Work wear

  • 28.02.2015 - 19:12


Wearing: pants: Zara, shoes: Bianco, jacket & scarf: vintage, sweater: Acne Studios, bag: Balenciaga, sunnies: Céline

Dere vet når den følelsen når man har kjøpt en ny ting, og den tingen er det eneste man har lyst til å bruke.. Å kaste vekk fornuften som sier at "nå må du huske å variere, så du får forskjellig uttrykk" - vel, den følelsen har jeg med Balenciaga-vesken min. Selv om den er kjøpt brukt, føles den ny for meg, og den er bare så himla praktisk også! Jeg advarte dere; den kommer til å bli hyppig vist fremover :)

Dette antrekket er egentlig litt penere enn hva jeg pleier, men heldigvis gjorde den slitte skinnjakken det helt passe rått, sånn at jeg følte det var meg :)

Dagene for tiden er enormt travle. I dag har jeg endelig hatt litt tid til å slappe av og tatt en deilig tur på loppemarked. Jeg fant noen lekre sandaler til 40 kr, og en Acne t-skjorte til 20 kr., så det må vel sies å være helt greit! I morgen er det loppemarked i Studenterhuset i København, så hvis noen av dere skulle befinne dere i København, vil jeg absolutt anbefale at dere tar en tur! :) 

Håper dere har en fantastisk helg! :) <3

Faux Furry

  • 25.02.2015 - 15:29


Wearing: faux fur: H&M, bag: Balenciaga, pants & shoes: Zara

Siden jeg, etter min egen smak, har det litt for travelt for tiden, må jeg ut og ta bilder i regnvær når jeg endelig har tid. Jeg nådde akkurat å få A til å ta bilder før det ble mørkt, og det er jeg glad for. Noe av det mest stressende ved å ha et ønske om å dele stilen sin på det store internettet, er å finne tid (og noen) til å ta bilder. 

Denne jakken er jeg blitt veldig glad i siden jeg fant den på et loppemarked til 50 kr. I går valgte jeg å style den med et belte, og jeg synes det gir en fin variasjon i antrekket, enn bare å ha den au natural. Ellers tror jeg dere kommer til å se denne vesken en del fremover, fordi jeg er bare så glad for å ha funnet den! :)

Nå skal jeg straks videre på jobben, etter å nettopp ha kommet hjem fra praktikk - så som dere skjønner, så flyr dagene for tiden, men bra er det, for snart er det Malaga på meg og A, og fy søren som jeg gleder meg :) 

Håper dere har det fantastisk! :) <3

BER|GEN BALEN|CIAGA

  • 20.02.2015 - 18:25

Wearing: beanie & jacket: vintage, knit: Zara, bag: Balenciaga, shoes: Bianco 

Endelig er jeg i Bergen!
Jeg er i praktikk i Køben for tiden, så da blir det fort veldig travelt. Nå i helgen kjente jeg det var på tide med en tur hjem til ho mor - og bare nyte litt fred og ro sammen med familien.

I dag hadde min vakre søster invitert oss med ut på restauranten 'Soya' i byen, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg fikk den beste vegetarmaten jeg noensinne har fått i Bergen. 

Været i Bergen er som det pleier; regn(!) - men det stoppet heldigvis ikke min mor i å ta noen antrekksbilder av meg :)

Denne vesken har jeg gledet meg til å bruke! - Balenciaga Paper Box Bag. Midt i mine veskefrustrasjoner gikk det opp for meg at jeg manglet en litt større veske, der jeg kan ha dataen og kameraet mitt med. Når jeg flyr hjem til Norge har jeg som regel brukt et nett til alle de tingene (og fred være med det!), men nå er det ekstra deilig å kunne ha en ordentlig veske som går til stort sett alt :) 

Ellers så er faktisk hele antrekket, utenom skoene, kjøpt brukt, så da kan jeg krysse enda et bæredyktig antrekk av listen ;) 

Jeg håper dere har det supert hvor enn dere er! :) <3

GREY

  • 15.02.2015 - 21:39


Wearing: dress: Lindex, jacket: BikBok, bag: Bianco, hat & boots: H&M

For noen dager siden var jeg på premieren til Fifty Shades of Grey (ble veldig skuffet..:( ), og om dette antrekket er inspirert av nettopp dét vites ikke, men jeg fant hvertfall denne langermede kjolen på Lindex forrige gang jeg var hjemme, og falt med en gang for det hverdagslige og enkle ved den. Har lenge drømt om å gå med den til disse støvlene, så nå skjedde det endelig - jeg gleder meg bare til våren kommer og jeg kan gå med enda tynnere kjoler, og slippe å ha mikrofiber-undertøy under - det blir bra! 

Ellers redder en hatt og noen røde lepper ethvert antrekk for meg, og jeg er så glad i denne fargen på leppestiften. Jeg fikk den av kjæresten min til jul og har brukt den stort sett hver helg siden :) 

Ellers håper jeg dere koser dere og tar ekstra godt vare på hverandre i disse dagene <3

Winter White

  • 09.02.2015 - 18:59


Wearing: coat, belt & bag: vintage, sweater: Zara, sunnies: Céline, rings: KANT by Rahbek

Ok, nå er jeg faktisk litt stolt av meg selv - for stort sett hele dette antrekket (minus sko + briller) er kjøpt på loppemarked! Den nydelige kåpen og strikkegenseren kjøpte jeg på loppemarked i helgen med venninnen min. Vi forelsket oss begge to i kåpen, så den er blitt en dele-jakke, så vi deler den mellom oss - smart og praktisk! Den kostet kun 200 kr., så det ble jo bare 100 kr. på hver :) Strikkegenseren ga jeg 50 kr. for, og bra er det, for jeg har ønsket meg en sånn lenge! 

Det var noe ekstra delikat ved å være kledt i lyse farger i dag, for når jeg gikk ut av døren og satte føttene mine på verdens koseligste gate, da følte jeg at været matchet klærne mine - våren så ut til å ha meldt sin ankomst!
Jeg ble så glad for at jeg endelig kunne bruke solbrillene mine som jeg fikk av kjæresten min til jul, for ikke å snakke om at alt bare er så mye lekrere når solen skinner og man merker de første vårtegnene på hud og humør. 

Jeg håper været i Norge er likeså, selv om jeg hører at det er litt grått i Bergen :) La oss hvertfall krysse fingrene for at våren snart er på vei! :) <3

Black & Blue | Thigh High

  • 06.02.2015 - 13:52


Wearing: jeans: Gina Tricot, knit: Second Hand, shirt: Benetton, coat: Gat Rimon, shoes: H&M

Kjæresten min og jeg er på jakt etter en kalender, sånn at han slipper å høre "hva skal du egentlig i dag?", som det første hver morgen han står opp - det tror jeg hvertfall vi begge to blir glade for. Imens vi var på jakt etter denne kalenderen, så fikk jeg lokket han til å ta noen bilder av meg - yay!

Så her står jeg i yndlingsstøvlene mine fra H&M som jeg var så heldig og nå å klikke hjem før de ble utsolgt. Egentlig trodde jeg at jeg kun kom til å bruke de til kjoler, men jaggu går det med jeans også. Jeansene kjøpte jeg for 30 kr. på et loppemarked, og det samme med jakken til 200 kr. på samme loppis. I morgen er det loppemarked igjen, og mon ikke jeg trosser kulden og sykler etter å finne de gode skattene - la oss håpe jeg gjør det, hvertfall :)  

Håper dere får en fantastisk helg! :) <3

H&M Coachella Festival Collection Favorites

  • 05.02.2015 - 21:35
H&M har laget en festivalkolleksjon som er inspirert av den famøse Coachella-festivalen i California. For mange av oss som går på festival, er antrekkene like viktige som musikken, og jeg shopper gjennom hele året for å ha den perfekte Roskilde-garderoben når festivalbølgen skyller over oss til sommeren. Over ser dere mine favoritter fra H&M-kolleksjonen, og mon ikke jeg tenker å få fatt på den hvite kimonoen, og style den med slitte boots, dongeri-shorts, magetopp, røde lepper og hatten over - det blir bra! Skal du på festival i sommer? Jeg gleder meg allerede - jeg er alltid på mitt lykkeligste når jeg er på Roskilde festivalen <3

Vinter|Kamel

  • 03.02.2015 - 17:07


Wearing: coat: Ganni, sweater: Zara, beanie: H&M, scarf: vintage, shoes: Bianco Footwear, jeans: Acne Studios

Det snør i København! Sneen daler og jeg skulle ønske jeg lå på en strand med en god bok i den ene hånden og et glass vino blanco i den andre <3 
Men det går jo ikke, så derfor er det greit å kunne pakke seg inn i en stor frakk i stedet for. Denne er fra Ganni og jeg elsker fargen og lengden på den. Den går til stort sett alt, men ekstra gøy er det å være litt casual under den, og så piffe det litt opp med noen røde lepper. 

Skjerfet er jeg blitt veldig glad i etterhvert, og jeg var så heldig å få til 10 kroner på et loppemarked - gleder meg til våren der jeg skal bruke det både rundt hodet og over skulderen. 

Jeg håper dere nyter vinteren og ønsker et gjensyn med våren om ikke så alt for lenge ;) <3

Perfect Sunday

  • 01.02.2015 - 16:39
Siden A spilte konsert i går kom vi ganske sent hjem i natt (morges), og da passet det perfekt med å sove litt lenge og så stå opp og lage pannekaker - alt økologisk, selvsagt! :) Det var helt greit å by årets kjedeligste måned velkommen på denne måten - nå satser vi bare på at februar er kjapt overstått, sånn at den første vårmåneden kan komme og forhåpentlig blomstre for fullt! :) 

Håper dere har en helt fantastisk søndag! :) <3

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits