We are handsome

 • 23.04.2013 - 13:07

Har dere hørt om merket "we are handsome"? Jeg er helt forelsket. Merket ble dannet i 2009 av Indhra Chagoury og Jeremy Somers, med et ønske om å ta retro print og bilder på klassiske snitt. Man blir fanget av printene sin rå skjønnhet og de detaljerike bildene. De er hvertfall på min ønskeliste til sommeren.

Bilder lånt fra trineswardrobe.dk og Yummymummiesandminime.blogspot.no

Vliegler & Vandam

 • 22.04.2013 - 15:13
Er dere som meg som siklet etter den grå vesken med håndjern-trykk, som Rihanna hadde på seg i sin blonde periode, og tenkte at den nok var alt for dyr? Den er faktisk ikke det. Altså, den er dyr, men ikke Chanel-dyr. Jeg har sagt til kjæresten min at jeg ønsker meg den i bursdagsgave, men vi får se, han pleier som regel å få veldig mange ønsker fra meg :)

Veske fra Vliegler & Vandam, 190 £

Farrah Fawcett with a hangover

 • 22.04.2013 - 14:22

Lørdag var jeg og møtte en av mine gamle venner her i Bergen. Jeg har ikke sett han på kjempelenge, så gjensynsgleden var stor, og det var utrolig hvor lett snakken gikk og hvor mye vi hadde å catche opp på. Han bor på en yacht (!!) her på bryggen i Bergen, så det fløt hvitvin og øl, og dagen i går var ikke fullt like gøy.
Jeg våknet med sminken nesten intakt og håret mitt hadde jobbet hardt om natten, for å se ut som Farrah Fawcett sitt hår på 70-tallet.

Jeg vant!

 • 22.04.2013 - 10:04

I påsken deltok jeg i KKs påskekonkurranse, hvor man skulle skrive om sitt beste reisemål i påsken. Jeg skrev selvfølgelig om København, og for noen dager siden fikk jeg en mail om at jeg har vunnet. Wuhuu!

Gleder meg mest til å gå med vesken rundt armen nå når det er vår i Køben!
Dette er første gang i mitt liv jeg vinner noe, så følte meg ganske bra etter å ha lest mailen. Og nå tror jeg at jeg vil prøve å kjøpe Lotto flere ganger. I tilfelle lykken har snudd.

Turkey

 • 19.04.2013 - 11:45

 

Nå flyr jeg til Norge. Litt lei av å reise nå og spytte så mye CO2 ut i atmosfæren. Huff.

 

<3

holiday outfit #2

 • 19.04.2013 - 11:29

Det var skikkelig fint vær der nede (for dere som ikke vet hvor der nede er, så er det Tyrkia) stort sett alle dagene. Vi hadde en dag der det styrtet ned med regn, lynte og tordnet. Men det var ganske heldigvis bare en dag.

Jeg elsker denne neon-pink cutout badedrakten min. Cutout i selg selv er jo ganske fantastisk på mange plagg, hvis det er gjort på det rette stedet, og man kan skape en illusjon om en smalere midje (hvis det er det man ønsker). I tillegg er den pink som i the Pink Ladies, så man kan ikke gjøre så mange feil da.
Jeg liker å gå etter en farge, som en rød tråd i et outfit, og bruke nyansene av denne fargen i resten av outfittet. Som for eksempel det jeg har på meg under, hvor det meste egentlig er rosa, men allikevel i forskjellige toner :)

 

Outfit; H&M, veske; Topshop, sko; loppemarked

holiday outfit #1

 • 19.04.2013 - 11:07

 

Nå er jeg hjemme igjen! For en fantastisk tur, men herlighet for en start på den. Det viste seg at jeg hadde glemt passet mitt i Norge (hæ hæ), og det gikk først opp for meg 5 minutter før vi skulle dra til flyplassen. Så det ble ekstremt kaotisk, for politiet på flyplassen i Kastrup kan kun lage nødpass til danske statsborgere, og jeg måtte ringe til den norske ambassaden her i Køben, som sa de kunne lage et nødpass hvis jeg hadde to passbilder. Det endte med to ekstremt stygge passbilder, et nødpass og en ekstra utgift på 1000 kr. Men herregud, jeg var bare så glad for at jeg nådde det. Jeg har aldri glemt passet mitt før, og kommer forhåpentligvis aldri til å glemme det igjen.

Her er noen outfitbilder fra Tyrkia. Jeg vil gjerne si takk til min flinke fotograf Tine J, for å være stødig på hånden og alltid si ja når jeg spurte henne ;) (Skulle bare mangle egentlig, for hun fikk en is for strevet)

 
Outfit; H&M, sko; loppemarked, veske; american apparel

 

Last day of summer

 • 17.04.2013 - 19:19

Dere vet den følelsen når man er på ferie; man koser seg, ler, soler seg, i mitt tilfelle spiller mye yatzy og leser masse bøker, så plutselig er det siste kvelden. Den siste kvelden er alltid bittersøt. Søt fordi man gleder seg til å komme hjem til kjæresten, ligge i sin egen seng, få et internett som er stødig som en klippe, kose med verdens skjønneste hund igjen og møte vennene. Bitter fordi man har kost seg med vennene, den ene som man kun ser to ganger om året, og følt på minnet til den gang vi var samlet på kostskolen i Danmark. Ingenting er forandret siden den gang, vi ler like mye, tuller like mye, har de samme kallenavnene og vet at man er med noen av de beste menneskene menneskeheten kan yte. Det blir trist å si farvel til vår lille boble og vite at her kommer vi aldri igjen. Absolutt aldri. Det er bittert. Skulle ønske jeg kunne oppleve hver krok av verden. Men det må bli i et annet liv. Vi har dog avtalt at neste år går turen til Malaga. Og mellomtiden byr på London, Oxford og ikke minst en bursdag på 17. Mai i Bergen. Så kanskje er det ikke så gale at jeg aldri kommer igjen på akkurat denne plassen, når livet har så mye annet å by på :)

Life is good

 • 13.04.2013 - 21:31

Livet er så bra akkurat nå! Jeg koooooser meg! Hotellet er fantastisk, og det er så deilig å være på jentetur.

wishlist

 • 10.04.2013 - 14:23

Til våren har jeg lyst til å ha på meg dette, akh :

 

Ryggsekk topshop, bukser Motel Jordan, topp Alex (boohoo.com), sko Jeffrey Campbell, sminke Lord & Berry, smykke Mango

dip dye

 • 10.04.2013 - 13:58

Jeg var hos frisøren i går og fikk farget etterveksten min. Jeg har lenge hatt lyst til å få dip-dye, og i går så gjorde jeg det. Det er nå helt pink, men det kommer heldigvis til å falme så det blir litt mer støvet rosa. Man gleder seg virkelig til å dra til  frisøren min, Stylist von Buchwald, fordi der får man fatøl (!!) mens han holder på, og det kommer høy rock-musikk ut av høyttalerene, så som"Just got to be" av the Black Keys, "Set me free" av The Kinks og en hel del The Doors. Pretty awesome! Jeg gikk der fra med et smil på leppen og litt lettere beruset..

 
Black City konsert

 • 10.04.2013 - 13:34

Jeg har skrevet om Black City før og gjør det nå igjen.

Jeg klarer faktisk ikke å snakke ordentlig, så hes er jeg. Grunnen er selvfølgelig fordi jeg var på konsert og hadde det helt episk. Jeg føler jeg har vært på en del konserter etterhvert, men det er ingenting som slår det å gå på rockekonsert. Det kan være det ikke er den slags musikk du sitter på når du skal slappe av med et glass vin hjemme (eller, det er det nok for noen), men når man skal ha en fest, så er det på en rockekonsert du finner den. I mitt tilfelle på Black City konserten i helgen.finderskeepers//KANTbyRahbek

 • 10.04.2013 - 13:14

Sånn! Nå har jeg fått fatt i kameraet mitt igjen, og bloggen blir derfor oppdatert med alt det gøye jeg har gjort på. ;)

Jeg var på Finderskeepers i København lørdagen sammen med Tine. Finderskeepers er et slagt loppemarked, bortsett fra at selgerne er blitt valgt på forhånd av Finderskeepers. Derfor er man garantert å få godt design til en lavere pris enn hva det blir solgt for i butikkene, og får mulighet til å kjøpe fra de designere som ikke er i butikk enda. Min venninne Sabine har smykkemerket KANTbyRahbek, og hun var å finne på FK. Man skulle nesten stå i kø for å komme inn til boden hennes, så populært er merket hennes. Jeg kjøpte noen KANT-ting, en illustrasjon og noen sko til 100 kr. Ka-tching.

  

Hvis dere her så noe dere likte, så kan dere bestille det på hjemmesiden hennes HER

 

 

 

Photoshoot

 • 08.04.2013 - 23:07

Jeg er foreløpig fraskilt fra kameraet mitt, så tenkte jeg ville vise dere noen gamle bilder jeg lagde. Både styling, sminke og hår er laget av meg. Fotografen heter Rikke Pødenphant og de vakre modellene er Emilia Herrik og Rasmus Petersen.

På torsdag reiser jeg til Tyrkia med Karen og Tine. Gleder meg!

Just another friday

 • 05.04.2013 - 17:51

   Dagen i dag har gått med til å finne et flygodkjent bur til dyrene, som de kan reise hjem til Norge i og gjøre kroppen min klar til sol og strandliv. Jeg reiser nemlig til Tyrkia på torsdag med Tine og Karen! Juhuu!
Vi skal bo på et 5-stjerners hotell med all inclusive, så regner ikke med å bruke en krone ekstra der nede. Men hvem vet, kanskje man får akutt behov for en massasje.. Karen har hvertfall sagt at hun skal ha termoskannen sin med på stranden, fylt med vin. Det var et tilbud vi fant på nettet, så for hele denne herligheten, inkl. fly, skal vi betale 3000 kroner. Det var rett og slett et tilbud vi ikke kunne gå glipp av. Så bikinien og shortsene kommer frem litt tidligere enn normalt denne sesongen.

Her er bilder fra da A (kjekke mannen), min vakre søster Tine og jeg var på cafe i dag. Vi spiste på cafe N, som er verdens koseligste kafé på gaten hvor vi bor.

(bilder tatt med mobil)

fake fur, real dogs

 • 04.04.2013 - 22:10

Jeg kommer aldri noensinne til å iføre meg ekte pels, og skjønner overhodet ikke de menneskene som gjør det. Denne fuskepelsen fant jeg på et loppemarked til 40 kr. Et kupp som vil noe, hvis du spør meg ;)

 
Come back and stay for good this time

 • 04.04.2013 - 21:39

Jeg referer til helsen min i overskriften. Jeg har vært nede og skrape, men er nå på vei opp igjen. Det finnes jo ikke noe mer irriterende enn å måtte være inne med feber, når solen endelig velger å vise seg i Køben. Her er fremdeles kaldt, men det er så herlig å gå ut med venner og familie og drikke øl til 4 kroner stykket nede på en benk på gaten. Livet begynner å vise seg fra den lyse siden igjen, and I like it.

A sitt band skal spille konsert her i Køben på lørdag, så da blir det full fest. Grunnen til at jeg ble syk frykter jeg er fordi jeg dro ut litt for mye, så på lørdag satser vi på å gi full gass med litt varmere klær på.

 

 

Lovely day... <3

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits