennelig og se "effortless" ut.

Rock ´n´ Roll

 • 03.02.2014 - 17:51

Jacket: Camden, shirt, bag and shoes: Zara, t-shirt: Ebay, pants: Episode, necklaces: Dyrberg/Kern lipstick: Morange from Mac
Uansett hvor fin jeg noen ganger prøver å være, så føles det som å komme hjem når jeg har på meg den svarte skinnjakken min fra Camden. Vi har vært gjennom tykt og tynt sammen i fem år nå, og jeg håper aldri jeg mister den. Innerst inne er jeg nok en rock chick, og kommer alltid til å være det. Det er greit å spore litt av nå og da, men jeg finner alltid hjem igjen til den rockete stilen når alt kommer til alt, for det er der jeg føler meg mest som Hanne. Denne jakken, som jeg kjøpte brukt på et marked i London, redder meg fra enhver kleskrise, og når jeg tar den på meg, føler jeg at jeg tar på meg selvtillit. Den er rett og slett det mest hjemlige plagget jeg eier. 

Oversized jacket

 • 02.02.2014 - 20:09
Jakke: Nelly, bukser, skjerf og sko: Zara, genser: Cashmere, Smykke, Cubus
Jeg kjøpte denne jakken på Nelly for en stund siden, og har nølt litt med å bruke den, da jeg følte den var litt i det største laget. Når man ikke er så høy, kan en oversized jakke fort få en til å se så utrolig liten ut. Men det må jeg bare se vekk i fra, for den er så fin og god å ha på. Det er veldig sjeldent jeg ikke er kledd i noe med svart, men i dag var faktisk en av de få dagene jeg valgte å gå litt vekk fra det svarte. Smykket fikk jeg til jul av mamma. Det er fra Cubus og jeg har ønsket meg det lenge. 
Vi holder på å rydde hele soverommet vårt, så alt inventar og klær (fy fader, det er så mye klær), skal inn i stuen de neste to månedene mens vi får laget nytt bad. Jeg gleder meg bare til vi er ferdige og jeg kan bli gjenforent med skapet mitt og blogge mer diversitet. 

Yesterday // Backstage

 • 01.02.2014 - 18:00I går jobbet jeg for Nicklas Kunz, som viste kolleksjonen sin i et parkeringshus. Det var iskaldt, men jeg synes temaet passet bra til omgivelsene, med det rå og enkle looket. Jeg hadde valgt å kle meg i svart, men ble nødt til å ta den nye kåpen fra Ganni på, for å holde på varmen. Det er deilig å ha en lang kåpe, nå når det har vært så kaldt. Etter showet gikk turen på byn, som er skyld i at jeg er mer enn en smule redusert i dag. I  dag har jeg sminket en vakker dame og prøvd å samle de kreftene jeg har på å overleve uten å få lyst til å ligge meg under dynen igjen. Kjæresten min er endelig hjemme igjen fra Frankrike, men å være musikerfrue består av 90 % gode ting og 10 % dårlige ting. - I dag viser de 10 prosentene seg ved at A skal direkte ut og spille konsert, så jeg må heller pleie fyllesyken min alene i dag. 

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits