outfit

 • 29.03.2013 - 21:48

Kjenner dere den følelsen om morgenen etter en bytur, når lyset virker som det prøver å skjære seg inn i de fortsatt sminkete øynene dine, og munnen din er like tørr som en ørken, og det eneste man har lyst til er å kaste seg ned i et badekar med iskaldt vann og få en kald klut over ansiktet...?

Sånn hadde jeg det faktisk ikke i dag! Jeg våknet noenlunde opplagt, sminken var fjernet og det stod et glass vann på nattbordet mitt. *wow*

A besluttet seg for å lage sjokolademilkshake med økologisk is (flinke mannen), og dagen startet skikkelig bra. Akkurat som gårskvelden sluttet.

 

Håper dere har det like fint som meg!

 

 

Since yesterday

 • 29.03.2013 - 20:41

 

<3

 

 

Kamilia Amélie konsert

 • 28.03.2013 - 18:15

I dag skal A og jeg på Kamilia Amélie konsert på BETA her i Køben. Hun er så talentfull og dere må bare sjekke henne ut :) Musikken er en slags soulet pop, men dere må selv høre på det, for å finne ut hvordan hun høres ut. Hun er nemlig ganske unik :)

 

Musikk har også inspirert outfittet mitt i dag; Beatles t-skjorte som jeg har klippet litt av lengden av på, for å gjøre den mer anvendelig. Nå når crop-topper er så populært, kommer det garantert til å vrimle med flotte jenter med crop-tops i sommer, så i stedet for å gå ut og kjøpe nye, kan dere jo bare klippe litt av noen dere har i skapet i forveien. Pass på ikke å klipp for mye av på en gang. Ta heller litt og litt og prøv på i mens, så dere får den perfekte lengden :)

 

 

 

 Til sist får dere videoen til Kamilia Amélies  "Jante law Suppressed", som jeg var med til å lage :)

 

hat and lipstick

 • 27.03.2013 - 15:50

Som dere sikkert har lagt merke til, så elsker jeg læbestifter! En liten ting som kan gjøre så mye. Er man trøtt eller har det travelt er litt farge på leppene alt man trenger. Personlig liker jeg best å ha sterke farger på leppene. De skal jo synes!

 

 

 

beautiful copenhagen

 • 27.03.2013 - 15:30

Her bor jeg. I nydelige København.

 

 

 

 

Et lite vårtegn i stuen vår i dag:Kjærlighet.
 

Jeg elsker dyr. Det er intet i denne verden jeg elsker høyere enn dyr. Både min søster, min mor og jeg har hver vår hund, og det var aldri mangel på hverken kaniner, hester, katter eller fugler da vi vokste opp. Jeg har vært vegetar i flere år nå, og det kunne aldri falle meg inn å kjøpe kjøtt fra dyr som har hatt det forferdelig, for at jeg skal få temmet de egoistiske smaksløkene mine. Dessuten finnes det jo så mye bra vegetarmat så jeg savner ikke kjøtt et sekund.

Her er verdens fineste hunder:

 

that lipstick

 • 26.03.2013 - 20:01

Mens A sitter og skriver tekster, skriver jeg på bloggen.

Det gikk opp for meg når jeg skimtet igjennom innleggene mine, at jeg skriver veldig mye om været! Herregud, så kjedelig jeg er. Skrive-mojoen min er liksom litt gått i hi. Jeg forventer den vender tilbake når det kommer full sol og vår her i Køben.. (Se, der gjorde jeg det igjen)

En annen ting jeg er glad i å skrive om, utenom været, er Roskilde festivalen. Har dere vært der før? Det er awesome. Sagt mildt. Jeg skal i år, og gleder meg allerede som et lite barn. Hvis du vil ha en opplevelse for livet, er det på Roskilde du finner den!

 

 


 

  

 

Smykke fra det fantastiske KANTbyRahbek. Elsker KANT-smykker.

 

 

nostalgia

 • 26.03.2013 - 12:16

Savner Norge og hytteliv...

Dette er paradis på jord for meg. Det finnes ikke noe vakrere sted. Jeg drar snart hjem til resten av familien i Norge, og håper jeg får dratt ut her snart og bare være til.

 
Leather princess

 • 25.03.2013 - 14:43

The sun shines so bright.

 

Herregud, vi har hatt vinter lenge! I fjor på dette tidspunktet i Køben gikk folk med shorts på gaten og satt og drakk øl i parker... Jeg håper snart det kommer igjen, for min bleke vinterkropp er klar for sol, sol og atter sol. Solen skinner heldigvis i dag.

 

 

 
Jakke: Vintage fra London, kjole: Topshop, Sko: River Island

The sevenTIES

 • 25.03.2013 - 13:06

 
Recipe for the perfect friday

 • 16.03.2013 - 23:22

Alt du trenger, er;

Kake(r) fra Strangas konditori:

 

En god mor som kan lage god mat:

 

Verdens søteste hunder:

Alma..

 

Ella..

 

Og Berta.

BLACK CITY OUTFIT

 • 16.03.2013 - 18:41

Vet dere hvem Black City er? Det er et av Danmarks (om ikke verdens) kuleste band. De spiller rock og de gjør det bra. De har nettopp utgitt en ny plate, "Fire", og den er rå! Gå og sjekk det ut på spotify eller iTunes.

 

 

 

 

 

 

 

 
EZZENCE.DK, Morrocan Oil & Ole Henriksen

 • 14.03.2013 - 16:38

En gang i mellom skjer det noe veldig spennende. Nemlig det at ezzence.dk har utsalg, og de selger nesten hele sortimentet sitt til halv pris og mer. Denne gangen resulterte det i diverse produkter.

 
TINY SKULL OUTFIT

 • 14.03.2013 - 12:32

I dag kommer min kjære mor på besøk her i Køben. Det hun ønsker seg aller mest ut av oppholdet er at vi alle sammen skal ut og kjøre på sykkel i solen, med hundene våre i sykkelkurven. Problemet er bare at det kanskje kommer snøstorm her i helgen. Her trodde vi at vi snart kunne slippe å gå med tre lag på oss ute, men den gang ej..

 


 Berta er litt utilfreds med å få rød læbestift på seg...

 


 


 

 

 

Jakke: vintage, cardigan: H&M, t-skjorte: H&M, smykke: Topshop

Capo Verde

 • 13.03.2013 - 14:07

Når det snør i midten av mars, da savner jeg sol, varme og azur-blått hav. A og jeg var på ferie til Kapp Verde i januar, og det var helt fantastisk. Det finnes ikke noe bedre enn å være nostalgisk inne i varmen på en snødag, og drømme seg tilbake til hvite strender og kjærlighet.

 


 

 

 

OUTFIT

 • 13.03.2013 - 13:40

Når A har fri, er det photo-sessions i heimen.

Her er dagens outfit;

 

 Jakke: Vintage fra Ebay, t-skjorte: Weekday, bukser: H&M, sko: All Saints, smykker fra KANT by Rahbek; et merke som jeg anbefaler alle å sjekke ut og kommer til å skrive mer om det.

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits