Copenhagen life // All black

 • 31.03.2014 - 20:17


 
Wearing: jacket: Vintage, jumpsuit & sweater: H&M, hat: Zara, necklace: KANT by Rahbek, shoes: Converse

Køben er så fin om våren. Vi tilbrakte friheten vår i dag i Kongens Have, med frisbee og pinnekasting til Berta. Været er fremdeles kaldt, så en genser under vårjakken må påregnes. Ellers er jeg helt casual og svart i dag. Hatten er prikken over i´en for meg. Den tilfører alltid det lille ekstra, og mon ikke om jeg har sett ut et par nye hatter som skal være i garderoben til våren. Problemet er at de noen ganger er for store, og det værste er å sykle i motvind med en for stor hatt. I morgen skal jeg tidlig opp, så jeg begynner allerede nå å tenke på sengen. Tror jeg vil drømme om hvordan leiligheten er uten oppussingsrot og malingsutstyr. Pluss en ny sofa, kanskje, hvem vet. Akh, nå gleder jeg meg til å sovne ;) 

- Ha en fantastisk kveld! <3 

Yesterday through my phone

 • 31.03.2014 - 15:14

 

A og jeg maler jo leiligheten for tiden, så innimellom strøkene får vi oss en deilig gåtur i Købens gater og en pizza fra verdens beste pizzamann på Guldbergsgade. De prikkete buksene mine fra barneavdelingen på H&M er jeg blitt så glad i. De kommer på hver gang jeg skal føle meg helt avslappet, som i går, med dette søndagsantrekket. Noen dager er det greit å ikke være staset helt opp :) 

On the Road

 • 31.03.2014 - 15:11Sorry for noe av den dårlige bildekvaliteten. Etterhvert som jeg drakk flere øl, glemte jeg at jeg hadde speilreflekskameraet med, så jeg gikk over til iPhonen. Jeg var nemlig med Black City til Svendborg, som faktisk er den første byen jeg bodde i her i Danmark (altså, den jeg bodde tettest på, hvertfall!), så nostalgien var høy fra min side når kjæresten min skulle spille konsert der. Jeg slang meg med i turbussen og hadde en skikkelig gøy tur før jeg ble for trøtt og sovnet på hjemveien. Hadde dere en god helg? :)

This jacket

 • 28.03.2014 - 20:09
Wearing: sunnies: Céline, jacket: Acne Studios, necklace: Cubus, blouse: Zara, shirt: borrowed from my boyfriend, jeans: H&M, shoes: All Saints Spitalfields

Jeg er ikke en person som må kjøpe dyrt, men hvis jeg finner noe jeg liker som koster litt ekstra, så kjøper jeg det fordi jeg synes det er fint. Jeg liker veldig godt å mikse dyrt og billig, selv om det ikke er noe jeg gjør bevisst. Jeg har bare veldig mange forskjellige ting i garderoben min. Jeg elsker for eksempel å kjøpe på loppemarkeder. Der finner jeg de største skattene. Og en gang i mellom finner jeg de hos Acne Archive butikken på Elmegade... - Men som regel på loppemarked eller Ebay ;) 
Ellers sverger jeg til grått og svart i dag. Denne jakken går jeg hvertfall med minst en gang i løpet av en dag. Om det så er fordi jeg skal ned og kjøpe tomater, så er det denne som kommer på. Den er så varm, og kragen kan jeg bøye oppover, så jeg slipper stresset med et langt skjerf viklet rundt om halsen. It´s a win win :) 

Håper dere får en fantastisk helg og er ute og nyter fredagen! :) <3 

Copenhagen Life

 • 28.03.2014 - 19:38


En av grunnene til at jeg fortsatt bor i københavn, utenom de åpenlyse som er at det er verdens beste by og jobben min er her, er at stort sett alle vennene mine er her. Bortsett fra et par stykker som er igjen i Bergen. Etter jeg tok gymnaset her i Danmark, har jeg vært så heldig at alle de som jeg var med på bymnaset, og som er mine beste venner nå, bor her i Køben. Forleden dag var det japansk middag hos Rasmus og Emilia. Det er det beste måltidet jeg har fått på lenge! Til slutt måtte vi tvinge oss selv til å gå hjem, selv om snakken kunne fortsatt i det uendelige. 

Denim Days

 • 26.03.2014 - 23:56


Wearing: jacket: vintage Levi´s, blouse: H&M, jeans: Zara, shoes: Acne Studios 

Tok et kjapt outfitbilde på farten i dag. Jeg blir aldri lei av dongeri. Hvem gjør vel i grunnen det?
Jeg elsker mønsteret på skoene mine. Det går til stort sett alt, og jeg er så glad i det delikate blomstermønsteret. De kommer til å bli heftig brukt til sommeren :) 

Festival Inspo

 • 26.03.2014 - 18:01Pictures from Pinterest

Jeg er så klar for sommer, sol, musikk og gode venner samlet på et sted. Jeg gleder meg til en bekymringsfri tid med lyse, berusete netter, mens jeg danser helt til solen står opp igjen. Fy fader. Er dere ikke klar for sommer snart? Skal dere på festival i sommer? Jeg skal til Roskilde, og jeg gleder meg sånn til å ta outfitbilder som jeg kan poste på bloggen. En festival er jo egentlig et slags hellig sted, der man etterlater komfortsonen sin utenfor plassen, og bare er den man er. - Man kan liksom kle seg i alt på festival. Det er ingen regler. 

Dagen derpå outfit

 • 23.03.2014 - 22:34


Wearing: jacket: Acne studios, sweater & jeans: H&M, bag: Topshop, jewelry & shoes: Zara, sunnies: Céline

Det er jo så deilig å kunne ta på seg vårjakkene igjen! Jeg elsker denne jakken fra Acne. Jeg lengtet så mye etter den som likner veldig fra Alexander Wang i 2009, og da jeg falt over denne på salg ble jeg nødt til å slå til. Den har hengt tålmodig i skapet (som består av poser i disse oppussingsdager) og ventet på meg siden i fjor. Blandingen mellom svart skinn og blått dongeri er jo til å få vann i munnen av. 

Ellers har jeg vært veldig redusert i dag, men etter å ha kommet meg opp av sengen kl 1500, fikk jeg unnagjort litt av hvert. Jeg kan nesten ikke vente på å få livet mitt (les: en ordentlig leilighet) tilbake igjen, for dette oppussingsmarerittet tar alt av glede og livskraft. Heldigvis er det ikke så lenge igjen nå :) Håper dere har hatt en finfin helg! Jeg var ute med to venninner i går, og vi gjorde ikke annet enn å le fra vi dro ut til vi kom hjem igjen. Jeg våkne i hvertfall opp til en haug med festbilder på mobilen min i dag. Det er jo så kjekt, å huske å ta bilder når man faktisk lever og har det gøy. :) 

Fredag

 • 21.03.2014 - 19:18


Wearing: top: Zara, bracelet: Accesorize, lipstick: YSL

Asgeir Trausti er i byen, og det er jeg også! Så da har jeg en liten date med han og noen tusen andre om ganske snart. Selv om jeg ikke forstår et ord av det han synger, så er det så utrolig vakkert. Jeg gleder meg. Håper dere får en fantastisk fredagskveld! <3 

Gangsta´s paradise

 • 20.03.2014 - 21:41
Jeg beveger meg utenfor komfortsonen min i dag og tar godt bruk av college-stilen. Jeg valgte å friske det opp med røde lepper og høye hæler. Det handler jo tross alt om å variere, ikke sant? :)

Ebay treasures

 • 17.03.2014 - 20:37
1. her,      2. her,    3. her
Den som leter den finner. Jeg forelsker meg i alt for mange ting for tiden. Heldigvis finnes Ebay, der jeg finner flere ting rimeligere enn ellers. - Det er jo bare dumt å betale for mye (føler jeg hermet etter et reklame-slogan der?), så derfor sverger jeg veldig ofte til Ebay. Jeg tror shoppetrangen min kommer av at jeg snart ikke klarer å være i leiligheten vår lengre. Både A og jeg er ganske lei nå, for nå har vi levd i et oppussingsrot i over en måned, og jeg har virkelig fått nok. Jeg orker ikke å se på det lengre en gang. I går kom A hjem med liljer (yndlingsblomsten min) til meg, og jeg ble så ufattelig glad, og utrolig irritert, for jeg har ikke et sted som er fint å sette de på. Så nå står de på det overfylte bordet i tv-stuen, som har fungert som soverom under hele denne tiden. Jeg gleder meg sånn til vi er helt ferdige! Vi har jo hatt håndverkere inn og ut av leiligheten så lenge jeg nesten kan huske. Nå er badet heldigvis snart ferdig, og i dag fikk vi endelig dusjen satt opp, så nå skal jeg ut og ha meg et varmt bad. Snart blir det soverommet som blir malt, og etter det, får jeg nytt skostativ på den ene veggen og gjett om jeg ser frem til det da. Den som venter.. Bla bla, bli no bare ferdig! Jeg gleder meg til å vise resultatet <3 

New in from Ebay

 • 17.03.2014 - 20:11


Fant disse herlighetene på Ebay for 150 kroner. Nå venter jeg spent på å se om de er som på bildet. La oss krysse fingre! :) 

Finn de her 

Polkadots and leather

 • 16.03.2014 - 16:48Wearing: jacket: vintage, tee: BLS, pants: H&M, shoes: Zara

Today

 • 14.03.2014 - 19:29


Er klar for Købens natteliv. Gleder meg til å vise dere mer i morgen!:)

Kant by Rahbek favorites

 • 12.03.2014 - 18:51
KANT by Rahbek

Tror snart jeg må få fingrene mine i noen av disse skattene fra Kant by Rahbek. Gleder meg sånn til å se den nye kolleksjonen hennes.

Fashion Week Streetstyle

 • 12.03.2014 - 05:52
From Vogue

Når livet smiler

 • 11.03.2014 - 19:19Feeling blessed 

Det beste i verden er å ta en fridag og bare nyte at man har gode venner, som støtter og hjelper, uansett hvordan man har det. 

Today: kind of sporty..

 • 11.03.2014 - 19:03


Wearing: jacket & jeans: vintage, shirt & bag: Zara, sweater: Acne Studios, hat: H&M, sunnies: Céline

Føler meg litt som en litt tilfeldig Rihanna i dag. baseball-temaet, skinnjakken, solbrillene.. Det er kontraster som vil noe.
Det er veldig viktig for meg å ha noe på hodet, merker jeg. Det er jo liksom tilbehøret som gjør hele antrekket mitt, som regel :) Fremover nå vil jeg investere i flere capser og hodeplagg. Jeg gleder meg til å bruke de helt brede hattene nå til sommeren. Ikke bare beskytter de mot solen, de ser jo også veldig bra ut ;) Hehe. 
Været i Køben i dag har vært helt fantastisk, som vanlig. Håper det fortsetter helt til september. ;)

Mis X Match

 • 10.03.2014 - 20:13
Wearing: jacket: vintage, shirt: BikBok, jeans: Zara, hat: H&M

Som dere kan se på antrekket mitt var det varmt i Køben i dag! Faktisk like varmt som i Malaga.
Jeg elsker disse buksene fra Zara. De er faktisk ikke mine, men noen jeg låner fra venninnen min, Sabine, og jeg håper hun aldri spør om å få de tilbake igjen. Hehe. 
Nå har jeg kosekveld med kjæresten min. Vi ser på Suits og spiser vegetarmat. - En perfekt slutt på mandagen. :)

Zara favorites

 • 10.03.2014 - 20:13


From Zara

I sure wouldn´t mind... 

Tror jeg blir nødt til å ta kjæresten min under armen og tilfeldigvis gå forbi Zara...

Sunny sunday; polkadots, hats and no makeup

 • 09.03.2014 - 18:01


Wearing: coat: Whistles, sweater & scarf: Zara, hat, sneaks & trousers: H&M, sunnies: Céline

En så fin søndag krevde et ordentlig søndags-antrekk. Et som jeg følte meg komfortabel og casual i, samtidig som det var litt stilig. Hatten er prikken over i´en for meg, og de søte polkadots-buksene fant jeg på barneavdelingen til H&M i går. Jeg måtte bare ha de. Det er nok en av de eneste fordelene med å være liten, hehe, at jeg passer klær på barneavdelingen. Jeg har til og med klippet litt av buksene, fordi de var litt for lange. Snakk om kommodebein... ;) Jeg følte denne søndagen ikke krevde noen sminke, og siden jeg bare skulle være sammen med kjæresten min, var det deilig å gå uten. Han synes jo jeg er vakker uansett ;) - Det sier han i hvertfall og da må jeg jo bare stole på det ;) 
Har dere hatt en fin søndag? Her er så herlig i Køben nå. Jeg må bare nyte de dagene som kommer med sol fremover :) A og jeg snakker om å reise på ferie i midten av april. Vi vet bare ikke hvor enda.. Kanskje det sydlige Frankrike eller Italia. Har dere noen tips, kanskje? :) 

Ha en fortsatt fin søndag! <3

My lovely Copenhagen

 • 09.03.2014 - 17:22

Copenhagen, I love you

Det er virkelig den beste byen i verden. Jeg tuller ikke. Har dere vært i Køben før? Hvis du planlegger en tur, så kom nå til våren. Det finnes ingenting som vår i København. Bare spør hvem som helst her nede ;) Hehe. Her er bilder fra gaten hvor jeg bor; Blågårdsgade og fra Dronning Louises bro. Hele sommeren er det fest på broen hver kveld. Drikkekulturen er nemlig bra her i Danmark, i forhold til Norge, så man kan drikke på gaten, i parker eller hvor man enn vil, til morgengry. 

Kjæresten min kom nettopp hjem fra Russland, der han har spilt konsert, så i dag har vi hatt en dag der vi bare har gått på loppemarked og kost oss i solen sammen Berta <3

Dagens antrekk

 • 09.03.2014 - 00:17
Wearing: jacket: vintage, shirt: Bikbok, jewelry: Kant by Rahbek, clutch: Bianco, shoes: Zara, sunnies: Céline

I dag har vært en fantastisk dag. Været har vært helmaks og livet har vært helmaks. 
I dag har jeg valgt å være svart og hvit, med noen få innslag av farge. Clutchen fant jeg på Bianco for 19 kroner forleden dag, så den måtte bli med hjem. Jeg elsker å kombinere delikate farger, som denne mintfargen, til et litt mer røft antrekk. Det svarte synes jeg nemlig trenger litt oppmuntring en gang i blant :) 

Håper dere har en fantastisk helg ellers! Våren er for alvor begynt her i Køben, så nå er det bare om å gjøre å nyte den mest mulig. Jeg hører dere hjemme i Bergen har regn, men husk på; snart er sommeren her med sol og varme ;) 

Mesmerizing

 • 08.03.2014 - 19:55


Dolce & Gabbana

Jeg har ikke klart å få dette bildet ut av hodet siden jeg støtte på det på anywho.dk for en stund siden. Jeg blir helt bergtatt av skjønnheten, jeg.

Sjokoladefestival

 • 08.03.2014 - 18:38


Milde moses, jeg har spist så mye sjokolade! Jeg var jo på sjokoladefestival med venninnen min, Tine, i dag og gjett om vi ble kvalme... Vi fikk kjøpt litt (kanskje mer enn litt) med hjem, så i kveld skal vi kose oss. I hånden min på bildet har jeg sjokoladeøl. Ja, jeg gikk frem og tilbake et par ganger der, for jeg elsker øl. Det smakte overraskende godt. Senere kommer outfitbilder. Gleder meg :) 

Sunny Saturday

 • 08.03.2014 - 12:10

Noen ganger er dagene vanskeligere enn andre. Jeg er en person som ofte blir veldig glad, men som også blir veldig trist. De siste dagene har vært tøffe, men nå er jeg her igjen og gleder meg til å fortsette med å vise dere stilen min, Køben og små innslag av livet mitt. Købehavn er intet annet enn fantastisk i dag. Jeg skal med venninnen min på sjokolade-festival, så ja - jeg sprang over frokosten i dag :)

Hipster girl

 • 03.03.2014 - 22:09Wearing: jacket, beanie & jeans: H&M, sweater: Cubus, bag: Topshop, shoes: Zara

Når man bor i Køben kan man ikke komme helt utenom hipsterbølgen, så en sjelden gang i blant gir jeg etter og finner min indre hipster frem. I dag var en av de dagene. Jakken lånte jeg fra kjæresten min, og når jeg rullet opp ermene, så var den så god som ny til meg. Det gjør heldigvis ikke noe i disse dager at klær er litt oversized. Det er jo faktisk bare trendy :) 

Håper dere er kommet godt inn i den nye uken. - Jeg gleder meg allerede til helgen igjen <3 :)

Siste ukens utskeielser

 • 03.03.2014 - 18:45Hver gang mamma har vært her må jeg på detox etterpå. Men det er kjekt så lenge det står på! :)
København er mitt favorittsted når det kommer til stort sett alt, men i hvertfall mat! Jeg er vegetar, så det blir ikke noe rødt kjøtt på meg, heldigvis, og der synes jeg København er så mye bedre enn Bergen og Oslo. Her er alltid et vegetartilbud på restaurantene og flere kafeer er helt vegetariske. Er du avhengig av kjøtt eller kan du ha en kjøttfri dag om uken?:)

Dyrehaven

 • 02.03.2014 - 18:04


Et kvarter med tog utenfor København og storbyens kjas og mas finnes "Dyrehaven". Her er så stille at man kan høre seg selv puste og hakkespetten hakke. Det er et fantastisk paradis og som balsam for sjelen når man blir lei av mennesker. Hvis man trenger en fin tur, blant hjorter og dådyr i fantastiske omgivelser, er det her man skal dra. Mamma, Berta og jeg gikk her i flere timer. Det er så herlig med mamma her. Hun er nok min favorittperson i hele verden :) I kveld blir det thai-mat og til slutt kveldstur med Berta igjen. 

Håper alle dere andre har hatt en like fin søndag som meg <3

Neon lips and pointy shoes

 • 01.03.2014 - 17:45


Wearing: jacket og beanie: vintage, tee: Camden Market, jeans & shoes: Zara

Gjenbruk er for veldig mange ekkelt, og for andre lettere å akseptere når det får betegnelsen "vintage". Jeg blåser i om klærne har vært brukt før jeg bruker de. Om våren går jeg ofte på loppemarkeder på jakt etter skatter, for jeg føler det er det jeg finner når jeg finner noe jeg liker; en skatt. Denne jakken kostet 20 kr og jeg elsker den. 
For meg er forskjellen på mote og stil, at stil er noe man ikke kan kjøpe seg til. Uansett hvor fattig eller rik du er, er stil noe du alltid kan ha. Som oftest synes jeg det er de som har veldig mange penger som har dårlig stil. Og det er jo egentlig en fryd at man ikke kan kjøpe seg til selvvalgt, god stil :) 
I dag igjen er kontraster noe som fyller mye hos meg. Klassiske pumps med en slitt t-skjorte som jeg stjal fra kjæresten min sitt skap og for å gjøre det litt gøyere har jeg valgt å ha neon-rosa lepper. 

Håper dere har en fantastisk helg <3 Jeg koser meg sånn med mamma her i Køben. I kveld skal vi ut og spise tapas på No. 4. - Det blir kjekt! :) 

vår/forår/spring/printemps

 • 01.03.2014 - 17:19


Wuhuu! Vi klarte det! Vinteren er over og våren er her endelig. Jeg har syklet rundt i Køben med mamma i dag og ønsket våren velkommen. Jeg er så glad. Nå er det ikke lenge igjen før våren virkelig viser seg med plussgrader, sol, øl i parker og tynne jakker. Gleder meg!!

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits