Bleu | Vintage Levi´s

 • 29.03.2015 - 12:33Wearing: jacket: vintage Levi´s, pants, tee & shoes: Zara, shirt: Bikbok, bag: Mango

Forleden glemte jeg kameraet mitt, men heldigvis er alle mobiltelefoner i den vestlige verden utstyrt med et kamera, så det ordnet seg allikevel. 
Jeg fant dette huset som matchet jakken min, og kunne ikke dy meg fra å ta noen bilder der. Jakken er en gammel favoritt som alltid får meg til å føle meg bra. Jeg kjøpte den på Ebay i sin tid og kommer nok aldri til å skille meg med den. 

Håper søndagen deres blir knas og proppfylt med påskegodt :) <3

Påskepynt

 • 28.03.2015 - 16:29


Easter eggs: Royal Copenhagen

Forleden dag var A og jeg på tur i Fælledparken med Berta, og der fant vi et tre dekket med disse vakre gule påske-grenene, så jeg kunne ikke dy meg med å ta noen med hjem :)    - Et ekstra pluss var at nå hadde jeg endelig et sted å henge porselenspåskeeggene fra Royal Copenhagen, så det ble litt påske-feiring her i hjemmet også :)

Jeg håper dere har en fantastisk helg! :)

SUNDAY | PANCAKE DAY

 • 22.03.2015 - 13:19Her i huset startet søndagen sent med pannekaker og søndagskos. Heldigvis skinner solen litt frem mellom skyene her i Køben i dag, så det er jo perfekt vær til å ta Berta i kurven og ta seg en aldri så liten sykkeltur :) 

Håper dere nyter søndagen! :)

Have a Goofy Weekend

 • 21.03.2015 - 21:22I går var det photoshoot på jobben, og i pausen hoppet jeg selv inn i spotlighten og fikk verdens beste sjef til å ta noen tullebilder <3

- Jeg håper dere nyter helgen og fester som om dere kun er unge en gang :) <3

Køben-tips

 • 21.03.2015 - 15:30

Rett ved Søerne, ikke så langt ifra Nørreport Stasjon på Vendersgade, finnes det en liten hjørnekafé som heter "Kalaset". I helgene valfarter alt fra hipstere til barnefamilier ned på den lille kaféen for å spise skikkelig god brunch. Kalaset passer for meg som er vegetar (og spirende veganer), men også for de som absolutt trenger cocktail-pølser til brunchen sin. 
Selve varmen og den innbydende atmosfæren på stedet får det til å bruse i Køben-hjertet mitt, og de gamle, slitte (men utrolig vakre!) møblene passer perfekt inn i denne lille kjelleren i København. 

Jeg velger alltid brunch-tallerkenen "Tante-Vegan", som er en vegansk brunch med linse-ratatouille, falafel, vegansk yoghurt, musli, frukt og mye annet godt! Og det aller beste med stedet synes jeg er den hjemmelagde ketchupen som står klar på små sprøyte-flasker, samt den hjemmelagde nutellaen som er med nøtter og sjokolade - den smaker bare himmelsk, og jeg ville kommet der hver helg kun på grunn av den, hvis det var mulig. 

I dag avsluttet kjæresten min og jeg måltidet ved å dele de hjemmelagde blåbærpannekakene - nommenom. De er ganske mektige, så en på deling er nok for oss to :) 

Det er hvertfall verdt å anbefale hvis dere skulle ta turen til mitt fine Køben :) <3

Bianco by CSM launch

 • 20.03.2015 - 15:22
Forleden var jeg på launchen av Bianco sitt designsamarbeid med Christiane Shaumburg-Müller - hun har designet fem forskjellige par sko, og jeg må si jeg ble imponert :) Av de fem, var det kun et par jeg ikke kunne tenkt meg - ellers var alle de andre utrolig flotte. 
Det ble servert vino blanco, rosé og vino rosso i smale glassflasker - og der var faktisk rødvinen veldig god, selv om jeg primært er en vino blanco-person :)
Venninnen min og jeg hadde en utrolig koselig kveld med vakre sko, god mat, god drikke og en ypperlig goodiebag. Vi sluttet kvelden av på et trappetrinn med latter og det siste vino blanco-glasset :)

Jeg hadde på meg skjorte fra Bikbok, og mamma sin brune, semskete skinnjakke fra da hun var ung - ekstra gøy å ha noe fra henne, da betyr det liksom enda mer.

Jeg håper dere får en fantastisk helg! For meg venter en bytur med to gøye venninner senere - men først en aldri så liten lur ;) <3

Om prikker og pølsemenn

 • 17.03.2015 - 21:36

Denne prikkete jakken kjøpte jeg for en stund siden hjemme i Bergen, og faktisk er det veldig atypisk meg å kjøpe plagg som denne. Dog faller den innenfor "må ha det - bare må ha det"-kategorien min, i og med at den er dekket med prikker. Hvis du har lest denne bloggen en stund, da vet du at jeg har en (stor) svakhet for prikker, og jeg blir stort sett dratt mot alt som har prikker på seg. 

Berta ville selvfølgelig også være med på antrekksbildene, og hun forklarer stolt at strikkegenseren hennes kommer fra en dame som satt og strikket på Christiania Julemarked, og selv om hun syntes at prisen var litt stiv, så måtte hun bare ha den - hun elsker nemlig striper og neon-detaljer :)

A tok disse bildene av Berta og jeg for en stund siden, og jeg tenkte at jeg må visst heller få de brukt på bloggen, før det blir 18 grader og sol, og de virkelig ikke passer inn lengre :)
Det er sjeldent vi drar ned på Strøget når vi bor her, for vi holder oss som regel litt vekke i fra de største turist-fellene, men når det en sjelden gang skjer, da har jeg en skikkelig guilty pleasure inne i byen, og den foregår hos DØP. 
DØP står for Den Økologiske Pølsemand, og nå må dere ikke tro at jeg svikter min ideologi som vegetar ved å falle i DØP-fellen hver gang jeg drar inn på Strøget, for sannheten er at denne herlige pølsemannen har vegetar-pølser! Brødet er grovt og økologisk, og jeg nyter å bruke 34 kroner på en relativ kortvarig glede, men ikke desto mindre en skikkelig autentisk glede! Før i tiden da min søster bodde her var dette også noe vi alltid gjorde sammen, men siden hun har flyttet til Bergen igjen må jeg slepe med meg kjæresten min de få gangene vi begge to kan. Jeg anbefaler hvertfall på det sterkeste å prøve en DØP hvis dere befinner dere på Strøget i Køben :)

Vår

 • 16.03.2015 - 20:59


Wearing: sunnies: Ray Ban, jacket & jeans: Acne Studios, sweater: H&M, bag: Balenciaga

Hei og hå!

Dette er bilder fra forrige helg da jeg var på sjokolade-festival med venninnen min.  - Bedre sent enn aldri, heldigvis! 
For tiden er jeg litt stresset og har måtte ta litt ekstra vare på meg selv, og da blir bloggen dessverre litt nedprioritert - selv om det faktisk gir meg mye glede å skrive på den lille bloggen min :) 

Nå er våren begynt for fullt, og jeg elsker det - selv om jeg ikke helt er i stand til å nyte det fullt ut, men det kommer heldigvis snart! :) Akkurat nå er jeg i praktikk (en praktikk som jeg virkelig liker, men som tapper ufattelig mye energi), og den 7. april er det eksamen, og da blir jeg den første til å si "adios!" og hoppe fluks på et fly til Malaga, der en uke i familien sin leilighet venter meg og kjæresten min. Vi krysser fingre for godt vær, og gleder oss til å slappe av med å ta joggeturer langs strandpromenaden, sippe vino blanco på La Fregatta, og se solnedgangen fra pynten med en god kjærestearm rundt meg. Men først er det selvfølgelig de obligatoriske gjøremålene som skal overstås, før man kan innkassere alle godene. 
Det venter (forhåpentlig, hvis alt går etter planen) en spennende tid forute, så kryss fingrene for at tingene faller på plass og går min vei - så vil jeg ønske dere litt ekstra glede i hverdagen og intet annet enn solstråler der dere bor :)White Coat | Miljøriktig mote!

 • 07.03.2015 - 14:33


Wearing: everything but the tee: vintage, tee: Topshop

God helg kjære dere! :) <3 

Jeg har for en gangs skyld tatt meg en joggetur i dag, så da kunne jeg med god samvittighet spise et stykke raw sjokoladekake, som jeg laget i går - nam! 

Ellers står dagen på noen få gjøremål og et stort soverom med en enda større garderobe som trenger til en opprydning :) 
I morgen skal jeg på sjokolade-festival her i Køben med venninnen min, så kanskje jeg må ta meg en ekstra joggetur da også, for å kunne kompensere for de mengdene med sjokolade som kommer innenbords :) 

Her er bilder av gårsdagens antrekk - kjæresten min nådde akkurat å ta noen bilder av meg før det ble helt mørkt, og det er da grunnen til det litt lumske lyset på de :) 
Da jeg skulle skrive hva jeg hadde på meg under bildene, gikk det opp for meg at dette er enda et av de nesten helt gjenbrukte antrekkene jeg putter på meg en gang i blant. Hele antrekket utenom t-skjorten er kjøpt på loppemarkeder - jippi! Jeg tror at hvis vi skal regne ut hva hele antrekket (minus t-skjorten) kostet, så er det noe a la 410 kroner, faktisk! :) - Det er gøy! :) 

Jeg håper dere har en fantastisk helg og får en deilig lørdagskveld! :) <3

Vegan Life

 • 06.03.2015 - 16:48
Meat free friday! Eller, for meg er alle ukens dager kjøttfrie, men derfor synes jeg det er ekstra digg når det er "dairy free friday" også! :) Vegansk mat er faktisk veldig digg - og nei, det behøver selvfølgelig ikke å være kjedelige salater (som avbildet), men derimot mye spennende! Hver julaften spiser jeg den samme veganske retten, og faktisk er duften af den tomatsausen som skal lages til nå blitt til duften av jul for meg :) Tror poenget mitt er at tradisjoner heldigvis kan endre seg :) 

Her har jeg laget en lisch salat med kikerter, avocado, salat, sukkererter, tomater og sitron-olje :) Nammenam! :) <3

Teddy coat in Copenhagen

 • 03.03.2015 - 19:27


Wearing: teddy coat: BikBok, pants & shoes: Zara, bag: Friis 247365, rings: KANT by Rahbek

Hei hvor det går!
Siden jeg har det så travelt for tiden og fikk i går en følelse av at nå må jeg snart ta det litt rolig, har jeg bestemt meg for å ta en ting om gangen. Og vet dere hva, det hjalp faktisk utrolig mye! Nå fokuserer jeg ikke på flere ting, før den første forestående tingen er overstått eller gjennomført. Phew!

Her er jeg i byen med min mor sin teddy coat. Jeg liker at den faktisk er så oversized at jeg kan ha den gamle skinnjakken min under - det hjelper nemlig en hel del på kulden! Røde lepper og hatt er jo alltid en klassiker, så denne gangen var intet unntak :) 

Jeg er helt forelsket i disse ringene som venninnen min designer og lager. - Har alltid beundret mennesker som kan sitte og skape vakkerhet med sine egne hender! Creds til kreative mennesker! :) 

I helgen var jeg jo på loppemarked, og lovet å vise noen av funnene mine her på bloggen, så det er neste prosjekt (etter alle de andre nært forestående prosjektene selvsagt ;) )

Jeg håper dere har en fantastisk uke så langt, og ser like mye frem til helg som meg! :) <3

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits