Bianco Footwear kundekveld

 • 30.04.2014 - 21:24Wearing: sweater: Zara, jeans: vintage, shoes & bag: Bianco Footwear

I dag hadde jeg kundekveld hos Bianco. Det ble utdelt goodie bags, laget drinker, og shoppet! Butikksjefen i Bianco-butikken på Købmagergade er bare verdens søteste, så gå inn til butikken hvis du er på Strøget, og si hei fra meg! De er alltid så snille der inne :) Grunnen til at det var kundekveld er fordi jeg er Bianco Fashion Army Officer, så heldige meg er tilknyttet denne butikken :) Jeg falt pladask for disse nude pointy pumpsene og denne vesken som jeg har sett etter lenge. Nude sko forlenger jo beina, og det trenger jeg med mine kommodebein :) Så da måtte de bli med hjem :) Liker dere de? :)

At the park

 • 29.04.2014 - 18:24

København er virkelig verdens beste by om våren. Skynd deg å bestill en tur, så du og kan oppleve denne byen summe av liv, vakre mennesker og musikk på hvert parkhjørne :) Her var vi i dag i Kongens Have. Tenk at det er blitt så varmt at man kan sitte uten genser. De fleste som syklet forbi meg i dag hadde shorts og t-skjorter på seg :) Akh. Denne sommervarmen. Jeg kom plutselig på i går, at jeg jo skal til Alicante med noen vakre, norske venninner om noen dager :) Det blir kjekt! 
Har du også kost deg ute i solen i dag? :) 

Stripes, pink, baby blue

 • 29.04.2014 - 09:03


Wearing: sunnies: Céline, necklace: Cubus, sweater & shoes: Zara, jeans: Vintage, bag: Alexander Wang

Jeg fikk endelig kjøpt meg en stripete genser, som jeg har tenkt på lenge nå. Denne kostet 80 kroner på Zara, så da måtte den bli med hjem. Disse skoene så jeg på på Zara med mamma før jeg reiste til Malaga, og mamma overtalte meg til å vente, for de hadde jo Zara i Malaga også. Det ble tilbrakt litt mer tid på stranden enn på shopping i Malaga, så da jeg nå gikk ned for å se etter de igjen, og så at de att på til var kommet på 50 %, da takket jeg mamma inni meg, som overtalte meg til å vente.
Antrekket mitt er ganske enkelt i dag, men jeg synes leppestiften og skoene gjør det akkurat det hakket mer spennende som det trenger. Hver gang jeg er i tvil om hvilken farge jeg skal ha på leppene, gå jeg alltid for den mest iøynefallende fargen som er i sminkevesken min. Jeg føler meg så sommerfrisk i denne fargen :) 

Chunky heel is the new black

 • 28.04.2014 - 14:18Husker dere Stella Mccartney skoene som jeg siklet etter for en stund siden? - Jeg fant noen som likner til en slikk og ingenting på Ebay. Kvaliteten er så som så, men fy fader så glad jeg er for at de passer og ikke ser fæl ut. Jeg digger de faktisk :) Hva synes dere? Er chunky hæl noe dere kommer til å ta bruk av? Det er visst det helt store, nye :) 

Saturday

 • 28.04.2014 - 11:40

Hvordan var helgen deres? Min var fantastisk, med fantastiske mennesker og litt for mye å drikke. Mette, venninnen min kom her og feiret bursdag på lørdag, og det var helt superb. Hun sov her, da A var i Tyskland for å spille, så da hadde vi skikkelig jentetid dagen etter, med å ligge og ha det dårlig sammen og bare le av gårsdagen. - Sånt er så koselig :) 

Peace, love and bicycles

 • 26.04.2014 - 14:30


Jeg undervurderte varmen i dag, men tenkte å vise dere antrekket mitt likevel, før jeg løper ut av døren for å dra på Zara.

Koser dere dere i finværet? - Det gjør vi! :) 

Style inspo | Casual Coolness

 • 24.04.2014 - 19:16


Note to self: buy overalls, boyfriend jeans and casual striped sweaters 

home details

 • 22.04.2014 - 22:22


Jeg kjøpte denne hodeskallen på Ebay for en stund siden, og i dag fikk jeg den i posten. Jeg synes bare den er så fin! :) Det er noe med kontraster som virkelig fanger oppmerksomheten min, og å lage noe som man normalt ser på som brutalt, og fremstille det i gjennomsiktig glass, da er jeg solgt. Hva synes dere? Liker dere den, eller er den too much? :) 

Flowery outfit

 • 22.04.2014 - 21:56
Wearing: dress & shirt: Zara, necklace: Camden Market, bag: Topshop, sunnies: Ray Ban

Noe av det beste med solferier er å kunne ta på seg kjole igjen. Denne har hengt på klesstativet i snart et år nå, og ventet på at vi skulle ut på nye eventyr sammen. Det tynne stoffet og det luftige skjørtet gjør den perfekt til når det er varmt. I dette antrekket også, lar jeg kjolen "do all the talking" (hvis man kan si sånt om klær, haha), og ifører meg simpelt tilbehør. Akh, nå når jeg gikk igjennom bildene igjen, begynte jeg virkelig å savne det. Jeg må snart sydpå igjen. Klarer nesten ikke å vente :) 
Er dere begynt på hverdagslivet igjen? A og jeg har kjøpt gamle fruktkasser i dag som vi skal bruke til hyller på badet. Gleder meg til å vise det når det er ferdig :) 

new in

 • 21.04.2014 - 22:36


30 DKK, from Ebay, find them here

Today

 • 21.04.2014 - 16:04

Yesterday water melon, today strawberries

A, Berta og jeg startet dagen med å dra på joggetur rundt Søerne, og så har vi ryddet opp og ordnet i leiligheten og pakket ut etter ferien. Nå er det jordbær som står på bordet, mens vårsolen titter inn gjennom vinduet. Har dere en fin fridag? - Det håper jeg! :) 

Malaga outfit pt. 2

 • 20.04.2014 - 18:31


Wearing my favorite dress from Zara

Denne kjolen er en statement piece i seg selv. En blomstrete kjole med svart tilbehør passet helt perfekt til lune kvelder i Malaga. 

Har dere en fin påske så langt? Jeg er misunnelig på alle de som feirer med familiene sine, så jeg har bestemt meg for at A og jeg skal lage litt familiekos hjemme hos oss selv, med mat, stearinlys og Berta <3
- Håper dere har det fantastisk! :)

Holiday outfit

 • 20.04.2014 - 12:18Wearing: pyjamas: Monki, shoes: Zara, sunnies: Céline, bag: Topshop

Den prikkete pysjamasen min er nydelig å ha på når det er varmt med en litt kjølig bris. Det myke stoffet klemmer kroppen min, og den føles ikke for varm eller kald. 
Dessuten har jeg en besettelse omkring prikker for tiden, så da passer den jo perfekt. Jeg har sett på en bluse fra Ganni med prikker, som jeg har lyst til å ønske velkommen til garderoben, så la oss krysse fingre for at det skjer :) 

Home

 • 20.04.2014 - 12:02


Kom hjem til dette herlige synet og en fantastisk glad hund i går. Venninnen min har passet leiligheten og Berta mens vi har vært på ferie, og det har passet helt perfekt. Leiligheten er finere nå enn da vi reiste :) Det er så vemodig å reise fra et sted der tankene bare har fått vandre og avslappingsgenet har kicket inn. Dagene tilbrakt under stråparasoll med vino blanco i dene ene hånden og en bok i den andre er bare så verdifulle for meg. Men nå er vi hjemme til verdens søteste hund. Herregud, som jeg elsker den hunden. Hun er bare så søt at hun smelter hjertet mitt hver gang jeg ser på henne :) 

Still loving it..

 • 18.04.2014 - 12:50

& still at it.. Tror dette er mitt 20. vinglass i løpet av ferien. Vi nyter livet og skulle ønske denne sommerfølelsen kunne vare for alltid. Hva gjør dere på i ferien?

Malaga

 • 15.04.2014 - 14:19

Vi er i Malaga, og vi har det fantastisk. Akkurat nå har jeg fått litt wifi, mens jeg drikker hvitvin ved stranden og hører bølgene. Akh. Perfeksjon.

Outfit | Leather and stripes

 • 13.04.2014 - 19:10


Wearing: jacket & sweater: vintage, sunnies: Ray Ban, dress: Zara, bag: Topshop

Det ble skinnjakke og vertikale striper i dag. Man kan lett se litt bredere ut med vertikale striper, så for ikke å få jordens største hofter, tok jeg en svart genser og gjorde siluetten slankere. Med svart og hvitt blir det liksom aldri feil, heldigvis! 
Håper dere har en fantastisk søndag! <3

Copenhagen

 • 13.04.2014 - 18:48


Copenhagen, I love you <3 

Sunday

 • 13.04.2014 - 13:18


Wearing my new dress from Zara

Nå er jeg på vei til Strøget for å se etter en ny bikini. Jeg har hørt BikBok har fått så mange fine, så det blir neste stopp. Ellers, hvis dere har et sykt bra tips til hvor man kan få fine bikinier, så sleng det opp i kommentarfeltet, så sjekker jeg om vi kanskje har samme smak ;) 
Håper dere får en fantastisk søndag! Her skinner solen, og både jeg, mamma og kjæresten er fornøyde. Kos dere! :)  

Outfit | Leather and knit

 • 12.04.2014 - 18:39


Wearing: sunnies: Céline, jacket & knit: Topshop, skirt: H&M, bag: Zara

I disse vårtidene er det godt med en strømpebukse under skjørtet. Jeg kjøpte denne strikkegenseren og jakken for lenge siden på Topshop, men de er like aktuelle enda, synes jeg. Selv om det er sjeldent jeg går med de, er det kjekt å finne de frem i garderoben og gi de nytt liv med hatt og skjørt. Jeg orket rett og slett ikke å pynte meg i dag, så da er det kjekt at en hatt gjør så utrolig mye for et antrekk. Jeg gleder meg til å investere i en ordentlig Fedorahatt. Det blir saker. 

Håper dere nyter helgen! Mamma er her jo, så jeg føler ikke jeg gjør annet enn å spise. Haha :) 

New dress

 • 12.04.2014 - 18:28


Jeg falt for denne kjolen fra Stine Goya, og tenkte at siden jeg overlevde oppussingshelvete, så fortjener jeg en ny fin kjole. Den er fremdeles på kjøpelisten, men i dag fant jeg denne i Zara:


... og den kjøpte jeg. - Så da tenker jeg jo; er de for like? Kanskje jeg skal holde meg til den fra Zara, og se om ikke den er nok.. Men akh.. Den fra Stine Goya er jo bare så fin... :) 
På mandag reiser jeg og A til Malaga. Fy fader, det skal bli deilig. Jeg gleder meg til å sitte i denne kjolen og stråhatten min på stranden og drikke Sangria. Mmm.. Sommeren er ikke helt langt unna heldigvis :) 

Easter outfit

 • 11.04.2014 - 21:33


Wearing: jacket: vintage, cardigan: Barbara I Gongini, bag: Ebay, shoes: Zara, sunnies: Ray Ban

All black is all good

Holder meg til helsvart i dag med fargeinnspill fra veske og lepper. Jeg falt for denne oversized clutchen på Ebay, så den ble klikket hjem. Den minner meg litt om Givenchy sin blomstrete clutch, men til en helt annen pris. Det trenger jo ikke å være dyrt for å være fint. 

Er dere fornøyd med fredagen så langt? Jeg har mamma på besøk, så vi skal kose oss med påskegodt som min kjære søster sendte til meg fra Norge. - Snille henne <3 
Nå blir det Freiakos og avslapping i sofaen. Jeg skal jobbe i morgen, så det er like greit det ikke blir den villeste fredagen, og dessuten så elsker jeg å ha min mor på besøk. 

fleurs à Copenhague

 • 11.04.2014 - 21:05


Favoritter fra blomsterverdenen. Roser er favoritten min her hjemme, og disse lavendel-fargete er de vakreste jeg vet om... 

What I´ve been up to // Fragments of home

 • 10.04.2014 - 18:39Her ser dere grunnen til at jeg har vært fraværende den siste tiden. Leiligheten er rett og slett blitt shinet opp. Den trengte en oppgradering, og fy fader så fornøyd jeg er med skapet mitt nå! Det er rett og slett himmelsk. Vi er enda ikke helt ferdige, men tenkte å vise dere hvordan det ser ut så langt. Liker dere det? Kjæresten min bygde faktisk dette walk-in/skapet til meg. Da ble jeg ganske så imponert. Føler virkelig jeg bor i den fineste leiligheten i hele Køben nå :) Tihi. 
I kveld kommer mamma på besøk fra Bergen. Jeg skal jobbe litt i helgen, men utover det skal vi bare kose oss. Gleder meg sånn. Hun er alltid den som tar outfitbilder av meg når hun er her, og jeg gleder meg sånn til å vise det nye smykket mitt, så følg med på bloggen i helgen! - Det blir bra :) 
Håper dere har en fantastisk kveld <3  

New in

 • 08.04.2014 - 18:28


Kjøpte meg noen solbriller fra A.J. Morgan forleden dag. Jeg er ganske glad i Céline-viben jeg får fra de. 

Still alive

 • 08.04.2014 - 18:27


Joda, det stemmer. Jeg er i live! Heldigvis. For den tiden vi nærmer oss vil jeg ikke gå glipp av for noen ting (kanskje for en Chanel Boy, men det er en annen sak). Jeg føler meg litt som damene på bildet nå som leiligheten begynner å ta form igjen. I dag skal vi samle klesstativet mitt. Jeg er fra meg av lykke. <3 

Mette SS Friis

 • 03.04.2014 - 21:03

 
Photographer: Kiva Brynaa

For en stund siden var jeg makeup artist på lookbook bildene til S by Mette Friis. Tenkte jeg ville vise dere resultatet :) Hun lager noen fantastiske klær, som er sporty, edgy og anvennelig. Jeg er stor fan :)

New in from Ebay

 • 03.04.2014 - 20:53Dere vet det smykket fra Zara, som er en kopi av Chanel? - Vel, dette er en kopi av kopien. Jeg fikk det for 18 kroner med frakt fra Ebay. Gleder meg til å gå med det til tynne skjorter og lette sommerkjoler.

Finn det her

Work outfit

 • 01.04.2014 - 22:52


Wearing: coat: Ganni, sunnies: Céline, shirt: H&M, sweater: Cubus, pants & shoes: Zara, bag: Chanel

Oh boy, det er jo første april i dag! Jeg valgte å beholde helsen og heller iføre meg en lang kåpe, enn å feire april med for lite klær på. Denne kåpen bruker jeg alt for sjeldent. Jeg elsker jo kamel-fargete kåper, og hadde ønsket meg denne lenge før jeg kjøpte den. Som et nytt forsett vil jeg prøve å gå med denne jakken oftere! :) Så må dere se om det lykkes meg ;)
Ellers er jeg ganske klassisk i dag. Det trengtes etter noen litt laidback dager på klesfronten. Heldigvis er variasjon nøkkelen til all styling, så enten det er casual eller klassisk gjør det ingenting så lenge man kan variere :) 

PS, til musikkinteresserte: i morgen annonserer Roskilde Festivalen programmet sitt! Jeg gleder meg som en liten unge! :) Jeg krysser fingre for at Bastille kommer! Skal du på Roskilde? :) 

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits